Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Aktív témák
-
norbitális
tag
Császtok engem is belepakolhatnátok az #1. hozzászólásba.
Gamertag:norbitalis -
norbitális
tag
Letölthető a Skate 3 Demo!!!
-
norbitális
tag
Elérhető vagyok live-on Norbitalis gamertag-al.
-
norbitális
tag
BF: BC2-őt keresnék max. 9k-ért a Limited változatból. Bocs az off-ért.
[ Szerkesztve ]
-
norbitális
tag
Sziasztok!
Hogy löjjem be a routeremet (dlink dir-300), hogy felismerje az xboxomat és tudjam nyomni a media center-t a win 7-emen? -
norbitális
tag
Na, most kérdeznék egy okosat.
Ha nekem most szar a kontrollerem és az MS küldi a futárt akkor amikor visszakapom akkor kapok egy jó joy-t és egy rosszat?
Zebu: jó az avatarod! -
norbitális
tag
OK kösz a segitégeket de nem fogok venni wii-t szóval mind1.
Más:Úgy tünik jövőhéten lessz egy 3led-s boxom és meglessz javittatva (2006-os nem hdmi-s) és azt nem tudom, hogy milyen alaplap van benne és, hogy procihűtőt(ami eredetileg gépbe menne) hogyan lehet beletenni ? -
norbitális
tag
válasz oddsmaker #41785 üzenetére
Jó köszönöm a felvilágosítást de nekem már van boxom csak kérdeztem mert valaki elkezdett vitatkozni, hogy "wii-n sokkal jobb az avatar grafikája mint bármi máson" meg hogy
"a wii lejátsza a ps2-s játékokat és ps2-re tök jó játékok jelentek meg" mire én nagy xbox rajongó mondom neki, hogy mátyer fák.
Szerk.:[ Szerkesztve ]
-
norbitális
tag
Szerintetek ez működik?
-
norbitális
tag
Sziasztok!
Szerintetek az xbox 360 vagy a Wii az erősebb vagy előnyöseb (ne nézzetek hüyének). -
norbitális
tag
Sziasztok!
Valaki tud valamit a Logitech DriveFx-ről(valakinek van/volt ilyenje, egyéb észrevételek)?
Mert a napokban cserélnék rá. -
norbitális
tag
Mindenkinek sok játszásban gazdag új évet kivánok!!!
-
norbitális
tag
Találtam valamit:ezt elég fura !
-
norbitális
tag
válasz Crazyman33 #41530 üzenetére
Ha megnézed az Xbox-od hátulján lévő dátumot és nekünk bediktálod akkor mi megállapítjuk.
-
norbitális
tag
Na most én kérek HELP-et!
Na szóval megvan nekem a SW:The Force Unlashed Ultimate Sith Edition és ugyebár két DVD-s felraktam az egyiket a vinyóra minden OK aztán beteszem a másikat bemegyek Game Libary-be és más játéknak érzékeli és mindkettő ugyan az csak picivel más a boritója.
Most vagy átvertek(nem hinném) vagy h*lye vagyok . -
norbitális
tag
Mx vs. Atv Reflex európai megjelenéséről tud valaki valamit? Mert már várom .
[ Szerkesztve ]
-
norbitális
tag
Szerintetek a microsoft vissza veszi azt a kontrollert ami nyikorog és állandóan kikacsol mert ki jön a helyéről az aksitartó amikor rázkodik?
-
norbitális
tag
Szerintetek a microsoft vissza veszi azt a kontrollert ami nyikorog és állandóan kikacsol mert ki jön a helyéről az aksitartó amikor rázkodik?
-
norbitális
tag
Na ezt
hogy lehet megoldani jasperes elite-be?[ Szerkesztve ]
-
norbitális
tag
válasz T.Peter #39868 üzenetére
A játékaik németek, az eladó bunkó mi kell még(gamestop)? Játék nélkül szeintem nyugottan vehetsz tőlük, én az origót ajánlom: leadtam a rendelést felhívnak hogy keddre meglessz, csávó a telefonban ért is az xbox-hoz meg hogy miről beszélek és szvsz.
64-ért elite forza 3-mal szerintem negyon megéri. -
norbitális
tag
Kb. ez.
-
norbitális
tag
válasz #41635072 #39676 üzenetére
Szerintem a hdmi sokkal jobb mert a komponens analóg jelet visz de a hdmi full digitálisat amúgy én is ezt használom az elitemhez.
Más:Az lehetséges, hogy kivettem a helyéröl a boxot és a tápkábele egy kicsit megtört és beakartam kapcsolni és három gyönyörű piros led villogot.
Bocs a szóismétlésér. -
norbitális
tag
Miért nyikorog az LT-m a kontrolleren rohadtul idegesit már. Garival vissza lehet vinni?
-
norbitális
tag
MW 2 kivégezve, várom már a folytatást.
Más: Hogy lehet boxba processzorhűtőt tenni? -
norbitális
tag
Rá lehet tenni valahogy a boxnak a vinyójára filmet?
-
norbitális
tag
Ezaz megven az xbox-om! Az MW 2 nagyon brutál game és én kezdő most tartok a 4. küldetésnél és kb. 2 órát játszottam összesen. Szerintem nem 4,5 óra a játékidő!
-
norbitális
tag
De én azt akarom hogy xbox-on legyenek a filmek mert egy kicsit messze lenne egymástól. Akkor lehet vagy nem?
-
norbitális
tag
Xbox vinyóra lehet filmet rakni? Értem ezalatt:divx,avi és hd filmekre.
-
norbitális
tag
Nos tegnam a médiamárktban és kipróbáltam a RB-t és hát a gitárja elég fos volt. Nekem most a Band Hero nagyon tetszik lehet hogy karácsonyra meglessz.
Más: Az MW2 pakkot felejtem és veszek 64-ér forza 3-mal elitet+12-ért MW2-őt azt csá.
-
norbitális
tag
Én a gamestop-tól rendeltem az MW2 -es boxot és azért 82 nekem mert előrendeltem am. meg ha német akkor mostmár tényleg elmehetnek pics*ba.
-
norbitális
tag
ÉÉÉs még pár kérdés:
1. Guitar Hero-s gitárral lehet Rock Band-ot játszani?
2. És melyik a jobb a Guitar Hero v. a Rock Band?
3. Van különbség az arcde és az elite belseje között? -
norbitális
tag
Lenne egy-két hülye kérdésem:
1. A logitech kormányok miért nem támogatják a boxot?
2. Van FPS mérő progi xbox-hoz?
3. 2560x1080 felbontást támogat?(Nem mintha lenne ilyen TV-m)
4. Az MW 2 két DVD-s?
5. Ha én HDMI kábellel rákötöm a boxot a TV-re akkor ha nem HDMI-s az erősitőm akkor az AV kábellel rá lehet kötni az erősitőre?
És ennyi válaszokat előre köszönöm. -
norbitális
tag
És mégegy unboxing videó.
És tényleg a skót fajta. -
norbitális
tag
Szóval ha én veszek egy PAL-os gépet akkor fognak vagy nem fognak futni rarta az NTSC-s játékok Pl.all Of Duty Modern Warfare.
-
norbitális
tag
válasz BloodyEddie #38591 üzenetére
Nem csak arrol volt szó, hogy ha eladná az MW 2-es külsőt akkor aki megvette annak lehet hogy egy sima arcadon egy MW 2-es boritás van. Reménykedjünk lessz HDMI kábel.
Akkor ezt most feleslegesen mondtam el.[ Szerkesztve ]
-
norbitális
tag
A keresztanyám 8aki fogyasztó védelemben jártas) is mondta, hogy ez félre vezetés mert a gamestopnál amikor megrendeltem az volt kiírva hogy 74.990 Ft és elvileg kötelezők tartani az árat vagy különben be lehet jelenteni a hatóságoknál, hogy félrevezetik a vásárlót.
Bocs az elöbbi helyesírási hibákért -
norbitális
tag
Én is ma felhívtam a Gamestop-ot és mondom neki hogy pénteken hívtak hogy marad e a rendelés vagy nem aztán a csávó elküldött egy másik telefon számra ami persze a konzolvilagé volt. Azt mondták, hogy szerda körül érkezik es hogy 82. ha nem ennyi lessz akkor és át se veszem és veszek egy Halo 3-mas elitet + Modern Warfare 2-őt.Ez már tényleg bunkóság!
-
norbitális
tag
válasz Crazyman33 #38469 üzenetére
Öcsém te beteg vagy. Jó a copckited !!!
-
norbitális
tag
És nem lehet valahogyan kicselezni hogy egy játék akkor is elinduljon a HDD-ről ha nincs betéve a DVD.
-
norbitális
tag
Nem tudná valaki megmondani , hogy most akkor az mw 2-es packban külön DVD-n vagy a HDD-re telepítve az mw 2?
-
norbitális
tag
BAsszus most hívtak a gamestop-tól hogy az MW 2-ős boxot 75000-ről 82-re emelték.Hogy rohadjanak meg.
-
norbitális
tag
Hú de várom már tuti írok egy mw2 tesztet.
-
norbitális
tag
Most rendeltem meg az mw2-ős edition-t.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Asszociációs játék. :)
- Asztrofotózás
- Robogó, kismotor
- Google Pixel topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED garanciális
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest