Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    HETI MEGJELENÉSEK 2018 10. hét (Március 5. – Március 9.)

    Március 5. Hétfő
    *nincs megjelenés

    Március 6. Kedd
    TT Isle of Man - Ride on the Edge Day One Edition
    Xbox One X Enhanced

    Mi is megtapasztalhatjuk a legendás és halálos Snaefell-hegyi futamot Man szigetén. A hírhedt 37 mérföldes futamot alaposan megtervezték, minden kanyar kihívást jelent és folyamatos koncentrációt igényel nem csak a legjobb idő elérése, hanem a túlélés is. Az előrendelők megkapják a legendás Honda CBR1000RR Fireblade motort.
    Ár: 18.190.- HUF

    Final Fantasy XV: Royal Edition
    Xbox One X Enhanced/Windows10

    Noctis herceg, a csapata és egy sor új funkció hív vissza a Final Fantay XV világába. A kiadás tartalmazza az összes add-on-t (az összes Season Pass tartalmat is), új dungeon helyszínt, first-person módot, még több felszerelést valamint új főellenségeket. A Final Fantasy XV Royal Edition a legteljesebb Final Fantasy élmény nyújta miközben csatlakozunk Noctis herceghez és barátaihoz, hogy visszaszerezzék az elveszett királyságukat.
    Ár: ~49.99$ (13.000.- HUF) Xbox Store-ban még nem jelent meg

    Scribblenauts Showdown

    Kombinálj több mint 35ezer objektumot, nézz szembe az ellenfeleddel 25 minigames-ben különböző játékmódokban. Támogatja az egyszeméles játékot az AI (mesterséges intelligencia) ellen, de 4 barátoddal szemben is bizonyíthatsz.
    Ár: 11.990.- HUF

    Fear Effect Sedna

    A stílusos ábrázolásmód és a stealth-action kategóriában megjelenő, a Fear Effect sorozat legújabb részében egy speciális csapatot irányíthatunk, kihasználva a tagok speciális képességeit és egyedi fegyvereit, hogy legyűrjük az ellenségeinket és megoldjuk a vadon legnehezebb rejtvényét, ebben a megnyerő, dinamikus karaterekkel teli történetben.
    Ár: Hamarosan érkezik

    North
    Xbox One X Enhanced

    Klasszikus cyberpunk hangulat és olyan sci-fi filmek , mint a Blade Runner és a való világ eseményeinek ihletésében zajló játékban egy olyan ember bőrébe bújunk, aki menedéket keres egy olyan városban, amely telis tele van furcsa lényekkel és más idegen dolgokkal. Csak rajtad múlik, mely feladatot választod, amellyel elnyered a menedékjogot ebben a narratív-vezérelt kalandjátékban.
    Ár: 990.- HUF

    Március 7. Szerda

    Way of the Passive Fist

    Légy erősebb és okosabb ellenfeleidnél ebben az egyedi, take on the brawler (blast 'em up?) típusú játékban. Használd a Passive Fit technikát, harcolj mutánsok és bolondok ellen a Zircon V bolygón, amely a pusztítás szélén áll.
    Ár: ismeretlen

    Nine Parchments
    Xbox One X Enhancement

    Urald a varázslatokat, oldj fel újabb varázsló kalapokat és fejleszd a karaktered a mágia művészetére, hogy csatát nyerj idegen lényekkel és főgonoszokkal szemben. Nine Parchments egy új co-op "blast-em-up" játék a Trine alkotóitól, és amiben egyedül vagy co-op-ban irányíthatunk egy csapat elszökött varázsló tanoncot, akik a legendás Kilenc Pergament (Nine Parchments) keresik.
    Ár: Hamarosan érkezik

    Március 8. Csütörtök
    *nincs megjelenés

    Március 9. Péntek

    One Eyed Kutkh
    Xbox One X Enhanced

    Egyedülálló grafikus művészi stílusban és a sci-fi valamint a tündérmesék keverékeként a One Eyed Kutkh egy utazó életébe kalauzol minket, aki úton hazafelé lezuhan egy rejtélyes bolygón. Hogy hazatérhessen, el kell mennie a "kilencedik menyországba és győzedelmeskednie kell a Napon és a Holdon.
    Ár: 990.- HUF

    Darwin Project
    Console Launch Exclusive

    A téli Battle Royale. A Darwin Project a legfelkapottabb játékmód új tagjaként az új jégkorszag csúcsán, poszt apokaliptikus környezetben zajlik.10 versenyzőnek kell szembenéznie a halállal ebben a furcsa valóság show-ban, mindezt a Show Director figyelő tekintete előtt.
    Ár: ~15$ körül lesz

    Train Sim World: Founders Edition
    Console Launch Exclusive

    A PC-s vonat szimulátor játékok egyik legnagyobbika Xbox One-ra érkezik. Ismerkedj a vonatokkal, azok irányításával, merülj el a különböző motorok részleteiben, hogy megtanulj irányítani többtonnás szállítmányokat 200 km/h sebesség mellett. Új mérnökök számára mélyreható tutorial-ok, valódi szakemberek számára 24 órás szervíz üzemmód és egy kihagyhatatlan lehetőség, hogy beülj az ülésbe és nézd az elhaladó tájat.
    Ár: 5.990.-

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák