Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Zsír! Van Live-od? Mert ha igen, akkor felvehetnél és majd játszhatnánk egymás ellen. Természetesen a Forza 3 beszerzése is folyamatban van. De az szerintem már nem idén lesz (itt vannak az ünnepek).
Sickboy25: Én Shift, vagy CoD 2 (ha van kivel persze).
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Mr.Grincs
veterán
Ha valóban 249.00 Euro egy sima elite pack akkor az drágaság Mert így jönne ki most per pill 249.00 EUR = 67,106.24 HUF [link]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
kommunism
aktív tag
Nem vagyok 100 százalékig biztos abban amit mondok de elvben nem kell aggódnod csak ha más játékok is furán viselkednek.Nfs ps például szaggatott ps3 mon ps 2 őn,helyenként boxon és psp n is.Az undercover is lehet hasonló bajokkal küszködik.
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
StLui
veterán
Én próbáltam Angliából MW2 super elitet, 250GBP lett volna , de sajnos sok a szállítás. Esetleg erre tudsz árat, bár lehet Ausztriában is németnyelvű az MW2 játék? Vagy sima Elit-re játék nélkül, erre most 58000Ft a legjobb itthoni ár.
Köszi !Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
Vekiboy
tag
Local Cooling nevezetű progi, írja ki terheletlen állapotban. (pontosan 158 watt) Terhelten nyílván sokat eszik már csak a vga miatt is.... A konfigot meg a profilom alatt meg tudod nézni.
[ Szerkesztve ]
"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
Vekiboy
tag
Kb 120-140w között (mérettől függöen lehet több is kevesebb is persze)..... Sokkal kevesebbet fogyaszt az lcd..
Tv-t nézni sokkal jobb a plazma ez tény!
[ Szerkesztve ]
"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
tobias40
veterán
Ha Ritek alapú a lemez akkor ne vedd meg,mert xar!
Nekem rossz lett vagy 10 db a 30-ból,és a 8x-s az mind Ritek tudomásom szerint!!!
Ha Ricoh az alapanyag akkor ok,ezek a 2,4x-sen írhatóak voltak de nem nagyon lehet kapni már ilyet!
Igaz hogy én a Philips-el szívtam meg de a végeredmény részemről hogy vagy Verbatim,vagy Ricoh!!Riteket meg a többi xart felejtsük el xbox360-ba mert nem jó!!!
Soxor megírja gond nélkül de ha visszaolvastatod pl. a dvdspeed-el akkor meglátod milyen xarul olvassa vissza.(vagy nem is bírja csak kb 30%-ig)
Ja és persze pio112d írom van,mielőtt belemennénk a vitákba!! (írtam már vagy 100-150 lemezt 360-ba)
Üdv!
-
Gebriel
veterán
Nah az komoly lenne,hogy 3 óra után bele égne.
szerk:
Haverom LCD-jében(nem elirás) éget bele a Minimax logo a kis gyerek miatt az ment a nap 12h-ban.
Szerintem LCD-ben Samsungot érdemes venni.Vezető gyártó.Plazma ára elég huzós ha normális felbontásut akar az ember,ott pedig a Panasonic a nyerő.Szerintem ez sem rossz
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
jó neked.
habár 3 év múlva már 100-ért lehet majd jó plazmát kapni. de azért nem szeretnék 3 évente tv-t venni.
az ember általában legalább 10 évre vesz tv-t.
a mi jó kis videoton tv-nk már 23 éves és még most kezd csak bedögleni.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
feka007
veterán
Mi azért vettünk plazmát, mert apumnak nagyon nem volt mindegy, hogy most 400-ért vagy 480-ért vesz TV-t, ennyi volt az árkülönbség másfél éve az 1 méteres LCD és Plasma között. Én is biztos inkább lcd-t vettem volna... Képminőségben nekem a plasma színei jobban tetszenek, de az lcd öt év múlva is ugyanolyan maradt volna... Na mindegy, majd pár év múlva ő is bánni fogja...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
a plazma azért rossz mert 3-4 év alatt "kifakul". aki ismeri a plazma tv működését az tudja miért. haver vett 4 éve fél milláért plazma tv-t, most már elég fos a képe.
sajnos a mostani plazmák még nagyon kezdetleges gyermekbetegségektől szenvednek.
nem éri meg a plazma...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Skynet258
veterán
A Play-Asia Hong-Kongból küldi a cuccost, a posta 5 dollár körüli volt (kb 850 Ft.). PayPal kártyát mint olyat nem tudsz szerezni, mert nincs. Ez egy online bank, csak regisztrálsz, adatokat adsz meg, és máris tagja vagy. De épp a minap csinált a kolléga egy ilyet, elindulásnak jó lesz
-
Skynet258
veterán
Ja, tényleg, Playstation-ös időkből rémlik valami (hülyék voltunk akkor még az egészhez, ntsc-vel akartunk játszani, azt nem értettük mi a baj, hogy nincs szín). De ezt már el is felejtettem azóta
A tévém LG 32LC46-os lcd tv, a tököm tudja pal-e vagy hibrid vagy akármi.
Pedig 10k alatt lenne a game, érdemes lenne megrendelni[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
a töltő egy sima időkapcsolós gagyi.
arra jó, hogy feltöltse az akkukat, ki van számolva,
hogy az adott töltőáram mellett kb mikor kell kikapcsolnia,
így nagyjából fullra tölti az akksikat.
arra gondolj, hogy a 4 akku külön 4e. Ft-ba kerül,
5-ért meg töltőt is adnak hozzájuk, akkor az milyen komoly szerkezet lehet
Azok a töltők, amik minden egyes akkumulátort egyenként figyelnek
ellenállás meg hőmérséklet szempontjából,
általában 10 rugó magasságában kezdődnek,
viszont olyan célra, amire neked kell, nyilván túlzás lenne egy ilyet beszerezni.
Ugyanakkora azt tudni kell, hogy ezekkel lehet egy akkumulátor kapacitását
és élettartamát maximálisan kihasználni.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
jól tetted, az egyik létező legjobb (metal-hidrid) akkumulátor típus.
pont írni akartam, hogy a sima Sanyot nem ajánlanám senkinek,
de az Eneloopokat viszont nyugodtan vegyétek,
kiváló minőségűek, és a hagyományos Ni-MH akksikkal szemben
minimális az önkisülésük. nomeg ez a minimal design...ja! 2000-esnél nagyobb kapacitásúval még nem találkoztam,
szerintem ezekből egyelőre ennyi a maximum.
a töltő elég komolytalan, ennyit magukban is megérnek az akksik.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
spammer
veterán
Írtam nem is olyan rég 1 magyar xboxos torrent oldal címet, olvass vissza, ott van fent több demo is
szerk:
battagame.hu , ismeri valaki? Tapasztalat? Illetve tud valaki tuti jó megbízható konzolboltot, akinél jó áron van arcade + flash ? Ide értve, hogy megóvják a matricát és garit vállalnak a flashre. Priviben is jöhet! Köszi
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Viktor26
tag
Okés, az szuper, nekem is van még kettő tartalékban, Bill Gates-cel pedig vigyázni kell!! Csak elővigyázatosságból mondom, ha részeg volt, mikor ígérte neked, hogy hívd nyugodtan, akokr jobb ha mégegyszer sörözöl vele, mert hajlamos nem minden általa flashelt gépre emlékezni De jól van, akkor jöhet a gép, bár az a bajom, hogy fekete! Nem festenéd át az egészet diszperzittel nekem, a fehér jobban mutat a fekete asztalomon
[ Szerkesztve ]
-
Viktor26
tag
hmm... a gép jó lenne, de az árával nem vagyok kibékülve! nekem 30k-ért kell, nem jó 25-ért. Annyiért is odaadod?
Egyébként gari mennyi van rajta? A garmatrica is sértetlen ugye?? mert ha tönkremegy, nem jó ha a Microfos nem csinálja meg nekem. És ha megcsinálja, akkor újra kitudod nekem flashelni matricasérülés nélkül?
-
sakeee82
aktív tag
-
bwoay
nagyúr
de, és itt már szóltam is egyszer,
hogy oszd meg a problémát,
de nem olvasol, csak írszami a GameSpot értékelését illeti:
szívesen megnézném, mennyit adnak az új Tony Hawkra (PG),
mert azt földe/sárba/szarba döngöli.
megnéztem, 6.5 Önmagában még talán fair is,
de a kettő közötti különbség szerintem orbitális,
annyival jobb a Skate. Végülis a létező legjobb skater game,
akkor meg miről beszélünk...Gyuri, nem mondod, hogy még a demot sem próbáltad!?!
Akkor szerinted fogom megint mondani, hogy puding vagy?[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
misirulez
senior tag
-
kovasz
senior tag
1. adsz egy ipt a box-nak kezzel pl 20.20.20.1
2. adsz egy ipt a pc-nek kezzel pl 20.20.20.2
3. vagy felrakod a dhcp szervert az xp-re es akkor az kiosztja.ezutan latnia kell pl a wmp11-ban a megosztasban megjelenik az xbox360.
de itt megall a tudomany, mert kellene valami az xbox.com/pcsetup-rol ilyen oldal viszont nincs...
-
Djuree
félisten
Grat hozzá, használd egészséggel!
Elvileg a benq meghajtókat nem lehet okosítani de majd a nagy warezmakik megmondják a tutit, a frankót.
1 év goldot egyikhez sem kapsz csak 1 hónapot igen, a mediáshoz is kapsz 1 hónap ingyé goldot. amit akár 3 hónapig is használhatsz, ha csinálsz 3 különböző profilt.
a bundle játékot a géphez kapod. ugyanolyan mint a sima, csak a boríróra rá van írva hogy másolat és a dvd is általában full fehér csak rá van írva a játék címe.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
(Kolombusz)
veterán
Üdv!
Gratula hozzá. A BenQ-t a legkönnyebb flesselni, kis bátorsággal otthon is elvégezhető.
Nem tudom, hogy jár-e hozzá, menj fel live-ra és kiderül.A normál játék rendes dobozzal jár, kézikönyvvel, stb.
A bundle játékra általában rá van írva, hogy bundle, esetleg csak papirtokja van, nincs kézikönyve, ilyesmi. A játék maga ugyanaz, csak a körités más.
A bundle-t valamihez mellékelik (újsághoz, magához a konzolhoz). -
bwoay
nagyúr
na nem mintha a régi gépemben a procival lett volna gond...
viszont ahogy mi nyitogattuk a Fukarban a szériaszámot takaró kis ablakokat
a dobozon... elég komikus látvány lehetett, kb kaparós sorsjegy,
vagy mintha lenne esélye, hogy találunk egy tegnapi gyártású gépet.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
F.B.I.
veterán
Mindegy melyiket veszed. Mint már írtam ez egy vicc sajnos: ha menni kell hát menni kell. Ez a mondat a X-re tökéletesen megáll. Én és a baráti köröm vett anno 4db 2006.09. havi samu driveos gépet, amik a mai napig hibátlanul üzemelnek. Mondjuk ebben közrejátszhat az, hogy a drive csak 5x sebességen olvas. Az enyém van úgy, hogy napi 18 órát is megy. Amelyik össze van rakva az sehogy sem fog lehalni, amelyik meg elve xar az vízzel is kapufa lesz. Ez a régi gépeknél olyan, mint egy lottóhúzás.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Prof01
veterán
Multiformat
Nincs kint honlapjukon, de e-mailben kérdeztem őket és ott mondták.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 10
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Óra topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok