Aktív témák
-
hommeros
őstag
Mihez kaptad? XBOX 360-hoz? Mert az USB frissítés volt, amit én utoljára láttam.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
hommeros
őstag
A pendrive Fat32-es formázást kapott, felmásoltam a képet, csatlakoztatom XBOX-hoz, és törli róla a képet.
Ez most csak nekem furcsa?!
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
hommeros
őstag
Nagyon nímand vagyok, még nem jöttem rá, hogy kell.
Felmásoltam Pendrive-ra képet, de Xbox vagy letörölte, vagy nem tudja olvasni valamiért.[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
Az új pendrive-os mókával sem lehet még egyenlőre egyedi hátteret bevarázsolni?
-
hommeros
őstag
válasz taylorp #41335 üzenetére
Minden napra van most január 1-ig egy játék leárazva, ez hivatalosan is ki volt adva. Viszont, hogy melyik, nem tudom Majd körbenézek inkább angol közösségekben, ott jobban vágják az ilyesmit.
-
hommeros
őstag
Nem tudja esetleg valaki, milyen játékokat áraztak le karácsony alkalmával a LIVE-on?
-
hommeros
őstag
válasz SFONarayan #40991 üzenetére
OK, de azért ne felejtsd el, a másik oldalt most sem hallottuk nyilatkozni.
-
hommeros
őstag
Hát azért ez nem így működik.
Ha nem a megrendelt terméket postázza, kutya kötelessége erről a vásárlót tájékoztatnia. Na most nem azt kapta, amit rendelt, ugyanis "csak a doboza" egy más brand felszereltségére utal plusszokkal ugyanazért az árért. Szóval van azért itt némi gond. Én élnék a 8 napos visszapostázom és vissza a zsetont lehetőséggel a helyében, vagy megoldást a problémára. Mert ha nincs már készleten ilyen felszereltségű termék, akkor az már nincs. Nem cserélgetheti össze vissza a dolgokat. Ha felhívja a srácot, hogy figyelj ez van, kivesszük belőle és úgy kapod, megfelel e neked, akkor nincs semmi para. De így kicsit fura lett a végeredmény.SFONarayan: szerintem ezt is meglehet velük oldani.
[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
válasz Croft-21 #40974 üzenetére
Ez most vicc? Te simát rendeltél, de az nem volt, így ők leküldték a játékkal csomagolt verziót, csak a játékokat kilopták belőle, mert te azt igazából nem kérted?
Megértem, ha árban olcsóbban kaptad, mint a jattékkal szereltet, bár akkor sem ezt rendelted. És még neki áll feljebb? NA EZ GÁZ!
[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
HagaNRG Ilyen kábelről még nem hallottam, hogy ingyen osztogatnák. A régi profilod adatait le tudja tölteni ismét a Livről. Nem rég csináltam, már nem emlékszem, hogy kell.
bLaCkDoGoNe Üdv a klubban.
Ashran XBOX beállításoknál a felbontást beállítottad? Ugyanis az XBOX nem igazán szereti az 1920-as felbontást 60Hz mellett.
[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
Szerintem teljesen felesleges kamu címet írni, én csak az országot állítottam Ausztriára, és minden megy tökéletesen.
Ez a generátor meg elég gáz, magyar nyelvű azonosítóra ilyet dob:
# Mother's Maiden name: # Imre[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
válasz Croft-21 #40923 üzenetére
Hát arra a pár napra lekötöd magad demókkal. Van jó sok
Dj Polc Konzol-live bannal
-
hommeros
őstag
válasz Croft-21 #40921 üzenetére
És a környéken másik automata nem is volt? Bank is zárva? Szomszéd se tudott volna kölcsön adni, vagy valamelyik haver? Mondjuk ilyenkor minden eszébe jut az embernek, csak ez nem. OTP.t meg le kell cserélni, drága mulatság.
-
hommeros
őstag
Az jó vétel volt szerintem. Mire az ember megveszi az Arcade-hoz a cuccokat, hdd + game többe van.
Croft-21: Húú, ezt csúnyán megszívtad Pedig gondolom, megörültél, hogy este már xboxolás lesz.
[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
válasz SFONarayan #40873 üzenetére
Engem nem kell meggyőzni, mert nem érdekel, mi hogy volt. A szíved joga eldönteni. A fenti dolgokat amit elmondtam, tények. Igen, mi is foglalkozunk kereskedelemmel, és én is szoktam vásárolni, és nekem is szoktak vásárlói problémáim lenni ritkán Meglepő mi.
De akkor sem a céggel, hanem általában 1-2 dolgozóval, akik leszarják a problémámat.Szerintem ne mocskold ezeket a dolgozó embereket ilyen látványosan. Igazából, nem lehet, hogy a meló mellett nem volt idejük átírni? Jaj mert neked tökéletesség kell gondolom. A lényeg az, hogy ha nem tetszik, de gondosan vigyáztál rá, visszavegyék, nem? Ha ez meg rendben van, nincs miről beszélni. Nem a jogokat meg törvényt kéne firtatni, hanem icipicit normálisan, emberként és emberségesen viselkedni, és annyit adni amennyit el is várunk Persze, ha megakartak károsítani, azt sem szabad annyiban hagyni, én ilyet nem mondtam. De most mások véleménye, hümm Vicces erre hivatkozni. Szerintem nincs olyan cég, amelyről valamelyik derék állampolgár ne tudna negatív kommentet adni. Vásárlói véleményekre a mai idiotizmusra épített média zajban nem nagyon adok. Csak ennyit akartam, lezártam.
On:
Na szóval, valaki próbálta már esetleg modernebb egérkéket az XFPS 3.0 vagy 4.0 kütyüvel?[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
válasz SFONarayan #40860 üzenetére
Azért az ilyen dolgok mindig kétélűek.
A kedves vásárló a 8 napot arra is használja sok esetben, szétszarja, eltöri a terméket, és küldené vissza. Na most ez a 8 nap is olyan, hogy csak abban az esetben kell visszavennie, ha azt még el tudja adni, vagy ha meghibásodás a készülék hibájából ered. Tehát, ha te kakaót öntesz a dobozba, vagy úgy bontod fel, hogy a rosszhiszeműség ereje meglátszik a terméken csomagolásán (kettészakítod pl), azaz már eladhatatlan, nem köteles visszavenni. A fogyasztóra nézve is van megkötés, miszerint törekednie kell, hogy a felbontás közben minél kisebb kár keletkezzen a termék csomagolásán, és az ismét eladható legyen. Ezen persze mindenki vitatkozik, de a fogyasztóvédelem állásfoglalása a mérvadó, a honlapjukon volt is szó erről már. Tehát ha veszel valamit, kutya kötelességed vigyázni arra, és ha elszarod, nem fogják visszavenni.A másik ez a telefon sztori is olyan, ki mondja meg, hogy nem te ejtetted el? Azért gondolom a csávó okkal volt goromba, nem? Nem tudom, én még ilyet nem is igazán tapasztaltam személyesen. Akkor láttam ilyet, ha valami nem stimmelt valamelyik személynél. (vagy eladó vagy vásárló).
Láttam én már olyat is, hogy a "kedves" vásárló összekarcolta valami csavarhúzó szerűséggel a billentyűzetet (kb 100eft-os teló), majd visszament, hogy izé, ezt ő így vette és cseréljék ki neki. Aztán meg csak néz, ha rossz napon rossz eladóhoz megy és annak meg elpukkan az agya, hogy ilyen pitiáner dumával akarják hülyére venni. (én nem vagyok telefon kereskedő, beszállításnál láttunk sok érdekes visszárut.)Nagy áruházakról meg annyit, 2 hónapot vártam xbox javításra, mire go fogyasztóvédelem és csere lett. De ez is áruház válogatja, ki a főnök, hogy intézi a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
Egy hongkongi pacáktól rendelem. 80$ az ára, ebben benne van a szállítási költség is, és egy ajándék cross battle fityula.
Ennél olcsóbban nem igen lehet megvenni.Nézegettem, valahol írták, hogy nem ment neki a lachesissel, de több helyen meg azzal tesztelték. A 4.0 meg mindennel megy, csak nincs kedvem a notihoz kötni.
-
hommeros
őstag
Valaki próbálta már az XCM XFPS 3.0 vagy 4.0 eszközt Razer Lachesissel, hogy működik e?
-
hommeros
őstag
Kipróbáltam ezt a Forze Motosport 3-at, hát hú, ilyen szép játékot még nem láttunk. Csak ültünk és néztünk kifele a fejünkből a párommal. Nem gondoltam, hogy ilyen gyönyörű grafikát tud kipréselni magából egy ilyen olcsó xbox. Így vissza gondolva az elején még bántam, hogy megvettem, most már hülye lennék PC-re pénzt költeni, amíg ilyen minőségű dolgokat tudnak kiadni rá.
-
hommeros
őstag
válasz Csabee. #37870 üzenetére
Hú köszi. A fatal frame 2 kerestem, de pal-osba nem igen találtam sehol eddig.
-
hommeros
őstag
Nem tudjátok, ha Amerikából veszek egy XBOX 360 játékot, előfordulhat , hogy nem megy? Itt vannak ilyen régiókódok?
-
hommeros
őstag
Meglepő, LCD monitornál 1920x1200 felbontásban nem engedi meghajtani, mert nem elég neki az 50Hz-es frissítés. Mik vannak. Milyen Hz kell neki, hogy megtudja hajtani?
-
hommeros
őstag
válasz szaszlaci #35221 üzenetére
Biztos hogy le lehet pattintani? Elég masszív a burkolat
-
hommeros
őstag
Hello!
Átolvastam a topikot, hogy lehetne X-Boxot összekötni hangszóróval.
Jelenleg HDMI ->DVI átalakítón csatlakozik a monitorhoz. Azt eszeltem ki, hogy a hanghoz vennék egy RCA(anya) -> JACK(anya) átalakítót. A hangszóró Altec Lansing 2.1. ÉS közvetlenül csatlakoztatnám.
Működőképes lenne ez a megoldás szerintetek?
-
hommeros
őstag
Hát biztos több azoknál, mint aki a 10 évesek átlag, agyatlan, egyéniségtelén és más fórumokból összeszedett kommentjéhez nyúl, hogy:
"Mellesleg hány éves vagy? Mert a hsz-eid alapján nem tűnsz túl idősnek."
Gondolom, te 3millió éves vagy, azért vagy ilyen bölcs. Vagy csak szimplán lenézel másokat, vagy magadat tartod olyan sokra, hogy szerinted mindenki más ostobább, fiatalabb nálad.Aha, hát egy ember azt írta, aki ezzel kereskedik. Én meg mielőtt megvettem, rákerestem a fórumokon, és nem sokan írták, hogy baj lenne vele. Szóval majd kiderül.
Más:
Media Marktban van pl 3 napos csere gar. Nem kell sehova küldeni.[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
Aha, lehet tévedtem egy-két hónapot.
[link]
Az okosSkodás. Hülyeség vagy mi.Én meg vettem Jasper alaplaposat, és semmi baja. Nálam nincs RAM hiba. Lehet azért terjesztitek, hogy a régi daragobak eltudjátok még árban sózni. Mondjuk ha tényleg RAM hibája volt a barátodnak, vicces, hogy itt vigyorogsz más kárán.
[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
válasz HaroWerks #28544 üzenetére
Tök mindegy melyiket válassza, ha garancia van rá. Nagy cégtől kell venni, ahol nem tökölnek egy esetleges cserénél, szervizelésnél.
-
hommeros
őstag
Ez az érvelés nem állja meg a helyét, mert mire minden kis szar kütyüt megveszel, ugyanannyi mint a PC. Hisz itt még a neten való játékért is fizetni kell, és az emelt xbox játékok áráról se beszéljünk. 18e. volt a BF: BC. Kifizeted te azt a különbséget bőven.
Még a 8800GTS-em is odaveri grafikára, pedig az nem csúcs szuper már.Elszórakozni jó, de szerintem semmi több. Amúgy, azt tapasztalom, ami önmagában is röhej, az FPS játékosok főleg itt is monitoron, bill+egérrel játszanak. Akkor meg még úgysincs értelme az egésznek.
Egy jó dolog van benne, nincs a folyamatos cheaterezés, meg neki 1000fps, nekem meg 100. De minden másban már odacsap neki a PC.Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
hommeros
őstag
válasz Djuree #28527 üzenetére
2008. augusztustól van jasper.
ÉS amelyik már 256mb memóriával szerelt, mind jasper alaplapos. Ugyanis az előző széria kevesebb memóriát kapott.Az xbox360 a pc-hez képest nem jobb. Azt tapasztalom, PC-n fps-t játszani 100x jobb, precízebb. És az élsimításos valami szárnyű pl Bad Company alatt, így rámondhatom, a grafika se csúcs szuper. A következő Bad Company és MW részt megint PC-re veszem, mert ez hulladék FPS-re. Ha meg mindenféle szar átalakítót veszek, akkor már jobb, ha egy tisztességes PC-re költöm a pénzem.
[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
nincs valakinek eladó xfps 3.0?
-
hommeros
őstag
Hát mkv kiterjesztésű filmem nincs, sima .avi-at streamelnék média centeren, de arra azt írja, nincs codec. A gépen lejátssza persze. Érdekes.
Nem tudtam róla. Hogy lehet 3 hónap ingyen gold?
-
hommeros
őstag
Az első verziódat már kitapogattam, az működött is rendben.
Van média centerem Vista alatt, frankón kapcsolódik Xboxhoz, viszont, mikor elindítanám, kiírja, nincs codec telepítve. Az első megoldással viszont megy. ÉS a media upgrade is fent van. Így tanácstalan vagyok, mi lehet a probléma forrása.Amúgy az normális, hogy a live miatt beállítottam Ausztriának a locationt, és most minden német? Pedig a nyelv angolon van
-
hommeros
őstag
Rendben, rákeresek.
Még egy olyan kérdésem van, hogy a szobában lévő pc-ről akarnék átjátszani az xbox-ra filmet a Média Centeren keresztül. Na most, gondolom a gépen futtatná a filmeket. Átnéztem a topikot, írták, kell a Média Update az xboxra. Feltettem. de ugyanúgy kiírja minden videóra, amit a hálózaton nyitok meg, hogy nincs codec. Gondolom, a PC-n kellene akkor mellé tennem valami codecet. Tud valaki tanácsot adni, mit kellene? Vagy egyáltalán jó nyomon járok?Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
hommeros
őstag
Hello
egy elég kezdő kérdés. Elolvastam a FAQ-ot, de nem kaptam választ a kérdésemre.
HA megveszem a battlefield Companyt és játszani akarok interneten, ahhoz vásárolnom kell olyan Live előfizetést is?Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 1TB SSD ,2 év gari, JSAUX RGB hátlap, hordozó tok, szilikon tok, üvegfólia!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest