Hirdetés
- PlayStation 5
- Overwatch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- 2025 - Íme a 17. héten megjelenő játékok listája
- EAFC 25
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Elden Ring
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
-
-
tobias40
veterán
Ha Ritek alapú a lemez akkor ne vedd meg,mert xar!
Nekem rossz lett vagy 10 db a 30-ból,és a 8x-s az mind Ritek tudomásom szerint!!!
Ha Ricoh az alapanyag akkor ok,ezek a 2,4x-sen írhatóak voltak de nem nagyon lehet kapni már ilyet!
Igaz hogy én a Philips-el szívtam meg de a végeredmény részemről hogy vagy Verbatim,vagy Ricoh!!Riteket meg a többi xart felejtsük el xbox360-ba mert nem jó!!!
Soxor megírja gond nélkül de ha visszaolvastatod pl. a dvdspeed-el akkor meglátod milyen xarul olvassa vissza.(vagy nem is bírja csak kb 30%-ig)
Ja és persze pio112d írom van,mielőtt belemennénk a vitákba!!
(írtam már vagy 100-150 lemezt 360-ba)
Üdv!
-
Gebriel
veterán
Nah az komoly lenne,hogy 3 óra után bele égne.
szerk:
Haverom LCD-jében(nem elirás) éget bele a Minimax logo a kis gyerek miatt az ment a nap 12h-ban.
Szerintem LCD-ben Samsungot érdemes venni.Vezető gyártó.Plazma ára elég huzós ha normális felbontásut akar az ember,ott pedig a Panasonic a nyerő.Szerintem ez sem rossz
-
feka007
veterán
Mi azért vettünk plazmát, mert apumnak nagyon nem volt mindegy, hogy most 400-ért vagy 480-ért vesz TV-t, ennyi volt az árkülönbség másfél éve az 1 méteres LCD és Plasma között. Én is biztos inkább lcd-t vettem volna... Képminőségben nekem a plasma színei jobban tetszenek, de az lcd öt év múlva is ugyanolyan maradt volna... Na mindegy, majd pár év múlva ő is bánni fogja...
-
Djuree
félisten
-
Skynet258
veterán
A Play-Asia Hong-Kongból küldi a cuccost, a posta 5 dollár körüli volt (kb 850 Ft.). PayPal kártyát mint olyat nem tudsz szerezni, mert nincs. Ez egy online bank, csak regisztrálsz, adatokat adsz meg, és máris tagja vagy. De épp a minap csinált a kolléga egy ilyet, elindulásnak jó lesz
-
Skynet258
veterán
Ja, tényleg, Playstation-ös időkből rémlik valami (hülyék voltunk akkor még az egészhez, ntsc-vel akartunk játszani, azt nem értettük mi a baj, hogy nincs szín). De ezt már el is felejtettem azóta
A tévém LG 32LC46-os lcd tv, a tököm tudja pal-e vagy hibrid vagy akármi.
Pedig 10k alatt lenne a game, érdemes lenne megrendelni -
bwoay
nagyúr
a töltő egy sima időkapcsolós gagyi.
arra jó, hogy feltöltse az akkukat, ki van számolva,
hogy az adott töltőáram mellett kb mikor kell kikapcsolnia,
így nagyjából fullra tölti az akksikat.
arra gondolj, hogy a 4 akku külön 4e. Ft-ba kerül,
5-ért meg töltőt is adnak hozzájuk, akkor az milyen komoly szerkezet lehet
Azok a töltők, amik minden egyes akkumulátort egyenként figyelnek
ellenállás meg hőmérséklet szempontjából,
általában 10 rugó magasságában kezdődnek,
viszont olyan célra, amire neked kell, nyilván túlzás lenne egy ilyet beszerezni.
Ugyanakkora azt tudni kell, hogy ezekkel lehet egy akkumulátor kapacitását
és élettartamát maximálisan kihasználni. -
bwoay
nagyúr
jól tetted, az egyik létező legjobb (metal-hidrid) akkumulátor típus.
pont írni akartam, hogy a sima Sanyot nem ajánlanám senkinek,
de az Eneloopokat viszont nyugodtan vegyétek,
kiváló minőségűek, és a hagyományos Ni-MH akksikkal szemben
minimális az önkisülésük. nomeg ez a minimal design...ja! 2000-esnél nagyobb kapacitásúval még nem találkoztam,
szerintem ezekből egyelőre ennyi a maximum.
a töltő elég komolytalan, ennyit magukban is megérnek az akksik. -
spammer
veterán
Írtam nem is olyan rég 1 magyar xboxos torrent oldal címet, olvass vissza, ott van fent több demo is
szerk:
battagame.hu , ismeri valaki? Tapasztalat? Illetve tud valaki tuti jó megbízható konzolboltot, akinél jó áron van arcade + flash ? Ide értve, hogy megóvják a matricát és garit vállalnak a flashre. Priviben is jöhet! Köszi
-
Viktor26
tag
Okés, az szuper, nekem is van még kettő tartalékban, Bill Gates-cel pedig vigyázni kell!! Csak elővigyázatosságból mondom, ha részeg volt, mikor ígérte neked, hogy hívd nyugodtan, akokr jobb ha mégegyszer sörözöl vele, mert hajlamos nem minden általa flashelt gépre emlékezni
De jól van, akkor jöhet a gép, bár az a bajom, hogy fekete! Nem festenéd át az egészet diszperzittel nekem, a fehér jobban mutat a fekete asztalomon
-
Viktor26
tag
hmm... a gép jó lenne, de az árával nem vagyok kibékülve! nekem 30k-ért kell, nem jó 25-ért. Annyiért is odaadod?
Egyébként gari mennyi van rajta? A garmatrica is sértetlen ugye?? mert ha tönkremegy, nem jó ha a Microfos nem csinálja meg nekem. És ha megcsinálja, akkor újra kitudod nekem flashelni matricasérülés nélkül?
-
sakeee82
aktív tag
-
bwoay
nagyúr
de, és itt már szóltam is egyszer,
hogy oszd meg a problémát,
de nem olvasol, csak írszami a GameSpot értékelését illeti:
szívesen megnézném, mennyit adnak az új Tony Hawkra (PG),
mert azt földe/sárba/szarba döngöli.
megnéztem, 6.5Önmagában még talán fair is,
de a kettő közötti különbség szerintem orbitális,
annyival jobb a Skate. Végülis a létező legjobb skater game,
akkor meg miről beszélünk...Gyuri, nem mondod, hogy még a demot sem próbáltad!?!
Akkor szerinted fogom megint mondani, hogy puding vagy? -
misirulez
senior tag
-
kovasz
senior tag
1. adsz egy ipt a box-nak kezzel pl 20.20.20.1
2. adsz egy ipt a pc-nek kezzel pl 20.20.20.2
3. vagy felrakod a dhcp szervert az xp-re es akkor az kiosztja.ezutan latnia kell pl a wmp11-ban a megosztasban megjelenik az xbox360.
de itt megall a tudomany, mert kellene valami az xbox.com/pcsetup-rol ilyen oldal viszont nincs...
-
Djuree
félisten
Grat hozzá, használd egészséggel!
Elvileg a benq meghajtókat nem lehet okosítani de majd a nagy warezmakik megmondják a tutit, a frankót.
1 év goldot egyikhez sem kapsz csak 1 hónapotigen, a mediáshoz is kapsz 1 hónap ingyé goldot. amit akár 3 hónapig is használhatsz, ha csinálsz 3 különböző profilt.
a bundle játékot a géphez kapod. ugyanolyan mint a sima, csak a boríróra rá van írva hogy másolat és a dvd is általában full fehér csak rá van írva a játék címe. -
(Kolombusz)
veterán
Üdv!
Gratula hozzá. A BenQ-t a legkönnyebb flesselni, kis bátorsággal otthon is elvégezhető.
Nem tudom, hogy jár-e hozzá, menj fel live-ra és kiderül.A normál játék rendes dobozzal jár, kézikönyvvel, stb.
A bundle játékra általában rá van írva, hogy bundle, esetleg csak papirtokja van, nincs kézikönyve, ilyesmi. A játék maga ugyanaz, csak a körités más.
A bundle-t valamihez mellékelik (újsághoz, magához a konzolhoz). -
bwoay
nagyúr
-
F.B.I.
veterán
Mindegy melyiket veszed. Mint már írtam ez egy vicc sajnos: ha menni kell hát menni kell. Ez a mondat a X-re tökéletesen megáll. Én és a baráti köröm vett anno 4db 2006.09. havi samu driveos gépet, amik a mai napig hibátlanul üzemelnek. Mondjuk ebben közrejátszhat az, hogy a drive csak 5x sebességen olvas. Az enyém van úgy, hogy napi 18 órát is megy. Amelyik össze van rakva az sehogy sem fog lehalni, amelyik meg elve xar az vízzel is kapufa lesz. Ez a régi gépeknél olyan, mint egy lottóhúzás.
-
Prof01
veterán
Multiformat
Nincs kint honlapjukon, de e-mailben kérdeztem őket és ott mondták.
Aktív témák
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest