Hirdetés
Aktív témák
-
rudymester
senior tag
Nekem anno hangosnak tűnt, ameddig nem volt vinyóm. Most néha előveszek egy-két arcade lemezt és azok nem tűnnek hangosnak. Egyébként lemezfüggő, mert valamelyik jobban rezonál. Ha fülessel, vagy aránylag hangosan játszol, akkopr nem gond, de már csak a dvd meghajtó kímélése végett is érdemes vinyós gépet venni.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
lvnt
őstag
Hát, elég hangos, de azért nem tartozik a kibírhatatlan ketegóriába. Mindenesetre jobban jársz, ha legalább egy 20GB-os merevlemezt veszel hozzá, és akkor nincs gond a hanggal.
Fiókba semmiképp se tedd, mert ott nagyon hamar ki fog purcanni, megfelelő mennyiségű levegő hiányában. Bent keringene a meleg levegő. -
szdavid18
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kéne. Vettem egy gépet, mindenféle kábel nélkül. A gép 2006.10.-havi. Láttam a neten, hogy többféle tápegység van, melyik lenne nekem a megfelelő? Vagy elmegy bármelyik táppal? -
csdm
senior tag
Látom hogy írjátok, hogy menyire zajos tud lenni a dvd a "régieknél". Én ilyen Régit készülök venni, és az asztalomra szeretném tenni. Nagyon hangos lesz?
Most a gépem is fenn van az asztalomon ( alsótápos, és padlószögenyből csak port tud szívni, hiába a magasítás) van benne 3 venti, plusz a procin, meg a VGA-n, és a hangját el tom viselni, viszont amikor lemezt tesze bele, akkor nagyon felsüvít. Kb ilyenre számítsak az xboxnál is? mert akkor inkább beteszem a fiókba a boxot . -
rudymester
senior tag
Ez az új slim kivitel nagyon bejön, szexi kis dög és le is cserélném rá a 1,5 éves gépemet, ha nem monitoron játszanék. Az összefüggés csak annyi, hogy a monitoromat rátettem a gépre, mert csak így fértem el az asztalomon. Nem sokkal halkabb a gép, igazából a dvd rezgéscsillapítóin javítottak egy kicsit.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
Mr.Grincs
veterán
válasz woodbear #49387 üzenetére
Jó helyre került, és a matrica minősége is olyan hogy melegre szerintem nem is oldódik, tehát egyben semmiképp sem jön le csak így darabokban. Oldószer meg nincs rá mert műanyag alapú. Eddig jó úton halad az MS.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
woodbear
addikt
Újabb jó helyre kitalált garivesztős matrica EZ
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Bencus88
nagyúr
Értem köszi akkor beszerzem mindenképpCsak előbb legyen pénzem
-
Bencus88
nagyúr
Én Battlefield Bad Company 2-őn gondolkozok.Szerintetek vélemények róla?
-
.skateR._
csendes tag
Lenne még egy kérdésem.Mi a véleményetek a Final Fantasy XIII-ről.Nekem videók alapján nagyon tetszik és gondolkozom hogy megvásároljam.
-
.skateR._
csendes tag
Sziasztok!Tudnátok segíteni nekem hogy hol tudok a legolcsóbban Live-t venni?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz #57833216 #49367 üzenetére
Igen, elég nagy a kínálat, bár sokan szerintem ok nélkül tartják magasan az árát.
Mondjuk max rajtuk marad, ennyi.Én már csak azért is az újban gondolkodom, mert szeretnék garanciát rá, illetve miért vegyek régit, mikor már az újat is megkaphatom, hasonló árban
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Mr.Grincs
veterán
válasz #57833216 #49367 üzenetére
Abból nincs de, az aki játszni akar és szűz gépet akar venni mindenképpen és nem használtat abból már lehet profit.
taylorp: Nem. Minden fokozattot végig kell darálnod, hogy megkapjad a zacsikat.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
taylorp
senior tag
Egy kis segítség kellene a Resident Evil 5-höz.
Ha veteránon kezdem el, akkor megadja az acsikat a két könnyebb fokozatra is élből?Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Tomics #49364 üzenetére
Akkor az MS nem szart a kútba csak a kávájára és belekotorta....Vagy az is lehet, hogy ez olyan formán van, hogy nemérdekli őket, feltörik-feltörik, ha nem akkor nem, mert ha lerugják a boxot, akkor úgyis vesznek másikat a kedves userek.
-
Peat;)
veterán
A régi gépek ára pont hogy lefele tart, a raktárkészletet ki akarják tisztítani a boltok így akcióznak illetve sokkal több használt is lesz a piacon. Szerintem már most is túlkínálat van.
Igazság szerint akinek a külső nem számít és nem áhítozik a wifire az jobban járhat egy akciózott/nem öreg és garanciális fat elit géppel. Aki meg váltani készül...azt pláne nem értem, max ha nagyon hangos régi verziós gépe van.
Egyébként én a képek alapján nem látom azt a hatalmas méretbeli különbséget. PS3-nál sokkal látványosabb volt pl. Ha hangtalanná teszik akkor méltó frissítés, de ha csak a méret változik akkor olyan semmilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz z0d1AK #49362 üzenetére
Most ment le az ára a fat boxoknak, de állítólag, meg én is azt mondtam, hogy a régiek sokat fognak érni a "W" betűs lehetőség miatt.
-
z0d1AK
nagyúr
Mivel sok jelenlegi "fat" konzolos áll át várhatóan a slim-re, így ők meg is akarnak majd tőle szabadulna, szóval jóval telítettebb lesz a piac.
A warezolók nem a slim-re utaznak majd. Szerintem inkább most érdemes vevőt keresni rá, mint 2 hónap múlva, de úgyis elválik majd eladáskor, hogy az utóbbi mennyire jó ötlet| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, hasonló képet láttam, csak nem tudtam, hogy régi fals kép, vagy új.
Az a borda nem túl nagy, de biztatóbb rajta már az a ventilátor, remélem tényleg némán teljesíti a legmegfelelőbb hűtést.
Egyébként szerintem ne reménykedj a használt ár növekedésében
Ez után majd azzal jönnek, hogy miért adnék többet egy régiért?
És valamennyire igazuk is lesz.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
lvnt
őstag
válasz z0d1AK #49357 üzenetére
Abban igazad van, hogy hülyén néz ki. Nem állna sokból átszerkeszteni a képet...
Itt egy kép a hűtésről.
Szerk.: Itt pedig még több kép.Ugyan először azt mondtam, hogy nem tetszik, de sajnos egyre jobban kezd megtetszeni az új. Lehet, hogy benevezek egyre, ha el tudom adni az enyémet...
Várok egy kicsit, hátha a warezpistik sok pénzt fizetnek egy pár hét múlva a régi gépekért.[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz z0d1AK #49354 üzenetére
Módosítottam a hsz-t!
Ők jönnek ki érte, viszik-hozzák.
Egyedül ha flasheltetnéd (amennyiben majd lehet, bár ez butaság lenne), és akkor halna meg, rohangálhatnál vele oda, ahol vetted, oda is csak 1 évig garanciálisan. Bár nem hiszem hogy ez a konzol 3 ledes hibától fog majd szenvedni.[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz z0d1AK #49352 üzenetére
1+2 és pick-up and return.
Idézet a hivatalos oldalról:
"A Microsoft biztosítja a termék támogatását, és térítésmentesen végzi a konzol javítását, a szállítási költséget is beleértve, a rendszer vásárlásától számított három éven keresztül."
Alapból 1 év volt a garancia, de:
"A mai naptól minden Xbox 360 konzol kiterjesztett jótállási programba kerül, amelynek tulajdonosa a három villogó vörös fénnyel jelzett általános hardver hibát tapasztalt. Minden egyéb Xbox 360 jótállási feltétel változatlan marad."
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Közben néztem a Gamer's Room-ot, ott egy ezressel még mindig olcsóbb, és nincs kiszállítási díj sem.
Mondjuk nem azon a 3500 forinton múlna.Garancia hogy van rá? Mert láttam már 1-et, 1+1-et és 1+2 évet is.
Ez legalább valami Pick-up-and-return garancia?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Def26
félisten
válasz z0d1AK #49349 üzenetére
Többen a konzvilagtól rendelték elő.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Tomics #49347 üzenetére
Nekem ez pont elég, csak annyit akartam, hogy tényleg ne zúgjon a meghajtó. Akkor ezzel nem is igazán volna gond.
Már csak találni kéne valami boltot, ahol olcsón lehet előrendelni úgy, hogy valami játékot is adnak mellé.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
lvnt
őstag
Igen, meglepő, hogy milyen hangos tud lenni az Xbox meghajtója. Nagyon sokat számított élményben, hogy annó megoldotta a felmásolást a Microsoft.
Egyébként, igen, kilép, ha kiveszed a lemezt. -
Tomics
addikt
válasz z0d1AK #49346 üzenetére
igen, indításnál beolvassa aztán már vinyóról dolgozik...gondolom ha menet közben kiveszed a lemezt, akkor kilép, még nem próbáltam
annyi értelme van, hogy nem gyilkolja az olvasófejet és jóval gyorsabb a játék töltési ideje. és persze nem zúg úgy mint egy kompresszor
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
válasz z0d1AK #49344 üzenetére
nem, kell hozzá a lemez. különben senki se venne játékot és mindenki adogatná egymásnak az ország egyetlen darabját
a microsoft meg valószínű tanult a hibákból és ennél a gépnél már abszolút nem lesz 3led-hez hasonló hiba. már a legutolsó szériás jaspereknél se fordul elő
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
z0d1AK
nagyúr
Gondolkozom egy SLIM XBOX 360 beszerzésén.
Szerintetek mennyire szerencsés az első példányok közül venni?
Gondolom az eddig megjelent xbox játékok mind kompatibilisek vele, nem?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Thome
veterán
40-ért vadonáns új, bontatlan X360 elite jó árban van?
-
Norb€€€
aktív tag
Kb. 3000 forint,és szinte minden felbontást támogat.
-
csdm
senior tag
Egy ilyen kábel mennyibe kerül?
Ez jó lenne 1440x900-as monitorhoz?[ Szerkesztve ]
-
AtG
aktív tag
Ez még a legrégebbi verziójú (16,5A-es) volt, nagyon bíztam benne, hogy nem hal be, mert több mint 2 éve működött hibátlanul, de az elmúlt 2 napban sűrű fagyások voltak, először E71-es hibát írt ki, ami a netes keresgélések után dashboard frissítéses hibára utalt, de ezek szerint már közel járt akkor is a végéhez.
-
Tomekk.
aktív tag
hali
Lehet láma kérdés, de a RDR-ben, hogy kell lefékezni a lovat? Csak felgyorsulok vele aztán nekimegyek mindennek -
Gebriel
veterán
Na aki pengének érzi magát 360-on FPS játékban annak ajánlom továbbképzésre Wii-n lévő FPS játékokat.
Nagyon kemény
PC-s FPS bajnokoknak egyenesen ajánlott. -
AtG
aktív tag
6 óra Final Fantasy XIII után fagylalt, bekapcskor pedig 3led. És pont nyáron.
-
Bencus88
nagyúr
De jóó.Most olvastam, hogy akik előrendelték marad a fix 63900Ft.
-
Morden24
nagyúr
válasz Bencus88 #49315 üzenetére
Nézd, szerintem nem fogom törni magam, hogy pár ezresért hirdetgessek, szóval ha kell, nyugodtan dobj majd rám egy privit, és ha még megvan, megbeszéljük
szerk.: Ja vazze, neked is toslink kell? Pont ezt írtam fentebb, hogy szívesen odaadom a kábelt, mert nekem már nem fog kelleni annak okán, hogy a slimen van toslink
Ellenben ha kell valakinek egy ilyen audió kábel (gyári vazze, nem gágyi, gyári), az dobjon rám egy privit (a hdmi-t nem adom, az kell ).
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Bencus88
nagyúr
Jaj , de szupi.Akkor valami ilyesmit fogok beszerezni.
Morden24:Az a helyzet, hogy nem tudom mikor fogok megint ennyi pénzhez jutni, és megvásárolni a monitort addig sajnos a kábel sem kell.Remélem azért augusztusba már meglesz a monitorom
mobicheck:Nagyon remélem
[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
válasz Bencus88 #49309 üzenetére
Bocsánat, kicsúsztam a mod időből.
Vagy olyan HDMI kábelt veszel, amelyen van audio adapter (kb. 7-8k lehet egy ilyen), vagy a gyári kábelnek lepattintod a burkolatát, és akkor elférnek egymás mellett. A második lehetőség lényegesen olcsóbb, mert csak egy párezres HDMI kábelt kell venned, a legtöbben így csinálják.
[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
válasz Bencus88 #49309 üzenetére
Nekem is majdnem ilyenem van, 2333sw-m. Annyi a különbség, hogy amit linkeltél, újabb. Jobb a kontrasztaránya és van rajta HDMI. Nekem másfél éve van meg a monitorom. Ezidáig semmi problémám nem volt vele.
Specifikáció alapján jónak néz ki, szvsz. nem járnál vele rosszul. Megkérdezheted a monitoros topikban is, mit mondanak rá.
Hangot pedig minden monitor mellé tudsz csinálni, nyugi. -
Bencus88
nagyúr
Mit mondtok erre?Játékra kell kizárólag.Lesz ez mellett hangom?Csak ez az egy dolog nem tiszta még teljesen.Kell vennem egy kábelt ehhez hogy legyen hangom igaz?
-
Thome
veterán
válasz szigmat #49307 üzenetére
Nem rád céloztam félre ne érts!
Csak annyit akarok mondani, ha dzsuvás lesz valami úton-módon a kontroller, akkor én először nedves szappanos, aztán szappanos, majd száraz ruhával törlöm át.
Nekem rendszeresen a LB és RB gombok szélén marad ott egy koszcsíkocska, pedig tiszták a kezeim, és mégis. azt csak simán lehúzom ujjal, aztán kész...
Szerencse, hogy nem vagyok izzadós tenyerű... (Izé... Egyáltalán nem vagyok izzadós, még nyár 40 fokban sem.)
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Inkább azt áruljátok el nekem, hogy ha veszek egy HDMI-smonitort hogyan lesz hangom? Erősítőt akarok rákötni, de azt hova kell dugjam?
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos cigaretta 🔞
- CPU léghűtés kibeszélő
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest