Hirdetés
Aktív témák
-
eddie17
addikt
Itt privátban nálam vagy crazyman33-nál, és vegyél fel minket live-on is. Aztán róhatod a köröket
Egyelőre még coming soon, de szerintem ma már realizálódik a dolog, elég nagyszabásúra szeretnénk. Remélem minél többen tudtok jönni.
A forza2-vel kapcsolatban: Megértem, hogy ha valakinek drága a FM3, de most erre szálltunk rá, lehet lesz nosztalgia hónap is, ahogy írták, de most szeretnénk ezt. Meg hát nem kicsit jobb mint a 2 -
eddie17
addikt
Ha hitelesek a forrásaim, hivatalosan Magyarországon 24.én jelenik meg. Ezért is hívtak fel, hogy szombaton hozza a futár nekem. Viszont olvastam azt is, hogy más helyekről csak hétfőn tudják küldeni, mert a Microsoft késett egy picit.
Tovább is olvastam a hsz-eket: Ha tényleg ma mehetsz érte az király, bár nem panaszkodom, nekem a szombat is megfelel
-
CHIPman
nagyúr
Akartam írni Logiéknak ez ügyben, erre ez fogadott:
"E-mail Support is Temporarily Unavailable
During the next several days, Logitech will be transitioning our customer support e-mail system.
Email support will not be available from August 30 until October 12. We will not be able to receive new e-mails or respond to any prior e-mails during this time.
We suggest you check out support site at Logitech.com/support if you have a support question. Our support site contains answers to many frequently asked questions, software downloads, product features, and product documentation. If you still have a question, you can call us during our regular operating hours.
We apologize for the inconvenience. This is a temporary situation while we upgrade our e-mail system in order to serve you better." -
Mr.Grincs
veterán
Szerintem biztos hogy valamivel hűvösebb a vas nem állítom, hogy 5-10 fokkal de szerintem 1-2 fok különség lehet az biztos, mert alatta is jár a levegő.
kisJack: Akkor a dvd tok sokkal stabilabb, mint az én kezdetleges kupak V1.1 em
Sanya: Értem mit mondasz. De Szerintem sokkal praktikusabb volt a külön memória, független attól, hogy akkor elfoglalt volna 75% ot belőle. Eladható volt a memória, a géphez pedig simán lehet HDD-t venni úgy hogy nem kell kiválasztani hogy hova mentsem.
Beépítettre vagy a HDD reMeg fog szűnni a 60as pack?
-
Mr.Grincs
veterán
-
Peat;)
veterán
Annyira nem nagy ár, mivel 576-ban 99ft-al drágábban rendeltem elő. Vagy csak betegek lettek, 576-ra minden jellemző csak az nem hogy egy új játék olcsó legyen.
A warezos hozzászólásokat meg tessék bannal kicseszerinteni a fenébe, attól hogy egy régebbi tag ír szerintem még szigorúbb is lehetne rájuk a szabály. Tipikus magyar mentalitás, hogy a normálisak várják az átvétel napját, erre benyögik hogy ők már mindjárt kezdhetik benyomni a torrentet. Nincs azzal semmi baj. Ha nem pofával menne. Magáról a játékról persze én szívesen olvasok majd élménybeszámolót, az ilyen userektől is ahol a tájékoztatás a cél nem az arcoskodás...warez és warez között is van különbség. Off vége.
-
szaszlaci
addikt
Átviszi a sztereó kábel a Pro Logic információkat is, tehát az 5.1-et is ke lihet hozni, ha tudja a kódolást az erősítő.
sosperecek18: mindkét bejegyzésed szerint jó fog működni, az elsőnél a hangot az eredeti kompozit kábellel is ki tudod hozni, csak pattintsd le a müanyag burkolatot, hogy odaférjen.
alanwake: privátban segítek ha akarod, de ilyet ne kérdezz ebben a fórumban !!!
-
sch_a
addikt
Valóban sokkal életszerűbb h wireless fog csatlakozni. Am. meg nem hiszem h kiadnák pc-re is, egy részt az előbb taglalt warez miatt, más részről elég nevetséges lenne monitorok előtt fél méterre ugráló emberek látványa
Tipikusan olyannak készül, amihez nem árt egy nagy képernyős megjelenítő.
-
Mr.Grincs
veterán
Az irányítást már kezdem megszokni, egyre jobban belejövök a dologba. És valóban hangulatos csak zavar, hogy a tv bal oldalán van a forma akivel hentelek, de az sem vészes. Bár most elakadtam a játékban
GEy nagy szörny jön ki az úton keresztbefordult kukásautóból és nem tudom leszedni sehogy sem...
-
hdman
őstag
Ennél szebben én sem fogalmazhattam volna meg
Akkor nem csak nálam érződött az az átütő erő,ami árad a játékból. Alig várom,hogy vége legyen a munkának és legyakjak pár rosszarcú köcsögöt
Acsikat tényleg szórja, sztem lazán meglesz kb 800-900 pont elsőre.
Kb. olyan feelingem volt a játékkal kapcsolatban, mint az első Halálos Iramban film után. Jöttünk ki a moziból, és az összes 1.000 ccm Suzuki csikorogva indult el
Feel the power
-
Mr.Grincs
veterán
Persze, ne is add el mert mint látod aranyat ér. Mostmeg 400ezerért írt az egyik srác a gameren akivel bizniszeltem hogy 4K ért ad 256osat.....
Hát erre azt mondom, hogy kapja be a brét az a farok aki nem vette meg a boxomat mert akkor most let volna időm bemenni pestre és megvenni 4K ért a 256osat..
És akinek ilyenje van az ne adja el mert kb az életét menti meg később.
GTA 4 10megát foglal, fable 2 8 megát foglal, COD WAW 1et sem, moha airborne is keveset foglal. 3 mega a profilom de abba nem tudok belépni, hogy az mit takar. De gondolom a csicsamicsa új dash képemet. -
Mr.Grincs
veterán
Köszi szépen a segítséged, de hirtelen felindultságból bementem pestre és sikerült találnom egyetlen egy darabot. Meg igazából most olvasom csak a hozzászólásodat. Köszönöm mégegyszer a felajánlást és igénybevettem volna biztosan ha nem találtam volna. Bicskén lakok de minden nap bent vagyok pesten. 40 perc az utazás.
Annyit rohangáltam össze vissza ezért a kártáyért...Elmentem elősnek a MZS körtérhez ott van egy pár méterrel odébb egy konzolbolt ott nem volt memóriakártya. Elmentem a hunyadi térre a konzolok szervízébe, de mielőtt odaértem volna tök véletlenül belebotlottam egy konzolszervízbe...Bemegyek és oltári nagy kupi van..mondom nekik hogy ez a konzolok szervíze? azt mondja nem.....De közbe látom, hogy a forma hőlégfúvózik egy xbox 360 alaplapot ezerrel. Körbenézek és volt ott minden egymás hegyén hátán. Kb olyan érzésem volt mintha valami sufni műhelybe lennék. A fomra kb egy nézetméternyi szabad helyen dolgozott és körülötte csak lom és konzolalkatrész volt.
Egyből gondoltam, hogy ide futnak be a flashelésre, 3 led javításra és egyéb tuningolásra váró xbox 360ak és konzolok. Nagyon durván nézett ki a hely. Aki esetleg volt már ott az tudja hogy milyen aki még nem volt annak ajánlani tudom, ha el akar borzadni. Nekem is a lábamujjába ment az összes vér amikor megláttam a kibelezett boxokat. Nem volt itt sem elfekvőbe memóriakártya. Felhívtam az überkonzolt nekik sem volt de amúgy 3500 ft....
Elmentem a Platinum shopba és ott találtam egyetlen egy darabot, egy 64 megásat 4500 ft ért újat 1 év garival, mondtam az embernek hogy mennyit enged belőle? Semennyit.....Ó fakkk...Mindegy megvettem nem tudtam mást tenni. Lehet, hogy most nagy madárnak tartotok hogy ennyiért vettem ezt a memóriát, de hirtelen kellett.
És ha valaki olyan cipőben jár vagy járna majd mint én most akkor írjon egy privátot és én is szívesen kölcsönadom a kártyát azzal a feltétellel ha vissza is adja.
Nem sok az a 64 mega, meg igazából nem lehet megváltani vele a világot, de jelen esetben most sikerült. -
VD
őstag
Köszi! Tapasztaltam, csak a korábban itt feltette kérdésemre olyan válasz jött, hogy az új dash már magában foglalja ezt a patch-et is.
Lényeg, CD-RW-re kiírva (THX hdman, nekem is eszembe juthatott volna....), simán felment.
K3NZO:
Háló kábelem nincs (tudom, lehet kölcsön kérni
), mivel netbookkal rohangálok így csak mobilnetet használok, ergó zsinóros netem sincs amit közvetlen a boxra dugnék. Megpróbáltam megosztani a mobil netet a Box-val, de a korábban szintén itt kapott tanácsok és útmutató alapján nem ment (elismerem , biztos bennem a hiba, meghaladja a képeségeimet
),és qrvára se időm se kedvem vele b@szkódni többet. A multi nem vonz, a többit meg idáig a pendrive megoldottam. Ez az egy sz@r volt ami nem volt hajlandó így működni. De mindegy,most már ez is megoldva.
-
Xirtam
veterán
Ez így nem teljesen igaz! Oké a PC mondjuk úgy hogy messzebb jár technologiailag mint az Xbox... de nem egy megjelenítési és feldolgozási alapon nyugszik a kettő! Pl.: a PC sosem fogja úgy a textúrákat meg 16X-ni mint az Xbox mert máshogy működik az Xbox-ban található GPU számolási architeturája mint a PC-ben használatosak!
ez az egyik oka hogy a játékokat amik multiplatformosak átkel írni PC-re is... mert máshogy gondolkozik a két masina még ha az elve hasonló is!
-
-
Xirtam
veterán
Az mekkora lenne már Neon az F1-es kocsi alatt , aztán első rázókőnél elszállna az összes!
Nagyon remélem, hogy sokkal inkább szimulátor lesz mint arcade... ha kanyarban hirtelen adok gázt elvárom, hogy kipörgés gátló hiányában az autóm kicsúszón a francba! Nem pedig hogy driftelni kezdek amitől a N2O bár teletöltődik!
-
p_milan
aktív tag
Köszi zsocy! Cheat nélkül a két acsi kb 10perc volt. Azt hittem felrobbanok. 2órát besztam el erre tegnap előtt.
Írhatták volna a kódoknál, hogy nem fog vele menni ez meg ez az acsi.
Lényeg, hogy megvan. Meg gyorsan megcsináltam az 50 stunt jumpot, meg 30 manhuntot.
Beletelt egy kis időbe.
Mr. Grincs : Szerintem Gameren vegyél. Ott megvan az a 3 ember akitől mindenki veszi. Sorrendbe szerintem : Iceakos, Xsipi, Antihero.
-
p_milan
aktív tag
Na király!
Állandóan nyomom a full healt/weapon cheatet...
Nem írja ki, hogy letiltana valamit is.
Hazamegyek és kipróbálom.
hátha... (Bár van még egy csomó másik küldetés is. Eddig legnehezebben/legtöbb időt igénylő játék amivel játszottam acsik szempontjából. Grat annak aki kiszedte belőle az összeset. Előttem lehetetlen akadályként tornyosul.
)
-
CarajoEsp
senior tag
Hmm...nekem ez annyira nem jött ki, csak a Legends of Rockos számoknál, amiket nem a Master alapján tettek fel a lemezre. De pl. rock band kettőben is van egy két szám, ami szerintem elég rosszul van keverve és kell játszani a hanggal, hogy élvezhető legyen.
Gondolok itt főleg arra, hogy a gitárok nagyon elnyomják az éneket, még akkor is, ha nyilván az a legjobb, ha hangos, mert akkor tudod mi után játszol. -
karakpecze21
senior tag
Hát ezt sajnálattal hallom.
Hihetetlen hogy még manapság is mennyi box-nál lép fel ez a hiba.
Pedig sok embertől azt hallottam hogy az újabb boxoknál már elvileg megoldódott ez a probléma.Az én boxom 2006.07.12 gyártású.Mondanom sem kell az enyém is bevérzett.De szerencsére megoldódott a bajom.Kop..kop..kop.
De viszont a legújabb alaplapok a Jásper alaplapok már jól szuperálnak, mert ott a cpu és a gpu is 65nm-es és ezáltal kevésbé is melegszik.Ez hallottam, hogy ez igaz vagy sem azt nem tudom.
Van itt valaki olyan akinek a boxában jásper lap van és mégis 3 led-es lett? -
Mr.Grincs
veterán
A 2500 önmagában nem sok, de 1500 ft az örs vezér terén lévő ikeában, az már szinte eladja önmagát.. Annyit sztem simán megér. Biztos hogy nem panaszkodnak a tengerimalacok sem az asztal miatt
Jó az és meglepően stabil.
Djuree: Hát hamarabb nyomtam volna végig ha több időm lett volna rá. Egyébként sokkal de sokkal töbet vártam a játéktól.
-
Mr.Grincs
veterán
Okés köszi a tippet
Az a baj hogy nem vagyok most valami népszerű a falubeliek körében mert 100%osra toltam fel a lakbért egy jópár háznél. De már a kúttal szembeni kocsmát megvettem. Jó nagy falat volt, azon kívül már majdnem midnen házat megvettem, de a sok kis utcában rengeteg van még amit nem sikerült még.
-
No.01
addikt
Ertem en. Nyilvan nem fog annyi aramot folvenni csak kicsit furcsalottam, h mindenhol azt irtak, h a Jasper 150-es tappal jon.
Meg egy kerdes: Sajna meg nemis raktam ossze a kicsiket mert sem erom sem idom nem volt. Ha szeretnem frissiteni akkor eleg annyit csinalnom, h a routerbol kijovo kabelt beledugom es magatol elindul a frissites vagy nekem kell ugyeskednem vmit?
-
eddie17
addikt
Demó nem volt nagyon nehéz, de nekem nagyon tetszett
spammer: Nekem semmi bajom a QTE-kel, sőt szeretem őket, és itt legalább az átvezető animációkban is van belőle, ami kifejezetten jó számomra.
Többi részről nem tudok nyilatkozni, kicsit elkeserítő amit írtál, de pl nekem a DMC4 nem jött be annyira elsőre mint ez. Tényleg megfogott az első pillanattól. NG2 még nem próbáltam, sajna a demó lokálzáras. -
No.01
addikt
Remelem azert egyszeruen fog menni a dolog, de amit en szivtam most az LCD TV-mediaplayer-HD-TV trioval azt nem kivanom senkinek...
Firmware frissites itt, aztan ott, de ez megsem kompatibilis ugyhogy vissza a regebbi soft...
Mind1 mostamr megy kifogastalanul hala Istennek -
tiv83us
veterán
Igen valoszinuleg megtorogetett egy-ket helyen, gondolhatod mekkora ko esett le a szivemrol, mikor az uj kabellel a box bekapcsolasanal 5.1-ben meghallottam a jellegzetes suhano-bugo-zugo boot hangot
Igy is 16 dolcsim banja, dehat inkabb 16, mint 300Kasza08: Sajnalom, azert visszavarunk
-
tiv83us
veterán
Hat, tegnap este kb 2 oran keresztul igazgatt, mozgattam, huztam ki-be /optikai kabelt
/ es egy nagy kuss az eredmeny.
De most megmozgatom megegyszer. Ha az erositom optikai inputja bedoglott, akkor meg felkotom magam, most vettem 4 honapja es ma mar soroztem is, nem tudom visszavinniViszont azt meg mindig nem ertem, hogy a gyari dugasszal ugye nincs hang optikan, de hogy mar kep sincs??
-
tiv83us
veterán
Az egyik interjuban megkerdeztek Slash-t, hogy a Sweet Child 'O Mine-t konnyebb-e muanyag gitaron eljatszani a videojatekon, mint eloben igazi hangszeren. A valasz termeszetesen az volt, hogy a Guitar Hero-ban sokkal nehezebb. Amit nem is csodalok, mert valojaban a Guitar Hero nem all tul kozel az igazi gitarozashoz.
Ezert szeressuk a dobot RB-en, bar az is tavol all az igazitol, de legalabb az alapmozdulatokat, az uto helyes fogasat megtanit, javitja a ritmus erzekedet.
Es nem utolso sorban igazi jo work-out, egy-ket huzosabb Metallica vagy Megadeth utan experten nem kicsit at szokott azni a polom
Aktív témák
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest