Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Hát túl nagy trauma nem lenne eladni, de így 59651ból megvan az egész két játékkal újonnan, + a kérdéses posta. Máshol 204 font CODM2 vel. Így érthető hogy melyiket venném.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
SFONarayan
tag
-
Mr.Grincs
veterán
Igen két hete vettem a konzolvilágnál . Nem akarok kockáztatni. Valószínű hogy most is ott veszem majd meg a következő boxomat.
StLui: Az MW2 bundle packnak ez a gány festése nem tetszik. Szóval ugyanolyat veszek majd és szüzen használom.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
heihachi
addikt
Hát igen, de elvileg azt már próbáltuk, nem ment. Ez szerintem sokkal nagyobb érdeklődést kelt majd, jobban is meg lesz szervezve feltehetőleg, úgyhogy szerintem ebből lesz is valami. Érdeklődéssel várom a szabályrendszert
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
eddie17
addikt
Itt privátban nálam vagy crazyman33-nál, és vegyél fel minket live-on is. Aztán róhatod a köröket
Egyelőre még coming soon, de szerintem ma már realizálódik a dolog, elég nagyszabásúra szeretnénk. Remélem minél többen tudtok jönni.
A forza2-vel kapcsolatban: Megértem, hogy ha valakinek drága a FM3, de most erre szálltunk rá, lehet lesz nosztalgia hónap is, ahogy írták, de most szeretnénk ezt. Meg hát nem kicsit jobb mint a 2 -
eddie17
addikt
Ha hitelesek a forrásaim, hivatalosan Magyarországon 24.én jelenik meg. Ezért is hívtak fel, hogy szombaton hozza a futár nekem. Viszont olvastam azt is, hogy más helyekről csak hétfőn tudják küldeni, mert a Microsoft késett egy picit.
Tovább is olvastam a hsz-eket: Ha tényleg ma mehetsz érte az király, bár nem panaszkodom, nekem a szombat is megfelel
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Akartam írni Logiéknak ez ügyben, erre ez fogadott:
"E-mail Support is Temporarily Unavailable
During the next several days, Logitech will be transitioning our customer support e-mail system.
Email support will not be available from August 30 until October 12. We will not be able to receive new e-mails or respond to any prior e-mails during this time.
We suggest you check out support site at Logitech.com/support if you have a support question. Our support site contains answers to many frequently asked questions, software downloads, product features, and product documentation. If you still have a question, you can call us during our regular operating hours.
We apologize for the inconvenience. This is a temporary situation while we upgrade our e-mail system in order to serve you better."[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem biztos hogy valamivel hűvösebb a vas nem állítom, hogy 5-10 fokkal de szerintem 1-2 fok különség lehet az biztos, mert alatta is jár a levegő.
kisJack: Akkor a dvd tok sokkal stabilabb, mint az én kezdetleges kupak V1.1 em
Sanya: Értem mit mondasz. De Szerintem sokkal praktikusabb volt a külön memória, független attól, hogy akkor elfoglalt volna 75% ot belőle. Eladható volt a memória, a géphez pedig simán lehet HDD-t venni úgy hogy nem kell kiválasztani hogy hova mentsem.
Beépítettre vagy a HDD reMeg fog szűnni a 60as pack?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Kicsit kézzel megmozgattam a boxot és igencsak csúszkál a kupakon. Úgyhogy kitaláltam a V1.1 frissítést hozzá, mégpedig következőt: Keresek a garázsba elhasznált bicikli belsőt ami nincs elérve, vágog 8 korongot ráragsztom és nincsen csúszkálás semerre sem.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Igen ásványvizes kupak. Én egyelőre még nem tapasztaltam rázkódást vagy elmozdulást. De a szivacs vagy valmi gumi cucc rá mehet nyugodtan.
Szabadalaztatni fogom és hülyére keresem magam a kupak moddinggal
2000Ft/módosítás/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
Peat;)
veterán
Annyira nem nagy ár, mivel 576-ban 99ft-al drágábban rendeltem elő. Vagy csak betegek lettek, 576-ra minden jellemző csak az nem hogy egy új játék olcsó legyen.
A warezos hozzászólásokat meg tessék bannal kicseszerinteni a fenébe, attól hogy egy régebbi tag ír szerintem még szigorúbb is lehetne rájuk a szabály. Tipikus magyar mentalitás, hogy a normálisak várják az átvétel napját, erre benyögik hogy ők már mindjárt kezdhetik benyomni a torrentet. Nincs azzal semmi baj. Ha nem pofával menne. Magáról a játékról persze én szívesen olvasok majd élménybeszámolót, az ilyen userektől is ahol a tájékoztatás a cél nem az arcoskodás...warez és warez között is van különbség. Off vége.
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
Átviszi a sztereó kábel a Pro Logic információkat is, tehát az 5.1-et is ke lihet hozni, ha tudja a kódolást az erősítő.
sosperecek18: mindkét bejegyzésed szerint jó fog működni, az elsőnél a hangot az eredeti kompozit kábellel is ki tudod hozni, csak pattintsd le a müanyag burkolatot, hogy odaférjen.
alanwake: privátban segítek ha akarod, de ilyet ne kérdezz ebben a fórumban !!!
[ Szerkesztve ]
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Mr.Grincs
veterán
Belépni betudok, tegnap még játszani is tudtam ma még csak bejelntkeztem de még nem próbáltam a multit. Biztos bannhullám van.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Akkor most elvileg jó ahogy beállítottam?
SZERK: Az miért van hogy nincs hang a menüben? Gondolom akkor játékban sincsen.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
De miért ilyen idióta, hogy nem tudom állítani vagy belelépni abba a menüpontba? Minden HDMI vel ezt csinálja? Egyforma mind a két vége a HDMI-nek szóval mgé az sincsen hogy nemjól dugtam be. Zsír új a kábel is.
-
Mr.Grincs
veterán
Hali,
Nah ez az hogy azt ahol a 720p-t kéne állítani nem lehet megnyomni. Mert nem lehet belépni abba a menübe. Ez az LCD TV pontos neve: THOMSON 32M61NH20 82CM HD READY 2HDMI 1 VGA, CMP, 2 SCART./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
sch_a
addikt
Valóban sokkal életszerűbb h wireless fog csatlakozni. Am. meg nem hiszem h kiadnák pc-re is, egy részt az előbb taglalt warez miatt, más részről elég nevetséges lenne monitorok előtt fél méterre ugráló emberek látványa Tipikusan olyannak készül, amihez nem árt egy nagy képernyős megjelenítő.
-
Mr.Grincs
veterán
Az irányítást már kezdem megszokni, egyre jobban belejövök a dologba. És valóban hangulatos csak zavar, hogy a tv bal oldalán van a forma akivel hentelek, de az sem vészes. Bár most elakadtam a játékban GEy nagy szörny jön ki az úton keresztbefordult kukásautóból és nem tudom leszedni sehogy sem...
-
hdman
őstag
Ennél szebben én sem fogalmazhattam volna meg Akkor nem csak nálam érződött az az átütő erő,ami árad a játékból. Alig várom,hogy vége legyen a munkának és legyakjak pár rosszarcú köcsögöt
Acsikat tényleg szórja, sztem lazán meglesz kb 800-900 pont elsőre.
Kb. olyan feelingem volt a játékkal kapcsolatban, mint az első Halálos Iramban film után. Jöttünk ki a moziból, és az összes 1.000 ccm Suzuki csikorogva indult el Feel the power
Sopron city :)
-
Mr.Grincs
veterán
Persze, ne is add el mert mint látod aranyat ér. Mostmeg 400ezerért írt az egyik srác a gameren akivel bizniszeltem hogy 4K ért ad 256osat.....
Hát erre azt mondom, hogy kapja be a brét az a farok aki nem vette meg a boxomat mert akkor most let volna időm bemenni pestre és megvenni 4K ért a 256osat..
És akinek ilyenje van az ne adja el mert kb az életét menti meg később.
GTA 4 10megát foglal, fable 2 8 megát foglal, COD WAW 1et sem, moha airborne is keveset foglal. 3 mega a profilom de abba nem tudok belépni, hogy az mit takar. De gondolom a csicsamicsa új dash képemet./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Köszi szépen a segítséged, de hirtelen felindultságból bementem pestre és sikerült találnom egyetlen egy darabot. Meg igazából most olvasom csak a hozzászólásodat. Köszönöm mégegyszer a felajánlást és igénybevettem volna biztosan ha nem találtam volna. Bicskén lakok de minden nap bent vagyok pesten. 40 perc az utazás.
Annyit rohangáltam össze vissza ezért a kártáyért...Elmentem elősnek a MZS körtérhez ott van egy pár méterrel odébb egy konzolbolt ott nem volt memóriakártya. Elmentem a hunyadi térre a konzolok szervízébe, de mielőtt odaértem volna tök véletlenül belebotlottam egy konzolszervízbe...Bemegyek és oltári nagy kupi van..mondom nekik hogy ez a konzolok szervíze? azt mondja nem.....De közbe látom, hogy a forma hőlégfúvózik egy xbox 360 alaplapot ezerrel. Körbenézek és volt ott minden egymás hegyén hátán. Kb olyan érzésem volt mintha valami sufni műhelybe lennék. A fomra kb egy nézetméternyi szabad helyen dolgozott és körülötte csak lom és konzolalkatrész volt.
Egyből gondoltam, hogy ide futnak be a flashelésre, 3 led javításra és egyéb tuningolásra váró xbox 360ak és konzolok. Nagyon durván nézett ki a hely. Aki esetleg volt már ott az tudja hogy milyen aki még nem volt annak ajánlani tudom, ha el akar borzadni. Nekem is a lábamujjába ment az összes vér amikor megláttam a kibelezett boxokat. Nem volt itt sem elfekvőbe memóriakártya. Felhívtam az überkonzolt nekik sem volt de amúgy 3500 ft....
Elmentem a Platinum shopba és ott találtam egyetlen egy darabot, egy 64 megásat 4500 ft ért újat 1 év garival, mondtam az embernek hogy mennyit enged belőle? Semennyit.....Ó fakkk...Mindegy megvettem nem tudtam mást tenni. Lehet, hogy most nagy madárnak tartotok hogy ennyiért vettem ezt a memóriát, de hirtelen kellett.
És ha valaki olyan cipőben jár vagy járna majd mint én most akkor írjon egy privátot és én is szívesen kölcsönadom a kártyát azzal a feltétellel ha vissza is adja.
Nem sok az a 64 mega, meg igazából nem lehet megváltani vele a világot, de jelen esetben most sikerült./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
VD
őstag
Köszi! Tapasztaltam, csak a korábban itt feltette kérdésemre olyan válasz jött, hogy az új dash már magában foglalja ezt a patch-et is.
Lényeg, CD-RW-re kiírva (THX hdman , nekem is eszembe juthatott volna....), simán felment.K3NZO:
Háló kábelem nincs (tudom, lehet kölcsön kérni ), mivel netbookkal rohangálok így csak mobilnetet használok, ergó zsinóros netem sincs amit közvetlen a boxra dugnék. Megpróbáltam megosztani a mobil netet a Box-val, de a korábban szintén itt kapott tanácsok és útmutató alapján nem ment (elismerem , biztos bennem a hiba, meghaladja a képeségeimet ),és qrvára se időm se kedvem vele b@szkódni többet. A multi nem vonz, a többit meg idáig a pendrive megoldottam. Ez az egy sz@r volt ami nem volt hajlandó így működni. De mindegy,most már ez is megoldva.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Ez így nem teljesen igaz! Oké a PC mondjuk úgy hogy messzebb jár technologiailag mint az Xbox... de nem egy megjelenítési és feldolgozási alapon nyugszik a kettő! Pl.: a PC sosem fogja úgy a textúrákat meg 16X-ni mint az Xbox mert máshogy működik az Xbox-ban található GPU számolási architeturája mint a PC-ben használatosak! ez az egyik oka hogy a játékokat amik multiplatformosak átkel írni PC-re is... mert máshogy gondolkozik a két masina még ha az elve hasonló is!
-
Mr.Grincs
veterán
Persze, maradok. Nem kell félni nem, tudtok lerázni egykönnyen. Elitbe akarok átülni. És nem akarok átpártolni a PS3 csapatba.
-
Mr.Grincs
veterán
Hát komoly a dolog, és kicsit előrébb hoztam a tervemet mint ahogy én gondoltam. És most akarok kiszállni belőle amíg van rá sok gari így jobban örül neki az új tulaj és több mint valószínű, hogy inkább átülök egy elite gépbe vagy egy Pro ba.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Az mekkora lenne már Neon az F1-es kocsi alatt , aztán első rázókőnél elszállna az összes!
Nagyon remélem, hogy sokkal inkább szimulátor lesz mint arcade... ha kanyarban hirtelen adok gázt elvárom, hogy kipörgés gátló hiányában az autóm kicsúszón a francba! Nem pedig hogy driftelni kezdek amitől a N2O bár teletöltődik!
-
p_milan
aktív tag
Köszi zsocy! Cheat nélkül a két acsi kb 10perc volt. Azt hittem felrobbanok. 2órát besztam el erre tegnap előtt. Írhatták volna a kódoknál, hogy nem fog vele menni ez meg ez az acsi. Lényeg, hogy megvan. Meg gyorsan megcsináltam az 50 stunt jumpot, meg 30 manhuntot. Beletelt egy kis időbe.
Mr. Grincs : Szerintem Gameren vegyél. Ott megvan az a 3 ember akitől mindenki veszi. Sorrendbe szerintem : Iceakos, Xsipi, Antihero.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Na király!
Állandóan nyomom a full healt/weapon cheatet... Nem írja ki, hogy letiltana valamit is.
Hazamegyek és kipróbálom. hátha... (Bár van még egy csomó másik küldetés is. Eddig legnehezebben/legtöbb időt igénylő játék amivel játszottam acsik szempontjából. Grat annak aki kiszedte belőle az összeset. Előttem lehetetlen akadályként tornyosul. )
[ Szerkesztve ]
(..(.)..)
-
CarajoEsp
senior tag
Hmm...nekem ez annyira nem jött ki, csak a Legends of Rockos számoknál, amiket nem a Master alapján tettek fel a lemezre. De pl. rock band kettőben is van egy két szám, ami szerintem elég rosszul van keverve és kell játszani a hanggal, hogy élvezhető legyen.
Gondolok itt főleg arra, hogy a gitárok nagyon elnyomják az éneket, még akkor is, ha nyilván az a legjobb, ha hangos, mert akkor tudod mi után játszol.-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
karakpecze21
senior tag
Hát ezt sajnálattal hallom.
Hihetetlen hogy még manapság is mennyi box-nál lép fel ez a hiba.
Pedig sok embertől azt hallottam hogy az újabb boxoknál már elvileg megoldódott ez a probléma.Az én boxom 2006.07.12 gyártású.Mondanom sem kell az enyém is bevérzett. De szerencsére megoldódott a bajom.Kop..kop..kop.
De viszont a legújabb alaplapok a Jásper alaplapok már jól szuperálnak, mert ott a cpu és a gpu is 65nm-es és ezáltal kevésbé is melegszik.Ez hallottam, hogy ez igaz vagy sem azt nem tudom.
Van itt valaki olyan akinek a boxában jásper lap van és mégis 3 led-es lett? -
Mr.Grincs
veterán
A 2500 önmagában nem sok, de 1500 ft az örs vezér terén lévő ikeában, az már szinte eladja önmagát.. Annyit sztem simán megér. Biztos hogy nem panaszkodnak a tengerimalacok sem az asztal miatt Jó az és meglepően stabil.
Djuree: Hát hamarabb nyomtam volna végig ha több időm lett volna rá. Egyébként sokkal de sokkal töbet vártam a játéktól.
[ Szerkesztve ]
-
-
laragirl83
őstag
demót kipróbáltam, graf szép de valóban, irányítás az valami tragédia
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Mr.Grincs
veterán
Okés köszi a tippet Az a baj hogy nem vagyok most valami népszerű a falubeliek körében mert 100%osra toltam fel a lakbért egy jópár háznél. De már a kúttal szembeni kocsmát megvettem. Jó nagy falat volt, azon kívül már majdnem midnen házat megvettem, de a sok kis utcában rengeteg van még amit nem sikerült még.
-
No.01
őstag
Ertem en. Nyilvan nem fog annyi aramot folvenni csak kicsit furcsalottam, h mindenhol azt irtak, h a Jasper 150-es tappal jon.
Meg egy kerdes: Sajna meg nemis raktam ossze a kicsiket mert sem erom sem idom nem volt. Ha szeretnem frissiteni akkor eleg annyit csinalnom, h a routerbol kijovo kabelt beledugom es magatol elindul a frissites vagy nekem kell ugyeskednem vmit?
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Demó nem volt nagyon nehéz, de nekem nagyon tetszett
spammer: Nekem semmi bajom a QTE-kel, sőt szeretem őket, és itt legalább az átvezető animációkban is van belőle, ami kifejezetten jó számomra.
Többi részről nem tudok nyilatkozni, kicsit elkeserítő amit írtál, de pl nekem a DMC4 nem jött be annyira elsőre mint ez. Tényleg megfogott az első pillanattól. NG2 még nem próbáltam, sajna a demó lokálzáras. -
No.01
őstag
Remelem azert egyszeruen fog menni a dolog, de amit en szivtam most az LCD TV-mediaplayer-HD-TV trioval azt nem kivanom senkinek...
Firmware frissites itt, aztan ott, de ez megsem kompatibilis ugyhogy vissza a regebbi soft...
Mind1 mostamr megy kifogastalanul hala Istennek[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Igen valoszinuleg megtorogetett egy-ket helyen, gondolhatod mekkora ko esett le a szivemrol, mikor az uj kabellel a box bekapcsolasanal 5.1-ben meghallottam a jellegzetes suhano-bugo-zugo boot hangot
Igy is 16 dolcsim banja, dehat inkabb 16, mint 300Kasza08: Sajnalom, azert visszavarunk
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
Hat, tegnap este kb 2 oran keresztul igazgatt, mozgattam, huztam ki-be /optikai kabelt / es egy nagy kuss az eredmeny.
De most megmozgatom megegyszer. Ha az erositom optikai inputja bedoglott, akkor meg felkotom magam, most vettem 4 honapja es ma mar soroztem is, nem tudom visszavinniViszont azt meg mindig nem ertem, hogy a gyari dugasszal ugye nincs hang optikan, de hogy mar kep sincs??
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
Az egyik interjuban megkerdeztek Slash-t, hogy a Sweet Child 'O Mine-t konnyebb-e muanyag gitaron eljatszani a videojatekon, mint eloben igazi hangszeren. A valasz termeszetesen az volt, hogy a Guitar Hero-ban sokkal nehezebb. Amit nem is csodalok, mert valojaban a Guitar Hero nem all tul kozel az igazi gitarozashoz.
Ezert szeressuk a dobot RB-en, bar az is tavol all az igazitol, de legalabb az alapmozdulatokat, az uto helyes fogasat megtanit, javitja a ritmus erzekedet.
Es nem utolso sorban igazi jo work-out, egy-ket huzosabb Metallica vagy Megadeth utan experten nem kicsit at szokott azni a polomAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok