Hirdetés
Aktív témák
-
tobias40
veterán
Play & Charge kit-re sokan azt írták hogy semmit sem ér..
Többek között Bukta is(eléggé ott van a szeren xbox360 témában)Üdv!
-
tobias40
veterán
Jut eszembe!
Kell vkinek XBOX360-RGB kábel?
Nekem már nem kell az lcd tv-hez, akinek meg régi tv-je van annak megéri mert szebb vele a képe..
Az árat priviben megbeszéljük!Üdv!
-
tobias40
veterán
Nekem is VGA kábellel van összekötve a box és az lcd tv,sztem sokkal jobb a képe mint amivel adták a gépet.(komponens az 5 csatis? )
A hangot meg kinyomtam egy régi erősítőre és így sztereóban hallgatom a játékokat,sokkal jobb mint a tv doboz hangja..Üdv!
-
tobias40
veterán
Csak még annyi hogy hol van ebben az hogy ELADÓ?????
"Ha vkit érdekelne biztonsági másolat
akkor pm-ben jelezze!
(kb 30 db lemez)
Ez nem warez sztem mert a boxomhoz kaptam ezeket a gameket és én nem használom őket!
jah még ez is van---Xbox360 RGB kábel"A következőbe valóban beleírtam de az első hsz.-em sztem teljesen rendben van...
Ezzel tényleg lezárom részemről a vitát..
Üdv!
-
tobias40
veterán
43 évesen nem hiszem hogy kamasz lennék
Ami a többit illeti akit érdekel a dolog megkeres pm-ben akit nem az nem....Még annyi hogy kíváncsi lennék hogy annak aki ennyire a warez ellen korteskedik,legális-e minden program a pc-jén?
Nekem túlnyomó részben IGEN! (op. rendszer office stb...)Üdv!
-
tobias40
veterán
válasz
Skynet258 #10433 üzenetére
Te mire osztod itt az észt nagyokos??
A sötétség nem az Én fejemben van sztem kettőnk közül...
Olyan hihetetlen hogy anno úgy vettem a boxot hogy kaptam vele kb 70 db másolt játékot,kiválogattam ami kell a többit meg tovább adom..?
Mi a warez abban hogy elakarom adni ami nem kell???(nem én másoltam őket)
Ha csípi a szemed a hozzászólásom akkor ne nézd!!Nem fogok Veled ebben vitázni,tehát a részemről ennyi!!!
Üdv!
-
tobias40
veterán
Ha vkit érdekelne biztonsági másolat
akkor pm-ben jelezze!
(kb 30 db lemez)
Ez nem warez sztem mert a boxomhoz kaptam ezeket a gameket és én nem használom őket!
jah még ez is van---Xbox360 RGB kábelÜdv!
-
tobias40
veterán
Na ezzel nem mindenki ért egyet,többek között Én sem!
Amelyik elakart romolni az elromlott 2nap vagy 2 hét alatt,amelyik meg nem az megy több mint 1 éve gond nélkül mint az ENYÉM!(régi hdmi nélküli premium)
Nem akarok vitázni de az újabbak sem sokkal megbízhatóbbak ilyen téren mint a régiek...
De kinek a pap kinek a kutyája..És a hdmi helyett ott van a vga kábel ami sztem legalább olyan minőséget produkál mint a hdmi...
Üdv!
-
tobias40
veterán
válasz
Vekiboy #10187 üzenetére
Sztem van rá törvény hogy tartós fogyasztási cikkekre meddig kell alkatrész utánpótlást vállalni!
Nem hinném hogy ez csak 2 év lenne,sem a Samsung sem pedig a nevesebb gyártók esetében!
Úgy tudom hogy kb.8-10 év de az okosabbak kijavítanak ha nem annyi.
Nekem is van a samu lcd-m,bebaxna ha elromlik 2 év múlva és nem lehet megjavítani! -
tobias40
veterán
Premiumot kell venni és minden problema megoldva!
-
tobias40
veterán
válasz
(Kolombusz) #9958 üzenetére
Fiam is qrvára vágja(5 húron is),de kíváncsi lennék rá hogy gitárral milyen!
-
tobias40
veterán
válasz
Devastator #8997 üzenetére
256 Mb-ra!
Bocs de ezt nem tudtam kihagyni!
Ha nem töltesz le a Live-ról demókat akkor a mentéseknek elég lesz bőven!!Üdv!
-
tobias40
veterán
Ha akar vki módosított Premiumot(bannolt) venni írjom PM-t!
Van hozzá vagy 30 lemez is...listátá kérésre küldökÜdv!
-
tobias40
veterán
Ha akar vki módosított Premiumot(bannolt) venni írjom PM-t!
Üdv!
-
tobias40
veterán
3 éves MS Garanciáról vmi tudni kell!
Ha bannolták a gépedet a Live-ról akkor baxhatjátok a garmatricát meg mindent,mert NEM CSINÁLJÁK meg!!
Beregizik hogy módosított a géped és mehetsz ahova akarsz!!
Tapasztalatból mondom nem a levegőbe beszélek,mint sok emberke itt,akik szét offolják az ezerszer megválaszolt kérdéseikkel a topic-t!Üdv!
-
tobias40
veterán
Mi lett a topic neve az utóbbi időben?
NAGY RINYA TOPIC?
Minek kell szét offolni az egészet? -
tobias40
veterán
Sztem csak a gammát akarta úgy halgatni fejhalgatón keresztül!
Annó én is akartam nem multiban használni a fejhalgatót de aztán kiderült hogy nem lehet!
Nagy fasság sztem mert jól jönne hogy éjszaka nem zavarná az ember a családot a játék hangerejével!!
Erre gondolom nincs megoldás..
Tudom leveszem a hanerőt de úgy nem az igazi!Üdv!
-
tobias40
veterán
Van eladó Rgb scart kábelem ha kellene vkinek!
Lcd tv-t vettem ezért már nem kell!
Érdeklődni itt vagy Pm-ben!Üdv!
-
tobias40
veterán
-
-
tobias40
veterán
Warez témáról csak ennyit:Mindenki eldönti mit akar,vállalja-e a garancia elvesztését az "ingyen"játékokért vagy marad az origi játékoknál és multizik is mellette!!
Erről kár vitatkozni,legyen mindenkinek magánügye a pénztárcája és a döntése!!!
Sztem ezzel be is lehetne fejezni a vitát és a konkrét topic-ra vonatkozó hsz.-eket kellene szaporítani amiből mások is tanulhatnak!Szándékosan nem álltam egyik oldalra sem....
Üdv!
-
tobias40
veterán
Ha Ritek alapú a lemez akkor ne vedd meg,mert xar!
Nekem rossz lett vagy 10 db a 30-ból,és a 8x-s az mind Ritek tudomásom szerint!!!
Ha Ricoh az alapanyag akkor ok,ezek a 2,4x-sen írhatóak voltak de nem nagyon lehet kapni már ilyet!
Igaz hogy én a Philips-el szívtam meg de a végeredmény részemről hogy vagy Verbatim,vagy Ricoh!!Riteket meg a többi xart felejtsük el xbox360-ba mert nem jó!!!
Soxor megírja gond nélkül de ha visszaolvastatod pl. a dvdspeed-el akkor meglátod milyen xarul olvassa vissza.(vagy nem is bírja csak kb 30%-ig)
Ja és persze pio112d írom van,mielőtt belemennénk a vitákba!!
(írtam már vagy 100-150 lemezt 360-ba)
Üdv!
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
válasz
Viktor26 #5449 üzenetére
Mit is írtál?
Már sok mindent megpróbáltam de nem megy
Te is lcd tv-n nyomod vagy monitoron vga kábellel?
Megpróbálom az optikait rákötni a házimozira,megnézem van-e rajta ilyen csati.
Eddig azért nem foglalkoztam a házimozival,mert ha van a tv-n ilyen csatlakozó akkor miért ne oda kössem be?Üdv!
-
tobias40
veterán
5245-re vki??
Kiegészítés:
Van rajta piros-fehér rca dugó is de hiába dugom bármelyuk rca-s aljzatba akkor sincs hang!
Van optikai kábelem is ami az xbox360 dobozban volt és ezen a vga kábelen van ilyen hely is ahova az optikai kábelt lehet csatlakoztatni!Meg is tettem és a tv-ben is bedugtam az optikai bemenetre és mégsem szólal meg! -
tobias40
veterán
Nincs senki aki vga kábellel csatlakozik az lcd tv-jéhez??
Mindenki hdmi-n vagy komponensen nyomja?
Akármit állítgatok csak nincs hang!
Nem hinném hogy kábel gond mert hogy mindkettő rossz legyen kicsi az esélye..(rca-optikai)Vki segítsen már!
-
tobias40
veterán
Hát szerintem már eleve az rca-val is lennie kellene hangnak..
A kábel vadiúj nem hinném hogy az a baj.
Az optikainál hol kell ezt átállítani,a box menüjében vagy a tv-ben?
Ha tudod pontosan hol megköszönném mert én nem találtam olyat...
Csak sztereo és 5.1-e meg vmi wmv-t vagy mit.. -
tobias40
veterán
Van rajta piros-fehér rca dugó is de hiába dugom bármelyuk rca-s aljzatba akkor sincs hang!
Van optikai kábelem is ami az xbox360 dobozban volt és ezen a vga kábelen van ilyen hely is ahova az optikai kábelt lehet csatlakoztatni!Meg is tettem és a tm-ben is bedugtam az optikai bemenetre és mégsem szólal meg!Vki segítsen!!
igy néz ki a kábel: http://www.konzolozz.hu/page.php?58
-
tobias40
veterán
Ha vga-n csatlakozok a boxommal akkor hogyan lesz hang a tv-men? lcd tv..
Próbáltam mindegyik rca-ba bedugni de nem szól!
Amit kaptam a boxhoz kék színű kábel azzal sincs hang
Az a digitális hang lenne ,ugye?Vki segítsen kérem!
-
tobias40
veterán
Nah akkor ennyit a kontroller cseréjéről!
Megpróbáltam kicseréltetni de mivel a sorozatszáma alapján kiderült hogy bannolt gép ezért semmiféle support nem jár hozzá!
Ja és nem volt még beregisztrálva tehát nem kapott az előző zulaj sem semmit!Ráadásul azt mondta a csajszi hogy ha vki 2. tulajdonos tehát használ gépet vett akkor annak sem szól a gyártói garancia!
Mindenesetre érdekes!!!!
Akinek eddig sikerült szerencséje volt,Nekem nem!Üdv!
-
tobias40
veterán
"A PC-s író fw frissítése meg azért nem jó példa, mert (ahogy Kolombusz is írja),
a PC-t külön komponensekből szereled össze,
amikre különböző garancia vonatkozik.
Arról nem is beszélve, hogy ha egy DVD-írón fw-t frissítesz,
akkor ott is csak abban az esetben marad meg a jótállás,
ha gyári fw kerül a gépre."ÉN OM vagy Kompact tehát matricás gépekről beszéltem,(mint az xbox360 is matricás)nem pedig amiket külön-külön raknak össze!!!
A pc dvd író fw cseréjéhez NEM kell megbontani a gépet tehát ha alaplap vagy gpu vagy bármi problémád van a garancia akkor is szól a többi alkatrészre!!Kicsi az esélye annak hogy bárki megnézze hogy milyen fw van az íródba ha nem azzal van a probléma!
Minek csinálna magának a szervizes több munkát ha nem is azzal a gondal viszik be a gépet hanem pl.alaplap vagy Gpu???
Erre írtam azt hogy ha meglehet a boxnál is uanígy csinálni a flesselést(matrica megbontása nélkül,nem megbontva a gépet) akkor majd megnézik minden rossz 3 ledes gépben hogy flesselt-e vagy nem????Kevés rá az esély..
Eddig sem használtam a LIVE-t tehát az alapján nem tudják megállapítani hogy milyen fw van a gépemben nem beszélve azokról akiknek nincs is internetjük!!!És bannolást sztem nem kellene ebbe belekavarni hogy mi alapján történik mert az pontosan nemigazán tudja senki csak Billi bácsi,a többiek csak találgatnak..
Elég hihetetlen számomra de mindent elhiszek Neked és tsaidnak és látom Ti vagytok többen és okosabbak is vagytok tehát :
Részemről befejeztem a vitát!
Üdv!
-
tobias40
veterán
Mint ahogy írtam az enyém NEM az általános 3 ledes lett hanem az alplapon szállt el vmi,aminek semmi köze a flesseléshez mint ahogyan a 3 lednek sem mégis ennyibe került a javítás!Remélem egyszer eljön az a pillanat is hogy nem kell szétszedni a gépet a flesseléshez és kíváncsi leszek akkor mit szólnak majd Billi-ék pl. a 3 ledes gépek garanciális javításához..
Ha a pcm-ben az író fw-t meghackelem akkor ha az alaplap vagy a videókártya vagy bármi tönkre megy akkor azokra nincs garancia???
De nem megyek bele a vitába mert nem érdemes és tudtam előre hogy majd lesz aki el kezdi a szokásos litániát a becsületességről...
Többet nem fogok reagálni a hsz-okra mert meddő vita lenne és a topic nem erről szól sztem!Üdv!
-
tobias40
veterán
Tudtam hogy lesz majd aki ossza az észt majd de leszarom...
A flesselt gépeknek mi köze a hardveres problémához??
És hogy xart gyártanak én finanszírozzam meg a javítást?
Ha csak én jártam volna így akkor nem xólnék semmit de sokan vannak még uebben a cipőben,sajnos..
Magyarázd már el lécci nagytudású BECSÜLETES jó magyar állampolgár,hogy az a helyes amit Billi bácsiék csinálnak!!!És ha letudom le is húzom még a vinyót is ha megengeded,ha nem...
-
tobias40
veterán
válasz
misirulez #4235 üzenetére
Írd meg lécci milyen számra kell telefonálni,megjátszom Én is!
Még mielőtt vki bexólna,nem érdekel a becsületesség,most fizettem ki 10 ezret a box javításra,pedig nem is volt 3ledes!(vmi elszált alaplapon..ja +2x 130km-Pestre,üzemanyag 7-8ezer)
Erről ennyit...Jöhet PM-be is ha ide nem akarod,meg egy kis eligazítást is írhatnál mit mondjak!
Üdv!
-
tobias40
veterán
Erről mi a véleményetek xbox360 játékokat írnék rá: Memorex DualLayer 2,4X hengeres RITEK...D01 a media kódja..
Valaki írt már ilyenre,esetleg tapasztalat va-e?
Van belőle 8x-is de annak nem tudom a media kódját..Illetve még ezek is érdekelnének:Maxell DVD+R 2,4x DL és OMEGA DVD+r DL FREESTYLE 8x ha volt már vkinek ezekkel tapasztalata!
Üdv!
-
tobias40
veterán
És ha veszek egy ilyet? :Xbox 360 VGA csatlakozó kábel
Akkor ezzel még jobb képminőséget érek el mint a komponens kábellel,vagy nem érdemes már erre költeni?
Vagy inkább ilyet? : Speedlink Xbox 360 HD kábel
Meg ha ez is jó lenne akkor a dvd mehetne a komponens bemenetre!Üdv!
-
tobias40
veterán
válasz
(Kolombusz) #3757 üzenetére
Az xboxban 1366*768-at állíts be.--ezt hol lehet?
A 720p-t már beállítottam de a 1366*768-at nem találom!Üdv!
-
tobias40
veterán
Felette meddig mehetek? (samsung LE32M87)
erre van ötledet:Más:létezik-e olyan kábel ami komponens-hdmi,mert csak egy komponens bemenet van a tv-n de a dvd-m is tudna komponensen csatlakozni de az xbox360-am már elfoglalja azt a bemenetet!
Hogyan lehetne ezt a problemát kiküszöbölni úgy hogy mindkettő eszköz a legjobb képet produkálja?Üdv!
-
tobias40
veterán
Ha sima(nem full hd-s)lcd tv-n játszom az xbox360-al milyen felbontást használjak,amivel a legjobb képminőségem lesz?(420p vagy 720p vagy vmi más?)
Komponens bemeneten vagyok csatlakoztatva mert nem hdmi-s a gépem!Más:létezik-e olyan kábel ami komponens-hdmi,mert csak egy komponens bemenet van a tv-n de a dvd-m is tudna komponensen csatlakozni de az xbox360-am már elfoglalja azt a bemenetet!
Hogyan lehetne ezt a problemát kiküszöbölni úgy hogy mindkettő eszköz a legjobb képet produkálja?Üdv!
-
tobias40
veterán
3692-re vki tudna Nekem vmi okosat mondani?
Üdv!
-
tobias40
veterán
Ha nem hdmi-s premium gépem van akkor melyik kimenetről használja az lcd-tvt hogy a legjobb képminőséget kapjam?(samsung 32M87 a tv)
A tv-n van pc bemenet és kompozit vmint komponens bemenet is a hdmi-n kívül!Vagy a gyári kábellel is uanolyan jó képminőséget kapok mint a többivel? (kivéve a hdmi-t)
Üdv!
-
tobias40
veterán
bexart a boxom
Eddig teljesen jól ment tegnap még játszott a gyermek rajta most meg csa a fekete képernyő!
Nem ad ki képet csak hanygyák szaladgálnak a képernyőnmegnéztem már 2 kábellel és 2 tévén,uaz a jelenség!
mi lelet a baj??
Nem 3 ledes megy normálisan látszólag,hang is van csak kép nincs!Vki segítsen mi lehet a gond??
-
tobias40
veterán
Én xbox360-hoz keresem a legjobb ár/minőségű lcd televíziót amivel a legtöbbet lehez kihozni a xbox360-ból!Premium gépem van de nem hdmi-s még a régebbi fajta közel 1 éves!
37"-os tv-t nézegettem samsung és lg,de nem tudok dönteni benne!!
Kb 200 ezret költenék rá és erre kellene vmi jó javaslat melyik tipust nézzem,természetesen dvd-t és normál tv adást is néznénk rajta nem is keveset!
Ki milyet használ xbox360-ra,milyen kábellel milyen beállításokkal?Üdv!
Aktív témák
- Diablo IV
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- World of Tanks - MMO
- CPU léghűtés kibeszélő
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- További aktív témák...
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest