Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
válasz KőrösiCsípős #37299 üzenetére
ez ugye vicc ráadásul az 1 hsz -a
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
KőrösiCsípős
csendes tag
mi az a hdmi kabel?
-
alien_
őstag
-
SteelRage
csendes tag
[link]
Ebből hogy állapítsam meg hogy ezüst dobozos vagy sem? -
alien_
őstag
Közérdekű közlemény:
Mindenkit figyelmeztetek, hogy az új, ezüst dobozos Elite -ekhez NEM adnak komponens, sem HDMI kábelt, de még optikai átalakítót sem tartalmaz az új kiszerelés! Csak kompozit jár hozzá, ami HD jel átvitelére alkalmatlan!
A jó hír az, hogy ezek mind Jasper lappal szerelt példányok, és kisebb "power brick" is jár hozzájuk. (kép)Jasper, kispórolt tartozékokkal
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
alien_
őstag
válasz CHIPman #37292 üzenetére
Nem tudtam, hogy két év garival veszem A Premium -ra csak 1 év volt.
Viszont most van negatív fejlemény is: egy órája adtam el a Premium-omat, és utána vettem észre, hogy nem adtak komponens kábelt az elite-hez.. Az új kiszereléshez már nem jár. Ha ezt előre tudom... Bahh. Mehetek HDMI -t keresni olcsón...
Mit kell figyelni? Mindegy, hogy 1.2 vagy 1.3 -s kábelt veszek?[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
Gebriel
veterán
-
SteelRage
csendes tag
Sziasztok!
Az Elite a "legjobb" ugye?
És most egy új Elite mennyibe kerül? Vagy az nagyon függ bolttól is? -
alien_
őstag
Ma regisztráltam az Xbox-ot, amit hétfőn vettem, és valami érdekesre lettem figyelmes:
Warranty Expiration: 1/2/2012 7:00:00 PM
WTF!?Swarm is coming.
-
Don47
tag
Nekem is viszonylag sokszor fagyott le... (aztan egy ido utan 3 led lett a vege, nem tudom mennyire van kozuk egymashoz).
Volt hogy epp mentes kozben... a FarCry2 vege fele. az egeszet ujra kellett kezdeni.
Az volt az utolso jatek, ahol csak egy mentesem volt.[ Szerkesztve ]
Xbox Live: Oberst Don47
-
-
Thome
veterán
válasz 30z.Samu #37281 üzenetére
Nekem is befagyott tegnap, egy játékot nyomattam, mikor mentett volna, akkor fagyott be, és a mentés használhatatlan lett. Mondanom sem kell, tiszta ideg voltam + a játékot is elfelejtem mostanába betenni a box-ba...
Gebriel: Még nem csináltam meg, kerekítenem kell valahonnét egy utp kábel "toldót", már ha létezik ilyen. Amivel a 2db Utp kábelt össze tudom "toldani", mivel nincs olyan hosszú kábelem, ami odaérne. De rajta vagyok a megoldáson!
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
válasz Crazyman33 #37280 üzenetére
Midenem abból van (asztal, hangfalak), és valóban nem volt már sok, szálirányt még csak álmomban sem vehettem figyelembe, jó, hogy el nem fogyott az anyag menet közben
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
30z.Samu
félisten
Nyah! Megvolt a 2. fagyása a boxnak, mióta nálam van.
Sic Parvis Magna
-
Csabee.
nagyúr
válasz Crazyman33 #37278 üzenetére
Nekem nincs kormányom! Ezt végig viszem már! Aztán jön a Forza3
Üdv: Csabee.
-
Crazyman33
senior tag
válasz Csabee. #37271 üzenetére
Bocs, rosszul fogalmaztam! Azt akartam írni, hogy nem csak. Hozzá teszem megint hogy szerintem.Kb. úgy élvezem mint egy fps rajongó aki beszarik a COD-tól vagy mittudoménmitől.
Nem röhög! Van amikor a győzelem ellenére restartolok, mert úgy vezettem mint egy barom. Szeretek sportszerűen nyerni, és a játék adta lehetőségeket kihasználni. Élvezem a versenyeket. Visszamegyek megcsinálom más autókkal is, keresem a kihívásokat. Aztán go tovább. Anno vettem a fáradtságot és megtanultam kezelni az autókat a játékokban minden segítséget kikapcsolva kormánnyal. Most már az első versenytől kezdve úgy ülök neki egy új játéknak. És így azért nem mondhatnám hogy darálós, főleg ha benézel egy kanyart. Nem vagyok profi, nálam vannak jobbak.(Pl.eddie17, és még akit kihagytam). A Forzában a visszatekerést elvből nem használom. Azt a 6 éves fiaimnak megmutattam hogy kell használni, a többi segítséggel együtt.Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
szaszlaci
addikt
Ide is betolom a lényegtelen eseményt, csináltam egy PC házat
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Crazyman33
senior tag
Persze, ezt még anno írtam csak egy másik fórumon.
"Race ProHatodik napja játszom a Race Pro-t.Nagyon tetszik.
Grafika nem olyan mint a GT5P-nél, de ezt felejteti a játékélmény. Mondjuk csak a környezet nincs annyira kidolgozva, az autókat profin megcsinálták. Az effektek is tökéletesek, füst, lángok. Eddig észre sem vettem, csak tegnap mikor mentem egy BMW-vel, hogy elég komolyan felizzik a kipufogó, és a féktárcsa. A videón sajnos nem látszik mert gyenge minőségű. (a BMW 320si-vel megyek.)
Autók fizikája elég komoly számomra, sokkal de sokkal élethűben viselkednek Pro módban mint a GT4-ben. Ha kanyarban fékezel egy nagyot, nem tudod befordítani az autót. Emiatt nagyon kellett eleinte arra figyelnem, hogy ne fékezem állóra, és jobban kihasználjam a motorféket.
Három fokozat van: Novice, Semi-Pro, Prof. A profiban mindent kikapcsol, még a csíkot is. Egyedül a váltót tudod variálni (automata/manual). Meg kellett szokni a vezetést, de most már csak profiban megyek.
Maga az autó nagyon stabil, jól irányítható mind kormánnyal és kontrollerrel. A kontroller setup nagyon részletes.
Az autók törnek. A videón a második körben direkt neki mentem a falnak, hogy mutassam a sérülést. Aztán 8:31-nél ismét mert az előzőnél elfelejtettem kívülről mutatni. Jobb első defekttel már nem is volt olyan egyszerű az élet.
A box utcába menet tudsz választani, hogy tankolsz, kereket cserélsz, vagy mindkettő, vagy javítasz és kerék és tankolás.
A kerékcserét nem mutatják, mondjuk úgy még nem néztem, hogy csak kerékcserénél mi van. Autó beállításai is elég részletesek, de ezekbe még nem nyúltam bele, sok mindent lehet állítani.
Verseny előtt lehetőség van kvalifikációra. A pályán verseny közben zászlójelzések vannak érvényben, plusz szóban is figyelmeztet mindenkit mi történik a pályán.
A képernyőn a fő hangsúlyt a fordulatszámmérő óra kapta. Nagyon ötletes, mint némelyik személy autóban a valóságban.
Körben a karika pirosodik, a szemed sarkából tök jól látni.
Nyilakkal mutatja a kanyarokat, és egy ajánlott sebességfokozatot. Semmi segítség hogy hol fékezz (pl. villogó fokozatszám). Térkép bal oldalt, a helyén gombnyomásra megjelenik a versenyben résztvevők listája.(videón 1:34-nél)
A videón megmutattam a nézeteket is.
Az ellenfeleket erősségét két fokozatban lehet állítani: hard/very hard. A száma max 15 lehet.
A eventek A-H-ig vannak. Most még azokat csinálom.
A "D"- nél tartok. Minden events-nél ő adta az autót. Mindig futni kell egy adott pályán egy szintidőt csak úgy engedett be. Aztán mehet a verseny. Első jogsinál 1 feladat, "B"-nél 2, "C"-nél 3, "D"-nél már 6 feladat. Minden feladat 3 verseny. Van bőven dolog.
A verseny fajták:
Mini Cooper, WTCC, WTCC87, WTCC Extreme, Caterham CSR200LE/260/300, Radical SR3/4, GT Club, GT Sport, GT Pro, Formula BMW, Formula 3000, Audi R8, Apollo Gumpert, Koneigsegg CCX/CXR, Viper SR10
Ha kell leírom az autó típusokat is, itt van előttem papíron.
A következő országok pályái elérhetők single módban:
Svéd, Angl, Cseh, Brazil, USA (2db), Kina, Olasz, Német, Francia, Portugal, Spanyol. Hogy később lesz-e még az majd kiderül.
Az autók választhatók alap festéssel, vagy gyári csapat színével, matricájával, rajtszámával. Tehát olyan kinézettel ahogy a valóságban is kinéz.
Van benne single, events, championship, time trial, practice menüpont.
Az online részében elég sok menüpont van, ha jól néztem te is tudsz csinálni versenyt. Te választod ki a pályát, az autót, a körök számát aztán várod hogy jöjjön valaki vagy hívsz valakit."
VIDEO
Aztán jött a Forza2.Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
Crazyman33
senior tag
válasz Gebriel #37268 üzenetére
Neked magyarázzam? Hiszen te is tudod, "Olyan világban élünk, amelyben a limonádé...
Már kibaszottul idegesít hogy ilyenek az emberek és kihozzák belőlem az állatot. Amúgy pedig nem muszáj felvenni a kesztyűt.
Az én véleményem is egy a sok közül, olyan mint lyuk a seggen, mindenkinek van.Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
Thome
veterán
válasz Gebriel #37270 üzenetére
CF2 nem, maximum OF2...
Megpróbálom beüzemelni a live-t, ha tudom!
Szerk: Single módba, asszem' a 6. küldetésnél vagyok, mikor ki kell menteni 2 helikopteres tagot, és most ott tartok hogy már bementem hozzájuk, és most menekülni kellene... Valaki tudna segíteni hogy kellene megoldani? Kb bevagyunk kerítve... Mert nem akarnak jönni, csak ott lövöldözgetnek azok a gyökerek (pilóták), de bármit próbálok csinálni, Fálov mí, meg mittómén, sehogy sem akarnak jönni!
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz Crazyman33 #37266 üzenetére
Hogy érted hogy nem az a lényege? Mért mi más lenne a Carrier Mode lényege?
Már megcsináltam az A,B,C osztályú versenyeket, majd este folytatom a D osztállya!Üdv: Csabee.
-
Thome
veterán
30z.Samu: Azt tudom, csak kellene még néhány cím. A nővéremnek kellenének játékok, amivel ő is tud játszani!
4sal3: Kb Arcade packot vettem, de Premium gépet kaptam, vezetékes joy-al, HDD, és memóriakártya nélkül, papírok nélkül... Végülis olcsón vettem meg, tehát egy szavam se lehet! Tehát, semmilyen lemezt nem kaptam hozzá.
Crazyman33: Szinte a Shift miatt vettem x360-at, mert annyira bejött a pc-n! De kinek mi tetszik, nekem nagyon bejön!
-
Gebriel
veterán
válasz Crazyman33 #37265 üzenetére
Ha tudod, hogy jönni fognak akkor miért kell a flame?
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz Crazyman33 #37265 üzenetére
A race pro-ra gondoltam.
-
Crazyman33
senior tag
Játszottál már vele?
A Shift-el?
Egy versenyt mentem vele és túladtam rajta. Egy rakás szar. Kurva nagy volt a felhajtás körülötte, gondoltam bepróbálom amíg nincs Forza3. Az év csalódása számomra, sokat vártam tőle. Nevetséges, semmi köze az autóversenyzéshez, főleg nem a szimulátorhoz.(na, most jöhetnek az NFS fanok, mert jönni fognak)
[ Szerkesztve ]
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
Csabee.
nagyúr
RacePro-ban már 25 futamot lezavartam
-
eddie17
addikt
válasz Crazyman33 #37243 üzenetére
A racepro tényleg nagyon gyenge lett. Én is probálkoztam vele, de egyszerűen nem...
Final Countdown -
Csabee.
nagyúr
Mindenkinek hangos a lemezolvasója az Xbox-ban?
-
sch_a
addikt
Játszottál már vele? Engem sosem tudott sokáig lekötni egy arcade játék, szemben a szimulátorokkal. De azért szvsz a Race Pro elég gagyira sikeredett.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Gebriel #37250 üzenetére
Igen ez a tipikus, bort iszik és vizet prédikál.
Csabee: Sajnálom, hogy becsapott. Nem is gondoltam róla. Eladtam neki anno a gyári MS VGA kábelemet 4K ért. Személyesen találkoztam vele székesfehérváron és nem látszott rajta hogy lehúzós dzsó.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Csabee.
nagyúr
válasz Mr.Grincs #37248 üzenetére
Nem magyarázott illetve annyit hogy én küldtem 4játékot ami 6 lemezes
ő meg küldött nekem 4 játékot (4lemez) és hogy fifti fifti mert 4-4 játék Csak minden lemezt törölnöm kellett mer lezabálta, egyik karistos.. És még ő oltott le! Szerencsére isten nem ver bottal és 3led-et kapott
Mind1 nem érdekel
De ne erről beszéljünk! Xbox natale mikor jön?Üdv: Csabee.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Csabee. #37247 üzenetére
Azt vágom, hogy eltűnt. De azt nemértem miért nem azt küldte és annyit amynniben megállapodtatok? És ezt mivel magyarázza.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Csabee.
nagyúr
Aza baj hogy nincs hangulata se közönség se semmi.. mintha edzés lenen és körröl körre mész
Mr.Grincs: semmi eltűnt, engem nem érdekel nem az a 2lemez vág majd engem a földhöz, csak az eljárás nem tetszett ! De szerencse hogy pá száz ft-os tétellel vertek át és nem több ezer ft-ossal...
-
Csabee.
nagyúr
RacePro-vl játszott már valaki? Most azzal kezdtem el játszani Igaz nem kzöelíti meg az nfs-t de ellehet vele szórakozni
-
Thome
veterán
Tudna valaki mondani valami ügyességi játékokat, amik nem túl bonyolultak? (Anno PS-re volt a Pacman, Crash, meg hasonlók) Az se hátrány ha többen lehet játszani.
Ja igen, még mindig nem tudom mire jók azok az Achievementek, meg a Game score-k...
-
eddie17
addikt
Na még egy nap és a kezemben a forza. Most értem haza melóból, most hétfő délutánig itthon vagyok, lehet nyomni ezerrel
-
sch_a
addikt
válasz Gebriel #37211 üzenetére
Nem biztos az. A Fifa-ban külön lehet állítani a felirat, és a kommentár nyelvét. Illetve minden indításnál kell válassz felirat nyelvet. A kommentár nyelvét pedig a menüből kell változtatni, de mindjárt meg is nézem, pontosan hol van.
Meg is van. Magyar feliratnál (gondolom tiv.-nek angol van csak) Saját Fifa 10 - Játékbeállítások - jobb ravasszal rámegyek a hang "fülre", és ott a második opció a kommentár nyelve. Nálam a magyaron kívül cseh és spanyolra lehet átállítani.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Megint egy Blu-Ray pletyka xbox360 hoz. Már ha igaz az állítás. ITT
-
Gebriel
veterán
Überkonzol hírlevele:
FONTOS FIGYELMEZTETÉS !!!
Hivatalos megjelenés 23-a péntek, de mivel ez ünnepnap és mindenki ZÁRVA lesz, ezért átvehetõ már CSÜTÖRTÖKÖN az alábbi feltételekkel:
KIZÁRÓLAG A MEGJELENÉS NAPJÁN (23-ÁN) LEHET 00.01 PERCTÕL
JÁTSZANI A FORZA 3-AL.
AKI NEM TARTJA BE ÉS 22-ÉN JÁTSZIK VELE, AZT A MICROSOFT BANNOLJA, KITILTJA !
Lásd itt:
KATTMindenkivel aláíratunk egy papírt errõl átvételkor, aki pedig kiszállítással kérte,
nekik emailben vagy faxon kell visszaküldenie aláírva !!!Tehát pénteken már tolhatja akinek meg van azaz még 30 perc
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Gebriel #37224 üzenetére
Hát holnap nem leszek itthon sajnos, de hétfőn vagy kedden remélem játszhatunk. Meg eladtam a 60as vinyómat és szombaton veszek hozzá 120asat. Ugye holnap a fű se nő sajnos.....
-
Sickboy25
addikt
ez így van! Majdnem leestem a székről amikor megláttam a grafikát és meghallottam a kommentárt tényleg ég és föld a pc-s és box-os változat
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Thome
veterán
Ezek az Achievement pontok micsodák? Mire jók? Vagy mire jók azok a Gamescore-k? (Kineknagyobbamicsodája, vagy mégis mi? )
Szerk:
Mr.Grincs: Persze hogy nem az, de aki reggeltől estig ott ül minden nap, az kockaság! (Hajjajj, itt a szünidő, itt az újdonság, a box360' kocka leszek azt hiszem, csak nehogy be 3ledezzem )
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Nálam napi szinten (Mióta megvan, az 5 nap) megy 1-2-3 órát. Ez még nem számít kockaságnak ugye?
-
Gebriel
veterán
Miért várnak szombatig akik megkapták már ma a Forza 3-t
Okt 23-án jelenik meg hivatalosan Europánban. Magyarország meg ide tartozik vagy mi..
Azért mert nálunk ünnep van még nem áll meg a világ...Sickboy
Te neked azok a játékok nem jók[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Csabee. #37207 üzenetére
Én normális esetben (suli, gyakorlat) hetente 1-2 óra. De most, hogy itthon vagyok (és van Live) elég sokat szoktam nyomni. Ma speciel egész nap ment a box. Természetesen nem ültem egész nap előtte, mert tegnap érkezett egy kiskutya és vele is kell foglalkozni.
Sic Parvis Magna
-
Sickboy25
addikt
válasz Csabee. #37207 üzenetére
én kb. 4-5 naponta kb 1 órát! Egyszerűen időm nincs rá, de majd télen! Mindig ezt mondom, de akkor meg jön a másik szuper hobbim a lékhorgászat, forralt borral ......Majd ha nyugdíjas leszek
-
Csabee.
nagyúr
Már lassan3hete nem Xbox-oztam .. lehet elkéne adnom! Ti mennyi időközönként játszotok amúgy?
-
Def26
félisten
Abszolúte relatív dolog, hogy előjön e újból a 3 ledes hiba. Sokan azt mondják, hogy amit javítottak azon már soha nem lesz olyan az érintkezés mint új korában. Ettől függetlenül még elmehet a gép évekig is.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
30z.Samu
félisten
válasz Crazyman33 #37196 üzenetére
Köszi az élménybeszámolót! Idővel lehet, hogy én is benevezek egy Forza 3-ra, de most a Shift-re pályázom!
Sic Parvis Magna
-
sch_a
addikt
Forza3 tényleg hatalmas!
Ez nem shift, hogy ha a pályán tudod tartani az autót, már nyert ügyed van!
Az ellenfeleket nehézre állítottam, és kikapcsoltam az automata váltót (ez az első játék, amiben így kezdek ). Hatalmas csatákat lehet vívni az ellenfelekkel! A karrier tényleg kicsit fura, de meg lehet szokni! Eddig mentem Aveoval, Sciroccoval, sport Clioval, Abarthal, BMW-vel... Nagyon jó játék! Pedig a demotól nem voltam elájulva. -
4sal3
aktív tag
válasz Crazyman33 #37196 üzenetére
jó volna nekem is egy forza3.. kicsit unom már a lövöldözést..
Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok