Hirdetés
Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Az, hogy bennt reked a hő, ilyen kifejezést csak a pénzéhes hűtésmóddal foglalkozó emberek találtak ki. Ilyen nincs. Ez nem víz, hogy ki kell önteni, a hő csak egy atomi rezgés szint, ami csökkenni fog, ha a külső hőmérséklet alacsonyabb.
Ha érdekel a téma, olvasd el a blogomban az X360 hűtés résznél a hozzászólásokat, majd gondold végig. Ott leírom, miért rossz. (Véder is érvel, főként azzal, hogy hány éve van a szakmában..)ui: hát ja, normális hűtéssel nem megy tönkre. Nekem jobban le van hűtve, jelenleg naponta 3-5x bekapcsolom, kb fél órákra. Szóval agyon van használva, mert nem az idótartam, hanem a bekapcsolások száma a fontos. Vagyis meglátjuk, mikor megy tönkre. A következő konzolig van mág jó pár év (főleg mire meg is tudom venni)..
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- CPU léghűtés kibeszélő
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest