Hirdetés
Aktív témák
-
Tomics
addikt
válasz
Crazyman33 #49401 üzenetére
a google képfeltöltője, picasa
-
Tomics
addikt
-
Tomics
addikt
válasz
z0d1AK #49344 üzenetére
nem, kell hozzá a lemez. különben senki se venne játékot és mindenki adogatná egymásnak az ország egyetlen darabját
a microsoft meg valószínű tanult a hibákból és ennél a gépnél már abszolút nem lesz 3led-hez hasonló hiba. már a legutolsó szériás jaspereknél se fordul elő
-
Tomics
addikt
-
Tomics
addikt
Cod 4-ben egyszerűen nem tudtam megszokni meg nem is játszottam annyit, csak az első prestige mód végéig, addig meg inkább mással lőttem, mert ha sniperrel mentem mindig előbb leszedtek mint ahogy én lőttem. Most Cod6-ban kezdtem újra, 1-2 mapon szoktam csak, de ott jól megy (még presitge módnál se tartok). Most BC2-vel tolom, hetente váltogatom ezt a 2 játékot, más nem is volt a gépben már régóta
Még a single részeket el se kezdtem
Kéne egy VIP kód bc2-höz. Ja meg igazán jöhetne a MOH beta, már hetek óta csúszik (PS3 meg PC már elérhető)
Ripper: állítólag nagyon bugos ez a játék, gameplay videókat keress róla és ott nézd meg milyen, mert ez elég trailer szagú
-
Tomics
addikt
válasz
Bencus88 #49230 üzenetére
W: lehet szép pontos találatot, csak itt nem tudod rángatni mint az egeret, ergo kicsit több idő míg rácélzol a fejére
. De az ellenfél se tudja, így egyenlőek az esélyek. Mozgó célpontot már nem annyira egyszerű követni célkeresztel (ami nincs annyira távol), de állíthatod az érzékenységet, mondjuk én minden játéknál eddig az alapbeállításokkal játszottam. BC2-nél azért élvezetes a sniperezés, mert ha egy távoli mozgó célpontot akarsz ellőni, kicsit elé kell lőni hogy eltaláld, de szerintem nagyon jó.
Codnál meg úgy van ha pontosan akarsz találni be kell nyomni az egyik analóg kart, hogy visszatartsa a lélegzetét és ne mozogjon a célkereszt. Ezt nem volt könnyű megszokni, de már ez is jól megy -
Tomics
addikt
-
Tomics
addikt
válasz
Bencus88 #48874 üzenetére
Miért? Használtan is ugyanúgy néz ki mint újan és semmi hátrányod nincs abból hogy használt. Fele/harmad áron hozzá lehet jutni a játékokhoz, ha nem azonnal a játék megjelenésekor veszed... És van piaca, szinte minden játékot meg lehet szerezni 1-2 héten belül.
Cod5-t 5 ezerért lehet szerezni, vagy a cod4 nem tetszik? azt is lehet már 4 körül is akár. én az mw2-t 6ért vettem pár hete, sőt a BC2-t is ennyiért. itt és itt nézelődj ha érdekel esetleg. -
Tomics
addikt
Nincs valakinek fölös MOH beta kulcsa?
-
Tomics
addikt
Ha profilt váltok akkor a codos, bad companys multis statok átmenthetők vagy ez is elúszik? A G pontokan annyira nem sajnálnám, ha csak az úszna el
-
Tomics
addikt
Várom
Elég BC2 feelingje van de ami jó attól csak jobb lehet.
Bár most eléggé leköt a BC2 és az MW2. Egyszerre vettem meg, hiba volt. Mire játszok az egyikkel 1-2 napot és berakom a másikat, mire újra átszokok megunom
De az mw2 inkább csak idegesít mint szórakoztat. Állandóan hátbalőnek, kempelni meg nem fogok mint a többiek.
-
Tomics
addikt
Az új medal of honor beta mikortól elérhető live-on?
-
Tomics
addikt
válasz
MeszarosB. #47900 üzenetére
Hát én ezért nem fogok új profilt csinálni, mert akkor gondolom minden multis játék statja, unlockja elveszik. még az acsikat annyira nem sajnálnám...
remélem nem lesz belőle semmilyen hátrányom. -
Tomics
addikt
Mi lesz a régi profilokkal? Szerintem aki máshova regelt (én angliába) annak marad minden ugyanúgy, vagy nem?
-
Tomics
addikt
Tegnap hajnal 3ig bad company2-ztem miután megszereztem.
Előtte codoztam is, pc-n már próbáltam a virágbolti verziót, de ez a boxos verzió valahogy jobban tetszik
Mind2 játék nagyon tetszik, megvannak a maga sajátosságaik. MW2 inkább frag-gyűjtős (kill streakek miatt), míg a BC2 taktikai csata a hatalmas pályákon, olykor olykor járművel móka
(lehetne több multi mód)
Single részt majd szép lassan fogom végigvinni, nem kapkodom el. Multi rész jobban vonz
Nem bántam meg hogy megvettem őket. Remélem bírni fogja a boxom, 30 fok van a szobában is.
Én is szivesebben lennék vízparton vagy strandon, de most még nem tehetem meg, majd júliusba
-
Tomics
addikt
-
Tomics
addikt
Van itt valakinek eladó mw2? 6k-ért keresgélek bp-i átvétellel, de eddig csak drágábban találtam igazából nem akarok rá többet kiadni.
-
-
Tomics
addikt
GTA4-et tolta innen valaki? Esetleg aki emlékszik elmondhatná hogy csinálta meg azt a küldit, amikor Dimitri után kell menni aki helikopterbe ül én meg motorcsónakkal üldözöm. Jön a gandzsa haverom helivel, fel kellene rá ugranom a csónakból de sehogy se sikerül utolérnem már 2 órája szenvedek. Van valami technika amivel gyorsabban megy a csónak? Próbálgattam előrehúzva, hátrahúzva a kart de nem igazán hatásos.
-
Tomics
addikt
válasz
Crazyman33 #47233 üzenetére
hú. ezzel most megfogtál, fel is írtam a fejemben a listára mint kötelező játék (ha lejjebb megy az ára)
-
Tomics
addikt
válasz
concret_hp #47227 üzenetére
ha jól tudom 3m, ha nem lenne elég akkor itt egy hosszabbító.
-
Tomics
addikt
válasz
concret_hp #47224 üzenetére
-
Tomics
addikt
válasz
bosston #47134 üzenetére
Gondolom kommunikációra is használni akarod, ha már headset. Arra pedig asszem jelenleg nincs megoldás, mert az xbox saját headsetje jó hozzá csak amit a joyra tudsz csatlakoztatni. csak az a baj azon csak a beszédhang jön át. Szal vagy 2 fülest veszel a fejedre vagy veszel egy speckó 30 ezres fülest ami képes erre, valaki linkelte lentebb.
-
Tomics
addikt
válasz
Djuree #45693 üzenetére
elég jó, talán jobb is mint a fifa10 játékmenetben, és a körítést is eltalálták: mutatják a híres edzőket, pár szurkoló nemzeti színű cuccban stb. átjön az afrikai hangulat, zene is jó.
az biztos, hogy 10k-t nem adok érte, később meg már ha olcsó lesz nem lesz vb hangulattalán egy fifa10 cserét meggondolok
-
-
Tomics
addikt
Valaki dobjon megy egy MW2-vel vagy egy BC2vel. COD5 is megteszi csak kapjak már valamit
-
Tomics
addikt
Na, eddig senki nem válaszolt, válaszolok én a kis tapasztalatommal aztán majd a prók kiegészítik.
Xboxon én még nem találkoztam csalóval, pedig 90%ba liveon játszok. nem is lehet szerintem mert ugye nincs szoftver moddolási lehetőség...esetleg a játék hibáiból fakadóan valami bug kihasználása de olyannal úgyse találkozol 10000ből 1 ember aki a scorelisták elején van...
szerintem olyan 40-50 fps minimum, de nem veszel észre semmi szaggatást...egyedül GTA4 szokott beszaggatni ha mondjuk 10en multizunk és kergetnek a rendőrök. helyileg szerintem anglia/németország környékén vannak a szerverek mivel mo.gon hivatalosan még nincs live...de laggot még nem nagyon tapasztaltam, elvétve. kontrollerre én 1 hónap alatt átszoktam 5 év pc-s fps múlt után és nem bántam meg hogy váltottam -
Tomics
addikt
Nextgen konzol minek? Itt van ez
-
Tomics
addikt
egy kis mafia2 gameplay. csak szeptemberben jön a kicsike
-
Tomics
addikt
Ilyen tv-hez hogy csatlakoztassak fejhallgatót?
nem igaz hogy nem tudtak rátenni 1et
sehogy sem lehet megoldani? esetleg valami boxos kiegészítő?
-
Tomics
addikt
BC2 megvan valakinek? írhatna róla, hogy milyen
multi része főleg. állítólag a single nagyon rövigre sikeredett.
tudom, van ilyen topic, de ott főleg pc-sek vannak
joyos témához: aki igényelt, nem jöttek a régiért később sem? mert akkor én is igénybe venném ezt a nagyszerű lehetőséget
-
Tomics
addikt
Kaptam új TV-t. de nincs rajta füles kimenet
hogy és mivel lehetne a legolcsóbban megoldani hogy fülesen jöjjön a játék hangja?
-
Tomics
addikt
itt egy faq Running fórumtárstól
konzolon is lesz dedikált szerver
lehetne több multi mód -
Tomics
addikt
Bad company 2 demo hatalmas!!! Először furcsa COD után de nagyon jóóó, sokkal realisztikusabb. Snipernél kicsit idegesítő hogy nem elég 1 golyó a fejbe de ez az egyetlen negatívum
Nagyon nagy game lesz -
Tomics
addikt
Kipróbáltam PC-n az mw2-t iszonyat bughalmaz
Volt olyan szerver ahol 1 killért 95000 xp-t kaptam meg a sok hacker cheater cod4es arany desertel.....
remélem boxon ilyenek nincsennek -
Tomics
addikt
Bad Company 2 - exkluzív jelenetek
Azt hiszem én elő is rendelek
Mass Effect 2 videókat néztem, hát nekem nagyon nem jön be ez a star trek vonal
Halo3 sem jött be. Nem szeretem ezt a sci-fi/futurisztikus vonalat. GOW seIgaz, még nem játszottam vele olyan sokat, de nem fogott meg
Csak a realisztikus, háborús, szimulátor, gta, fifa
. Ace Combatra vagyok mostanában rákattanva
-
Tomics
addikt
Cod4 multiba ezez a furcsa ikonok a játékosok nevei mellett hogy szerezhetők? már megcsináltam az első 55öt, most csinálom prestige-ben, de mindegyik levelnél ugyanaz az ikon másnak meg tök egyediek vannak. a legtöbbet talán ilyen sárga kereszt alak érhet 55ös. de van bogárhoz hasonlító is
Ez valami dlc miatt lehet? Vagy prestige után lehet még továbbmenni?
-
Tomics
addikt
válasz
ggf8600gts #42341 üzenetére
Bejött nekem is, bár eléggé eszetlen öldöklős joygyilkos. akkor inkább megvárom a fable 3mat
Húú még a mafia2 lesz nagy game, pc-n rengeteget játszottam az első részével, alapmű
-
Tomics
addikt
válasz
DonMedve #42271 üzenetére
Cod4 is nagyon jó boxon nemtom megvan-e neked szerezd be. azt hittem sosem fogom megszokni 2-3 embert öltem 1 mapon most meg már 20-30-40, kis pöcshangúak anyáznak is rendesenmegy ez csak idő legyen meg türelem a családtól
Most a Cod5 tetszett meg a videókon majd megszerzem aztán jöhet az MW2 is -
Tomics
addikt
válasz
DonMedve #42264 üzenetére
nem engedte?
pedig én sem voltam jelentkezéskor egy nagy játékos, most kb dupla olyan jól megy mint akkor, sőt meg se nézte hogy hogy játszom. az utolsó 2 meccsen szereztem azt a döntetlent meg győzelmet 1 ember ellen
még mondtam is neki hogy most kezdtem és csak a szórakozás a cél. biztos már nagyon sokan vagyunk. most új rendszert csináltak, 44 meccset kell lejátszanom
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest