Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz taylorp #43979 üzenetére
Naná hogy feketét kapsz Azt gondoltad rózsaszínt hogy jobb kedved legyen?
Viccet félretéve. Amikor felhívod az MS hotlinet hogy "letérdelt" a joyád akkor be kell diktálni az ELITE konzolod sorszámát meg anyja nevét 7 példányban meg a blokkot el kell nekik küldeni hogy 1 éven belül vetted és akkor kapod a feketét kb két héten belül.
Persze mondják hogy tedd el ami letérdelt, ne dobdi ki mert jöhetnek érte, ami persze nemigaz. Legalábbis nekem nem jöttek érte. Ha meg jönnének is azt mondanám hogy már eladtam a cuccot így mittoménholvanmár....Djuree: Akkor nincs is több kérdésem
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
viktorhmv
senior tag
válasz taylorp #41534 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani nagy tisztelettel, hogy ha a Microsoft rendesen megcsinálta volna az X360-at akkor nem lennének evvel teli a Fórumok A flashelhetőség egyelőre viszont a box melett szól, így az általában szűkös költségvetés egyértelművé teszi a PS3 vs Xbox360 vitát
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
hommeros
őstag
válasz taylorp #41335 üzenetére
Minden napra van most január 1-ig egy játék leárazva, ez hivatalosan is ki volt adva. Viszont, hogy melyik, nem tudom Majd körbenézek inkább angol közösségekben, ott jobban vágják az ilyesmit.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Crazyman33
senior tag
válasz taylorp #41274 üzenetére
Próbálj olyan futamon menni amiről már van időeredmény és úgy tudod kb. hol végeztél volna. Ha lenyomtad az utolsót már van eredmény, nem? Gyere nyugodtan nagyon rendes banda, nem fognak megjegyzéseket tenni vagy lenézni.
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
Morden24
nagyúr
válasz taylorp #40798 üzenetére
Uk-ből tudok szerezni, szóval nem gond.
Egyébként van egy megújítás beállítása menüpont, bár nem néztem meg, csak láttam.
Ettől függetlenül ha akarom, megoldhatom így is? Úgy értem, a bankkártya magyar bank által kiállított mivolta nem fogja zavarni a Live!-ot?
Sectumsempra - For Enemies
-
szaszlaci
addikt
válasz taylorp #40632 üzenetére
Kössz a segítséget!
Nem, HDD nem kell, kb a net számla fizetése is gondot okozBonus alatt azokat értem, amit valami miatt ad a járék. Ott a track listánál asszem a kék gombot kell megnyomni, alúl ki van írva. Pl ha végigviszed, ad egy ilyet, de van még jópár.
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
laragirl83
őstag
válasz taylorp #40440 üzenetére
Valamiért nem enged.
Ha egyikünk kiválasztja pl. bass-t, akkor a másik hiába menne rá gitárra, leugrik róla a kijelölés vissza bass-ra...
Írtam activison supportnak is.gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
-
Def26
félisten
válasz taylorp #32359 üzenetére
Igen, mert valami egyedi kód is van a meghajtóhoz rendelve, amit csak az MS ?tud? kiolvasni az alaplapból. Én úgy gondolom, hogy ők ezt "odabent" tudják variálni, nem hiszem, hogy egy DVD meghajtó miatt cserélnének ki egy egész lapot.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Mr.Grincs
veterán
-
Devil111
csendes tag
válasz taylorp #32077 üzenetére
Nem falconos.
Kicserélték mert először rossz boxot küldtek. Falconos elitet. Namost mivel kibontottam meg összeállítottam, kicserélték ,de úgy h pl a kábeleket meg a játékot meghagyták, de a boxot, controllert kicserélték. A tápot meg elfelejtették vagy csak nem vették figyelembe.
Itt az fogja megszívni (szerintem), aki azt veszi majd meg amit visszaküldtem. Mert az 175-W-os falcon 150Wos táppal :S:S:S
Úgytűnik ennyire értenek a forgalmazók a konzolokhozÉs ezért kérdeztem, hogy nem lesz e gond hogy több a tápegység mint 150W.
[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
válasz taylorp #31359 üzenetére
Hát akkor marad és ahonnan hoztam ott átcserélem valami másra. Eléggé szomorú hogy mindenütt más árakat mondanak. Unom már kicsit hogy veszek egy játékot 9500ft-ért x helyen ugyan oda visszavíve 2 nap múlva ugyan az az eladó csak 6k-t ad érte. De átsétálva xy-hoz már 7k-t adnak érte és a ph-n még a 6k is sok érte. Akkor lassan osztom én is a "letőltős társadalmat", miszerint megspórolnak egy vagon lóvét. Egy kész ráfizetés nekem ez a játékcserebere. Főleg így meló nélkül. Tudom, ha nincs pénzem ne is jáccak. Kussoljak az égyban és dögöljek meg.
-
rudymester
senior tag
válasz taylorp #31058 üzenetére
Mondanak mindent a különböző fórumokon, hogy mi alapján bannolnak. Ha az ember biztosra akar menni, akkor nem warezol. Persze az is meglehet, hogy évekig nem bannolnak warezos géppel sem, de ebben a formában minden bannolatlan nap ajándék.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
4sal3
aktív tag
válasz taylorp #30812 üzenetére
egyik ismerősöm próbált neten játszani, de nem engedte. sőt már beregelni sem engedte a boxát, azt írta, hogy nem elérhető a szolgáltatás.
mondtam neki hogy akkor így járt.warez téma részemről ennyi.
@XuChi: elvileg látják hogy módosított a meghajtó fw-d.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz taylorp #30599 üzenetére
nekem volt már olyan pár játéknál hogy ha nem updateltem akkor nem indult el
Mr.Grincs: én egész jól elvoltam az undercoverrel egy darabig. nem a graffal volt bajom, hanem magával a játékkal
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
30z.Samu
félisten
válasz taylorp #30586 üzenetére
Nincs sajnos, sajna csak ősz környékén lesz, hacsak nem lesz valami csoda és lesz fölösbe 10 ropim. Most megfogom a zsetont, mert fel szeretném újítani a szobám.
Ez a Fight Night qrva jó! Idő, mire bele jössz, de utána nagyon komoly meccseket lehet tolni! Már most azt mondom, hogy megérte megvenni! Következő delikvens: Fifa 09.[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
tiv83us
veterán
válasz taylorp #30519 üzenetére
Sajna olyan augusztus elejeig nem leszek elerheto, mert nem viszek magammal xboxot meg gitart vakaciozni, utana nyomhatjuk, addig gyakorolj
Egy ora mulva zuzok ki a repterre, ugyhogy next time, de azert felveszlek meg a friend's listemre.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
bwoay
nagyúr
válasz taylorp #30515 üzenetére
na, mesélj, mik a hírek?
ami a párbajt illeti, el kell, hogy keserítselek.
egyrészt jó gyengén nyomom, tehát eleve ki sem állnék (renoméra vigyázunk!),
másrészt marhára nincs időm ilyesmire, valszeg én lennék a legboldogabb,
ha lenne rá alkalom, hogy szarrá alázz
Tiv minden szempontból jobb partner lenne[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz taylorp #30437 üzenetére
Akor egy Arcade pack az ideális választás. +Ha nincs akkor egy HDMI kábel mert ahhoz csak sim AV jár tudtommal.
Def26: Inkább kiadok 73 at egy piros elitért mint 78at de az a hely amúgy is kétes, sokak szerint. Igaz én vettem ott játékot és nem volt baja.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz taylorp #30432 üzenetére
Igen egyforma. Ha szabad javasolni akkor mindenképpen hddset vegyél, mert a játékokat fel tudod amásolni a hddre ezzel is kíméled az olvasófej és a motor amúgy is rövid élettartamát. 55K egy PRO pack ahol én néztem. 78 egy Elite, és 44 egy Arcade pack.
innen
Pro packot akartam de ott elfogyott, szóval vagy mégis elite gépet veszek vagy máshol veszem meg Döntésképtelen vagyok énis szóval nem vagy egyedül.
Van egy másik hely is ez . Meg néztem tegnap a joeystation boltot ott 73K egy elite pack piros és feket is. Számomra feltűnően olcsó, félek valami lopott cucc.
Joey Station Az oldal legalján vannak a konzolok és a kiegészítők.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz taylorp #30426 üzenetére
Hát sajna hogy ezt kell mondanom, de ha CORE volt akkor tényleg csak órák voltak hátra neki. HA nem warezolsz akkor bármelyik jó Mert gari ugyanúgy van rá. Nekem volt Falcon lapos boxom. Jó volt. A jasper sem tökéletes sajna. Addig kéne venni amíg nincs áfa emelés. Szóval ha lehet akkor, még ma Holnaptól csúnya világ lesz.
Kíváncsi leszek a nagy áruházakra MM, EW hogy mennyiért fogják adni az így is csillagászati áron felül kirakott cuccokat. Így még rá sem fognak nézni.[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz taylorp #30390 üzenetére
aztán min akarod nyomni a pengetést, a döglött boxodon?
szerintem járasd még a gépet, nekem a végén mindig összejött belőle az RRoD.
mondjuk ha még benne vagy a 2 évben, akkor felesleges, tényleg csak hívd
az ügyfélszolgálatot.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
AteeMatee
csendes tag
válasz taylorp #30380 üzenetére
És ilyen gitárt hol tudok beszerezni? Mert láttam , hogy az Aerosmitheshez ilyet adnak de nekem nem kéne hozzá a játék egy oldalon találtam játék nélkül de ott meg már nem árulják pedig az a 9 ezer forintos ár az elfogadható lenne nem tudsz olyan oldalt ahol tudok ilyet rendelni játék nélkül? Ilyen 9-10 ezer forintos áron
Előre is köszönöm a segítséget
-
bwoay
nagyúr
válasz taylorp #30380 üzenetére
nekem is Les Paul van (PS3-hoz), és azért választottam ezt,
mert csak ez volt wireless. Ugyanakkor az nekem furán hangzik,
hogy a másik típus nem áll kézre. Ez miként értendő?
Csak mert ha arra gondolok, hogy 5 gomb meg egy "húr" az egész,
elférne 30 cm-en is, vagy legalábbis szerintem nem kell különösebb
ergonómiai szempontoknak megfelelnie...[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok