Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
sosperecek18
őstag
válasz mattpaksi #47500 üzenetére
De egyik napról a másikra nem fog elmenni a net...tegnap még ment rendesen a live, ma meg már a networkot (routert sem észleli - habár a routeren villog a kapcsolat jelzője)...ezért nem tudom hogy nem-e ment ki a hálókártya...
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
-
-
4sal3
aktív tag
válasz mattpaksi #36915 üzenetére
és pc működik az összes porttal? ha igen, akkor test live connection, ha nem, akkor vagy kábel vagy router gond. nekem volt olyan beállítás a routerembe, hogy xbox enable
ill azt nézd még meg, hogy véletlenül nem-e cross(patch) kábellel kötötted össze a routert a boxxal.
[ Szerkesztve ]
-
4sal3
aktív tag
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz mattpaksi #31824 üzenetére
COD3 kezdésnek eléggé megteszi szerintem.
Aztán jöhet a COD 4 vagy COD 5. Vagy ha szereted a Medal of Honro sorozatot akkor szerett be egy Airborne-t, kb 3K körül lehet már venni. De láttam 2,5 ért is a gamer 365-n. Van benne automata irányzék is, melynek segítségével egyszerűbben megtudod tanulni a célzást. Egyszer végigtolod alap szinten és akkor megfogod szeretni a az FPS játékokat konzolon.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
lvnt
őstag
válasz mattpaksi #31770 üzenetére
A hozzászólás gyűjtés is ugyanolyan bűn itt.
Egy-kétsorosnál itt sem szeretsz hosszabb hozzászólást írni.
Szerintem ez is eléggé egy "kezdőre" utal, nem csak a warez téma.On: Tegnap kb. háromszor fagyott le a box FIFA közben, de keretváltoztatás közben,de amikor eljutottam a meccsig, akkor már soha nem állt le, ezért nem gondolom, hogy túlmelegedett volna (ugye meccs közben sokkal jobban dolgozik a gép). Aztán meg kiírta, hogy hiba történt és nem tudja beolvasnia profilom. Rajta volt kb. 700 meccs, meg 1200 lőtt gól.
Újratelepítem a HDD-re a játékot és most úgy néz ki, nem csinálja. Nem tudom mi baja lehetett.[ Szerkesztve ]
-
Deathjay^
tag
válasz mattpaksi #31750 üzenetére
A net kábel ugyan az mint az utp. Csak azt nem tudom pontosan, hogy crosslink kell-e hozzá vagy a sima is jó. De nem muszáj 1-1 be össze kötni, megy routeren és switchen keresztül is. Ebben ez esetben mind1 milyen kábelt használsz.
[ Szerkesztve ]
xbox ONE gamertag: DeathzOor
-
-
Djuree
félisten
válasz mattpaksi #31621 üzenetére
hát nemsokat. ha értesz az elektronikához valamelyest, akkor inkább vegyél két 8cm-es ventit (halk és gyors legyen) és barkácsold össze hogy belemenjen a boxba.
amúgy olyan 2k-t érhet kb...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mr.Grincs
veterán
válasz mattpaksi #31541 üzenetére
csak azt nem értem hogy mire konfiguráljam be a TV-t.
mert HDMi kábelt dugtam az LCD tv be. 82 Centis.És csak a Screen Resolutiont tudom állítani ahol a felbontások vannak pl 640*480 és nemtudom nekem mi lenne a legjobb Most 1920*1080 ban van és 1080p a felbontás azt irja ki.... Meg a reference Levels-t tudom állítani.
Akinek HDMi-n keresztül megy a cucc adhatna tanácsot/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
XuChi
addikt
-
Mr.Grincs
veterán
válasz mattpaksi #31498 üzenetére
Tényleg jobban jársz a GTA 4el. De ha tudod töltsd le a Wheelman demóját és próbáld ki. nekem nem tetszett. És valóban borzalom.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
heihachi
addikt
válasz mattpaksi #31489 üzenetére
Pedig az tényleg egy borzalom, mármint a Wheelman. Én a demót próbáltam, de ez tipikusan az az igénytelen sz@r játék, amiben egyszerűen nem tudsz olyat mondani, ami jó lenne. Ráadásul a demónak semmi értelme nem volt. A kocsik mozgása, hangja, a grafika, minden, de minden igénytelen benne. Persze ez szigorúan csak az én véleményem.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
XuChi
addikt
válasz mattpaksi #31400 üzenetére
Az ötlet marha jó. Nekem tetszik. Legalább már asszonyt is be tudnám vonni a jétákba.
De pl egy fps-t hogy oldanak meg???? Miből veszi hogy merre kell menni, oldalazni??? Egy rpg??? Mert autós adott, deszkás ok. De pl Biciklis játék??? Még a repülős is ok.
Érdekesség: Ha jobban megnézzük látható hogy a box állítva van berakva alúlra Gondolom hamar megy majd a szervízbe Na meg a csávókáméknál éjjel nappal megy a box? . Ja és persze a tv is .
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz mattpaksi #31397 üzenetére
Hat szo van meg az xbox 360 slimrol is, hogy majd egyser csak olyat is kiadnak.
De felek hogy a slim verzioval legalabb annyi problema lenne az elejen mint az elso generacionak./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz mattpaksi #31393 üzenetére
En azert kivancsi lennek egy portabel verziora vagy egy latvanytervre hogy hogy nezne ki mit fognak kiadni stb. Van egy ket kep a neten de azoknak nemhiszem hogy van valosagalapja.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz mattpaksi #31388 üzenetére
Azok jok voltak akkor a maguk neveben de ma mar enyhen szolva is elvult jatekok es akar egy telefonon is elfutnak minden gond nelkul.
Szerintetek a Micro$oft fog kiadni hordozhato jatekgepet sacc olyasmit mint a sony a pspje?
-
XuChi
addikt
válasz mattpaksi #31385 üzenetére
Bejing 08??? Olimpiai játékok???
Pop: Jó a grafika, de a játék marha unalmassá válik a közepe fele. A régi pop-okat mind végigvittem és élveztem is atom módon. De ez a prince új rész nem jött be. Legjobban a Warrior within jött be a maga dark hangulatával. Az első egy jó keleti mese amit nem lehet abbahagyni. A 3 meg hentelős haladós 1x vévigjátszós verzió.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
-
Xirtam
veterán
válasz mattpaksi #31030 üzenetére
Hát a DvD-t kéri nem a CD-t amúgy meg azért jó mert halkabb a gép, és nem koptatja a fejet! Mellesleg másolásvédelmi szempotnból kell benne lennie a dvd-nek!
Na meg a töltési idők is rövidülnek!
(#31032) mattpaksi igazán Nincs Mit!
Def26 neked is boldogott!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest