- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Markoka1993
tag
válasz Remiel #43281 üzenetére
Van egy-két játék ami nagyon hasonlít a god of warra. Pl DarkSiders... Amúgy most én is azon gondolkozom, hogy melyiket érné megvenni. A ps3 mellett szól a Blu-Ray, tölthetős kontroller( nem mintha az a 30s-es elemcsere gondot okozna )
xbox: Kényelmesebb kontroller( a ps3é sztem túl könnyű, meg valahogy az xboxé jobban kézreáll). Jobb játékok( SZÁMOMRA!), jobb a live, több ismerősömnek van, jobb a grafikája, okosítható( ez is szempont valakinek).
Ha az MMOk érdekelnek, szerintem rakj össze egy belépő szintű pc-t, és akkor azon tudsz mmozni+ veszel egy konzolt, és akkor azon tudsz játszani a nagyobb gépigényű játékokkal.xbox360gamer: Hát, ha nem adsz hozzá se joy-t, se memókarit, akkor szerintem olyan 38-40-et megér.
[ Szerkesztve ]
live gt: Markoka1993
-
Markoka1993
tag
Megválnék XBOXomtól Kérlek ha ismertek valakit, aki most szeretne xboxot vásárolni, szóljatok neki! Köszönöm
Xbox[ Szerkesztve ]
-
Markoka1993
tag
válasz Mr.Grincs #32810 üzenetére
"Sokan úgy csinálják, hogy kiírják nem tetszik nekik....akkor jobb kézzel bal váll fölött jó messzire eldobják..nah ez a hülyeség."
Jah. Csak ha az eredeti játék nem jön be. Akkor mi v?n Kidobtál 10 ezret az ablakon? (Jó. Ott a demó. De van egy pár olyan játék amiből nem jön ki demó )
[ Szerkesztve ]
-
-
Markoka1993
tag
És mennyibe fáj egy alaplap+ meghajtó csere?
-
Markoka1993
tag
Az ilyen kérkedésnek 1 napos eltiltás lesz a vége, nem mondom
mégegyszer! Mi nem firtatjuk, kinek milyen forrásból származnak a játékai,
miután "jóhiszeműen feltételezzük", hogy mindenki legális kópiával játszik.
A "biztonsági másolatokról", Verbatimokról, DVD-RW-kről szóló történeteket
bannal fogom jutalmazni, mert egyesek kezdenek elszemtelenedni.
Eme tettem nem nehezményezheted. Rendben?[ Módosította: bwoay ]
-
Markoka1993
tag
válasz don_peter #32183 üzenetére
Hát jah... kb én is így látom a dolgokat. A ps3 azért tetszik nagyon, mert tudok rajta mindent csinálni, az xbox meg a játékok miatt Amúgy, ha multizni akarsz boxon van egy progi amivel ingyen lehet
Amúgy. PS3 on a God Of War 3 nagyon jó lesz. Kár hogy only PSlive gt: Markoka1993
-
-
Markoka1993
tag
Nekem is frisített !
-
Markoka1993
tag
ÉN is a COD 4 et ajánlom Igaz én pc-n toltam, de sztem boxon is megszokható
-
Markoka1993
tag
-
Markoka1993
tag
Ha berakod a boxba, akkor sem ér olyan sokat
-
Markoka1993
tag
SZokott valaki multizni? Mert nagyon lenne kedvem Akinek lenne kedve dobjon megy egy pmmel... Játékok amikkel játszanék: Resident Evil 5, GTA IV, meg még meglátjuk
-
Markoka1993
tag
HDMI FOREVER PErsze csak annak akinek HD tvje van Akinek normál annak SCART FOREVER
-
Markoka1993
tag
válasz Mr.Grincs #30981 üzenetére
"Volt hogy megeyk nagyba idore es veletlenul nekimentem a korlatnak vagy a nyilas falnak ami mutatja hogy balra, azt atmentem a falon tulra minden gond nelkul mintha valami szellem auto lennek"
Náalm ez ugyan így volt az underground 2 be :lol: Am ez az undercover még a türhető kategória volt...kíváncsi vagyok a shiftrelive gt: Markoka1993
-
Markoka1993
tag
Szerintem is Én még a Resident Evil 5-öt vagy a Gears of War 2-t próbálnám ki
-
Markoka1993
tag
válasz CrazyMax #30941 üzenetére
Mert felmásolhatod a játékokat a vinyóra, és ez hoszabb távon kifizetendő
1. Nem romlik el az olvasófej
2. Halkabb lessz a gép
3. Nem melegszik fel annyiraÉn a premiumot venném, de mindekinek szíve joga hogy miylet vesz... Meg demókat tölthetsz le live ról filmeket stb
-
Markoka1993
tag
Call of Juarez: Bound in Blood-ot próbálta már valaki? Mert nagyon unatkozok, és kell egy gém
-
Markoka1993
tag
válasz Markoka1993 #30899 üzenetére
háát..ahoz képest hogy én az 30/25 ös digiért fizetek 3500ft ot de a 120mb le az jó...de a feltöltési?pfff
-
Markoka1993
tag
MEg nem melegedik fel annyira a box
-
Markoka1993
tag
válasz nemesmatee #30823 üzenetére
én platinumshopnál vettem a boxomat Sztem az egyik legolcsóbb üzlet. Amúgy sztem érdemes elitebe fektetni. Én már megbántam hogy premiumot vettem Bár a fehér szín nekem jobban bejön
-
Markoka1993
tag
válasz Rabbitf_24 #30393 üzenetére
hali.sokkal ksiebb a valószínűsége, pláne ha meg hűtésmoddolt is
Aktív témák
- Opel topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Külpolitika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Látásjavító szemműtét
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok