Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
-
BloodyEddie
őstag
-
StLui
veterán
válasz szaszlaci #39262 üzenetére
Igy van, igazatok van mindkettőtöknek, még is határozottan emlékszem, hogy azt olvastam egy tesztben a benq 22hda kapcsán, hogy értelmetlen a felbontás a csak analóg bemenet miatt de nem találom pedig keresem, csak olyat találtam ahol ezen sajnálkoznak, hogy csak analog, de nem írják , hogy értelmetlen így a felbontás.
Szóval lehet vaklárma volt amit kiabálokKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
szergely001
csendes tag
válasz szaszlaci #39246 üzenetére
Vettem eredetit és utángyárottat is. Eredeti valami 7k volt utángyártott meg 4k. VGA és 2 RCA kimenet van a cabelen... nem értem. Lehetséges, hogy dashboard frissítés kellene? Live -ra nem szeretnék felmenni, lehetséges ezt máshogyan? Nem igazán fogom fel mi lehet a probléma... 2 monitoron is próbáltuk igaz mindkettő asus volt. De nem értem.
-
alien_
őstag
válasz szaszlaci #39236 üzenetére
Alapvetően úgy működik, hogy a tényleges súly nem számít, ha a méret alapján kiszámolt súly a nagyobb: például egy 70x50x40 -es csomagnál (70x50x40)/5000=28kg. Lehet toll is a csomagban, akkor is 28kg-mmal számolnak, és ezt a legtöbb szállító valami ilyesmi módszerrel csinálja.
Swarm is coming.
-
Crazyman33
senior tag
válasz szaszlaci #38098 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást.
Mintha enyhe gúnyt éreztem volna a megszólításba öcsipók!
Ezt is írtam előtte:
"Nekem a tv-n van olyan hogy "Game Mode" a képfunkcióknál. Amit csak akkor tudok bekapcsolni ha valamilyen konzolt csatlakoztatok. Tehát ő érzékeli, hogy konzol van azon a kimeneten és elérhető lesz ez a funkció.
"When connecting to a game console such as PS or Xbox, you can enjoy a more realistic gaming experience by selecting game menu."
Ez javít a képen és a hangon. És pont hogy a tűélességet veszi el. (persze tudom most jön az hogy szar a tv ). Sokkal élethűbb lesz a kép, de azok az éles szélek, színek eltűnnek."
Akkor ez az amiről te beszélsz, és azt írod kamerás felvételhez találták ki? Tehát csak parasztvakítás? hogy-hogy csak konzolnál engedi?(Amúgy meg a faxom sem akar kötözködni vagy okoskodni, ha annak vetted rosszul tetted)
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
Thome
veterán
válasz szaszlaci #37029 üzenetére
@szaszlaci: Az occó kategória nálam a kb 5 rugó. Tehát az bőven belefér.
@Mr.Grincs: De az csak egy gyári, és megintcsak sz@rul hűt gyárilag, amit fel kellene pörgetni 12v-ra, mint a mostanim, tehát akár ezt hagynám benne. Én olyanra gondoltam, mint amit szaszlaci írt. Tehát halkabban, és ugyanannyi levegőt vigyen.
@ALL: Jól gondolom, hogy ebben a konzolban, a ventiken, és a dvd olvasó kívűl nem zúg, búg, recseg, pörög, zörög, csattog, kerreg, berreg semmi?
[ Szerkesztve ]
-
Ebit
addikt
válasz szaszlaci #36982 üzenetére
A gyárban eredetileg is RoHS előirásainak megfelelőt használnak,ismereteim szerint.
Véleményem szerint,a konzoljavitók / nem generálnak,egy esetleges újabb javitást maguknak/ a silányabb segédanyag felhasználásával, hanem az aktuális hibát orvosolják,ami nem zárja azt ki,hogy a környezeti hatásokra,ismételten,nem romolhat el.A javitás utáni várható élettartam becslés,kicsit misztifikáció, valamint kellő számú terméken alapuló tapasztalat ötvözete.
"Majd ha megy 3-5 éven a módosítatlan újragolyózott gép, akkor raktak abba rendes ónt."
A gyártó,által új alkatrészekkel szerelt,nem megy el általában,ennyit,miért várod el azt egy felújtási technologiától,
-
zsocy
őstag
válasz szaszlaci #36994 üzenetére
Ne hülyülj, igaza volt a srácnak hogy megjegyzést tett.Én előrendeltem a Forzát, tehát elsők közt kell megkapnom és még hír sincs felőle. Amivel a kolléga játszik azt nem a Turn10 fejlesztette hanem az "-Allstars"
Persze ne tételezzünk fel rosszat senkiről, lehet újságírói példány is, csak ha újságíró lenne valahogy kétlem hogy megkérdezte volna a telepítéses dolgot...
Mikor lesz már péntek...
-
BaLee
addikt
válasz szaszlaci #36989 üzenetére
Ha én irogatok egy fórumra aminek regisztráláskor elfogadtam az alapelveit akkor igyekszem betartani azokat. Főleg ha a téma címében még kis is van emelve.
Meg mintha már lett volna ígérve egy topicbezárás ezzel kapcsolatban, nem tudom te hogy vagy vele én nem örülnék neki.Főleg mert most készülök gépet venni.
-
Ebit
addikt
válasz szaszlaci #36870 üzenetére
Ha infrással csinálja nincs gond. Ha kevésbé ismert az ember, akkor talán normális ónt fog használni. (Mert akkor tuti nem hozzá kerül vissza, ha a gagyi ón miatt megint tönkremegy.)
Szerinted, akinek van egy infrás forrasztó állomása, az gagyi segédanyagot, használ hozzá?
-
Def26
félisten
válasz szaszlaci #36879 üzenetére
Tehát akkor Wadarr konkurenciája azt mondja, hogy Wadarr direkt úgy csinálja meg a boxokat, hogy visszakerüljenek hozzá a gépek, mert újra beszarnak?
Hát igen, a Tesco szerint is szar az Auchan meg a Cora.
Én csak jó dolgokat tudok mondani Wadarrékról, nekem ugyan nem ment tönkre gépem de az ismeretségemben igen, és azok mind működnek rendesen (amiket Wadarr hozott helyre)
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
adam_
senior tag
-
Thome
veterán
válasz szaszlaci #36857 üzenetére
Ki tudom deríteni, hogy használt-e, vagy új? Akár szét is szedem, az nem gond.
Szerk: Olvastam, hogy ha nagyobb tömegű bordákat teszünk a régiek helyére, lassabban megy végbe a lehűlés, ergó az így jobb lehet hűtésnek? Tehát mondjuk a hűtésmódot visszaállítani mondjuk 8,5v-re, és nagy tömegű hűtést bele.
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz szaszlaci #36845 üzenetére
Xenon, de végülis mindegy.
Elvileg most cserélték a mikrófos szervízbe az alaplapot újra, (ergó elvileg a bele az olvasót leszámítva új,) na de aztán, hogy ebből mi az igaz...Megbízható embertől vettem, rá se kérdeztem erre, ergó lehet hogy igaz, de attól független lehet hogy hazugság...
-
sch_a
addikt
-
Mr.Grincs
veterán
válasz szaszlaci #36846 üzenetére
Az a cikk is írta hogy lerughatja az MS a nem eredeti HDD ket, amiben le van írva hogy kell 120as hdd-t csinálni fele annyiból. Szóval nem lepődök meg.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
szpal17
őstag
válasz szaszlaci #36846 üzenetére
Hát remélem ez nem igaz...
Egyébként miért kell ilyenekkel foglalkozniuk, ha talán olcsóbban dobálnák az eredeti vinyókat akkor nem gondolkodna senki moddolt HDD-ken...
Egyébként kiváncsi vagyok, hogy tudják kiszűrni a nem eredetieket, ha igazából eredeti firmware kerül rá a HDD-re (és onnantól kezdve a WD egy Fujitsu HDD).
Szóval remélem csak kacsa... -
Thome
veterán
válasz szaszlaci #36826 üzenetére
Ne is mond, csoda, hogy ezt meg tudtam venni!
Kipróbáltam a fokozatos lehűtést radiátor segítségével!Jut eszembe, ha üzem közben megy egy ventilátor valamelyik oldalán (a vékony, rácsos (lukacsos) oldalra gondolok, akkor az keringeti neki rendesen a levegőt, ergó az jó lehet oda? Azt még talán be tudnám szerelni.
-
_ak_
addikt
válasz szaszlaci #36816 üzenetére
Nem pont az a baj, h kikapcsolás után bent reked a hő? Nem az a gáz, h hirtelen lehűl, nem is lehetne szerintem egyszerű 8cm-es hűtőkkel olyan gyorsan lehűteni, hanem pusztán megszűnik a légmozgás és a bent rekedt hő, akkor fejti ki a negatív hatását. Legalábbis vmi ilyesmit olvastam. Meg amúgy is a meleg, egyik műszaki cuccnak sem tesz jót, legalábbis nem kívánatos. Akkor már sokkal inkább azt kéne elérni, h fel se melegedjen kritikus hőm.-re.
És bár többször elhangzott, h a vízhűtés sem 100%, ami igaz, de nagyon nagyon nagyon kevés vízhűtéses boxnak lett 3ledes baja (és azok is lehet, h már többször javítottak voltak).
Aztán lehet, h ez csak a marketing része, de nekem elég hihetőnek tűnik.
Let's begin, de gozaimasu!
-
Thome
veterán
válasz szaszlaci #36798 üzenetére
Xenon lapos mint írtam, sajnos.
Akkor valószínűleg majd megoldom én ezt a dolgot (általában sikerül ).Amit írtok, hogy mondjuk fél órás kihűléssel lenne jobb.. Na most, van az az overcool funkció. Valami módon ebből lehetne egy olyat csinálni, ami a kikapcsolás pillanatában, fokozatosan csökkenti a ventilátor fordulatszámát. Bár ez ugyanúgy hűti, szóval ötletem nincs, hogy mi legyen... 60 fokos szobába játszani, aztán kisebb a hőingadozás!
-
Fusion01
tag
válasz szaszlaci #36798 üzenetére
Ha van lived tök mind1, hogy gold vagy silver akkor lenne egy javaslatom.Na szóval beállítod, hogy menjen a letöltés miközben ki van kapcsolva a box.Elindítasz vmi letöltést kikapcsolod, annyi hogy a ventik forognak, tölti a cuccost és még nem is melegszik egyáltalán mivel még a dashboardot sem kell hogy betöltse.Villog a középső zöld led és amikor befejezte a letöltést akkor kikapcsol.Ez egy jó kis megoldás.
LG G2
-
rocket
nagyúr
válasz szaszlaci #36768 üzenetére
"-HDD semmit nem fog le, mert ott van, ahol nincsenek szellőzőlukak. Az csak a külső rács, alatta van ugye mégegy, kevés lukkal."
Alap esetben ott van a muanyag racs ami a vinyo helyet takarja, ez ugyanolyan lyukas mint a masik oldali, ha rajta van a vinyo akkor azon a reszen biztos nem tud bemenni kosz/por/szosz.
"-a lukakba bele ülő por minimálisan csökkenti csak a légmozgást"
Ez csak por eseteben igaz, szoszok meg a kosz fentakadnak, es egy ido utan eleg jelentos mertekben eltomitik a nyillasokat.
"-a bordára rakódott porral van a baj
-ez simán tisztítható sűrített levegővel. A saját ventie (vagy a porszívó) meg kihozza már a felkavart port."Csak oldalrol tudsz belefujni mert szembol ugye nem lehet, es ott van a muanyag hoelvezeto amibe belekellene menjen a por, hogy a venti kisszivhassa a tuloldalon.
"Bár szétszerelés a tuti."
Igy van, suritett levogot fujni zart hazba, es porszivoval megprobalni aztan kiszovni a port kb. olyan, mint amikor vizes konyharuhaval attorli az ember az abalkot, tisztabb lesz, de megse az igazi, sot nagyon tavol all attol
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-
Thome
veterán
válasz szaszlaci #36770 üzenetére
Valami olyasmi hűtésre gondoltam, mint a tiéd, hogy beletennéd, x összegért. Tisztítani nem nagyon kell, friss alaplapos, de ha már most lenne hűtve, nem dögölne meg.
Az eljuttatást meg megoldom, ha arról van szó, mivel nem vagyunk egymástól távol.
Ha már 1 évig húzza, akkor én már boldog vagyok!
-
zack
nagyúr
válasz szaszlaci #36754 üzenetére
Én beszéltem több nagyobb szervízes spílerrel is. Akik már sok mindent láttak. Azt mondták a legjobb az ha a gyári hűtéssel visszahűtjük játék után a boxot 10-15 percig dashboard-ba. A lényege, hogy lassabban hül vissza, mint vízzel, vagy mod hűtéssel, ami a legfontosabb szempont. Az egyik mondta hogy nagyon sok vizes és mod. hűtéses gép járt nála ami 3 LED-es lett, ezzel a gyári "10-15p visszahűtős" módszerrel pedig elenyésző a 3 LED-es hiba. Pedig az lenne az anyagi édeke mindenkinek ha vizet vagy mod. hűtést szerelhetne minden box-ba, de mivel ezek az emberek barátaim/smerőseim így nem beszélnek rá olyan dologra, amit már tapasztalak hogy nem igazán vált be.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
sch_a
addikt
-
Crazyman33
senior tag
válasz szaszlaci #36592 üzenetére
Ez miért hülyeség? Kibeszélt VGA-ról???
Ha HDMi-vel csatlakozol akkor tudod állítani hogy mekkora felbontásban tolja ki a képet a box, nem?
Számomra egyértelmű hogy nagyobb felbontásnál többet dolgozik.Amúgy oda írtam, hogy nem vagyok hozzá értő!
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
efegyke
tag
válasz szaszlaci #36732 üzenetére
Én is szedtem már szét a joyomat.Kipattintottam a Torx közepéből a kis kiálló részt,nem tudtam hogy van ilyen lukas csavarhúzó is.Pedig a simának is vékonyabbra kellet esztergálnom a szárát, hogy beférjen a lyukba.Be volt ragadva a B gomb.Volt rajta ilyen zsír szerű valami.Mindez 1 héttel a vásárlás után volt, úgyhogy addig alig használtam.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz szaszlaci #36723 üzenetére
vágom már, hát végülis kivitelezhető, de ez sem egy túl egyszerű módszer, persze ha nincs gari a joy-ra akkor megéri szórakozni vele, drága az új joy
Def26: azaz ilyen kell. nem is gondoltam hogy ilyen is van
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz szaszlaci #36718 üzenetére
azt megnézném hogy reszelsz a csavarhúzó közepébe 1mm-es kis lukat
meg eleve hogy reszelsz torx csavarhúzót
elkopni nem fog, volt nálam olyan joy amit 3 évig használtak minden nap 8 órákat és nem volt elkopva, csak az analog feje, de az nagyon[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz szaszlaci #36712 üzenetére
prémiumhoz komponens jár, tehát arról beszélt
a kompozitot sztem csak tévedésből írta...az tényleg fos...mod: látom én is kompozitot írtam, én is elírtam
[ Szerkesztve ]
-
alien_
őstag
válasz szaszlaci #36652 üzenetére
Nem Magyarországon élek, itt elég komolyan veszik a fogyasztó jogait. Például garancián felül akár 6 évig lehet érvényesíteni a jótállást, ha a várható élettartam több kellett volna, hogy legyen; Például egy hűtőt nem 1-2 évre vesz az ember, amennyit vállal rá legtöbb gyártó. Ilyenkor kötelesek kicserélni akár 5 év után is az angol törvények szerint. Az én esetemben annyit kell bizonyítanom, hogy más Xbox360- ak sokkal halkabbak, mint az enyém. Pár boltban meghallgattam a kiállított box-okat, természetesen mindegyik halkabb volt: így rájuk lehet verni, hogy MS megtéveszti a vásárlókat a promóciós példányokkal, mivel az aktuális termék (ha csak szórtan is) nem üti meg az elvárt színvonalat.
Swarm is coming.
-
Alpi
tag
A tv és a házimozi már megvan. A házimozin van optikai csatlakozó. A két hátsó hangszóró támogatja a vezeték nélküli funkciót, de csak akkor ha veszek mellé valami vezeték nélküli sugárzót, de az vagy 25-30eFt. Nekem annyit nem ért meg, így a hátsókat is vezetékkel használom. Amúgy a házimozit már fél éve vettem, akkor volt ennyi az ára. Azóta már nem árulják, kifutott modell lett.
Hippopotomonstrosesquippedaliophobia: félelem a hosszú szavaktól...
-
Mr.Grincs
veterán
Valamelyik nap mi már be is fűtöttünk, és direkt akkor néztem. Akkor csak én vagy benyomva. Amúgy tökéletesen megy a tv-m. Hála az égnek.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Alpi
tag
válasz szaszlaci #36567 üzenetére
Köszi a választ. A képet csak illusztrációnak tettem be. A TV Samsung LedTV, a házimozi meg Samsung HT-TZR315R-es lenne. Külföldi oldalon találtam ezeket az információkat, de nem tudok rajta elmenni.
Link: HDMI csatlakozás
Elvileg azt írja, hogy a boxot hdmi-hdmi-vel összekötöm a tv-vel, majd attól függően, hogy van-e házimozi azt pedig az általad is említett kábelekkel. Ha jól értem. Csak van egy megjegyzés "Note" angolul, miszerint:
"If you have a receiver that supports HDMI you don't need to use the HDMI AV cable. Instead, you can simply run your HDMI cable straight to the receiver and then out of the receiver to the TV."
Én ebből azt szűröm le, hogy elegendő lenne a boxot egyből a házimozira kötni hdmi-hdmi-vel, csak utána nem tudom mivel adná a jelet a tv felé, hiszen a házimoziról már nem tudnám hdmi-hdmi-vel a tv-re kötni, mivel a házimozin az 1 db hdmi csatlakozó már foglalt.
-
Alpi
tag
válasz szaszlaci #36564 üzenetére
Akkor ezek szerint ezt úgy lehet megoldani, hogy a képet hdmi-hdmi-vel kiküldöm box-ról a tv-re és a hangot pedig a boxról a házimozi rendszerre kompozit kábellel? Csak a miatt kérdezem, mert tudtommal ugye a hdmi viszi a képet és a hangot. Ez eddig fix. A boxon ugye 1 db hdmi csatlakozó van. A tv, amit használok 4 db hdmi. Plusz a házimozin 1 db hdmi. Ebből egy darab menne a boxról a tv-be, és egy darab a tv-ből a házimoziba. Tuti, hogy vannak olyan emberek, akik hdmi-n keresztül oldják meg a játékot és még 5.1-ben is hallgatják a játékok zenéit, hangjait is.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz szaszlaci #36556 üzenetére
Értem mostmár. De lehet külföldről rendelni újakat. Már nem is tudom melyik honalpon találtam ilyet. De eskü megkresem mert mostmár kíváncsi vagyok rá. Ott samsung és benq meghajtókat lehetett rendelni.
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz szaszlaci #36491 üzenetére
Reméljük csak én voltam béna. Hát ha 20asnál többért csinálnak ha neadjisten megdöglik akkor lerugom a murvabányába ami kb 3 kmter innen
-
Mr.Grincs
veterán
válasz szaszlaci #36489 üzenetére
Nemtudom mennyiért csinálják és cserélik ha neadjisten az lenne a baja. De nemértem igazából, ha tv a szar akkor hogy megy a HDMI?
-
Sickboy25
addikt
válasz szaszlaci #36463 üzenetére
ez a htpc ehhez jó lenne akkor egy netbook? Mert, ha nem csalatkozom ezek netbook processzorok! Ha igen ezzel a megoldással érdekelne! Hogyan is lehetne megvalósítani?
Jöhet priviben is, hogy ne offoljuk szét a topicot!
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Def26
félisten
válasz szaszlaci #36447 üzenetére
"Összeesküvés elméletet" erre írtam:
"Áhh, szintén kicsit kibukik a dolog ott, hogy el akarják adni a jó régi vagy potom pénzért átvett 3 ledes még hdmi kimenet nélküli (de megjavított) konzoljaikat, illetve javítják azokat jó pénzért. Egy konzol javítása nagyobb haszon mint egy új eladása. Nem azt fogják mondani hogy cseréljék le az újabbra, amivel ráadásul kevesebb is a garanciális baj. De persze lehet csak én vagyok gonosz és én érzékelek ilyen csúnya dolgokat."
Vannak olyan emberek akik hajlamosak minden dolog mögé gondolni vmit. Persze ez ettől még lehet igaz.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz szaszlaci #36406 üzenetére
Nekem most komponenssel van összekötve és nem veszek észre különbséget. Az is lehet a gond, hogy kevés a HDMI bemenet a TV -en.
Nekem 2 db van de kevés. 1db megy PC -ről, 1db megy a T-home -os beltériből (van HD csomagom). Marad a vga és a komponens. Döntenem kellett, hogy mire használom el azt a 2 HDMI portot...Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
alien_
őstag
válasz szaszlaci #36337 üzenetére
Awwww, spoiler!
Nekem most is itt a sarokban egy villanygitár, ha esetleg rámjönne a zúzhatnék, szóval a játék szellemisége közel áll hozzám Csak ne laposodjon el a végére... A demó alapján (ami ha minden igaz, mától tölthető) nagyon bejön, Tim Schafer nem hazudtolta meg magát, többször kitört belőlem a hangos röhögés ez alatt a rövid játékrész alatt is
30z.Samu: Ha csak fele olyan jó poénokat szült a Tim mester, mint a Monkey Island-hez, akkor már megéri az árát
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
voorhees
csendes tag
válasz szaszlaci #36330 üzenetére
Ez a bajom, hogy nem frissítette le az újabb játék. Egyszer frissítettem a dashboard-ot, azóta kijött kettő újabb verzió, de az azóta megjelent játékok sem ajánlották fel az újabb frissítést.
Nagyon nem érdekelne amúgy, mert feltettem a legújabbat (avatar nélküli verziót) pendriveról, csak azóta például a Dirt 2 kilépése elég lassan történik. Azaz játékból kilép és egy fél percig setétség uralkodik, ekkor pörgeti a lemezt, és az avatarom ismét megjelenik (pedig ugye letöröltem). Ezért zavar csupán.
Ezért lenne jó egy olyan dash, ami fullos, mert akkor nem szórakozna az avatarral. Pedig annyira nincs szükségem arra a figurára...
-
Sickboy25
addikt
válasz szaszlaci #36311 üzenetére
persze van asztali dvd-m nekem is, de ezt úgy megszerettem és gondoltam a dvd lejátszómat szüleimnek adom, ha ez beválna! De már látom menthetetlen, nem is zargatlak vele titeket!
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Csabee.
nagyúr
válasz szaszlaci #36298 üzenetére
Én az áramot külön vinném be 220ról az nem számít.. egy kábelt belevezetek a boxba az nem para még nekem Csak azt kéne megoldani hogy 220ról átkonvertálja a neonoknak külön! Neon mellé raknék bele még ledet Szeretném teljesen egyedivé tenni a box-omat
_ak_ Computermode-t ismerem, kinn van cinkotán jó messze, még a BLcomputer sem rossz erre a célra!
Üdv: Csabee.
-
_ak_
addikt
válasz szaszlaci #36295 üzenetére
Nem igazán vágom, h mennyi is fogyaszt egy neon, de az 5V-os ág is elég kéne, h legyen nem? Persze sima kis pc-be való neonra gondolok, bár nekem nem aktuális ez. Én személy szerint nem szeretem a fényáradatot.
Csabee: Nem tudom, h van-e már kiszemelt áldozatod, de pl.itt találhatsz egy csomó csilli-villi fényforrást.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
Ton1
tag
válasz szaszlaci #36154 üzenetére
Bocs, ha félreérthető voltam, szóval van VGA, és DVI-HDMI is. DVI-HDMI-vel van összekötve egy monitorral, de így az audio részét buktam, ezért kell külön kábel a hangnak. A VGA-n van egy optikai kimenet, ami nem tudom mennyire sérül, vagy esetleg káros, mittomén, ha leszedem az XBOX csatlakozó borítását.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz szaszlaci #36167 üzenetére
Én nagyon háklis vagyok a lemezeimre és vigyázok rá mert ugye áruk van sajnos. Tisztán raktam be.
Szerintem azóta mióta hazajöttem Brassóból 2 napja.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
-
Csabee.
nagyúr
válasz szaszlaci #36085 üzenetére
Na most akkor kinek higgyek Lényegében megnézem a TV-t személyesen, mert megnézem, és ha a TV adás szép rajta, akkor az Xbox-nak is jónak kell lennie vele nem igaz?
Nem érdemes FULL HDt venni?
TV adásoknál hogy mutatja ? 16:9be torzítja a képet vagy mi van ilyenkor?[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest