Aktív témák
-
Kasza08
őstag
válasz p_milan #24497 üzenetére
Nem Live Account néven regeli be, hanem a sajátján.
De tök mind1, szerintem abba sem fognak bele kötni, hogy idegentől vette, hisz nincs rajta a box dobozán, hogy "not for resale"._ak_: nem, mertha a kezedben tartod ahogy játszol, és felemeled, akkor úgy látod rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
x360 joyyal gta 4-ben, vezetés közben nem lehet "free aimolni"? Amint megnyomom az LB-t egyből lőni kezd, így nem kicsit szar lövöldözni vezetés közben.
Más. Az természetes, ha az lb rb meg a trigger gombok fejjel lefelé vannak? (mármint a szöveg rajtuk)
Let's begin, de gozaimasu!
-
p_milan
aktív tag
válasz Kasza08 #24495 üzenetére
Mit kell megkérdezni tőle? Pihent agyával elfelejtette, hogy milyen néven regelt, így nem tudja sajnos megmondani. Ez van...
Egyébként MS, hogy számolja a garanciát? Mert most vettem a Boxot 2hete, és nem regeltem be. Valaki itt meg azt mondta, hogy számlát nem is kértek tőle, csak vitték is. Akkor honnan számolják pontosan a 2+1et? Vagy első körben elkérik a számlát?
(..(.)..)
-
Mr.Grincs
veterán
Én is épp hasonlót akartam írni, hogy uncsitesótól vagy a családból valakitől kaptad....és nemtudod, hogy bereggelte e vagy sem. Lehet lökni a rizsát
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
asbi_
tag
vasárnap megrendeltem, hétfő délelőtt feladták a GTA IV-et, remélem ma már csönget a postás vele
szerk.: game.co.uk-ról rendeltem persze
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Azt tudom hogy az ati kártyáknak kb ennyi az átlaghőmérsékletük mert arra sem tudnak normális hűtőket tenni, igaz az ati kártyák legalább nem lesznek 3 ledesek, viszont hamar túlmelegednek és kikapcsolnak ha a porcicák miatt nem megy át a levegeő a lamellákon úgyértem el vannak tömítve a be és kimeneti nyílások és nem úgy megy át a levegő ahogy kéne .. Én mindig ki szoktam takarítani az én X1950emat és jó tesz neki.
Egyébként nekem is húzva van és az enyém is 72 fok alaphangon és játék közben meg 80 fölött szól a móka[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
ToBeY
nagyúr
Erre valaki #24452?
-
CosmoBacsika
tag
Na urak, még 1 kérdés.
Feltettem PC-re Vista Ultimate-et, boxxal szépen összehoztam a Media Centert, gyonyoruen latja a mappat a gépen, amelyikből a videőkat akarom lejátszani
de
Ha a boxon a média centeren keresztöl akarok lejátszani fileokat, egyiket semengedni, mondvan h nem jo formatum kiterjesztes codec blabla. Nem ajanlja fel h letolti a codecet vagy barmi mas.Ha viszont a My Xbox/video library-n keresztül nézem meg a megosztott könyvtárat, abból lejátssza a fileokat.
A másik gondom, hogy nem látja az MP4 fileokat, míg ha egy ugyanilyet kiírom monnyuk dvd-re arról meg lejátssza.
5letek?
-
p_milan
aktív tag
válasz Mr.Grincs #24483 üzenetére
Akkor engem irígyelhetsz, mert a szobámba az átlaghőmérséklet 16-18fok. (Télen persze.) De már megszoktam, meg egyébként is csak aludni járok oda. Azért van kérdésem is!
1. Ez a Játékaim.hu tényleg ilyen szar? Alig van rajta frissítés, hetente csak egy két játékot tesznek fel.
2. Írtam ki dvdre 720p-s filmet, MixedMediaCD lett vagy mit mond a Box. Lejátsza, meg minden, de nem tudom valahogy felmásolni a gépre a DVDről?
(..(.)..)
-
Mr.Grincs
veterán
válasz eddie17 #24480 üzenetére
Amúgy én nagyon utűálom a meleget a szobában Nem tudok tőle aludni. Ha tehetném télen is nyitott ablaknál aludnék Még a boxnak is jóttenne hogy nem melegszik túl
A 20 fok alatti hőmérséklet a legjobb. Irigyellek/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz ithomas #24459 üzenetére
Akkor az én boxom már rég halott, mert nagyon sokszor nyomtam már meg az A gombot
Amúgy mi az ideális hőmérséklet tényleg?? És mi az ami már kritikus lehet a boxra nézve? 30 fok?[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
válasz Zjunior #24475 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz feltétlenül az újhoz:
Gamer365
Jatekaim.huÚjat pedig külföldről rendelhetsz jó áron.
Game.co.uk
PlayasiaEsetleg Ebay.
-
Zjunior
veterán
Tudtok valami jó helyet ahol EREDETI játékokat tudok venni viszonylag olcsón?
Mert ami itthon van az szörnyűűűű!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
p_milan
aktív tag
Konkrétan még sehol nem hírdetnek Arcadon kívül(azt se sok helyen). Elite tuti nincs még, és nem is lesz pár hónapig. Ha lehet hinni az embereknek, akkor a COD5ös PRO Bundlebe már volt egy két Jasper alaplapos is, de már azok is elfogytak.
Vegyél nyugodtan Falcont.
(..(.)..)
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy most veszek egy Vezeték Nélküli Controllert...
A kérdés erre vonatkozna, hogy bármelyik kompatibilis az Xbox-al mert én Feketét veszek ami elvileg az Elite-hez való!
Remélem megy majd az én Pro Packommal Új 60GB-s winyóssal!
Köszönöm a válaszokat!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Scoobyka
addikt
nekem 7000 pontom van most....livra is csak hébe hoba megyek....
-
MaSzKa
senior tag
hátha érdekel valakit új eladó minőségi gép:
[link] -
-kdM-
senior tag
szerintem nem a boxot probalod beregelni, hanem egy live acc-ot probalsz letrehozni (nekem nincs serial alapjan beregelve, de szerintem ott nick nevet nem kell megadni)
elvileg mar lovik az uj szervert
ithomas: igen, 25.8 fok felett ajanlott mellozni az A gomb hasznalatat
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Szóval miért nem tudom a kívánt becenévre regisztálni az Xboxom?
De tetü lassú a PH!
-
Mr.Grincs
veterán
Létezik az hogyha nagyon meleg van egy szobában vagy lakásban akkor nagyobb az esély rá hogy 3 ledes lesz a box? Mi az ideális hőmérséklet a boxnak? És mi az ami kritikus lehet?
26 fok van nállunk télen a házban./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Azt én is utálom mikor úgy kezelik a postások a csomagokjaimat mint egy darab szart. Egszer én is rendeltem egy dvdt és be volt hajtogatva a postaládába tok eltört a lemez meg sértetlen volt hála az égnek. Kicsit nagyon felment az agyamba a pumpa.
Meg akkor is amikor jött a UPS futár a boxcomért kivittem a csomagot fainul becsomagolva és kinyitotta a csomagtér ajataját és láttam hogy az összes csomag össze vissza volt borulva. Sermmi jóra nem gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
-
nemethjoc
csendes tag
Hellósztok!
Tegnpa vettem egy használt xbox360-at. Elvileg van rajta garancia, csak nem tudom hogy mennyi és semmi papirt nem kaptam hozzá. Azt hallottam, hogy a neten valahol meg lehet nézni a sorozat szám alapján.
Tud valaki ebben segiteni, hogy hol kell megnézni?Előre is kösz.
PSN_id: nemethjoc
-
zsocy
őstag
válasz OddMan #24438 üzenetére
www.sendit.com - innen rendeltem múlt szerdán a Dark Sectort, kemény 9 euróért szállítással együtt. 2400 ft körüli áron meg is kaptam most hétfőn. Ilyen gyorsan még itthonról sem szokott megjönni semmi, meg is lepődtem. Sajnos nincs Paypal, kell mondjuk egy Mastercard hozzá, vagy valami netes cucc. Ja, és fóliás új volt a játék, nem használt. Ennyiért még a hülyének is megérte
[ Szerkesztve ]
-
p_milan
aktív tag
válasz burgatshow #24427 üzenetére
Van arra lehetőség, hogy megnézzem a neten, hogy kb mennyien játszanak egy játékkal, mielőtt megvenném azt? Mert akkor olyat nem vennék, amivel már nem tolja senki.
(..(.)..)
-
Mr.Grincs
veterán
válasz picur220 #24428 üzenetére
Én sem nyomatom liveon a multi gémet, mert nincs live előfizura most úgy dudvám.
De az is biztos hogy a csávó egy jópárszor feltöltöttem a profilját pontokkal Mert hogy azt nem csak játékokkal hozta össze az is fix CSALÓ/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
OddMan
őstag
A hmv.com, play-asia.com és a game.co.uk-hoz hasonló online boltokat tudnátok még írni? Főleg olyanok érdekelnének, ahonnét már sikeresen vásároltatok is.
Köszi![ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
Kasza08
őstag
Egyébként - főleg tiv - a GH4 gitárja is olyan kis gyerek gitár méretű mint a 3-é?
Jah előző hsz. egyébként a Fable 2-re vonatkozik, ha nem lenne egyértelmű
[ Szerkesztve ]
-
Kasza08
őstag
-
eddie17
addikt
Na mégiscsak megjött az Orange Box. Rendesek a Cd galaxis-nál, még 2 posztert, meg egy reklámfüzetet is kaptam
3490huf, ennyit megért.Mod: Most nézem két oldalasak a poszterek, beszarás
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz Mr.Grincs #24426 üzenetére
Hogy az a csávó mekkora kocka gamer lehet... Meg színig van pénzzel, mivel ott minden játék eredeti. De mondjuk rájöttem, hogy pár játék többször is fenn van neki az adott oldalon...(vagy lehet h többször játszotta végig...)
Am nekem is kb 1100 pontom van összvissz, mondjuk nem nyomom liveon... -
Mr.Grincs
veterán
Ennyi játék nincs is xbox 360 ra mint amennyi pontja van az uborkának
Nekem ha jólemlékszem 1220 pontom van most per pill.[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
Nem kell valakinek az Arcade játék lemez?
-
p_milan
aktív tag
Hali!
Ha veszek egy játékot, ami nem mai darab, és az acsik fele On-Line üzemmódban van, akkor azokat bukom? Vagy ezeket meg lehet csinálni 2joyyal is?
(Most per pillanat a GoW1re gondoltam, tudom, hogy még ahhoz találok is embert JELENLEG.)
(..(.)..)
-
Siffredi
senior tag
Egyebkent kijott a Resident Evil 5 demoja... Barcsak a teljes jatek jonne mar (marc.13.)...
-
hdman
őstag
Most kezdtem el rápörögni erre az acsi témára. Ahogy nézem picit el vagyok maradva a menőktől a magam közel 3500 pontjával
278.983 GS [link]
Nektek hány pontotok van?
Én szeptember vége óta szedtem össze ennyit,úgy hogy csak hétvégente játszottam,ill az elmult 1hónapban szinte minden nap.
Észrevettem egy furcsaságot is: hogy a rákba lehet valakinek 1000 GS-es játékból 1220? [link]
Sopron city :)
-
hdman
őstag
Tegnap két óra alatt végigtoltam az AC/DC-s RockBand-et,mediumon.
2 szám kivételével mindegyik 5 * lett, de azoknál is csak egy hangyaf...nyi hiányzik hozzá.
A végére azért megfájdult a kezem a húzosabb szólók után
Nem baj,igy legalább meglett ez:
ALLLLLLLL Night Long! 30 gs
Play through every song on AC/DC LIVE in one session.
Play all the songs in a row without quiting out to the main menu. Don't even back out of the setlist. It must be done in solo career or band career. This CAN NOT be done in quickplay.Note: The total playing time of all the songs combined is about 99 minutes. Add in game loading times, you should block out 2 hours to get this done.
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
zsocy
őstag
És a hülyegyerek megadja az email cimét 5 hozzászólással ezelőtt. Vagány
-
konzolman
csendes tag
oooooooo de nagy számnak hiszitek magatokat,hülye pat kány ok... na csak ennyit rolatok
-
heihachi
addikt
Egy ekkora kaliberű játéknál kevés, ha csak nagyjából érted, ha Te találod ki mi van, mert akkor csak nagyjából tudod mi a történet, vagy Te találod ki, az meg úgy nem nagy élvezet.
De tőlem neki lehet ugrani angol tudás nélkül is, engem nem nagyon érdekel, szvsz elég unalmas egy játék, még magyarul is"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Djuree
félisten
válasz p_milan #24399 üzenetére
magyar verzió csak pc-re van tudtommal, éppne ezért én pc-n nyomtam, de nekem nem jött be a játék, túl van bonyolítva sztem sok hülyeséggel ami nem kéne
anno a kotorok jobbak voltak sztem. persze nem rossz ez sem, pl. a graf az odabasz
fallout3-at is pc-n nyomom majd mert nemsoká kijön a magyar verzióLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1TB
- RETRO Gamestick 128gb + kontroller 2x
- Nyugatinál Playstation 5 slim / fat / pro + 2 év garancia + beszámítok
- Sony Playstation 5 Digital + Fortnite Edition (Kiegészítő), Dobozában, 24 Hónap Garanciával