Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz F.B.I. #45944 üzenetére
hát az utóbbi silent hillek alapján nem csoda hogy váltottak nagyon szarul sikerültek, a legújabb rész már 3000ft-ért megkapható újonnan...a kutya sem játszik velük...pedig az 1-el meg a 2-vel mennyit nyomtam még ps-en, nagyon jól meg lehetne csinálni, 5let bőven van benne....csak nincs aki jól megcsinálja....
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
-
OddMan
őstag
válasz F.B.I. #44073 üzenetére
Én is most vettem egy 42"-os Pana plazmát, gyönyörű képe van, szuper rajta a játék.
Előtte egy 37"-os Pana plazmám is volt, azt is nagyon szerettem a jó kontrasztja miatt, igazából azért cseréltem le, mert nem volt Full-HD felbontású.
Ezek előtt pedig volt egy Sony és egy Samsung LCD tévém is, de a mérhetetlenül alacsony kontrasztjuk miatt nagyon lapos volt a képük, menniük kellett.
Az persze tény, hogy a plazmának is vannak hibái, de képminőség tekintetében még mindig a legjobb.
A fogyasztásról meg annyit, hogy ne egy 14"-os LCD monitort hasonlítsuk össze egy 50"-os plazmával.
Ma már az új generációs plazmák kb. alig fogyasztanak többet, mint egy ugyanakkora méretű LCD tv.[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
addikt
válasz F.B.I. #43849 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint,nem a motor a gyengébb,hanem a textúrák nem azok amik a véglegesben lesznek,mivel csak a multikódot tesztelték!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Def26
félisten
válasz F.B.I. #43844 üzenetére
Én épp a multi miatt rendeltem PC -re.
Kipróbáltam a bétát PC -n és ott valahogy jobban bejött. Ez nem zárja ki hogy megvegyem boxra is... még nem tudom. De azért az luxus lenne, hogy két plattformra is megvegyek valamit.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz F.B.I. #34653 üzenetére
Ezt nem tudtam. Épp most nézegettem 120GB vinyókat, de akkor nem költök erre. Nem tudsz valami olcsó helyet ahol 60GB körüli HDD -t lehet kapni? WD BEVS kéne. Jó a használt is.
Csak azért kérdezem tőled, mert úgy hallottam, hogy te képben vagy ezekkel.sch_a:2 lemezes a Forza 3. Az egy rablás érte...
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Mr.Grincs
veterán
válasz F.B.I. #34653 üzenetére
Akkor mostmár tudom miért lassú a gép vagyis kicsit lassabb mint az előző 20GB os amit a hevromnak adtam el.
Attól függetlenül nagyon kell nekem a 120gb os hdd. De remélem a későbbiekben kijavítják ezt a lassúságot, meg ha igazak a pletykák akkor lesz sokkal nagyobb hdd is.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Gebriel
veterán
válasz F.B.I. #31654 üzenetére
Azért ezt megcáfolnám.
Társaság élmény között nincs különbség. Hosszan tartó ismeretségeket lehet kötni ott is..!!!!!!!!
Boxhoz a 3 év gari a 3ledre van. Ha elszáll a meghajtó itt is zsebe nyúlós a dolog.
Tehát ez nem volt valami jó példa
Jó gép PS3 ezt kár vitatni...[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz F.B.I. #31586 üzenetére
hát cod4-ben nem nehéz annak lenni. nem kell hozzá sok gyakorlás, nagyon kézreáll a játék, mesterien van kivitelezve. pl. cs-hez 100x annyi idő is kevés lenne. én is nagyon szórtam anno, jópár külföldi klánba volt meghívásom, de nem mentem, mert a KAR-nál nem kellett jobb
majd veszek megint boxot a forza3-ra, aztán mehet ezerrel az új cod is majd
sajna most elment a pénzem rc autóraLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mr.Grincs
veterán
válasz F.B.I. #31559 üzenetére
Nah zsíroslecsó!!!
Van már hang is hála az égnek. Sokkal élesebb a kép HDMI-n keresztül mint CMP-n kábelen keresztül./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz F.B.I. #30254 üzenetére
Amúgy élőben nagyon szép a piros elite gép. Az sem mindegy mennyi fény van ahol nézed. Ha sötétebb van akkor lehet nem ad vissza annyit az igazi színéből.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Djuree
félisten
válasz F.B.I. #30254 üzenetére
nem gáz az sztem, láttam élőben. sima vörös, se nem sötét, se nem világos. nekem nagyon tetszik a színe, de amennyibe kerül annyit nem adnék érte. inkább befesteném magamnak ahogy írtad
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
p_milan
aktív tag
válasz F.B.I. #29863 üzenetére
Ezért mondtam,hogy 30ért is max olyat amihez van 120as HDD. Mert azt eladom 15ért és 15ért kaptam egy szart. Bár az meg már nem is sok egy gépért attól függően, hogy mennyit bír.
___________________________________________________________________________Valaki nem tud eladó Wolverinet vagy Prototypeot használtan jó áron?
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz F.B.I. #29863 üzenetére
Ezért mondtam,hogy 30ért is max olyat amihez van 120as HDD. Mert azt eladom 15ért és 15ért kaptam egy szart. Bár az meg már nem is sok egy gépért attól függően, hogy mennyit bír.
___________________________________________________________________________Valaki nem tud eladó Wolverinet vagy Prototypeot.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz F.B.I. #29618 üzenetére
Na. Már annyiszor akartam kérdezni, hogy mi a francért rohad le az egész, ha megnyomom a Xbox gombot, de akkor azért mert a 120ból kb 20Gb szabad hely van... Ennek azért annyira nem örülök, mert elég idegestő néha. Ha játék közben jön valami üzenet, van úgy hogy meg is szaktja a gamet. (Takartok a HDDről akkor. )
(..(.)..)
-
nofi
addikt
válasz F.B.I. #29468 üzenetére
Én is szemezek vele, de most az IGN-en lehúzták. Nem mintha mérvadó lenne, de érdekes kérdéseket vet fel. Mivel multi nincs benne, így azért nem ártana ha legalább 20 órára lekötne acsivadászat nélkül, mert azzal az Assassins Creed is van vagy 40 óra...
Xbox GT: nozsolt
-
Kasza08
őstag
válasz F.B.I. #18630 üzenetére
Szerintem, ha nem jövök be neki, akkor nem jön hozzám De írja ott a családi állapot alatt, hogy szexelni akar Mindjárt kipróbálom ezt az ágymellé have fun-tmod: Nem, nem ajánlja fel hiányzik még 3 mező a kacérból, szerintem azok közül lesz az egyik a gyesrevágás...
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz F.B.I. #17353 üzenetére
Biztos igazad van csak számomra összeférhetetlen az alábbi.
"Live-ra elég 2-3 game, ami eléggé húzós befektetés még mindenkinek, aki nem anyuékkal lakik már és esetleg család is van "
Ha számolod egy régi Prémiummal és egy Arcade pakkal megvagy 80K-ból ( mondjuk Szlovákból ). Jah ez nem huzzós befektetés,de a 2-3 game az igen??"Az arcade packon meg mehet a menet (400FT/db), hogy ne maradj le semmiről,"
Nos nálunk gyerek még nincs és kb 10db játékom van, és néha még így sem tudom eldönteni melyikkel játsszam. Amit ha kijátszottam, cserélek INGYEN, néha beleszaladók egy-két ezer forintba, DE kérdezem én?
Kinek van annyi ideje(??),főleg család mellett(!!) hogy azt a rengeteg játékot végig játssza amit letölt
Mert a kipróbáláshoz ott vannak a demók.
Ááááá de mindegy lehet én gondolkodom rosszul.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz F.B.I. #17312 üzenetére
Ennyi erővel téged vagy engem is lepuffanthat mert nem szépen nézel rá vagy azt aki eladta neki azt a gépet Indoklás biztos át akarta verni hogy nem jó a gép
Itt a gázpisztolyt sem merik kiadni csak remegő kézzel mondván hogy biztos a bankba mennek pénz kivenni Hátmég ha valaki hozzájut egy éles fegyverhez, akkor az aztán pokoljárás....Főleg ha bepánikol vagy elborul szimplán az agya....-->GTA szindrómaDe lehet hogy csak a negatívomot látjuk benne és közben kért a rendőrségtől engedélyt külön erre az alkalomra a háttérben pedig rendőrök vigyáztak rá nehogy valami rosszat csináljon Csak a videót direkt így csinálták meg, hogy lássuk, hogy ő bármikor szétlőt egy nem jól működő xbox 360at két és fél méterről csukott szemmel
[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
válasz F.B.I. #16427 üzenetére
Ez komoly? Ez hihetetlen olcsó, még egy sima dobozosért is, pláne MM-ben, pláne borsodban.
Más hasonló árban?Én mikor megvettem a boxost júniusban, szétnéztem ugyanott, de még a régi címek is mind simán 12 fölött voltak. Vegye gyorsan, aki értékeli.
A Halo nekem sem annyira bejövős, de ettől függetlenül elhiszem, hogy csodajáték. Nekem eleve a világa nem szimpi. A GOW se sokkal jobb, pedig a második rész lassan jön, elég komisz lesz a videok alapján. Nem szeretem a nyomasztó játékokat. (most telepítettem fel notira a Sims Apartment Life-ot) -
1010
őstag
válasz F.B.I. #14285 üzenetére
asszem ha enyém beszarik ebay en inkább megveszem ami kell hozzá és megcsinálom
javítottam már telefont is pedig azt monták hülyeség ne csináljam blbalba
de nem kell az ideg nekem inkább megcsinálom
ha meg nem megy akkor tudom mitt kell ebay en megint csak venniVan nekik bőven raktáron
[ Szerkesztve ]
-
33as
senior tag
válasz F.B.I. #14248 üzenetére
OK, ez korrekt válasz volt,de csak annak aki nem warezol és nem is szándékozik a közeljövőben!
( pl: nekem 5 percig volt garos a gépem hivatalosan ! )MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
heihachi
addikt
válasz F.B.I. #14236 üzenetére
Jól látod, ez a fajta FPS irányítás gyerekeknek való, ezért megy jól a gyermekednek
A gond az, hogy egyszerűen nem lehet produkálni ugyanazokat a reakcióidőket, ugyanozak a gyors mozgásokat, ugyanazokat a kunsztokat. Nem azon múlik, hogy meg akarom-e tanulni vagy sem, hanem hogy nem lehet fizikailag bizonyos dolgokat megcsinálni. Nem emberi lustaság
Ha valaki pl. CS-n nevelkedik, annak ez a fajta irányítás... hát... mondjuk hogy fungamenek nem rossz, de komolyan venni így a játékot képtelenség
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
33as
senior tag
válasz F.B.I. #14227 üzenetére
"Többször is el lett mondva, amelyik gép el akar romlani az el is fog, akár vízzel van akár hűtésmoddal"
Szia látom vágod a témát , de a vízzel egy kicsit erős volt, persze vízzel is elromolhat ha eleve már 3 ledes gépre rakták rá vagy neadjaisten lesarkazták a GPU-t vagy nem jól tették fel a blokkot! De azt azért ne mondjuk már ha egy eleve vadiúj gépre rakat vizet akkor előjöhet a vörös szemafór mert ez hülyeség!
Nekem a vizem 10 óra GTA IV után is csak 30-45 fokos! (lelett mérve)MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest