Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
Aktív témák
-
Topa00
tag
találtam egyet!
Csak elég borsos az ára! -
Topa00
tag
Üdv!
Van olyan fejhallgató ami mikrofonos és vezeték nélküli? Xbox360-hoz van ilyen? -
Topa00
tag
Sziasztok! Van olyan játék amit ketten lehet játszani? Szimulátoroson kívül?
Köszönöm előre is!
-
Topa00
tag
Sziasztok! Most vettem egy Xbox-ot! A problémám az hogy volt már nekem egy vezeték nélküli Joy-om, és azt valamiért nem tudom párosítani vele. mi lehet a gond? vagy hol kell? nem csinál semmit amikor megnyomom a középső gombot, csak forog szépen körbe a zöld csík
köszi előre is -
Topa00
tag
Sziasztok! Most szeretnék vásárolni egy Xbox 360-at!
Segítségeteket szeretném kérni ugyanis nem nagyon értem hozzá.
A legújabbak 65nm-es CPU, és GPU-val vannak szerelve? Vagy a GPU az 90nm-es?
Gondolkodom valamelyik limitált kiadás-os megvásárlásán, ilyen 250Gb-os verzión.
Ezt ki tudnám használni, vagy bőven elég az 120gb is? Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv -
Topa00
tag
Sziasztok! Xbox-ot szeretnék vásárolni! Milyet érdemes most venni? mire kell a 80 vagy 120 gb-os vinyó?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest