Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
rudymester
senior tag
Nekem anno hangosnak tűnt, ameddig nem volt vinyóm. Most néha előveszek egy-két arcade lemezt és azok nem tűnnek hangosnak. Egyébként lemezfüggő, mert valamelyik jobban rezonál. Ha fülessel, vagy aránylag hangosan játszol, akkopr nem gond, de már csak a dvd meghajtó kímélése végett is érdemes vinyós gépet venni.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
rudymester
senior tag
Ez az új slim kivitel nagyon bejön, szexi kis dög és le is cserélném rá a 1,5 éves gépemet, ha nem monitoron játszanék. Az összefüggés csak annyi, hogy a monitoromat rátettem a gépre, mert csak így fértem el az asztalomon. Nem sokkal halkabb a gép, igazából a dvd rezgéscsillapítóin javítottak egy kicsit.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
rudymester
senior tag
válasz Xirtam #47511 üzenetére
A 3 ledes boxokat az emberek inkább az MS supportnak küldik, lehet hogy azért. Bár mostanában tény, hogy kezdenek eltűnni a "3 ledes lett a boxom" sírások. Az egyik gamer oldalon, ahol aktívan jelen vagyok, régebben minden héten legalább 1-2 blog erről szólt. Megunták, vagy eltünedezik a probléma? Nem tudom, de az én gépem 1,5 év után is tökéletesen működik (kopp-kopp).
-
rudymester
senior tag
válasz czaki10 #47394 üzenetére
Most vettem egy PS1-et és tökéletesen megérkezett. Kizárólag az eladó hibája, ha valami összetörik. A 360 vinyója elég masszív, nem hiszem, hogy törékenyebb lenne. Nameg ott a személyes átveétel lehetősége is bizonyos esetekben. Érdemes a konzolboltok honlapjait is átfürkészni.
Bocsánat a dupla postért...
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
válasz Xirtam #47387 üzenetére
Én teljesen meg vagyok elégedve a LIVE szolgáltatással és nem sokallom azt a havi ~800ft, de ne kelljen már duplán fizetnem az online mókáért. Inkább tegyenek be valami DLC kódot, amit az első felhasználó aktiválhat, majd később meg lehet venni egy kissebb összegért.
-
rudymester
senior tag
válasz Crazyman33 #47355 üzenetére
Érdekes megoldás.Értem én, hogy mindenből pénzt kell csinálni, de olyan, mintha vennék egy használt könyvet, de az utolsó 50 oldalért külön kellene fizetnem. Aki elsőként megvette, az már nem használja úgysem.
A LIVE gold előfizut töröljék és akkor gondolkozhatnak a boxos bevezetésén, egyébként ez így már dupla lehúzás.
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
válasz moncsiangel #47157 üzenetére
Én a Londonban található nagykövetség címét adtam meg, de hallottam, hogy valaki egy McDönci címet adott meg. Mindegy, csak pontos legyen a formátuma.
[ Szerkesztve ]
-
-
rudymester
senior tag
Hosszú tanakodás és PH fórum olvasása után eldöntöttem, hogy monitorra kötöm a boxom. 29" 4:3 sd tévéről leváltottam egy 19" wide monitorra. Vettem egy Dragon vga kábelt és ezzel kötöttem a Samsung 943SN monitorra a konzolt. Örültem, hogy müködik, meg van kép, majd beállítottam a natív 1360x768-as felbontást.
A dashboard nem volt valami szép, már gondolkoztam, hogy valamit elrontottam, majd néhány játék kipróbálása után megállpítottam, hogy csak a dashboard néz ki bénán. Oké, van egy icipici szellemkép (ezt másoknál is olvastam, igazából játék alatt nincs jele), de ég és föld a különbség az sd felbontáshoz képest. Elővettem a legelső játékomat (Lost Planet) és élmény újrajátszani. Látom a karakterem arcvonásait és egyszerűen jobban látok "messzire". Ez a messzelátás különösen Forza 2-ben kiváló, ahol nem kell gondolkoznom, hogy most akkor milyen kanyarra is számítsak, hiszen jó a látótávolság. Nem utolsósorban több játéknál is használhatatlan volt a minitérkép sd felbontásnál.
A hang egyenlőre direktre van kötve a fejhallgatóra, ami elég hangos, sőt néha NAGYON hangos. Jövő héten jön meg a vga switch kütyüm és akkor már lehet közös hangszórón és monitoron a box és a pc is. A konzolt ráadásul nem tudtam nagyon optimálisan elhelyezni, így egyszerűen rátettem a monitort. Tökéletesen elbírja (3,6 kg) és nem takarja el a szellőzőnyílásokat sem. Körbe 10 centi szellőzést biztosítottam és egyáltalán nem hangos (szűz gépem van, utolsó generációs Falcon). A pc-m sokkal hangosabb.
-
rudymester
senior tag
Az LIVE-ra felkerült Serious Sam és nem régiózáras. Leszedtem és kipróbáltam a demóját (sajnos nem volt sok időm), de teljesen meggyőzött. Pc-n is nagyon szerttem, hamarosan ezt is be fogom szerezni.
-
rudymester
senior tag
válasz zolaas #41999 üzenetére
Ilyen nem igazán van. Kung-Fu Panda, Up!, meg végül is minden animációs filmfeldolgozás vehető ilyen korban. A Narutonak akkor van értelme, ha valamennyire ismeri és szereti az animét. Abban is van elég sok olyan rész, ami nem szimpla verekedés.
-
rudymester
senior tag
válasz Csabee. #37579 üzenetére
Mókás sztárokkal játszani, mi annó kipróbáltuk egy menetre egy haverral. DE marha hosszú egy menet és kicsit unalmas is, pozitívum, hogy látszik az embereken mennyire vannak szétverve.
-
rudymester
senior tag
"Ja és felfigyeltem valamire... Lehet tudatlan vagyok, de én eddig azt hittem, a háromszöges felkiáltójeles táblácskát akkor kapja az ember, ha elhagyja a pályát, érintkezik egy ellenféllel, vagy a visszapörgetést használja. Ehhez ma az egyik versenyemen vettem észre, hogy csak úgy spontán, néha odanyomatja nekem. Csináltam is róla egy képet, jó szar minőségű, de a lényeg látszik."
Azt olvastam, hogy csak teljesen tiszta körnél nem jelenik meg a háromszög. Ha kihasználod a szélárnyékot egy ellenfél mögött, akkor is előjön!
-
rudymester
senior tag
válasz alien_ #36939 üzenetére
A legtöbb játékot egyszerűen át lehet másolni a memória kezelő részben. Viszont van pár játék (amikkel én megszívtamorza 2, Bejeweled 2), ami nem enged másolni. Így használhatom továbbra is ennél a 2 játéknál a memokártyát.
-
rudymester
senior tag
válasz BloodyEddie #36179 üzenetére
A mentések profilokhoz vannak kötve, így nem hiszem, hogy működne a dolog. Nem tudom minek akarsz így tenni, de sok játékban van cheat lehetőség és akkor be lehet hozni minden pályát stb.
-
rudymester
senior tag
Lejött végre a Shift demo és 3 perc után feladtam. Egy kört sem mentem, ez nekem túlságosan fel van turbózva. Enyhe túlzásnak tartom a motorhangot. Egyáltalán nem éreztem az autót (mondjuk be volt kapcsolva a fék assziszt, amit gyűlölök. Miért kell ezt alapban bekapcsolni)??? Egyébként még így is csattantam minden kanyarban. Persze, kap majd második lehetőséget (mint ahogy a Dirt 2 demo is kapott), de nekem ez nem jön be eddig. Sokan a PGR4-hez hasonlították, hogy fél arcade meg minden, de a PGR4-et elsőre tudtam irányítani.
-
rudymester
senior tag
válasz Crazyman33 #35934 üzenetére
Megvan a kb 65%-os mentésem (közte 2db 6 órás versennyel), de már nem vonz annyira a dolog. Akkor imádtam, de a ps2 most pihen. Szép volt, jó volt és a buta AI-ból elég volt.
Forzát sem feltétlen a jó grafikja miatt játszom. Természetesen jó egy szép festés, de én inkább a vezetést szeretem. Szeretem amikor megy egy pálya, eltalálom az íveket és javítok pár tizedet az időeredményeimen.
-
-
rudymester
senior tag
Én úgy nem szeretek vezetni (max arcade címek: NFS, Ridge Racer, Burnout), mert nem tudom ívre rakni az autót. Még a GT4-es időszakomban szoktam erre a nézetre, mert nem mentek nehéz jogsik. Kipróbáltam belső nézetben és mentek. Ezek után nem volt kérdéses a dolog.
-
rudymester
senior tag
A Forza 3-ban végre megkapom azt, amit hiányoltam a 2. részből. Ez pedig a motorháztető nézet, aminél van tükör is! Végre, végre, végreeee..
-
rudymester
senior tag
Nem volt direkt drift mód, de páran csináltak drift videókat. ezzel csak az volt a probléma, hogy nem volt külön értékelése a diftnek, tehát max látványos volt a dolog és kész. Nem hülyeség, engem is érdekelne a dolog, ha jól megcsinálják, lesz mögötte rajongótábor.
-
-
rudymester
senior tag
Két dologra reagálnék válaszgom nélkül:
Nálam is szokott akadozni néha az online chat, pl töltésnél vagy online játék mellett. Igaz, a feltöltésem csak 128kbit...
Volt már fagyásom, kb 3 alkalommal. Ebből 2 az UNO-nál fordult elő, egy pedig a Ridge Racernél. Mindkettő eset online csatlakozásnál esett meg, szóval valószínűleg a netkóddal volt probléma.
-
rudymester
senior tag
Ha valaki holnap délután akar ODST firefightozni, az vegyen fel barátnak. Gamertagom: rudymester.
-
-
rudymester
senior tag
Reggelente együtt kelek párommal és én 1-2 órával később indulok melózni. Ezért reggelente játszok egy kicsit. Az utolsó 2 pályát csináltam meg, kb 1 óráig tartottak összesen. Még egy kis ODST és kis FM3 demó is belefért.
Ha valaki esetleg akar ODST Firefight-ozni, (ritkán vagyok fent, de hátha találkozunk), akkor vegyen fel. A gamertagem az itteni felhasználónevem. Igaz, csak egyszer játszottam még ezt a játékmódot egyedül, de többen jobb lenne.
-
rudymester
senior tag
Ma reggel végeztem elöször az N3-al. Eddig nem játszottam ilyen nagy csihi-puhis játékokkal (Dinasty warriors és társa), de ez nagyon bejött. Jó kis harcolós zenéje van és az ember nagyon ki tudja kapcsolni egy hosszú nap után.
-
rudymester
senior tag
válasz gyuri00 #35435 üzenetére
Igen, működik onnan is a lejátszás. Ezzel kapcsolatban nálam volt pár film, ahol elkezdett a kép és a hang csúszni. Kicsit tekerni kellett valamerre a filmben és megjavult a dolog. Dvd-re írt vidónál nem csinált ilyet még.
Valószínűleg csak pendrive függő.
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
válasz Crazyman33 #35427 üzenetére
Kizárólag európában csapták mellé a Colin nevet, mert itt növeli az eladásokat. Vicces a sok Xgames név. Pastrana-ra határozottan emlékszem a demóból. Közük nincs a rally semmilyen formájához. Remélem a 3. Dirtel nem csorbítják McRae nevét. Kapjon egy rendes rally játékot, igazi rally autókkal és pályákkal. Most ezt írva beugrott a CMR4. részének élményhalmaza. Micsoda futamokat mentem az angol bajnokságon...
A legnehezebb fokozaton csak belső nézetből lehetett menni, ami angliában párosult a szakadó esővel és a megrepedt szélvédővel.A v1-el volt valami táptúlmelegedési probléma. A v2-ben orvosolták a hibát.
-
rudymester
senior tag
válasz breetai #35289 üzenetére
Vaterán néha feltűnik egy-egy darab. Ha valahol látok az elkövetkező napokban, akkor szólok. Esetleg ha érdekel, van egy Halo 1 német verzióm, de bundle, így csak füzet+lemez van és kapott egy sima dvd tokot. Borító nem is volt hozzá. Nagyon olcsón megszámítom. ha érdekel írj privit.
-
rudymester
senior tag
válasz breetai #35274 üzenetére
Halo+Halo2 darabja kb 2-3000 forint között mozgott még nem rég. Én 2000-ért adtam el a német nyelvű második részt.
Szerencsém volt, amikor a 360 meglenet, nagyon leestek az xbox szoftver árak. Akkor 4000 forintért vettem meg a Halo Triple Packot. Halo 1+Halo 2+Halo 2 Multiplayer Maps. Szép dobozban, a mai napig ott díszeleg a polcomon.Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
rudymester
senior tag
válasz 30z.Samu #35254 üzenetére
Erről én is olvastam valahol és nem tudom mennyi valóság alapja van dolognak, mert egy deka magyar név nem sok, de még annyi sincs benne. Nem hiszem, hogy a pár száz darabos itthoni eladások miatt csináltak volna egy szinkront hozzá.
Persze én is örültem volna, de pl az első 2 rész sokáig németül volt meg, na az rémisztő volt...
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
válasz 30z.Samu #35252 üzenetére
Angol szöveg, bekapcsolható felirat van. Ezért nem érdemes kihagyni. Már csak a harcok is nagyon élvezetesek.
Csabee: Tudtommal ez nem lesz pc-re. A Halo Wars magyar feliratos, a PC-s Halo 1-2-t meg talán lehet magyarítani.
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
Nem tudom ki találta ki, de semmilyen szinkron és felirat nincs az ODST-ben. Nem is jelentették be és nem is vártam. Reggel volt időm kipróbálni és bár csak 35-40 percet játszottam, de meggyőzött, hogy megérte az árát.
-
rudymester
senior tag
Ma meglesz az ODST az előrendelőknek járó 2 játékkal. Karácsonyig nem fogok unatkozni, az már tuti. A legnagyobb poén, hogy a párom kérdeze, nem-e akarom megvenni ennyiért és majd ő is kap/vesz valami játékot...
Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy milyen szerencsés flótás vagyok...Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
rudymester
senior tag
válasz bandiras2 #34936 üzenetére
Kapsz már 8800-ért is éves előfizetést.
Más:
Képcsöves lett a 29" LG crt tévénk. Előkerült a "tartalék" készülék, egy 20" Daewoo crt. Az a vicc, hogy ez jobban kezeli a 60hz-et. A színek élénkebbek és a feliratok is jobban olvashatók (pl. Fable 2). Egyenlőre úgy vagyunk vele, hogy jó ez és párom csak valami nagyobbat, de egyszerűt akar venni majd, de fel fogom dobni az lcd ötletét. Csináltam is egy borítékot, ahova lehet gyűjtögetni a lóvét...
32" méretben gondolkozok és 100k környékén. Szerintem mire odaérek, már ennyibe sem fognak kerülni a tévék, amikkel most szemezgetek.Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
rudymester
senior tag
válasz szaszlaci #34541 üzenetére
Már végigvittük havernál a 3. részt egy éjszaka alatt normál fokozaton és tetszett, de konkrétan végigrohantunk csak rajta. Osztottképernyős coop jó móka volt, csak a tv volt kicsi (50 centis lcd). Ráadásul ott volt a gép is mellette (vinyó nélkül), így süvítet mint egy turbina tőlem 1 méterre. Szeretném mindenképpen beszerezni és méltó körülmények között is végigvinni, természetesen valamelyik nehezebb fokozaton.
-
rudymester
senior tag
válasz szaszlaci #34514 üzenetére
A Halo 1-2-3 összefüggő történet és a 2. rész nem egy multis butaság. Annyiban multis, hogy abban már volt LIVE támogatás és kapott egy kiegészítő lemezt is új térképekkel.
A 2. rész offline részéről voltag negatív kritikák, mert nagyon hírtelen lett vége és nem is volt igazán katartikus a végjáték. Egyedi volt még az is, hogy nem csak MC-vel lehettünk, hanem egy brute-al is (a nevére nem emlékszem). Nem volt rossz az a 2. rész sem, bár erősen az xbox határait súrolta, mert helyenként voltak benne érdekes grafikai megoldások.Az ODST-t szerintem azok fogják igazán értékelni történetileg, akik játszottak a régebbi részekkel is. Pl a 3. rész végén is csak azok nosztalgiáztak jól, akik játszottak az elsővel is.
Annyít írok ezekről, hogy kedvet kaptam a 3. rész beszerzésére, mert az még nincs meg, csak az 1-2 játék.
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
válasz szaszlaci #34388 üzenetére
Nem tudom hogy kell állítani, de gondolom valami hozzáértőt kellene rá megkérni. A PS2 korszakban említették, hogy nagyon picit kell csak állítani, mert érzékeny a kütyü.
Gondolom a rom tönkremehet a rezonanciától, portól, hőtől, gyenge minőségű lemeztől, bár ez a veszély kevésbé veszélyezteti az eredetis embereket. Nomeg azért dolgozik ezerrel az a fej meg a mechanikája, az is kopik rendesen.
-
rudymester
senior tag
válasz A_ScHuLcZ #34356 üzenetére
Akkor sokadszor:
Vinyóra telepíthetsz játékokat, ennek több előny is van:
-kissebb zaj
-kevesebb hő
-gyorsabb töltés (1-2 játékot leszámítva)
-nem kell aggódni a mentések méretei miatt
-A Forza Motorsport 3. része 2db lemezen fog kijönni, amiből az egyiket telepíteni kell a teljes élvezhetőség végettKb akkor ennyi...
A gépemet a Konzolstudióban vettem jó áron és nem vertek át.
-
-
rudymester
senior tag
válasz gyuri00 #34281 üzenetére
Én is 72-es tévén használom (CRT) és pár apróbb betűs játékot leszámítva, nem volt még problémám vele.
A vinyót saját tapasztalatomból megítélve ajánlom. Telepíthetőek a játékok és sokkal halkabb a gép, ez főleg este előnyös.
Az 256 mega memória nálam hamar megtelt (nekem még külön volt). A felét megette az új dashboard. Forza Motorsport 2 mentése 35 mega! Minden újabb tuningolt egyedi autó 2 mega. Jó, ez szélsőséges, de megvettem mellé még a Half Life: Orange Boxot, ami 5 játék egyben. Minden játék 20 megát megszik a memóriából (tehát ha nem akarom a mentéseket törölni, akkor 100 mega).
Dilemmában voltam, hogy Portalt játszak vagy sima HL2-őt. A Fable 2 is 8 mega/karakter. Szóval hamar meg tud az telni, ha az ember pont kifogja ezeket a játékokat.Persze inkább jellemzőek a 1mega alatti mentések, ha fenti játékokkal nem fogsz játszani, akkor nincs gáz.
-
rudymester
senior tag
A szűz gép is viszi a kiírt demókat, de sokkal lassabban tölt mintha live-ról töltöttem volna le vinyóra. Rá voltam kényszerülve, de ma már nem szenvednék vele. Egy sima +RW elég volt. Játékokból sincs minden DL lemezen.
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
válasz szaszlaci #34139 üzenetére
A konzolstúdióban 10k-ért nyomatták az utolsó darabokat. Most csak az amazonon tudom megnézni, de ott 35-40 dolcsiért adják. E-bayen szerintem olcsóbban is van, de melóhelyemen az nem elérhető.
Jah és esetleg rossz is szóba jöhet, mert úgyis csak a ház kell nem? Akkor meg még olcsóbban meg lehet úszni.
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
Kész, mennyit tudtok agyalni ezen az átépítésen...
HDDVD playert pár ezer forintért lehet beszerezni. Szerezzetek szerintem egy másik x360at (csak házat) és abba lenne csak a drive.[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
Azért arra is van "pár" nagyon jó játék és tényleg kicsit félreérthető voltál.
Szerintem egy egész jó üzletet fogok kötni a hó végén. A HaloDST előrendeléshez adnak +2 játékot (Ninety Nine Nights, Kingdom Under FireoF) és ezt megveszem egy sráctól 2,5k-ért. Sokan előrendelték és nem csodálkoznék, ha pár héten belül elárasztanák a hírdetési oldalakat a fenti játékok celós példányai potom pénzért.
-
rudymester
senior tag
Japánban nem kérdés a warez téma. Egyszerűen rettentően alacsony. Olcsóak játékok és gyorsan esik az áruk. Ha nem sikeres egy game, akkor 1-2 hónap múlva drasztikusan leesik az adott cucc ára.
-
rudymester
senior tag
[OFF]Ezt úgy hívják, hogy "csendes akció". Olcsóbban adják a terméket, mert nagy az árukészlet, jön az új cucc, kell a forgalom stb, DE nem hírdetik meg.
Befejeztem, ez a topik nem a kereskedelem sötét bugyrairól szól. [/OFF]
Én a konzolstúdióban vetem a gépem és rajta volt, hogy mely országokba szánták az adott csomagot és Mo nem volt rajta. Akkor 43k-ért vettem a gépet (tavaly november vége) és ennél olcsóbban csak webboltban láttam, így megérte az árát.
Játékokat meg szintén így veszek: neten utánnajárok hol van jó árban valami és elmegyek érte. Nomeg ha bent járok a városban, mindig körbenézek, hogy éppen van-e valahol jó árban valami játék.A múltkor is, amikor a 60-as vinyót vettem a géphez, keresnem kellett a feleségemnek valami játékot (olyan szépen kérte). Kapott egy CSI gamét PS2-re.
-
rudymester
senior tag
válasz Mr.Grincs #32930 üzenetére
Nem jótékonysági intézmény egyik áruház sem. Ez a hivatalos magyar ajánlott ár. Viszik ennyiért is, de ha mégsem, akkor visszaviszi a MS. Ilyen helyen dolgozok, sajnos látom én is az árakat és tudom, hogy enyiért nehéz eladni. Hivatalos magyar forrásból szerzik be a cuccokat és nem szürkeimportból. Olyan pénzek vannak a háttérben amiket én sima eladóként nem láthatok...
Egy szoftver nettó beszerzési ára árrés és minden nélkül kicsivel több, mint amennyiért bárki berendeli angliából magának postával. Csodálkoznak, hogy nem mennek a szoftverek.
sch_a: Volt egy "gazdasági válság" vagy nevezzük aminek akarjuk. Akkor felmentek az árak és elfelejtették, hogy a forint megerősödött. A nagy cégek elég brutális emelésekkel reagáltak. Féltik a pénzüket...
Jah és karácsonykor voltak nagy akciók 45k-ért, gondolom villantani kellett a MSnek a fejesek felé...
OFF end.
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
Én is kipróbáltam a Dirt2 demóját és pont anyira nem jött be, mint az első rész demója. A grafika tényleg nagyon szép, a menü ötletes (ez tetszett az egészben a legjobban), de számomra az irányítás egy borzalom. Régebben csak a Colin 4-el játszottam még a régi x-en, de azt már elsőre is tudtam irányítani. Ezzel nagyon szenvedtem, nekem nem nagyon jött be. Ma este adok még egy esélyt neki, de érzem hogy törlés lesz a vége. Októberben jön a Forza 3, azzal elleszek pár hónapig...
-
rudymester
senior tag
Nem lehet telepíteni, de sokkal lassabb is a lemez fordulata. Kipróbáltam a GTA:SA-t és szerintem többet tölt mint a régi xbox classicom. Annyira azért nem éri meg kímélni, hogy az ember kimaradjon pár jó játékból.
-
rudymester
senior tag
1080p vitában ajánlom az alábbi linket:
-
rudymester
senior tag
Ma reggel landolt a postaládában az új Electro World katalógus. Az EA Classic címek fél áron vannak (nem csak X360-ra). MoH: Airborne, NFSC konkrét képen, de biztos több címük van. Ha valaki lemaradt volna a múltkori akcióról, az most pótólhat.
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
válasz adnoctum18 #32118 üzenetére
Vinyó biztos van benne, a gyári 8 gigás, de a htpc moddoltak 120-asok szoktak lenni. Regisztrálj az xboxklub.hu-ra és rengeteg infót találhatsz (és eladó gépeket).
[ Szerkesztve ]
-
-
rudymester
senior tag
válasz Markoka1993 #31818 üzenetére
Kizárólag magát a gépet kell visszaküldeni, nem kell semmilyen periféria. Néhány avatar ruháért nem éri meg szerintem küzdeni.
-
rudymester
senior tag
válasz 7600 GS #31760 üzenetére
VGA kábelt egyik géphez sem adnak. Kompozit kábellel tudod CRT televízióval összekötni, ez viszont mindegyikhez jár tudtommal. HDMI kábel ha jól emlékszem, csak az Elite kiszereléshez van. A linked nem tudom megnézni, sajnos kevés oldal van engedélyezve, így nem tudom melyik gépről van szó.
-
rudymester
senior tag
válasz taylorp #31058 üzenetére
Mondanak mindent a különböző fórumokon, hogy mi alapján bannolnak. Ha az ember biztosra akar menni, akkor nem warezol. Persze az is meglehet, hogy évekig nem bannolnak warezos géppel sem, de ebben a formában minden bannolatlan nap ajándék.
-
rudymester
senior tag
Én sem rajongok az "átlag" EA játékokért, de azért kiadtak pár jó játékot is:
-Mirror's Edge
-Dead Space
-Burnout széria
-Dead RisingMost ennyi jut eszembe. A filmes átiratok meg a sport szériák nem érdekelnek, azoknak megvan a maga rajongó táboruk.
-
rudymester
senior tag
válasz Petykó78 #30534 üzenetére
Kizárt, hogy a PV80-as plazma nem támogatja a 60hz-et. Még a képcsöves panák is támogatják. Láttam rajta 1080i 60hz videót. A 360 settings menüjében tuti ott van a megoldás. PAL 60hz-et keress. A 3 éves LG CRT tévém tudja. Jó, nem a legszebb módon, de tudja...
-
rudymester
senior tag
válasz AteeMatee #30527 üzenetére
A gitáros csomag nem több mint 1 kiló? A game.co.uk csak 1000 gramm alatt szállít anglián kívűlre.
_adam: tedd fel egy pendrivera, vagy írd ki egy újraírható dvd-re és automatán felmegy. Elrontani nem tudod. Gondolom az NXE felület nincs még fent, de sok előnnyel jár a felrakása.
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
válasz 30z.Samu #30258 üzenetére
A DMC 4 tuti biznisz. Igaz, nálam a Forza alap, így kiesik a cserélgetésből, bár odaadnám a DMC4 ért, végigvinném, majd elcseréném egy Forzára és még pénzt is kapnék érte.
3 hónapja vettem fóliásan 3000 forintért (magyar verzió).Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
rudymester
senior tag
Kipörgtettem a King Kongot és szerintem egy nagyon élvezetes fps a 360 első játékai közül. 7-8 óra alatt kész lettem vele és szinte minden percét élveztem. Nem egy szokványos a helyszín sem, végre dzsungel a rengeteg modern játék helyszín helyett.
Olcsón beszerezhető és könnyen tovább adható az acsi vadászoknak (1 végigjátszás=1000 pont).Úgy néz ki el tudom cserélni Too Humanre egy az egyben. Vegyesek az érzelmeim vele kapcsolatban, bár baromi régen játszottam ilyen hentelős játékkal. Sokan panaszkodnak a kamerára, de talán együtt tudok vele élni. A munkaidőm egy részét infógyűjtéssel töltöttem és úgy érzem érdemes vele egy próbát tenni. Ha nem jön be akkor majd cserélem tovább. Csereberével egész olcsón meg lehet úszni a játékokat, mostanában kevés játék van, amit érdemes megtartani.
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
Gondolom úgy lesznek rá játékok, mint a wii-nél ahhoz a deszka izéhez (nem, ugrik be a neve). Pár játék támogatja, valamelyik direkt ahoz lesz írva.
Rendben, hogy bejelentették, de nem temetik el a hagyományos kontrollert. Egy semmit markolva nem lehet komolyan Forzázni, vagy online FPS-t tolni.A GS szánalom. Most pár júzer nem vesz 360-at, mert megvárja ezt az új izét, ami szerintem max kicsinyített gép lesz, ami kapható beépített natallal. Annyira nem érdekel ez a natal dolog, mások meg hetekig rágódnak rajta. Inkább játszok egy jót, ha éppen nem dolgozok. Ha dolgozok, akkor fórumozok a Mobilarénán.
-
rudymester
senior tag
Az 1 fontos ajánlat csak bankkártyás fizetéssel lehetséges és olyan kártya kell hozzá, ami egy angol címhez tartozik. Sajnos felejtős, mert ennyiért én is vennék egy hónapos live elérést.
-
rudymester
senior tag
Szerintem megéri, mert nehéz árában eladni a memóriakártyát. Amikor megadtam a LIVE kódomat a neten, akkor kért egy szabályos angol címet is és megadtam neki a Londoni nagykövetségünk címét. Nem tudom minek kell ez, de így elfogadta.
-
rudymester
senior tag
válasz tiv83us #29954 üzenetére
Ezzel a dupla lábdobos dologgal akarták a dobos virtuóz képességeit kiemelni. Nem ismerem a Metallicát ilyen szempontból, de biztos van ennek valami alapja. Elég nekem a GH 3 is, de már szemezek az Aerosmith játékkal, a MM-ban 4990-ért láttam.
-
rudymester
senior tag
válasz mikró! #29718 üzenetére
Semmi nincs még hivatalosan bejelentve és szerintem felesleges mérgelődnöd. Ha tényleg lenne valami alapja, akkor már bejelentették volna az E3-on. Max egy revízió jöhet szóba (slim, lite stb...), de ez ate géped működését nem befolyásolja. Élvezd a játékot és kész, nem kell törődni a pletykákkal.
-
rudymester
senior tag
válasz Gebriel #29679 üzenetére
Szerintem a 360 irányítója kényelmesebb. A PS2 joyal (ami majdnem ua. mint a ps3 kontrollere) sokat fpseztem és a két közeli analóg kar nem tetszett. Átlagos méretű kezem van, de az ujjaim néha összekadtak.
-
rudymester
senior tag
válasz karakpecze21 #29663 üzenetére
Valószínűleg igen. A Harry Potter hasonló volt. Akkor volt csak 100%, ha minden titkot, tárgyat stb megtaláltam.
-
rudymester
senior tag
-
rudymester
senior tag
Én sem vagyok véresszájú acsifan, de ez számomra kicsit visszahozza a régi "ki tud több pontot elérni" arcade feelinget. Aki igazán HC acsivadász, azok csalással játszanak (sok játék így is megadja) és kizárólag a pontra mennek.
Jópofának tartom a dolgot és jó látni, hogy a mygamercard-on egyre előrébb szereplek a magyar felhasználók között.Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
rudymester
senior tag
Én december 24-én terveztem be a 10000 pontot. Ez számomra reális, nem csak a játék a hobbim. Mondjuk ha még sok ilyen acsi bányát szerzek be, akkor meglesz akár a 12000 is.Meglátom, hogy mennyire lesz időm, mert azért az embernek van családja is és nálam az az első.
-
rudymester
senior tag
Kifutottam az elősző hsz szerkesztési idejéből...
Nekem egy nem gyári scart csatim van, amin van optikai kimenet. A dashboardban engedélyeztem a digitális hangot és kész. Az is lehet, hogy az optikai kábel vagy maga a kompozit csati hibás.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók