Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Erre tessék: Halo Reach teszt némi videóval
-
-
burgatshow
veterán
Srácok, akit érdekel, az vessen rá egy pillantást: [link]
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
válasz norbitális #39482 üzenetére
XBOX Live-ról. Vagy marad a pendrive.
-
burgatshow
veterán
Jelentem múlt hét kedden visszajött a Boxom Németországból és kapott egy új meghajtót.
Mostmár minden pöpec ami a lemezek olvasását illeti.
-
burgatshow
veterán
Tegnap sikerült megszereznem a SW: The Force Unleashed játékot. Este gyorsan össze is kapartam belőle 5 achievementet.
Valamint, sikerült megszabadulnom a Fable 2 normál kiadásomtól.
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Tegnap volt a gödöllői Tecsóban akciósan a CoD 3 2500-ért, gondoltam annyiért nem hagyom ott.
Itthon belenéztem, kurvajó a játék, csak kicsit még szokni kell a PC után.
Viszont lehet, hogy csak behaluzom, de mintha tán folyamatosabban futna X-en, mint PC-én. Olyan film jellege van a játéknak.
-
burgatshow
veterán
Akinek van tartós LIVE előfizuja és a Fable 2-őt is szereti, azzal összeröffenhetnénk valamikor egy doll-trade-re, mert az is egy acsi. Jelentkezni, mondjuk nálam.
-
burgatshow
veterán
válasz T 1000 #28588 üzenetére
A 60 átlagban elég, mert többnyire csak a mentéseket tárolja rajta, meg az új dashboard érkeztével módodban fog állni, hogy a lemez tartalmát felmásold a merevlemezre (kvázi telepítsd) így kémelheted az olvasófej élettartamát.
Flashben nem tudok segíteni mert én nem vagyok érdekelt benne.
-
burgatshow
veterán
E74: AV cable error... There is a problem with the AV cable, try using a different AV cable. If the cable is known to be working then there is a 90% chance it's a scaler chip problem (the "ANA" or "HANA" chip connected directly to the AV cable) in rare cases it is the GPU.
Egyébként: [link]
-
burgatshow
veterán
-
-
burgatshow
veterán
Pont hogy nem. MKV support nincs és a box dolgozza fel az adatokat, a PC csupán streameli az anyagot.
Különben miért kéne letölteni egy additional media update-t live-ról mikor egy divx-es filmet meg akarsz nézni boxon?
Anyway, mától tölthető a Fable 2 - See the future DLC. Mikor hazaérek azonnal kapcsolom be a boxot és már rántani is fogja.
-
burgatshow
veterán
válasz laragirl83 #28473 üzenetére
Ha van egy 20 gigás vinyód és ezt megveszed, akkor otthon előkapsz egy csavarhúzót, a 20-sat szétszeded, kiveszed belőle a vinyót és belerakod a 120-sat. Utána összerakod, berakod a gépbe és ha minden jól ment akkor örül.
-
-
burgatshow
veterán
Srácok, akik esetleg tudnak Live-on játszani és Fable 2-ni is tudnak akkor mi lenne ha megcsinálnánk a The Dollcatcher cuccot?
Nekem Theresa babám van, haveromnak meg hammer. Szóval 3 már van.
- Doll - mindenki megkapja
- Theresa - tőlem
- Hammer - haveromtólEzek kellenek még.
- Garth
- Lucien
- ReaverBabát a nyugatbérci lőtéren (Westcliff shooting) lehet szerezni, ha a második helyen végzel (160 pont felett).
Ki van benne?
-
burgatshow
veterán
válasz Lamair #28330 üzenetére
Nem tudom, nekem simán kiköhögi az optikán az 5.1-et. Ha az átalakító működik akkor nem ott van a gond. Volt már mellette HDMI is, de az 5.1 akkor is optikán ment. Beállítottad a boxot, hogy nyomja nyugodtan 5.1-ben? System settings->Audio-n belül válasz ki a Dolby Digital 5.1-et.
-
burgatshow
veterán
Nagyon állat a Fable 2 Knothole Island.
-
-
burgatshow
veterán
TimeShift kipörgetve. Nem volt egy hosszú játék, viszont voltak benne jó ötletek.
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
1. Cross kábellel a boxot össze kell dugni a netbookkal.
2. Majd ha van aktív wifi/internetkapcsolat, akkor a hálózati helyeken jobb klikk -> tulajdonságok
3. Azon belül wifi/internetkapcsolaton jobb klikk -> tulajdonságok -> speciális fül.
4. Tegyél pipát a "megengedem hogy más felhasználók használhassák ezt az internetkapcsolatot"
5. Tegyél pipát a "megengedem a hálózat más felhasználóinak hogy a megosztott internetkapcsolatot beállítsák vagy letiltsák".Aztán már menni is fog.
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
A rezgő hang akkor tapasztalható, ha a bekapcsolás során nincs lemez a meghajtóban. Olyankor lehet hallani a meghajtó pörgető motorjának "üres" járati hangját.
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Na megcsináltam a Ruler of Albion achievement-et (100 G) is a Fable 2-ben, úgy hogy már csak a DLC achik vannak meg a Dollcatcher de ahhoz kellenek más játékosok is.
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Mindjárt megvan a Gargoyle-ok legendás kincse...
Mod: megvan... És az achi is.
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
Reggelt!
Nem tudom van-e itt a fórumon valaki, aki nekiállt-e már a Fable 2-ben a Hero Dollok összegyűjtésének.
Esetleg ha van akkor csatlakozhatnék?
Vagy valami, mert jó lenne megszerezni az achievementet...
-
burgatshow
veterán
Egy délután alatt végigtoltam a Fable 2-őt. Megint. Megyek végre Gargoyle-okat vadászni...
-
burgatshow
veterán
válasz karakpecze21 #27672 üzenetére
Majd rájösz, hogy miért érdemes többször végigjátszani.
Mod: The Property Magnate achi is beugrott.
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
válasz karakpecze21 #27669 üzenetére
Elég sok azért még. Én már kétszer végig toltam, most megy a harmadik.
By the way a hétvégén kipörgettem a Mirror's Edge-t megint, csak most hard-on ráaádsul úgy, hogy a végéna a Test of Faith nevű achi is beficcent. Aztán még megcsináltam pár speed run meg néhány time trialt, illetve húgommal Lipsben is alkottunk, úgyhogy onnan is pottanyt egy-két achi.
-
burgatshow
veterán
Na most ment el a kedvem ettől a fostól. Majd egyszer előveszem.
-
burgatshow
veterán
Mindjárt szétverem a Fable 2-vel együtt a boxot.
Valami olyan bugba futottam bele, hogy akárhány Gargoyle-t lövök le, egyszerűen nem számolja a játék. Elég idegesítő, főleg, hogy kábé 20 után jöttem rá, hogy valami nem stimmel.
Kiléptem a játékból, beléptem a játékba, konzolt újraindítottam. Nem csatlakoztam a live-hoz csatlakoztam a live-hoz, eredménytelenül.
Széttúrtam a netet hátha valaki másnak is volt-e ilyen, de persze custom error...
-
burgatshow
veterán
Lipsben hogyan lehet Party medal-t szerezni? Kezd nagyon idegesíteni a dolog de egyszerűen nem megy...
-
burgatshow
veterán
válasz tiv83us #24368 üzenetére
Nem mondom hogy segítek mert el kellett adnom a példányomat, de nekem az a taktika jött be, hogy torque bow-val lerobbantottam róla a denevéreket, majd amíg nem spawnoltak vissza, addig sniperrel osztottam mint az állat.
Tehát a lényeg, hogy valami robbanó cuccal eltávolítsd a repkedő szarokat, majd a fejét osztani míg lehet. Tetszés szerint többször ismételni!
Sok sikert!
-
burgatshow
veterán
Este vannak olyanok, akik estefelé egy kis Gow2 horda vagy multira vevők?
-
burgatshow
veterán
Na, beregeltem én is a konzolomat, először rosszul olvastam, hogy nem garis már (mondom de jó, hogy csak októberben vettem), de aztán helyére kerültek a dolgok 2010. szeptemberéig.
-
burgatshow
veterán
válasz (Kolombusz) #21452 üzenetére
A következő láncszem nálam a TV lesz, de az majd jövőre, idén már így is több mint 100 ropi van benne.
Addig marad a Panasonic CRT 72 cm-es TV. Mondjuk a képe nem rossz, csak bumszli meg nincs HD felbontás, de addig is kibírom.
-
burgatshow
veterán
válasz Djuree #21448 üzenetére
Nem konkrétan rád értettem, csak valaki itt 7.1-vel vergődött (noha a box csak 5.1-et tud) meg mittomén aztán mondom nem igaz.
Valóban, egy használható erősítő tényleg annyi mint a box.
Én beruháztam egy ilyenre múlt hét pénteken: Panasonic SC-PT465.
-
burgatshow
veterán
Gyerekek! Mi ez a hatalmas probléma, hogy hogyan csináljak 5.1-et az X hangjából?
Két lehetőség van:
1. lehetőség
Ha olyan erősítőd van, amin van HDMI bemenet akkor pofon egyszerű a dolog, mert egy HDMI kábellel összekötöd az XBOX-ot az erősítővel, utána pedig az erősítőből kijövő videójelet rákötitek a TV-re (ez is lehet HDMI vagy composite vagy akármi).2. lehetőség
Ha olyan erősítőd van amin csak optikai bemenet van, akkor vesztek egy ilyen kábelt, amiből a sárgát rákötitek a TV-re (vagy az RGB-t attól függ kinek milyen TV-je van), majd vesztek egy optikai kábelt. Az XBOX-ba bedugjátok a linkelt kábelt, annak optikai részébe az optikai kábelt. Az optikai kábel másik vége megy az erősítőbe és kész. Ott van az 5.1.Mindkét esetben az XBOX-ot át kell állítani az Audio menüben, hogy ne sztereó jelet nyomjon ki magából, hanem DD5.1-et.
Mod Jasper: Januárban érkeznek a Jasper lapos gépek. Aki meg a 3 LED-től fosik, annak azt üzenem, hogy nekem egy Falcon lapos van amit októberben vettem, azóta napi rendszerességgel van használva és teszi a dolgát.
Egyébként meg nem kell kiütni és akkor nem ugrik a gari. Nekem ez a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
Mindegy!
Nálam az a verzió lesz, hogy veszek egy ilyet, meg 800 Ft-ért egy optikai 1 méteres kábelt, aztán azzal lesz összedugva a box és az erősítő.
Sárga composite megy a tévébe, a hang meg optikán az erősítőbe.
Már csak fél óra és van erősítőm!
Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok