Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Aktív témák
-
OddMan
őstag
Esetleg itt "http://jatekaim.hu" vagy itt "http://www.gamer365.hu"
Amúgy a fable2 milyen állapotban van és mennyiért akarod eladni?
[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
x_o_n
veterán
üdv
x360 eladásból megmaradtak játékaim ...hol lehetne viszonylag jó áron eladni?
(fable2,half life2: orangebox,burnout paradise,tony hawks:proving grounds)
-
OddMan
őstag
válasz Djuree #42085 üzenetére
Lite-on drive-hoz nincs Xtreme fw. csak a most kiadott NonStealth Ixtreme 1.61. Ez már visz mindent úgy, mint a régi Xtreme-ek.
Az actiavet.iso-t meg mindig újra be kell tenned, ha újraindítod a box-ot vagy másik olyan játékkal akarsz játszani, amihez kell.''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
Tomics
addikt
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Sic Parvis Magna
-
Djuree
félisten
válasz OddMan #42072 üzenetére
nemkell, van olyan régebbi flash amelyik nem válogat. azt felteszed és meg van oldva örökre...
amúgy az activate iso-t is csak egyszer kell beolvastatni, és kész...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
ithomas
őstag
válasz Crazyman33 #42081 üzenetére
Nem próbáltam...de több ember egyöntetű véleménye ez.
Itt is van néhány szó az új hangszerekről:Aki szivesen játszana velem(egy közepesen szar gitárossal) GH Metallicát az vegyen fel nyugodtan :
Gamertag: thomaster83
Real eyes realize real lies!
-
Crazyman33
senior tag
válasz ithomas #42064 üzenetére
Én is játszom, csak offlájn, haverral. Ő dob, én gitár.
Kedvenc lemezeim:
1. RB: AC/DC
2. GH: World Tour
3. GH: Metallica
4. RB: BeatlesA GH:3-t már nem tettem be jó pár hónapja.
Havernak még a régi GH dob van. Az újat próbáltad, tapasztalatból írtad?
taylorp
Na, végül is nem vettél Metallicát? Nagyon ott van, ne hagyd ki!
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
KDavid17
aktív tag
Sziasztok!
0002-es hibakódú xboxokat lehet javíttatni? -
Csabee.
nagyúr
Midnight Club Kegyetlen jó játék! Ajánlom mindenkinek!
Üdv: Csabee.
-
OddMan
őstag
válasz karakpecze21 #42066 üzenetére
Úgy van ahogy írod, de kiegészíteném annyival, hogy már vannak wave 4-es és 5-ös játékok is.
Ahhoz, hogy az ilyen backupok menjenek frissíteni kell a drive fw.-ét.
Ez nem túl egyszerű dolog, de mivel no warez ezért ez itt off.[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
Def26
félisten
válasz karakpecze21 #42066 üzenetére
"De ezt nem is firtatom tovább, mert ugye no warez!"
"Ha tévedtem, akkor kérlek javítsatok ki."
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
karakpecze21
senior tag
válasz Csabee. #42062 üzenetére
Szia.
Nem vagyok egy nagy box szakértő, de úgy tudom ez csak nem eredeti játékok esetében fordulhat elő.
Az új játékokba beletettek valami új fájl típust (waw3, ha jól tudom), amit a régebbi flashek csak videónak ismernek be.
De ezt nem is firtatom tovább, mert ugye no warez!Ha tévedtem, akkor kérlek javítsatok ki.
[ Szerkesztve ]
-
ithomas
őstag
válasz Scotty #42063 üzenetére
Én meg azt kérdezném hogy játszik-e itt valaki egyáltalán Guitar Heroval?
Én a Metallicát tolom mostanában, de van egy olyan gyanúm hogy a játék keresőmotorja szar!
Nem létezik, hogy akármikor megyek fel, örülök hogyha 1 vagy 2 embert talál online,de sokszor van úgy hogy senkit nem talál.
Vagy már ezzel senki nem játszik az egész világon vagy mi?Real eyes realize real lies!
-
Scotty
tag
Sziasztok! Van itt valakinek esetleg Logitech dobja GH-hoz? Ha igen megéri a dupla árat a GH-s dobhoz képest?
-
Csabee.
nagyúr
Azt szeretném kérdezni hogy mitől van az, hogy berakok egy játékot, fel is ismeri a box, el is indítja, és egy olyasmi videó jön be, mint amikor a dashboard betölt! És ahogy betölt az Xbox képernyő, ott megáll, és nem megy tovább.
Csak egy menüsáv van mint ha filmet néznék, közben játék!
Mitől lehet ez?Üdv: Csabee.
-
Def26
félisten
válasz karakpecze21 #42059 üzenetére
Próbáld ki az első részt is. Én most estem neki PC -n magyarosítva.
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
Nah arra nagyon kíváncsi leszek, várom már.
A Fable2- is nagyon tetszett nekem, pont most állok neki újra.Piszok jól sikerült.
Remélem a 3 is legalább ilyen jól sikerült lesz.Sanya:Igen, ismerős a hang, mert nekem is az első boxom ilyen volt.Sőt az enyém 3ledes lett, de sikerült megcsinálni és én raktam bele még 2 ventilátort.
Nah, annak akkor aztán volt tornádó hangja.
Nappal még ki lehetett bírni, nah de este már igencsak zavaró volt.Most már nem aggódok annyira, mert tegnap játszottam vele pár órát és teljesen jó a hűtése.
Épp csak langyos levegőt fúj ki. -
Def26
félisten
-
5oultrain
aktív tag
Tud valaki, Pesten egy nagyon jó árusított Lips - t (mikrofonnal)?
PSN ID: legalkriminalz
-
Csabee.
nagyúr
Fűrész-hez hasonló játékot tudtok ajánlani?
-
Gebriel
veterán
válasz adriankoooo #42050 üzenetére
Én betudom neked szerezni bundle játékot belőle. Egyik haver most akarja eladni 10k-t kér érte.( GTA IV+ 2 DLC) Ha érdekel küldj pü-t
-
_ak_
addikt
válasz adriankoooo #42050 üzenetére
Mintha az MM-be láttam volna így, csak hát az ára...
(#42029) heihachi: csak az eredetivel próbáltam mindenféle hosszabbítás nélkül. az 5m viszont valóban neccesnek tűnik. fasza vastag árnyékolt kábellel próbáltad?
(#42030) karakpecze21: épp ez az. olyan mintha élsimítás lenne a komponens vagy HDMI kábellel, ami nem biztos, h szebbnek hata végén, mint a kicsit recés, de éles kép. Ha jól rémlik egy x-media-s linket is nyomott valaki ide, ahol épp azt tárgyalták, h a digitális jelet, a tv elektronikája dolgozza fe,l ami által óvhatatlanul mindenféle képjavító technológiák áldozatául esik a képünk ami lehet jó, de lehet rossz is. a vga kábel esetében viszont a tv nem nyúl bele a forrásba.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
Sanya
nagyúr
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Valaki nem tudja nagyon nehéz visszavenni 12 v-ról 8voltra a ventiket?Mert sűvít mint állat!Most vettem egy 3led-es boxot,már csináltam is hűtésmodot,alapból volt két venti a cpu-nál,még raktam rá egy 25 centiset.Ha visszavenném 12-ről 8v-ra a hűtést,akkor nem csak a hátsó ventik hanem az összes lemenne annnyira?
-
Sanya
nagyúr
válasz adriankoooo #42045 üzenetére
játékot nem lehet választani mellé, hanem a pack-ot kell megvenni.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
adriankoooo
senior tag
Nincs sehol egy bolt ahol lehet valasztani jatekot a box melle? Vagy hol nezzek GTA 4 packot, nem talalok sehol sajnos
-
Sanya
nagyúr
válasz karakpecze21 #42036 üzenetére
az enyémben hűtésmod volt 12V-os, szóval mint ha egy boeing 747-est felszállás közben lelőnek, na ilyen a hangja, csak folyamatosan. nem kis szenvedés árán lebányásztam a burkolatot, és egy mérnök ember segítségével a 12VB-os kb 8V-ra vettük vissza (ellenállás bekötésével) a GPU, nem melegedett így sem.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
addikt
válasz karakpecze21 #42040 üzenetére
Nem,nem ventiszabályzós!Én is nemrég vettem,kicsit emelkedik játék alatt a hőmérséklet,de nem vészes!Megnyugodhatsz!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
oddsmaker
tag
válasz karakpecze21 #42040 üzenetére
Ha újat vettél és Jasperest akkor tuti jóba nyúltál, nopara
kiégett exgamer vissza a való Életbe
-
karakpecze21
senior tag
Én örülök neki, hogy halk, csak remélem elég is neki ez a hűtés.
Most itt csak üresben járatom és így is picit langyos levegőt fúj ki.
Remélem játék alatt nem szalonnasütésre alkalmas levegőt fúj majd ki.
Vagy talán ha jobban bemelegszik, akkor rápörget még a ventilátorra?
Mint pl. a pc-k processzorhűtője. -
Don47
tag
-
Z0mbi
senior tag
Nos jo hogy ezt felhoztad.. volt egy hasonlo kerdesem regebben de senki nem valasszolt.
Az uj boxom HDMIs. A regihez volt egy VGA kabelem ami most minden trukk nelkul belemegy akkor is ha a HDMI is csatlakoztatva van.
Na az erositom hdmi csati hianyaban kenytelen vagyok optikait hasznalni. Viszont azt az adaptert nincs kedvem megvenni. Ezert a regi VGA is be van dugva de csak az optikait hasznalom. A vga csak log a levegoben. VISZONT! Eleg butan bootol a gep azota miota igy van. Bekapcsolom... bebootol es hallani az erositon is hogy a dashboard-on van. Viszont mikor a TV -t is oda kapcsolom ahol a HDMI ra van dugva, ujra bootol! Na ez mi a f...tol van? Ezt csinalja valakinek ezzel az optikai adapterrel is? Mintha a VGA kimenetre bootolna egyszer... (meg nem neztem hogy ott olyankor van e kep) aztan a HDMI re... -
karakpecze21
senior tag
Bocsi, de lejárt a mod idő.
Az Elite pack-hoz nem járna legalább 1 játék?
Kezdetben úgy volt, hogy lesz, bár ugyan most olcsóbb lett az ár is az indulási árnál, de nem kaptam játékot sem.Előtte arcade gépem volt és volt benne hűtésmod és hűtés késleltetés is és elég hangos is volt.
Ebben most nincs semmi módosítás.
Hihetetlenül halk, szinte nem is hallani a gangját.Levegő is alig áramlik belőle.
Ez természetes?
Már előre félek. -
karakpecze21
senior tag
ÁÁÁÁ, de jó most jött meg a gép!
Alig várom, hogy végezzek a melóval és kipróbáljam. -
Don47
tag
válasz Beerwolf #42033 üzenetére
Az alap kabelnek (Component AV illetve HDAV) is van optikai kimenete, csak a fotokon sokszor nem latszik. Az elobb linkelt adapterre akkor van szukseged, ha HDMI kabel hasznalata mellett szeretnel optikai hangot kihozni (a HDMI melle ugyanis nem fer be az alap kabel, kiveve ha lepattintod a burkolatat.)
Xbox Live: Oberst Don47
-
Beerwolf
senior tag
Ilyen adaptert hol kapok?
-
karakpecze21
senior tag
Mikor az előző gépemet rátettem muterom tv-re hdmi-vel ott kijött azért a különbség.
Ha nagy képernyőn néztem, akkor ha nem hdmi-vel kötöttem össze, akkor az élek kicsit pixelesek.Hdmi-vel viszont szép simák a vonalak.
Van különbség azért nagy képernyőnél, de én ezért nem cserélném le a tv-m sem. -
_ak_
addikt
d-sub kábellel egy kicsit fakóbb a kép, de sokaknak élesebb vmivel. De sok szó esett erről régebben is, h melyikkel milyen.
Én a monitoromon mondjuk nem vettem észre különbséget, h most d-sub vagy HDMI, tökre ugyanolyan volt minden.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
Z0mbi
senior tag
No akkor pontositok. Valoszinu hogy nalam azert volt aszar a kep VGAn keresztul mert volt egy extra kabel (VGA hosszabito) mert a tv fennt volt a falon es a laptop is a vga hoz csatlakozott...ezert a hosszabiton cserelgettem. Hat igen egy csatlakozas sog dB -t csillapit.
Viszont a component az direkt ment a tv be es a HDMI vel valahogy elesebb a kep.
Es mintha azota konnyebb lenne az achievement -eket elerni -
Z0mbi
senior tag
válasz kommunism #42018 üzenetére
Ha a teveden nincs componens akkor nem (ez a zold, kek, piros RCA). A box csak ezen vagy a hdmi/n keresztul tudja ezt. (vagy veszel egy VGA kabelt es azzal ha van dsub15 a teveden)
Ha DVI- van a tvden akkor egy HDMI - DVI atalakitoval is fog menni.
Compozit on az eletbe nem fog menni a HD -
Csabee.
nagyúr
Egy kérdés, van egy hd TV, van különbség sima aközött ha HDMI, vagy sima gyári kábellel kötöm össze a tv-vel a boxot?
-
karakpecze21
senior tag
Sziasztok.
Lehet nem jó helyen teszem fel ezt a kérdést és lehet már sokan megkérdezték, de bátorkodom mégis rákérdezni.
Elvileg ma vagy holnap jön meg az új gépem.x360 Elite.
Jasper lapos már a gép.Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyire jobb az előzőeknél?
Már sok helyen utánanéztem és mindenhol mást mondanak.
Valahol azt mondták, hogy nagyon kevés hibásodott meg ezek közül, valahol meg azt, hogy ugyan 3ledes nagyon kevés lesz belőle de viszont itt a memória chipek hánynak be sűrűn.Melyikben van a legtöbb igazság a tapasztalatok szerint?
Azért kérdezem itt, mert itt azért pár embernek van tapasztalata ez irányban. -
kommunism
aktív tag
van 1 hdtv-m viszont nem látok rajta rgb dugókat csak a szokásos 3 composit plusz 2 hasonló dugasz most akkor nem is tudok hdmi kábel nélkül hd ba játszani?
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
Csabee.
nagyúr
Na most már tapasztalom hogy HDD-ről menyivel gyorsabb a játék mint lemezről játszva
Azt hiszem örülök hogy megtartottam a boxomat!Üdv: Csabee.
-
Djuree
félisten
válasz benecz #42011 üzenetére
jah, fájó
de tanultam belőle...az a fura hogy ilyen rohadék emberek, mit emberek, állatok, vagy azok sem, azok sem csinálnak ilyet. beírt egy apa hogy a kisfiának akart ps3-at venni karácsonyra, sokat spórolt rá, a kissrác meg várta a gépet, és a fater nem tudott mit mondani
na az ilyen embernek képes lennék elvágni a torkát...pedig nem bírom a vért, de kivételt tennék
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Def26
félisten
válasz heihachi #42013 üzenetére
Tök egyetértek én is.
Még annyit hozzátennék, hogy sokan úgy vannak vele, mintha vérszerződést kötnének a gép mellet, holott szinte minimális ráfordítással el is adni/cserélni azt a konzolt. Tehát ne aggódjatok, ha nem jön be max. eladod és veszel boxot/ps3 -at. Persze valamennyit buksz rajta, de hát ez van. Ha meg nincs rá annyi pénzed, hogy ezt bevállald akkor meg ne vegyél ilyesmit...
-
heihachi
addikt
1. Pont egyforma. Ha az egyik gép helyett jön a következő, akkor tutira a másikból is jön záros határidőn belül. Mivel a box volt kint hamarabb, így feltehetően azt cserélik le először, szóval kis jóindulattal ezt a PS3-nak adhatjuk.
2. PS3 Slim, de zúgni az is fog, elvégre pörgő-forgó alkatrészei vannak.
3. Pont egyforma, de csak ha legújabb szériás Xbox 360-ban gondolkodsz.
4. Pont egyforma.Szerintem inkább az döntsön, hogy nézd meg a két konzol exkluzív felhozatalát. Amelyikben több neked való címet találsz, azt válaszd. Ha a multiplatform címek érdekelnek jobban, akkor a boxot válaszd.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
szpal17
őstag
Kaphatsz sima Elite-et amiben 120Gb vinyó van, illetve Super elite-et amiben 250GB vinyó van. Ehhez valami játék is jár, de persze drágább is.
Az RROD az Xbox játékosok egyik nagy ellenfele egy időben sok gép 3 piros led villogásával jelezte, hogy befejezte pályafutását. (amíg meg nem javíttatják kb 10e ft-ért) Egyébként hűtési hibából adódik, hogy meghal a GPU (hőmérséklet ingadozás)
A hiba ma is létezik, de úgy tűnik egyre kevésbé. Jasper alaplapos gépeknél már csak nagyon elvétve hal meg gép. -
szpal17
őstag
Természetesen Xbox360-at vegyél, hamár az Xbox topicban kérdezted. Nekünk az van
1. Időtállóságról annyit, hogy műszaki cikkről van szó, tehát hibák bármikor lehetnek, de normális használat mellett és persze a garanciával nem kell izgulni.
2. Ha nem tetetsz bele hűtésmódosítást akkor nem vészes a hangja, bár érdemes HDD-s gépet venni ugyanis nagyban lecsökkenti a gép hangját. (egyébként kb mint egy halk PC)
3. lásd 1. pont..1 év garancia + 2 év a RROD-re...
4. Játékok árai változóak..új játékok esetében drága árakról beszélhetünk, de idővel szépen lassan a magyar pénztárca közelébe kerülnek. Nem beszélve arról, hogy nagyon sok használt játékot árulnak a neten, külföldről olcsóbban beszerezhetőek, és cserélhetőek is. Hasonlóak a PS3-as árakhoz..
Kb ennyi jutott eszembe -
159
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Eldöntöttem, hogy pc-fejlesztgetés helyett veszek egy konzolt. Csak az Xbox vagy a PS3 jöhet szóba. Lenne néhány kérdésem, és megköszönném, ha közelebb vinnétek a megoldáshoz. A választás szempontjai fontossági sorrendben:
1. időtállóság (jó lenne, ha min. 4-5 évig tartaná a lépést)
2. halk működés
3. megbízhatóság
4. játékok áraNyílván a box mellett fogtok érvelni, de nem baj, mert a ps3-as topikban is felteszem a kérdést :-)
Előre is kösz!
-
breetai
aktív tag
válasz zolaas #41999 üzenetére
Hi!
Ha bunyos játék érdekel (Mortal csak nem annyira véres): Dead or Alive 4 (olcsó=5000 Ft és hibátlan), Tekken 6 (új szebb DE drágább kb. 12000 Ft), Soul Calibur 4 (ez mondjuk fegyveres harc kb. 6000 Ft), Dragon Ball Z (mindkét játék erős közepes, az első kicsit csúnyább és inkább kisebb térben megy a harc ill. nem rombolható a környezet, az újabbikban már dőlnek össze a hegyek ... CSAK attól, hogy nagy a küzdőtér kissé kautikus lehet egy menet mert elveszted az ellenfelet a látómeződből ...)
ILL. mindkettőre igaz, hogy a DBZ ill. a Naruto stb.=anime játékok kicsit egyszerűek mert kisebbeknek pozícionálják őket.
Van még a Virtil Fighter V ill. a Mortal vs. DC Comix ezeket csak egyszer-egyszer próbáltam. A Motral nekem éppen azért nem jött be mert a DC-s jogokért le kellett mondaniuk a vérről meg a kivégzésekről. A Virtual-ból a demót kipróbáltam (LIVE), jó-jó, szép-szép DE nekem a DoA4 akkor már jobban tetszik mert ott nem kis "boxringekben" megy a bunyó ill. az egész irányítás/harcrendszer nekem jobban bejött.[ Szerkesztve ]
"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?" XBL: Breetai HUN
-
Csabee.
nagyúr
Srácok, szerintetek ezt reálisan árulom? Nem nagyon vágom boltba láttam 6ér is..
Xbox Elite mikrofonos fejhallgatóÜdv: Csabee.
-
zolaas
senior tag
értem, köszönöm.
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
rudymester
senior tag
válasz zolaas #41999 üzenetére
Ilyen nem igazán van. Kung-Fu Panda, Up!, meg végül is minden animációs filmfeldolgozás vehető ilyen korban. A Narutonak akkor van értelme, ha valamennyire ismeri és szereti az animét. Abban is van elég sok olyan rész, ami nem szimpla verekedés.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest