Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Pont ma probáltam ki egy motorola headset amin kis jack szerű dugó van,pont olyan mint az x-hez kapott headseten,és láss csodát tökéletessen müködik!
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Úgy tűnik, egy Dorogi srácnak van egy headsetje, jó áron, így néhány napon belül hallgathatjátok a gyönyörű hangom!
-
Thome
veterán
Tessék bombázni ajánlatokkal!
LINK -
Thome
veterán
Valaki mostanába Cod5 zombi? Elég jól megy!
-
4sal3
aktív tag
2órán át nyomtam a firefightot egyedül odst-be. Értelmetlenül..
a végén kiléptem, mert meguntam.
Egyedül nem sok értelme van. Ha valakit érdekel, hogy ment:
[link]
sajnos csak easyn nyomtam ezt a 2órás szettet, mert normálon egy idő után már lenyomnak.[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz heihachi #37684 üzenetére
Bár nekem csak vga-kábelem van, de ott nem az számít, hogy be van-e kapcsolva a TV/monitor, hanem hogy a kábel be van-e dugva. Tehát ha be van dugva, és kikapcsolva van a monitor, akkor mikor bekapcsolom, a dashboard fogad. Ha viszont benyomom a gépet és csak később dugom be a kábelt, akkor látom a bevezető animációt. (A gépem meg csak akkor ad ki jelet magából, ha bekapcsoláskor be van dugva a monitorba, ha elindítom, és később dugom rá, egyszerűen nem lesz képem.)
-
Mr.Grincs
veterán
Hát meg lehet azt oldani, főleg ha 50 métereset veszel. Bárhol el tudod vezetni a szobában szőnyeg alatt, falon, ajtókeret fölött stb. Bárhol megkapod a kábelt elég jó áron készre kötvet. Én magamnak csináltam kábelt, mert van itthon fogó meg rj45ös dugó meg törésgátló.
Szerintem egész jó áron vannak: kábel Nemtudom honnan hova akarod vinni és az kb hány méter de olcsóbban jössz ki a kábellel mindenképp.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
Mr.Grincs
veterán
Inkább vegyél fele vagy negyed annyiért kábelt. 50métereset vagy 20 métereset vagy 25??
Aqua compnál egész jó áron vannak./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
BaLee
addikt
Valami ötlet, honnan lehet olcsón WiFi adaptert rendelni?
Dealextremen elfogyott, itthon meg nem fogok venni 18 vagy 20 ezerért.
-
sch_a
addikt
Ugye számoltok velem is, majd abban a bizonyos bajnokságban?
-
heihachi
addikt
válasz Crazyman33 #37656 üzenetére
A táblázatban, ha a TCS alatt a bal félkör van, akkor az bekapcsolt menetstabilizátort jelent, ha a jobb félkör, akkor az bekapcsolt kipörgésgátlót, ha mindkettő ott van, akkor meg nyilván mindkettő.
A TCS, mint traction control system itt nem kipörgésgátló, hanem tapadás vezérlő rendszer, amibe belekerült a kipörgésgátló és a menetstabilizáló.A kis gémkapocs nekem golddal van ahol 101-ig van, van ahol 104-ig, és tényleg azt jelenti, hogy ezeket a szellemautókat és visszajátszásokat lehet letölteni.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Thome
veterán
válasz Crazyman33 #37667 üzenetére
Rá ér, de ha holnap megnéznéd, megköszönném!
-
Gebriel
veterán
Nyitottam neki egy topicot
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Ha offline-ba megyek köröket, és elmentem a memóriakártyára, és mittudomén kikapcsolom a boxot, majd újra be, mert lefagyott, belépek a live-ra, akkor is elküldi az eredményeket?
A memóriakártyáról jut eszembe, mekkora a mentés mérete?
-
Crazyman33
senior tag
válasz Gebriel #37664 üzenetére
Azért mert eddie modta, hogy ő be tudja tölteni. Én akkor nem pörgettem lentebb 100-nál.
Te be tudod tölteni a 600. szellemautóját?
Ha igen akkor ez a különbség a silver és a gold között!
Szóval az a jel azt jelenti hogy betölthetem a szellemautóját. Oké, értem.
Neked végig van jel mindenkinél abban az oszlopban?Amúgy a Suzukán mikor bementem 57 alá, utána dobtam rá a menetstabilizátort, és úgy mentem még alá jobban. Csak kisérleteztem.
De azt néztem hogy 256. vagyok/voltam, és 200.-nál feljebb már mind (vagy 98%-a) tuningolt autóval mente azt az időt.Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
Gebriel
veterán
válasz Crazyman33 #37662 üzenetére
Akkor nem értem ezt miért írtad?
"Nézzétek meg a ranglistát. Csak az első kb. száznál van az a hülye gémkapocsszerű jel alatt két félgömb.
Mondjuk Suzukán nekem a 107. helyezettig van olyan jel. Aztán senki másnak nincs jel abban az oszlopban. És a szellemautót is csak a 107. helyezettig tudom betölteni. A 108.-at már nem engedi, nem jelenik meg az a menüpont."[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz Mr.Grincs #37661 üzenetére
Engem is csak a kényszer vitt rá a használtra. De idővel én is be Elitelek...
Holnap mehet a zombulás ezerrel. Hány óra körül? Gebriel csak este lesz, de attól még mehet a dolog. Viszont elképedve láttam, hogy több mint 120 ezren voltak fennt!
Crazyman33: Köszi a választ, tisztábban látom most már!
-
Mr.Grincs
veterán
Akár holnap is lehet nyomatni a zombit.
Annyira jó, hogy ezt a packot vettem meg és nem használtat vettem. Nyugodtabban alszom.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Crazyman33
senior tag
Ha fent vagy lájvon és úgy játszol akkor mutatja a ranglistát. Adott pályán ki, milyen autóval, milyen időt ért el. Ha vannak barátaid akik ugyancsak mentek már azon a pályán akkor az ő idejüket megtudod nézni külön egy listán.
Amint mész egy kört és az szabályos volt, kilépésnél egyből lövi fel a netre a gyorsköröd.
Így onnantól látják a többiek.Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
Gebriel
veterán
válasz Crazyman33 #37656 üzenetére
[link]
Itt ugyan ezt kérdeztem.
De most már tudom, hogy magától csinálja
Kiválasztod a usert és megtudod nézni a visszajátszását, hogy milyen kört ment.[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz Gebriel #37655 üzenetére
Gebriel & Mr.Grincs: Holnap este?
Crazyman33: Leírnád a menetét a dolgoknak? Mármint mész egy kört, majd utána fellépsz live-ra, és feltölti az idődet? Vagy hogy működik ez? Online mentek, köridőket? Nem tudom, ezért inkább megkérdezem!
Szerk:
Mr.Grincs: Érik a Live is, de valószínűleg kihasználom a 3x1 hónapomat, így is elég húzós menet lesz, minimális költekezéssel! De a monitort valszeg pihentetem, mivel a Cod4, Cod5, Shift és alapjába véve mindegyik játék betűit látom elolvasni amit próbáltam, na meg normális részletesség van így is rajta, csak az OF: Dragon Risingen (és ez a baj), és a Fifa10-en nem. A több játékom meg nincs.
Úgy is mondhatom, hogy karácsonyig húzzam ki valahogy, és utána egyenesbe jövök!
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Örülök, hogy tetszett. A füles az alap, hogy tudjunk egymással beszélgetni, kiabálni meg röhögni 3K újonnan de sztem gamer 365.hun lehet taláni max 2 ért de láttam már 1,5 ért is fülest.
Gondolom akkor a live előfizetés is érik?Gebriel: Feltétlenül szólunk És akkor már vagyunk 4en ha a haverom is jön zombizni.
-
Crazyman33
senior tag
Nem, köridőzünk!
eddie17, heihachi, Gebriel, ...
Nézzétek meg a ranglistát. Csak az első kb. száznál van az a hülye gémkapocsszerű jel alatt két félgömb.
Mondjuk Suzukán nekem a 107. helyezettig van olyan jel. Aztán senki másnak nincs jel abban az oszlopban. És a szellemautót is csak a 107. helyezettig tudom betölteni. A 108.-at már nem engedi, nem jelenik meg az a menüpont.MI AZ A JEL?
A másik furcsaság, amit jó lenne ha kipróbálnátok.
Menj egy kiválasztott autóval olyan pályán ahol még nem voltál. Minden segítséget kapcsolj ki! Szépen gurulj végig, menj két kört aztán lépj ki. Majd ismét lépkedj vissza a versenyig és kapcsold be a menetstabilizátort mint könnyítést. Indulj a versenyen, megint két kör. Ekkor már simán előzd meg az előbbi köröd szellemautóját, tehát menj jobb kört hogy fent legyél a ranglistán. Menj ki a pályáig. Ott nézd meg a ranglistát. Nekem a TCS alá biggyesztette a jelet (bal félkör). De könyörgöm a TCS= kipörgésgátló, nem?
(Traction control system) - Kipörgésgátló hajtásszabályozás.Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
-
Thome
veterán
válasz Mr.Grincs #37651 üzenetére
Olyan odabaszós volt! Nagyon élveztem.
Ja izé, asszem én nyitottam ki ott felül! Bocsi, elkapkodtam egy kicsit! Látszik, kezdő amatőr vagyok! De legalább nem én szereztem a legkevesebb pontot, bár jónéhányszor kifeküdtem, lecsapkodtak azok a dögök...
Na majd lesz véve egy fülhallgató is, mert ez így nem állapot.
Gebriel: 4-en. De befértél volna te is, miért is nem jöttél?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Nah hogy tetszett a móka? A másik srác kinyitotta a felső szintet amit nem az 5. mentnél kellett volna. Kell mindenképpen beszerezned egy fülest, hogy haljuk egymást. Mi a 18. ig vittük el.Igazából ez 4en a jó de egy srác lelépett sajna
[ Szerkesztve ]
-
Don47
tag
Hallottatok, hogy a Microsoft kisporol egy hutobordat az uj Elite verziokbol?
"It seems like Microsoft is now confident enough their HW no longer needs the extra GPU heatsink..."
Xbox Live: Oberst Don47
-
Thome
veterán
válasz Crazyman33 #37640 üzenetére
Ne fájdítsd a szívem!
Online toljátok egymás ellen? -
Crazyman33
senior tag
Bent vagyok 57 alatt Suzukán!
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
Thome
veterán
válasz Sickboy25 #37638 üzenetére
és várja meg az Xbox 720-at!
_________________________________________/Más:
Én nem foglalkozok azzal hogy beledesedik-e. ha befog, akkor megy a szervízbe, azt kész.
Az egyik konzolszervízbe, nem a Microsofthoz! Mindennek megvan az oka...Mr.Grincs: Huuuunvagy? Adj egy időpontot, és akkor kapcsolom majd be a box-ot, hogy toljunk egy kis zombi hentet!
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Ma hoztam el ConsoleCornerből a megjavított konzolt, de garanciát nem adtak rá, mivel már egyszer volt ledes és akkoriban kontár munkával javították meg. Most jó, de van vmi tipp, trükk, jó tanács, hogy hogyan bánjak a konzollal, mit csináljak vele az érdekében, hovy csökkentsem annak a vszinűségét, hogy újra ledes legyen?! Extra hűtés, kíméletesebb használat esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz Crazyman33 #37621 üzenetére
Mire hazaértem, enyém volt a legrosszabb idő
Úgyhogy mentem egy közepesen gyengét a Mugen Civiccel, 58 eleje nagyjából, most a harmadik idő az enyém (azok közül, akiket látok), de nem tudom 57-re bevinni. Most fogom a Leont, és kipróbálom."Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Thome
veterán
Felvettelek!
De azért már 1-2 PH-s felvett!
Nem sűrűn leszek fennt live-n, bár 2-3-4 naponta felfogok nézni, igazából nem vagyok az online játékok híve még box-on, de kitudja, lehet megváltozik!
Visszamegyek Cod5-özni single-be, live-ra fel leszek kapcsolódva, majd jeleztek ott, ha van valami!
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Megvettem az új Elite gépemet. 58,9K ért a Konzolvilágnál. Ez a 3. gépem és az első amit újonnan veszek Nagy az öröm most.
-
Thome
veterán
Valaki egy kis Cod5 Zombizás?
-
-
alien_
őstag
Nem jött meg a HDMI kábelem, ma sem Forza-zhatok
Swarm is coming.
-
_ak_
addikt
Aki HDMI-vel köti össze a boxot a tv-vel vagy a monitorral kipróbálná nekem, h bekapcsolt állapotban kihúzza a tvből a hdmi kábelt, majd visszadugja, akkor újra indul-e a box?
Vettem egy 2 portos hdmi switchet, de amint visszaváltok a laptopról a boxra, a box újraindul, nekem meg hullik a hajam.
Ill nem tudja valaki, h mitől lehet az, egy hdmi-dvi kábel csak alacsony felbontáson viszi át a képet? A max a 720p, de akkor már tök használhatatlan mert folyamatosan villog a kép.
Let's begin, de gozaimasu!
-
Crazyman33
senior tag
Bepróbálkoztam egy leon-nal Suzukán. Második helyre volt elég. Most ránézek a Mugenre, hátha befogom eddie-t.
-
szaszlaci
addikt
válasz gyuri00 #37584 üzenetére
Kapcsold be a bat visiont a gézkar fölötti gombbal.
Van egy rész a kocsi közvetlen kötzelében, azt ki lehet robbantani. Nem tudom, muszáj-e.
Aztán ha jól emlékszem, nyomokat kell követni. Az első folthoz közel mész, és nyomva tartod a bat vision gombot, ekkor analizálja, és már tudod követni a többit. Asszem így volt.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Sickboy25
addikt
szerintem lassan nyithatnátok egy forza 3 fórumot , mert itt már csak arról van szó!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
zsocy
őstag
válasz Crazyman33 #37613 üzenetére
Nem is szép dolog lökdösődni, de néha előfordul még a legjobbakkal is...
Az a kevés meccs amit online tudtam játszani ismeretlenekkel mindig úgy végződött hogy valaki kilökött, vagy egymást ölték le.Azért ha lesz gold néha megpróbálhatnánk "élőben" is játszani.
A szabályokat én is szeretettel várom
-
heihachi
addikt
válasz Crazyman33 #37613 üzenetére
Látom Te sem vagy a nyugalom szobra Direkt tettem oda szmájlit, próbáld meg azzal együtt értelmezni, meg ne vedd már véresen komolyan, nem az életedről van szó.
Amúgy meg el kell fogadni, hogy kontrollerrel egyszerűen nem lehet olyan pontosan játszani, hogy néha egy egy kisebb koccanás ne forduljon elő, márpedig egy egy kis koccanás is keresztbe állíthat bárkit. Elméred a féktávot, és a mögötted jövő beléd szalad, vagy épp te futsz rá az előtted menőre. Ez nem bunkóság kérdése, bárkivel előfordulhat, mint ahogy elő is fordul még a forma autók világában is. Én jó sokat nyomom online a GTR Evolutiont, MOMO kormánnyal, ami hát finoman fogalmazva is nagyságrendekkel pontosabb irányítást tesz lehetővé, mint a kontroller, meg maga a játék is sokkal inkább szimulátor, mint a Forza 3. És mégis, még ott is előfordul, hogy el-el néznek az emberek féktávokat, kanyarokat, nem nézik a tükröt, stb. Ettől izgalmas, ez benne van, fogadd el.
Ha valaki direkt kilök, az már persze más kérdés, de hát azt meg a következő futamra ki kell tenni a lobbyból / bannolni kell, és kész
[ Szerkesztve ]
-
Crazyman33
senior tag
válasz heihachi #37602 üzenetére
A lökdösődőket alapból utálom.
Nekik ott a SHIFT, még pontot is kapnak a sportszerűtlenségért.
Ez nem az a játék. Aki gyorsabb azt elengedem más szimulációs játékban is. Nem úgy akarok győzni hogy lökdösődők. Győzzön a vezetési tudás.
Ha már online. Szerinted mi követel nagyobb tudást ha valakit ki löksz vagy centikre autózol tőle. Féktávon, kanyarban, gyorsításkor, stb. És adott pillanatban előzöl.Áá, hagyjuk én ezt lezártam. Csak felidegesítem magam feleslegesen.
Amúgy az indul majd aki akar.
-
heihachi
addikt
Hát igen, de elvileg azt már próbáltuk, nem ment. Ez szerintem sokkal nagyobb érdeklődést kelt majd, jobban is meg lesz szervezve feltehetőleg, úgyhogy szerintem ebből lesz is valami. Érdeklődéssel várom a szabályrendszert
-
Speeedfire
félisten
válasz Speeedfire #37606 üzenetére
mellesleg tud valaki olyan oldalt ahol xbox 360 okosítások vannak? lehetőleg magyar nyelvűt
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Speeedfire
félisten
válasz Speeedfire #37603 üzenetére
közben kicsit olvasgattam itt elég bizakodó lettem
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Speeedfire
félisten
értem
akkor olyat veszek amihez alapba van 20-60as vinyó
hálóból meg nézem a filmeketa linux-ra tudsz valamit mondani?
főként az xbmc miatt érdekelnea hd filmeket is lejátssza ha jól tudom
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz Crazyman33 #37588 üzenetére
Én régebben próbáltam Forza2-ben online versenyeket szervezni, volt, hogy 3-4-en voltunk, de több ember nem igazán jött össze. Persze az "real time", online verseny lett volna, amihez gold kell, ezért is voltunk kevesen. Amit most Ti szerveztek, az kevésbé izgalmas (nem lehet kilökni a gyorabbat ), gyakorlatilag "offline", magányos körözés, de sokkal többen be tudnak nevezni.
-
Vapor
aktív tag
válasz Speeedfire #37600 üzenetére
Állítólag dashboard frissítés szúrja ki a mókolt vinyót.
Két fajta megoldás létezik:
a.) a tokban cseréled ki a hdd-t, ilyenkor nem kell forrasztgatni, csak egy "hdd szoftverre", egy spec. programra van szükséged, viszont ilyenkor csak WD Scorpion BEVS szériás 2, 5"-os notebook HDD-vel tudsz bővíteni.
b.) ha egy sima 3,5" vinyót szeretnél az xboxba beleépíteni, akkor bizony forrasztgatnod kell.Media centeren keresztül a hálózatban lévő vinyóról tudsz filmet nézni, de ezt a vinyót mentésre/játékfelmásolásra stb. nem tudod használni.
PSN ID: SaLa17
Aktív témák
Hirdetés
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest