Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Ha bannolnak egy arcade gépet a live nélkülözésén kívül milyen korlátozása lesz még a gépnek?
Ugye itt nincs hdd, csak memóriakártya.[ Szerkesztve ]
-
4sal3
aktív tag
én sem kímélem a gépet. ha van némi időm, akkor nyomok egy kis gammát
-
Thome
veterán
-
alien_
őstag
válasz Tomics #39792 üzenetére
Biztos sokan nem fognak velem ebben egyetérteni, de szerintem ezeknél a gépeknél már felesleges óvatoskodni. Használd nyugodtan, max. pár percet járathatod játék előtt/után, hogy egyenletesebben melegedjen/hűljön, de szvsz ez is alaptalan már. Alapjáraton van rá két év garancia, aminél pedig 1 év csak, azoknál is kiharcolható az EU-s fogyasztóvédelmi törvény alapján a 2 év, szóval én nem kímélem a gépem. Jelenleg a Jasper lappal szerelt dobozok hibaaránya 3-4% között van, szóval elég kevés esélyed van rá, hogy tönkremenjen.
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
Tomics
addikt
válasz alien_ #39791 üzenetére
akkor megnyugodtam (nekem az van)
egyébként az mennyire gáz ha bekapcsolva hagyom úgy hogy fél-egy óráig nem csinálok rajta semmit? (dashboardban persze, tv-t elkapcsolom onnan). nem akarom naponta többször ki-be kapcsolgatni. vagy jobb megoldás az utóbbi?[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek!
Szóval egy sikeres termékről kell egy összefoglalót írnom marketing, design, technológia szemszögéből.
Arra gondoltam, hogy mivel már majd egy éve van boxom, és elég sikeres is világszerte, írok erről.
Szal a lényeg, hogy pontos infókat, eladási adatokat merre találhatok a konzolról? -
BITBOYS
addikt
Halihó!
Tegnap este elhalálozott a boxom, dobott 3 piros ledet. Nagyon vigyáztam rá, és ha heti 10 órát játszottam vele már sokat mondok. Kikapcsolás előtt mindig hagytam lehülni, de még ez sem segített elkerülni a problémát.
Remélem javítható -
mark75
senior tag
Sziasztok.
Játszott már ezzel valaki? Ha igen,tapasztalat? -
BloodyEddie
őstag
látom nagy divat aprót linkelni, szóval Xbox 360-at vennék!
-
Xirtam
veterán
Azta 725 db hsz-em volt ebben a totyikban!
Csak azért írtam le az F1-es élményemet mert itt sokan várják!
(#39773) Def26 Így van!
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Sziasztok!
Ma kemény 4 órát sikerült beletolnom PSP-n az új F1-be.
Na most amit a PSP-ből kihoztak én már azt simán elfogadnám xbox-ra meg pc-re. Azt hittem a codamester nem tud majd megküzdeni a feladattal de igen megtudot a pályák részletesek és tökéletesen visszadják az igazit, na meg a kocsik is nagyon szépek a box animáció is és mégegyszer nyomatékosítom ez egy PSP-n volt!
-
alien_
őstag
válasz Dj Polc #39766 üzenetére
Négy év után annyira már nem next-gen
MÁS: Ha valakit érdekel, van egy fóliás, bontatlan
Batman: Arkham Asylum - 7 590Ft
Itt az asztalomon, azonnal vihető. Ha estig nem viszi senki, akkor sanszos, hogy megtartom saját használatra.. Ebben az esetben kb. egy hét múlva lesz egy eladó karcmentes példány
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
alien_
őstag
válasz Dj Polc #39763 üzenetére
Xbox360-ra is kellett várnom 3 évet, mire kiforrt rendesen, és lett rá sok jó játék.. Legoptimistább becslések szerint 2012-ben esetleg jön a next-gen, ezt a tendenciát tartva 2014-15 körül már érdemes is lesz beinvesztálni egybe.. Nem is baj, a jelenlegi generáció minden igényt kielégít, és folyamatosan fejlődik.
Swarm is coming.
-
Thome
veterán
-
SFONarayan
tag
Akkor nem is kell az alap GTA 4 hozzá? Ezt csak letöltöm a HDD-re, és ott lesz? És ha vmi miatt törlődik, akkor újra fizetek érte?
XBOX Live gamertag: sfonarayan
-
alien_
őstag
válasz SFONarayan #39758 üzenetére
A Ballad of Gay Tony 1600 pontba kerül.
Dj Polc: Már miért kéne? Drága konzol, drága játékokkal, hosszú fejlesztési időkkel, rutintalan fejlesztőkkel, gyerekbetegségekkel... Kell ez nekünk?
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
Dj Polc
tag
válasz SFONarayan #39758 üzenetére
Ballad off gay toni komplett játéknak számít.Amúgy a DLC-k 400 MS pontot kóstálnak.
-
SFONarayan
tag
Mennyi MS pontba kerül egy kiegészítő letöltése? Még nem aktiváltam a LIVE-om, így nem tudom... PL a Ballad of Gay Tony kiegészítő úgy tudom, h csak letölthető a GTA 4-hez...
-
alien_
őstag
Egy érdekes írás jelent meg IGN-en, az angolul tudóknak ajánlom:
Tíz ok, amiért nem kell Next-gen!Swarm is coming.
-
Dj Polc
tag
válasz SFONarayan #39754 üzenetére
A többi ember live-on.Bizonyos játékoknál a sztory előrehaladásával is kapod a GP-ket.
Bár szerintem is jó lenne mondjuk 100 után 1 ms-pont.
[ Szerkesztve ]
-
SÜN!
tag
válasz SFONarayan #39752 üzenetére
"Az Achievementek különböző célok amelyeket a játékok készítői helyeznek el a szoftverben. Ezeket a játékosnak nem kötelező teljesítenie azonban amennyiben sikerül (minden achievementhez leírás tartozik, melyben kifejtik, mi-miért jár) egy felugró "Achievement Unlocked!" ikon tájékoztat róla és abban a pillantban bele is égeti a profilunkba. A LIVE! rendszerre csatlakozott játékosok achievementjeit azonnal archiválja a Microsoft a központi rendszeren és ezek után bárkinek megmutathatjuk Online mire is voltunk képesek az adott játékban. Az Achievementekkel együtt ún. "Gamerpoint" is jár (minden achievement más GP értékkel bír) ami kiemelt helyen szerepel minden játékos profiljában. Sok játékos sportot űz abból, hogy minél több ilyen célt érjen el, és még az átlagjátékosok is neki szoktak ülni szórakozásból egy-egy nehezebbnek."
szerk.: megelőztek
szerk2: ha jól tudom nem lehet elkölteni
[ Szerkesztve ]
-
SFONarayan
tag
válasz Dj Polc #39753 üzenetére
Nagyobb becsben, de kik? Az MS titkos szolgálata? V a Live-on?
De egyéb haszna nincs? Pl letölthető tartalmak X mennyiségű G pont (azért ez nem gyenkén erotikus is lehet ) után?
Azért sokan még egy db G-pontot sem találnak meg, nekem meg már van párszáz...[ Szerkesztve ]
-
Dj Polc
tag
válasz SFONarayan #39752 üzenetére
A játékokon belül vannak ezek speckó dolgokkal lehet elérni és azek elérésével kapsz G pontot.A G pontjaid látszanak a profilodban és minél több van annál nagyobb becsben tartanak.
KB[ Szerkesztve ]
-
SFONarayan
tag
Talán egyeseknek buta kérdésnek tűnhet, de mik azok az Achievementek, amiket lehet gyűjteni, vagy inkább mire jók? Homályosítson már fel vki...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Dj Polc #39749 üzenetére
Ha tört géppel játszol meglesznek a zacsik, de ha bannolt géppel játszol akkor korrupt lesz a profilod így amit elértél az elvész amint felmész egy tiszta gépről a livera. De ugyenezek az infók fent vannak az xmedia honlapján is. A banhammer lecsap című cikkhez tekerj le az első oldalon. ITT
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Dj Polc
tag
Okés de nem az én gépem...És az anchievementekkel mi van?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Dj Polc #39743 üzenetére
Tökmindegy mert ha herélve van előbb utóbb lebannolnak. Szóval ne is nagyon próbálkozz mert csak rákefélés a végeredmény. Vagy online eredetivel vagy offline játszol........(fejezd be a mondatot)
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
SFONarayan
tag
Ha a gép flash-elt, mindegy mivel mész fel a LIVE-ra, előbb-utóbb kiraknak... Úgyh vagy ne menj fel, v ne költs eredeti jákékokra, mert a végeredmény ugyanaz lesz... Mondjuk azzal is számolj, h ha bannolnak, a vinyóra másolás lehetősége is huss...
-
SFONarayan
tag
Ha a gép flash-elt, mindegy mivel mész fel a LIVE-ra, előbb-utóbb kiraknak... Úgyh vagy ne menj fel, v ne költs eredeti jákékokra, mert a végeredmény ugyanaz lesz... Mondjuk azzal is számolj, h ha bannolnak, a vinyóra másolás lehetősége is huss...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Crazyman33 #39741 üzenetére
Köszi, pont egy ilyet kerestem. Nem találtam benne semmi érdekeset ami a decemberre vonatkozna.
-
Mr.Grincs
veterán
Karácsony fele előtt után milyen játék fog megjelnni?
-
SÜN!
tag
válasz Crazyman33 #39738 üzenetére
néztem ám a cockpitedet, a tiédet is elfogadnám, de ez a 2 nem ugyanaz
-
SÜN!
tag
válasz Crazyman33 #39732 üzenetére
nyálcsórgatósszmájli
sajnos nekem megkell elégednem 1 62cm-es meg 1 48cm-es hagyományos tv-vel
-
Djuree
félisten
mindenre fake-t mondanak először és mégis megvalósul
sztem lesz majd előbb utóbb.
elég sok bónust el tudok képzelni még a goldhoz képest, jó pénzért adnák, keresnének ezzel is kis hasznot az biztosLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Def26
félisten
-
Djuree
félisten
hallottatok már a platinum live előfizetésről?
ez mi lenne pontosan? pár helyen olvastam már róla, de hogy mi ezLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
4sal3
aktív tag
látom felvetődött megint a halo3
akinek van kedve multizni, az felvehet livera. -
Thome
veterán
Abszolúte nem, de előbb-utóbb venned kell neked is majd egy lcd tv-t, vagy monitort, mert hidd el, hiányozni fog egy idő után.
(Én most szívok... Vagy pc-re megveszem az MW2-t, és egy lcd tv-t, de akkor nem tudok új xbox-ot venni, vagy veszek xboxot, de akkor marad a szar tv is, és nem is lesz mw2-m)
Illetve, elvileg, ha van benne magyar felirat (A forzaban van), akkor (ha a régióbeállítás Hungary-n van) magyar lesz a játék.
[ Szerkesztve ]
-
SÜN!
tag
Ha nem magyar forza 3-mam lenne, akkor dashboardban be kell állítani a location-t hungaryre és magyar lesz?
vagy magyar játék nélkül nem lehet magyarra állítani? -
Mr.Grincs
veterán
válasz Tomics #39715 üzenetére
Hát a Gears of War is egy külön kategória de az legalább jó és élvezhető. Mind a két részt csak ajánlani tudom, főleg a 2. részt amihez van magyar felírat is.
-
SÜN!
tag
válasz kircso13 #39713 üzenetére
NFS-ből az utolsó ami még tetszett az a carbon volt, pro street számomra valahogy 1 nagy kaki, meg amik utána jöttek azok is.
FIFA 07 is talán csak a magyar szinkron miatt tetszett amúgy szerintem nemsokkal jobb mint a 06 vagy azelötti részek. 08 olyan volt mint a 07, 09-et havernál láttam de nem nagyon tetszett.
10-hez még nem volt szerencsétlenségem de nem sok jót hallok róla.A 10 még lehet jó, nem próbáltam, talán ha kipróbálnám tetszene. csak 08 után már nem sok kedvem van hozzá...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Tomics #39710 üzenetére
Hát akkor látom te is rekorder vagy Én is kb 3 percig bírtam bojongtam pár métert az erdőben, megláttam milyen az ellenség és már léptem is ki a dashboardba. Katasztrófa egy játék. Mondhatni azt is, hogy ritkaszar.
-
Tomics
addikt
Halo3-mat kipróbáltam, 5 perc után meguntam. Olyan gagyi hatású, valami nayobbra számítottam, anno reklámozták a TV-ben is. Nem jön be ez a világ vagy lehet többet kéne megtudnom a játékról
PH! addikt since 2004
-
Crazyman33
senior tag
válasz laragirl83 #39669 üzenetére
A vezetékes jó pc-hez és boxhoz. Ps2-hez nem létezik adapter.
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
SÜN!
tag
Ha nektek 1 gagyi 62 cm-es hagyományos TV-tek lenne, vennétek boxot?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz heihachi #39702 üzenetére
Ezen én is agyaltam. Szóval úgy elment a kedvem a PS3 vételtől mint ahogy hirtelen megjött.
Ezeket a válaszaokat kaptam: Ugye az egész játékot fel lehet e másolni a HDD re? AKkor a slim hűtésproblémája,
Meg a COD5 extra pályái.A PS3-nál a játék dönti el, hogy mennyi kerül install-ban a HDD-re, neked nincs lehetőséged felmásolni. Egyes játékok 4-5 GB-ot is felmásolnak, de nem ez a jellemző, általában csak max. 10-50 MB között mozog az install és a lemezről megy minden.
A Slim hűtésével tudomásom szerint semmi gond nincs, mindössze arról van szó, hogy volt 1-2 korai példány, ahol nem volt tökéletes a pasztázása a bordáknak és emiatt elindult egy őrülethullám bizonyos fórumokon, hogy a Slim hűtése úgy szar, ahogy van. Milliós nagyságrendben fogyott a Slim az utóbbi 3 hónapban és sehol nem lehet tömeges elhalálozásokról olvasni, szóval szerintem ezen kár aggódni.
A COD5-höz a MAP-Pack-ek természetesen nem ingyenesek, talán 6-7 font között mozog az áruk darabonként (asszem mindháromé ugyanannyi
-
Mr.Grincs
veterán
Nem is tudtam, hogy PS3 ra nem is lehet teljesen felmásolni a játékokat, hanem csak egy részét telepíti a HDD re és az egész játék a lemezről megy. Mostmár értem hogy ott is miért nagy a meghajtók elhalálozási aránya...
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest