Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyo69
senior tag
válasz Darth_Revan #165895 üzenetére
Igen ezzel mar megoldodna a 4K es a HDR problemad
En Denon x1200w hasznalok erre a celra de szuperül teszi a dolgátXiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #148658 üzenetére
Nyilván kimaradt elnézést, de grat az elért eredményekhez!
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #148651 üzenetére
"- LASO módba végigvinni az egész MCC-t újra Legendaryn"
Én ezt megcsináltam, kurta sokáig tartott (Több hónap), de közben kiderült, hogy checkpoint mentésekkel át lehetett vágni a rendszert egy ideig (Elég volt mindössze egy pályát letolni LASO-ban), de ez sajnos már nem működik.
"A Halo 4 meg...hát sok mindenre nem adott választ. Pl hogy miért harcol ismét a Covenant az emberekkel?"
Pedig konkrétan ott van a sztori elején a megoldás. Rebellis Covenant sereg, akik nem fogadták el a Halo 3 végi békét. Később Jul 'Mdama vezetésével belőlük lesz a Didact's Hand csoport.
"Elkezdtem a Halo 5-öt, erre meg mi fogad már az első pályán? Persze hogy Prothean hadsereg..na de ki vezeti őket a Didact halála után meg egyáltalán hogyan?"
Promethean, nem prothean. Didact eltűnésével (Nem halt meg) Jul 'Mdama kapta meg a teljes sereg vezetését. De technikailag önállóan is léteznek (még ha tudatuk nincs is), lévén "composed" lények. (Composer csinálta őket is)
Ami engem zavart kicsit az 5-ben, hogy a Knight-ok háttérbe szorultak, inkább mini-bossokat csináltak belőlük.
"Hisz gyakorlatilag egy agymosott hadsereg volt és az eszköz is el lett pusztítva amivel létre lettek hozva."
Nem agymosottak. A Librarian AI átprogramozta őket igen (Ők voltak a kék színűek), de aztán a Didact visszaállított mindent és csak neki engedelmeskedtek majd később ugye Jul-nak. (Lényegében ők digitalizált programok/harcosok, nincs önálló teljes tudatuk)
"meg hogy került a Covenant kezére Dr Halsey?"
Spartan Ops sztorija ezt meséli el a 4. részben.
Egy-két kisebb plothole van a sztoriban, de semmi eget rengető.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
EmThor
addikt
Gratulálok!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
törölt tag
Grat, nagyon szép teljesítmény!
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz Darth_Revan #144842 üzenetére
Esetleg én is tudnék menni, viszont nem tudom, hogy mennyire kellene tudni jól játszani vagy elég csak ha valahol hátul ellézengek, hogy nehogy eltaláljanak, ti meg elintézitek amit kell. ;-) Hátrányaim: egyik Halo-val sem játszottam még, multizni nem szoktam, alapjáték megvan, odst-t meg kéne még venni, nameg vagy 70 GB-t le kéne tölteni. Ha így is megfelelek, akkor megyek, de ma este 9-ig lehet nem jönne le. :-)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Darth_Revan #144842 üzenetére
Én ebben sajnos nem vagyok jó - este nem nagyon szoktam játszani (gyerekek) - inkább napközben. De azért ha vagy írj rám egy Live üzenetet (DreYnreh) és ha jó, akkor beugrok.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #144838 üzenetére
Ó a Coastal Highway-es Vidmaster Challenge acsi amikor nem lehet tankot meg Warthogot használni. Jó buli volt anno. Segítek én is szívesen, csak beszéljünk meg egy értelmes időpontot.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Darth_Revan #144838 üzenetére
Három lehetőség van:
1. Akár én is szívesen segítek
2. Keresd őt Xlive-on: HUN Cymbie
3. Halo Magyarország csoport a Facebook-on: [link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #142767 üzenetére
Próbáltam újrarakni a játékot, illetve próbáltam kikerülni a HDMI váltót+erősítőt és közvetlen a TV-re kötni a gépet, de semmi javulás, ugyanúgy szemmel látható mikroakadás amikor forgatom a kamerát
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Darth_Revan #142528 üzenetére
Xbox, nincs olyan, hogy X-box.
-
M@no
tag
válasz Darth_Revan #142012 üzenetére
Tegnap Savoyában 1 db-t láttam összesen. Talán azóta már elkelt.
-
JamesHun
addikt
nyár végén elvileg jön egy kis bónuszkám
remélem 140 ért akkor is lesz majd XCsak hogy cseréljem ki feltűnés nélkül, hogy itthon ne vegyék észre
SeriesX: JamesSHun
-
Jovanny2
őstag
válasz Darth_Revan #142021 üzenetére
Vagy nem tipp volt. Ha valakinek beadja, megmarad neki a játék.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Darth_Revan
veterán
Jah igen, azt elfelejtettem, hogy az Auchan nagy rohamra nem szamitott (legalabb is az Aquincum), a promo plakatot ki se tettek (a muszaki reszlegen a kis kulon helyisegukben van osszetekerve), illetve ha jol hallottam akkor az ajandek jatekokat tartalmazo pakkbol 2(!) Db-ot kaptak.
Az elado eloszor azt se tudta mi az ajandek es a Game Pass kodra mondta hogy az az ajandek jatekok kodja... meg nekem kelle felvilagositani, hogy picit rosszul tippelt
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Most már lassan én is beállok a sorba
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Alexios
veterán
válasz Darth_Revan #141836 üzenetére
Nemrég írtam róla, én is S-ről váltottam, bár én az AC: Origins miatt alapvetően. Szerintem egy játék miatt önmagában nem éri meg, illetve grafikailag nekem sokkal nagyobb váltásnak tűnt a fullhd-4k hdr váltás, mint onnan még a one s, de nagyjából minden szempontból sokkal gyorsabb az x ha a grafikai előrelépés nem is olyan hatalmas, pl hamarabb betöltenek a játékok
[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
Az MCC-t éppen most kalapálják, hogy jobb legyen a multiplayer matchmaking meg fog kapni XOXE patch-et is, viszont erre még jócskán várni kell. Talán évvégéig végeznek vele.
-
AMD Power
titán
Van jo 4K Tv-d?
-
Mister_X
nagyúr
Jelentős a különbség.
- kisebb
- halkabb
- lényegesen gyorsabb
- legtöbb játék kapott natív X támogatást, ami legalább magasabb felbontást, élesebb textúrákat és stabilabb framerate-et kapott"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Csapoati
nagyúr
válasz Darth_Revan #141154 üzenetére
Nekem ha mazochista hangulatom van, inkább a sajtreszelőt nyalogatom.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #141154 üzenetére
Így kell ezt, gratulálok!
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #141145 üzenetére
Na harmadjára is megcsináltam a pályát az egyik leggázabb, legvéletlenszerűbb bossharccal...az meg hab a tortán hogy 2x2 hunterrel is harcolni kell, illetve az eleje tele van 90% pontossággal célzó mesterlövészekkel
1) valóban a "Regret" pálya volt a ludas, ahogy sejteni lehetett a jelzett statisztikából (kész szerencse, hogy 343 készített erre weboldalt)
2) 2. végigjátszásnál valóban azért nem adta meg mert scarab skull be volt kapcsolvaÍgy már végre megvan az achi a Legendary végigjátszásért
Most pár hét szünet, aztán jöhet Halo 3 Legendary
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #141134 üzenetére
Megcsináltam újra, de megint nem szinkronizálódott (bár lehet most a scarab skull tett be)
Persze, hogy az egyik legszívatósabb pályáról van szó ...
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #141129 üzenetére
Bug, ne foglalkozz vele, remélhetőleg magától helyre jön.
Live-Die-Respawn
-
smokiii1
aktív tag
válasz Darth_Revan #140839 üzenetére
Én igazából csak az első résszel játszottam sokat, kb 6-8 órát meg a másodikkal kb 2 órát. Ezalatt 1x fordult elő ilyen. Más játéknál nem. Mass effect andromeda alatt volt olyan anomália hogy mentést nem akarta betölteni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #140845 üzenetére
Hja igen, anno írni akartam hogy azokra majd vigyázz, mert nagyon köcsögök. Én inkább betanultam, hogy melyik hol van.
Btw, nálam soha nem omlott össze kampánynál a játék. (Multiban igen, az más tészta: )
Live-Die-Respawn
-
MunezXBK
nagyúr
X-box nincs, xbox van.
-
Csapoati
nagyúr
Látom elbíbelődsz azzal a játékkal Legendary +++ módban.
Nekem a Guitar Hero Live ami elég instabil, csomószor vág ki a Home felületre, a többi játékra ez nem jellemző (fat One).
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Többször van az, hogy a "szoftver sz@r", vagyis a játékkal van gebasz, és nem a géppel.
Az MCC is lényegében egy One-ra portolt játék, simán előfordulhat, hogy valami nem úgy sikerült, és megcsuklik a játék.
Véleményem szubjektív...
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #139509 üzenetére
Megválaszolom a saját kérdésem: 30 perc kereken
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #136512 üzenetére
"Co-Op-ban több ellenfelet generál a játék? Csak mert ha ugyanannyi ellenfél van és HP boostot sem kapnak, akkor ezek a speedrun achik co-op-ban nem picit egyszerűbbek ..."
DMG boostot viszont kapnak, sőt van hogy egyes ellenfelek a korábbi kis puskák helyett idegen rakétavetőt kapnak. Nem olyan egyszerű az ám.
Live-Die-Respawn
-
kazuma921
aktív tag
válasz Darth_Revan #136469 üzenetére
Egyébként szerintem sokat elvesz az élményedből az is, hogy első játékra legendary nehézségi fokozaton, achievement huntolva szenvedsz.
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Darth_Revan #136471 üzenetére
Csak annyi a lényeg, hogy a jobb karral kormányozz a ballal nem tudsz. Ja és engedd a "farát" kanyarokban
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #136471 üzenetére
Bal analóg csak gáz előre, fék hátra. Jobb analóggal kanyar. Nem nehéz.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #136469 üzenetére
"Attól még nem magyarázat arra, hogy egy űrhajó belseje miért olyan mint egy labirintus? "'
Passzolom, nem jártam még egy űrhajó belsőben sem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Darth_Revan #136464 üzenetére
Csak semmi pánik, a profikkal is előfordul..
Véleményem szubjektív...
-
kazuma921
aktív tag
válasz Darth_Revan #136464 üzenetére
Helyes felfogás.
Jómagam nem vagyok achievement hunter és legendary-n sem játszottam, de az első rész nekem is felemás képet mutatott. 2001-es játékként még elmegy, de mai szemmel a Halo CE pár pályája maga a kín, a szenvedés és a pokol (pl. a Library). Nekem a hangulat és az atmoszféra vitte magával az első epizódot, az tetszett nagyon. Nem tudom játszottál e a többivel, de már a 2. rész is ezerszer jobb mint az első, bár fura hogy bugokat tapasztaltál, én végigvittem az MCC-ben a Halo CE-t, Halo 2-t, Halo 3-at, Halo 3 ODST-t, és maximum 3-4 buggal találkoztam az egész MCC pörgetése alatt. Most épp Batmanezek, de tervezem tolni a Halo 4-et, azt nagyon várom már.
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #136462 üzenetére
Nagyon sajnálom hogy ezt kell mondanom, de benézted a játékot.
Amit te nézel az az Xbox 360-as Halo: Combat Evolved Anniversary acsija. [link]
Neked a Halo: The Master Chief Collection című kiadás acsijai kellenek. [link]
És itt nincs Grenadier acsi. A két kiadás teljesen külön van, külön számolja a GS pontokat és az acsikat is. Nekem pl a sima X360-as Anniversary kiadás 1000/1000G, de Master Chief Collection soha nem fogom kimaxolni, mert nagyon sok olyan acsi van ami nekem fizikailag képtelenség megcsinálni. (Pl.: 3 óra alatt Legendary-n told le külön külön 1-2-3-4. részt.)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #136458 üzenetére
Nincs olyan acsit amit te írtál.
A Pacifist acsi leírása:
"Halo CE: Finish The Silent Cartographer without shooting, grenades, melee, dying or restarting."
Nem lőhetszt, nem dobhatsz gránátot, nem üthetsz, nem hallhatsz meg, nem indíthatod újra a pályát. Ezt már buktad amikor kilőtted a teljes tárad.
Nem tudom miért Legendary-n szenvedsz vele. Az acsi easy-n is meglesz, utána vagy előtte meg külön megcsinálod a Legendary szintet is az adott pályán. 599 acsi van a játékhoz, ne egyszerre akarj mindent kiszedni. (tapasztalatból mondom)
Solo legendary-t talán a 3. végigjátszásra csináltam meg, addig más acsikat kergettem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Csapoati
nagyúr
Segíteni sajnos nem tudok, de ennél a résznél azért összeszorult a gyomrom: Ezután több óra próbálkozás után végre sikerült kijutnom egyetlen lövés nélkül, csak gránátokat használva Legendary fokozaton.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
A bugra nem tudom a megoldást, de nagy rajongód vagyok Raven mester
-
RudY
addikt
válasz Darth_Revan #125328 üzenetére
Úgy tűnik valóban nem: www.xboxplayanywhere.com vagy a hazai oldal.
-
dunc
nagyúr
válasz Darth_Revan #125170 üzenetére
Én cseréltettem boltban, MM, és a 2. tökéletes volt.
-
DaveHutt
őstag
válasz Darth_Revan #125160 üzenetére
Azonnal vissza vele a boltba, ahol vetted. Ha szőröznek akkor garancia. Kontrollerre is (új kontin ne akadjon már a gomb), gépre is (normál esetben semmi hangja, a vinyót lehet néha hallani).
-
törölt tag
"PS4 Pro-hoz képest elég hangos a hűtése"
Érezd a poént, de a One S maxon terhelve is halkabb, mint a kikapcsolt ps4 pro. Tehát azonnal gariztasd.
A One széria bármelyik tagját (fat, S, X) is nézzük, a ps4 slim-nél is halkabbak bőven, ez az elfogadható szint. Amennyiben ez nem teljesül, garancia. -
adalbert1
veterán
Szia, alapvetően az S hangosabb kicsit, mint a sima One volt (azt kb. hangtalannak ítéltem meg), de példányonként eltérőek lehetnek a zajszintek, lehet, hogy te kifogtál egy hangosabb gépet - voltak már a topicban aki emiatt garanciáztatták, esetleg majd ők nyilatkoznak.
Az LB az RB-hez képest is nehezebben érzékel? -
zzola
titán
Valami xart foghattál ki! Nekem 3 PSpro-m volt, mindegyik kisebb hajszárítóra emlékeztetett működés közben. Az S-nek gyakorlatilag alig van hangja...
-
okibots
aktív tag
válasz Darth_Revan #88539 üzenetére
Most beugrott 4:50-nél lévő rész, ott nekem is nagyon szembetűnő volt az esés, de a többi nem rémlik, hogy zavart volna a játékban. Én szeptember óta játszottam végig őket, sajnos azt nem láttam mikor szedett le hozzájuk a box frissítést.
A játszhatatlan kategóriát szerintem kitörölheted magadból ,azért annyira nem rossz a helyzet vele. De ez egy vélemény tőlem, hátha mások is alátámasztják majd, vagy netán cáfolják.
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
okibots
aktív tag
válasz Darth_Revan #88534 üzenetére
Én mind hármat One-on játszottam végig, semmi fps droppot nem vettem észre (20fps-t kizártnak tartom, hogy nekem produkált volna). Ha volt is esés, az sem volt olyan szembetűnő mint például az Assassin's Syndicate-ben, Mad Max-ben, vagy a Batman AK-ban.
[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest