Aktív témák
-
alien_
őstag
Van Forza 3 Limited 8 980Ft-ért, ha valakit érdekel, MOST írjon!
Swarm is coming.
-
SFONarayan
tag
Azért az MM is beka.hatja... Én ott vettem a gépem, mivel nem volt KP-ban 60-70e-m... Hírdették a 0%-os megoldást... Valóban 0%-os, csak épp nekem 85e-be fájt az Elite a KungFu Pandás változat... Ahogy lejárt a nagy 0%-os akció, mindjárt 10-15e-rel olcsóbb a gép... A nagy 0% mi?
XBOX Live gamertag: sfonarayan
-
Davzone
senior tag
válasz Dj Polc #39987 üzenetére
Igen felmegy rendesen tudok csinálni mindent nézni a vidiket demokat leszedni stb.
Csak épp silvernek irja az accot pedig 2 napos.
Igaz neten regeltem de akk se telt le a 1 hónap.
Nem kell valahol a boxot beregelni a neten hozzá?
576-ból van,lecseréltem a pcmet erre,mivel azis gamer gép volt most eladtam és a zsé egy részéből élett ez a csomag.
Eddig tetszik bár a gta-ba az első küldit se tudom megcsinálni,ez a lövöldözés még nem igen megy[ Szerkesztve ]
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Prof01
veterán
válasz SFONarayan #39985 üzenetére
Elem jobban bírja, de akksival azért jóval gazdaságosabb.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Gergőke88
addikt
Hát igen, sajnos nem premium, körbejártam a multikat de sehol sincs most semmi akció.
Talán a mediaban éri meg a legjobban egy elite 70ért, ajándék lips number one hitsel.
Illetve az auchanban van egy régi premium ajándék pgr4-el 50-ért, de a táp benne 203w-os, és csak 20gb vinyóval, de ezt nem merem bevállani... -
SFONarayan
tag
válasz Prof01 #39981 üzenetére
Nagyon köszi!
Kicsit furcsállom, h egy mezei Duracell ennyi ideig bírja, a neten hírdetett akksik meg max 8 órát húzzák, legalábbis ezt írják... Csak a GTA 4-el volt többször is olyan, h 4-5 órát toltam egyhuzamban... Előtte Resident 5 is volt pár óra, a párom KungFu pandázik, és még mindig van szufla az elemekben...XBOX Live gamertag: sfonarayan
-
Davzone
senior tag
Kéne egy kis segitség!
Megvan a boxom,zsír uj ma hoztam el.
limited elit forza 3as.
creed2,dirt2,gta liberty city stories gameket is hoztam,első kérdés az hogy hogy lehet ezeket vinyóra felrakni?Fel lehet rakni bármilyen gamet vinyóra hogy onnan töltsön?
Vagy hogy is megy ez?
A másik pedig hogy 2 napja regeltem neten az xbox live-ra,és most hogy beléptem a boxon nincs 1 hónap gold próbám vagyis nem irja sehol mit csináljak és dirt2ben a multi azt mondja nem jo az acc-om multihoz.
Mit tegyek hogy menejen a multi?Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Prof01
veterán
válasz SFONarayan #39980 üzenetére
Villogni fog a kontrolleren 2 zöld led.
Utána még tudsz játszani 1 órát kb. Aztán kikapcsol.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
SFONarayan
tag
Lenne egy nagy kérdésem... Még a Joy-hoz kapott elemmel tolom, de már elég régen, szóval szerintem lassan csere lesz...
A kérdésem, h honnan tudom, h mikor merül le az elem (azt hagyjuk, h onnan, h nem reagál semmire )? Van vmi jelzés, h fogytán a nafta? Pl villog a kis zöld ív a joy-on, v akármi...XBOX Live gamertag: sfonarayan
-
csaba1203
addikt
válasz Dj Polc #39977 üzenetére
Lehet,hogy én is belefutottam ebbe a Konzolvilág-ba.Múlt hét pénteken megrendeltem egy elit-et és meg is kaptam a visszaigazolást róla.Aztán csak nagy csend.Hétfőn felhívtam őket mi újság van.Azt mondták vagy hazudták,hogy teljesen kifogytak és majd értesítenek.Ma írtam nekik egy mail-t,hogy képbe legyek de válaszra sem méltattak.Nem értem miért kell az embereket hülyének nézni.Ha holnapig nem válaszolnak felhívom őket és visszamondom a rendelést.Ha belegondolok abba,hogyha máshonnét rendeltem volna meg pár ezer forinttal drágábban és már játszhatnék vele.Szóval ennyit a cégről ocsó húsnak híg a leve.
-
Mr.Grincs
veterán
LOL az MM ben 79990Ft Az Elit Pack+GTA 4+a 2db kiegészítő. Kicsit sok érte
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Gergőke88
addikt
válasz norbitális #39975 üzenetére
Akkor melyik boltot ajánlod?
-
Dj Polc
tag
válasz norbitális #39971 üzenetére
Jaa nézem a garanciapapírt és tényleg annyi (vagy mind2őnket átb_sztak)
Arcade+Forza? Max ha utána veszed. -
StLui
veterán
válasz norbitális #39971 üzenetére
pedig mondhatnál többet is, mert én pl nem értem !?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
OddMan
őstag
válasz karakpecze21 #39958 üzenetére
Szerintem fáradj át az xboxklub.hu oldalára, ott talán tudnak válaszolni a kérdésedre.
[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
pspfan11
csendes tag
Az XBOX 360 headset kompatíblis a PC-vel?
-
StLui
veterán
Én próbáltam Angliából MW2 super elitet, 250GBP lett volna , de sajnos sok a szállítás. Esetleg erre tudsz árat, bár lehet Ausztriában is németnyelvű az MW2 játék? Vagy sima Elit-re játék nélkül, erre most 58000Ft a legjobb itthoni ár.
Köszi !Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Nekem nem volt a 2006-os gépemről számla, csak egy garancialevél, de nem emlékszem, hogy azt kérték volna amikor 3led-es lett hanem a gyári szám elég volt, és hozták vitték és neten sem regisztráltam.
Viszont a most vett gépemről kaptam szó nélkül számlát. igaz azóta visszvittem, de semmi gond nem voltEgyébként továbbra sem értem az árkülönbözetet a Forza3 és az MW2 super elitt között, a festés kerül 5-10eFt-ba? Mert hogy annyira azért nem kapós, azóta is van mindenhol, ahol elkezdték árulni.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
karakpecze21
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, hátha valaki itt tudja mi a megoldás.Az egyik ismerősömnek van egy xbox360-a, amiből kiszedte a wincsesztert és pc-re kötötte.
A pc csak akkor látta, ha megformázta a vinyót.
Na a baj akkor kezdődött, mikor visszatette az xbox-ba a winyót, mert onnantól kezdve az nem látja.
Próbálta már fat32-re és ntfs-re is formázni, sehogy sem látja.
Biztos van valami trükje, hogy mit kell vele csinálni.
Előre is köszi. -
Ceko
senior tag
válasz Gergőke88 #39954 üzenetére
Szia!
Itt Ausztriában most nagyon jó áron vannak az arcade pack-ok 159-169 euro(43.000Ft), többféle is van.Ha gondolod és neked is jó akkor tudok innen vinni persze rendes medias vagy saturnos számlával.
És lenne egy kérdésem is, az normális,hogy a NFS Undercover 1080P-ben igen csak darabos a játék kezdetekor?Vagy netán a boxom haldoklik?Remélem nem...
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
nrgia
őstag
válasz Gergőke88 #39952 üzenetére
Jahh akkor félre értelmeztem....a lényeg ,hogy a számlán szerepelnie kell a géped gyári számának, vásárlás dátumának és ugyebár a vásárlás értékének ( ez utóbbi nem számít ) mert ennek a másolatát szokták kérni az ügyintéző emberkék ha baj van....
Nem csak a konzol világban lehet Xbox-ot kapni, a multik is árúlják szép számmal....csak kukkants bele a doboz hátulján lévő, erre a célra kiképzett lyukon és győződj meg a gyártási dátumról...ez sokat elárulhat a doboz tartalmáról.......ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Ha veszek egy boxot konzolboltban, de nem kapok számlát, akkor mi alapján fog a garanciás ügyintézés történni?
Mi alapján tudom bízonyitani, hogy mikor vásároltam.
A konzolvilágnál kapható arcad gép mellé csomagolt forza3 magyar nyelvű?
Köszi a segítséget! -
libus
őstag
válasz alien_ #39912 üzenetére
Köszi szépen az infót.
Akkor nem is próbálkozok ezzel a kormánnyal.
Pedig nagyon jó kis kormány, de sajna akkor meg kell válnom tőle.
Utánna néztem az általad ajánlott két használható kormánynak, de csak a Microsoft Xbox 360 Wireless Racing Wheel kormány volt ForceFeedback. Vagy esetleg a Logitech DriveFX Racing Wheel is ForceFeedback-es, csak én nem találtam meg róla ezt az infót?
Mert azért ugye jóval jobb élményt add a ForceFeedback-es kormány.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
eddie17
addikt
Közérdekű
December szent estéjén jön a Dante's Inferno demó.[ Szerkesztve ]
-
Torry
addikt
válasz Xirtam #39845 üzenetére
Dobálózhatunk százalékokkal, ha egyszer venti módosítás nélkül szarráfagyta magát a box, utána meg nem...És mégegyszer, nekem igencsak régi, 2006-os, hdmi nélküli gépem van.
DJPOLC:
Laptopon megosztod a mobilnetet, xbox-ot meg laptopot pedig összekötöd egy utp kábellel.
Bár szerintem a mobilnet kevés lesz a Live-hoz.[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz Tomics #39934 üzenetére
Konzolvilágos csávóka inkább no comment...
2 napja rendeltem egy Pc-s MW2-t... Ma este írják mailben, hogy csak jövőhét pénteken kapnak... Időben szólhattak volna... Miért nem kezdtem az 576-tal, vagy a cdgalaxissal, ma már a kezemben lett volna...
Innentől kezdve engem el is felejthetnek, na nem azért mert nem volt nekik játékuk, hanem 2 napig tartott egy mailt megírni, én pedig örültem volna, ha a kezemben van a cucc. Kész vicc ez a bolt.
-
Dj Polc
tag
Nekem 1 nap alatt kihozták a boxot.
Hogy a f'szba live-ozzak mobilinternettel?
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz norbitális #39936 üzenetére
én is itt vettem az elitem. kóserek...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
T.Peter
őstag
válasz norbitális #39936 üzenetére
Kösz. Kerestem, de nem találtam ennek az origónak a webcímét. Le tudnád írni?
-
norbitális
tag
válasz T.Peter #39868 üzenetére
A játékaik németek, az eladó bunkó mi kell még(gamestop)? Játék nélkül szeintem nyugottan vehetsz tőlük, én az origót ajánlom: leadtam a rendelést felhívnak hogy keddre meglessz, csávó a telefonban ért is az xbox-hoz meg hogy miről beszélek és szvsz.
64-ért elite forza 3-mal szerintem negyon megéri. -
sch_a
addikt
Microsoft kormányt újonnan nem tudtok valahol jó áron? Konzolvilágnál felment az ára. Vagy inkább lejárt az akció.
-
Gebriel
veterán
válasz hommeros #39923 üzenetére
Na majd akkor nézd meg a PS3-n a Grand Turismo 5-t. Ha egyszer megjelenik végre. Addig ott a GT5 Prologue
Annak lesz még egy brutál grafikájaHagaNRG
Már vasárnap 9900ft.- volt a MM a Forza 3Multiformat-nál 6990ft a Forza 3!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
Szevasztok!
Most kaptam egy Media Markt szórólapot, holnaptól 9900 Ft lesz a Forza 3 és a Fifa 10. (meg még pár másik játék).
Én meg még az Auchanos 11 ezres Forzámnak örültem.
Elég jó ár, ahhoz képest, hogy tavaly ilyenkor még 17 körül voltak az új megjelenésű játékok árai. (Forza 3 alig egy hónapja jelent meg.)
Fifát azonnal el kell hoznom, a megjelenés óta azt lesem, mikor esnek a használt példányok árai 10 alá.
-
Dj Polc
tag
ÖÖÖ , mobilinternettel boxon nemtudok live-ozni ugye?
-
SFONarayan
tag
válasz Mr.Grincs #39925 üzenetére
Én értem, h nem attól fog vki fejbelőni vkit, mert ezt látta a GTA-ban, v láncfűrésszel nekiesni vkinek, mert a Manhunt-ban ezt csinálta... Akinek van erre hajlama, azt nem ezek a játékok hozzák ki, akiben meg nincs, v pontosabban tudja, h mi a valóság, és mi a játék, attól nem kellene cenzúrázni a dolgokat... Ha meg abból indulunk ki, h úgyis játszik vele a 12 éves is, akkor eleve nem kéne erőszakos játékokat csinálni, hisz a cenzorok szerint torzul a személyisége... Erre meg csinálnak vmit, megnyírbálják, majd ráaggatják a 18+ jelzőt, de semmiben nem különbözik attól, amit pl az RTL-en láthat 12 v jobb esetben 16-os karikával... De az eladhatóság miatt ott a 18+, meg olyan összevágott jelenetekkel reklámozzák, amik kiverik a biztosítékot a cenzoroknál, és egyéb szervezeteknél, erre kialakult a műbalhé, ami méginkább reklám a játéknak... Nekem pl kicsit csalódás a GTA 4 erőszak és szex ábrázolása...
Bocs a kis OFF szösszenetért amúgy
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz SFONarayan #39924 üzenetére
Lehet hogy a 18as karikát a véres erőszakos dolgokra értik. Igazából tökmindegy mert aki nincs 18 az is fog vele játszani, szóval ezeknek a karikáknak visszatartó ereje nincs.
Ez nem olyan mint a cigi meg az alkohol hogy 18 éven alulikanka nem adnak, mert a játékgyártóknak nem érdeke az hogy ne játszanak a játékkal mer káros lehet hanem csak az hogy minnél több fogyjon a polcokról. Az persze más kérdés, hogy elborulhat egy gyerek agya és kiugrik az emeletről vagy a papa revolverével fejbelő mindenkit a családban álmában, mert ilyesmit látott a GTA 4 ben is. Természetesen ezzel nem lehet felelősségre vonni a játékgyártót, mert nem az ő dolga a gyerekre figyelni, hogy mit kap vagy mit vesz meg a boltban. De akinek egy játéktól vagy filmtől elborul az agya és nem tud különbséget tenni a valóságtól és játékban lévő képzeletbeli világtól az alapból olyan is, beszámíthatatlan és diliházba van a helye és megérdemli ha elkapják a rendőrök és jól tarkónlövik amiért kiírtja a családot./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
SFONarayan
tag
válasz BloodyEddie #39922 üzenetére
Nem én, a szomszéd kisgyerek jött át, és ő mondta...
Mr. Grincs: Azokat találtam a neten, de valahol olvastam, h volt ebből vmi "botrány" is a cenzorok körében... Bár lehet, h vmelyik kiegészítőjéről szólt a cikk...
Mert ebben az esetben nem értem, h minek rá a 18-as karika, ha a 18-as tartalmakat lecenzúrázzák... Most nem is konkrétan a sztriptíz bárra értem, hanem minek adnak vminek 18-as besorolást, ha a tartalmak meg 12+, esetleg 16-os szinten vannak... Emlékszetek pl a régi boxon a Manhunt-ra? ha, ott a 18 az 18 volt...XBOX Live gamertag: sfonarayan
-
hommeros
őstag
Kipróbáltam ezt a Forze Motosport 3-at, hát hú, ilyen szép játékot még nem láttunk. Csak ültünk és néztünk kifele a fejünkből a párommal. Nem gondoltam, hogy ilyen gyönyörű grafikát tud kipréselni magából egy ilyen olcsó xbox. Így vissza gondolva az elején még bántam, hogy megvettem, most már hülye lennék PC-re pénzt költeni, amíg ilyen minőségű dolgokat tudnak kiadni rá.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
BloodyEddie
őstag
válasz SFONarayan #39911 üzenetére
Erre használod szegény GTA4-emet?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz SFONarayan #39911 üzenetére
Vannak, csalások a GTA 4 ben, amit a telefonba kell beírni, de ilyenre nem emlékszem hogy lenne.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
nrgia
őstag
Természetesen külön kapja az áramot egy külön kapcsolós elosztóról, szóval ha már a konzol "alszik" a levegőt még "zúdítom" rá...hátúl meg kifujatom a levegőt....
A 7 venti teszi a dolgát és még csak nem is hangos...
[ Szerkesztve ]
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
StLui
veterán
válasz Gergőke88 #39915 üzenetére
Garihoz csak a konzol sorszáma kell, de én pl ahol vettem ott kaptam számlát nem szállítólevelet, de vissza is vittem, mert németnyelvű játékot adtak hozzá ami meg 5ft-ot nem ér
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Tud nekem valaki egy olyan konzolboltot mondani, ahol normális számlát kapok, ha veszek egy xboxot?
Persze nem mediamarkt, meg ilyenek, hanem ahol ugyebár olcsóbb.
A konzolvilág elvileg csak egy szállítolevelet ad nem? Nem akarok szívni ha majd garira kerülne a sor.
Köszi a segítséget. -
nrgia
őstag
Gondoltam megosztom veletek a hűtésmodomat....
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
SFONarayan
tag
Jóóó reggelt kííívánok!
Na, megvettem az alap GTA 4-et... Valahol hallottam, olvastam, v csak rémlik, h van vmi "unlock" kód arra, h a sztriptíz bárokban a nők valóban félmeztelenek legyenek, ne szigetelő szalaggal eltakart Nicci Belucci-k... Tud erről vki vmit?
[ Szerkesztve ]
-
libus
őstag
Miért nem?
Egyik havernál a Dirt2-nél próbáltuk, és ahogy csatlakoztattuk a kormányt az USB portba, bekalibrálta magát. De sajna nem találtuk meg, hogy hol lehet átállítani a vezérlést a kormányra.
Vagy semmikép nem is fogjuk? Se ennél a game-nél se a másik autós játéknál?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Nekem egy ilyen kormányom van.
Szerintetek fog működni ez a kormány az XBOX-al?
Igaz, holnap vagy holnapután jön meg a Jasper alaplapos PRO-m , de kíváncsi vagyok..Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
Deathjay^
tag
Tegnap sikerült beszereznem egy bontatlan Play and Charge Kit-et voltból 4k-ért. Végre már nem kell az elemekkel bajlódnom
xbox ONE gamertag: DeathzOor
-
Peat;)
veterán
Elfelejtettem beírni hogy ingyenes LIVE! hétvége volt/van, remélem más megtette. Hétvégén új codoztam, vagy sok a kocka vagy én lettem lassú. Lehet még ma is ingyenes, akkor visszavágok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Project Natal megjelenésére van valami előrelátható időpont? Mert akkor vennék most karira boxot.
Aktív témák
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest