Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
p_milan
aktív tag
válasz Xirtam #33195 üzenetére
A régiről, vagy az "újról"? Egyébként azt mondják annyit is ér (~2ezer forint), illetve talán egy ember kivételével eddig csak fikázást hallottam róla, így személy szerint ki sem próbáltam, pedig annak idején a Pc-s 2Ds verzió nagyon nagy kedvenc volt. Még mindig emlékszem a hülye pályákra.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz 30z.Samu #32443 üzenetére
Egyébként most én is inkább visszaszoktam a PCre. Megvettem az Elitet egy fél éve, ott a sok játék, valami még ki sincs bontva, és ennyi. Esetleg filmet nézek rajta Win MediaCenteren keresztül.
Úgyhogy, ha valakit érdekel egy Elite két joyyal, tökéletes állapotba, 10hónap Liveval, meg egy rakat játékkal, az szóljon. Jó árba adom.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
-
p_milan
aktív tag
válasz Devil111 #31994 üzenetére
Ha valóban a RESI5ös bundlet rendelted, és erről van valami bizonyítékod is akkor természetesen ki kell, hogy cseréljék. Sajnos gondolom nem vagy pesti, ezért ragadj telefont és egyeztesd le velük, hogy mi történt, és mit ajánlanak neked ennek kijavítására... (A visszapostázást gondolom azért neked kell majd állni... ) Nem hiszem, hogy egy ilyen bolt lerázna csak úgy!
Sok sikert.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz Rabbitf_24 #31993 üzenetére
Akkor lehet, hogy volt vmi rendszerupdate amiről lemaradtál, és kellene a HDDről való futtatáshoz. Elég hozzá egy sima UTP pecskábel - ha routered van - és akkor elméletileg leszedi a szükséges frissítést, és többet nem fog macerálni.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz Rabbitf_24 #31989 üzenetére
Van otthon neted? Ha routeren keresztül van megosztva, akkor csak adsz egyet kábelen a boxnak és, és csatlakozik is, letölti a patchet, megy a game.
Ennyi.
Egyébként nem tudom miért kellene az elindításhoz patch. (Honnan tudja, hogy van hozzá, ha nincs liveon? :S)
[ Szerkesztve ]
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz Mr.Grincs #31805 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni. Nagyon szar volt az on-line game benne. (Lehet azért, mert akkor még web 'n' walkról nyomtam.) Kevesen voltak, nem volt semmi értelme 2v2 volt.
Tele volt buggal. (A gyereket mindig ugyan oda tette a gép újraéledéskor, és csak lőttük, meg se tudott mozdulni.)
Nekem egy CS, 100x jobban bejön, mint ez. De nekem a game sem tetszett annyira mint neked, úgyhogy hajrá
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Hali!
Valaki összekötötte már a boxot XPvel? Olvastam, hogy kell hozzá ez a sz@r MS Media Center, de ilyet XPhez csak úgy találok, ami bele van integrálva a telepítő CDbe... Nincs meg ez külön? Nem hiszem el, hogy ez egy ilyen szutyok program.
Windows 7et akartam felrakni, de azt meg nem lehet még normálisan aktiválni...
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Ha nem vetted volna észre XuChinek nem volt még egy játék ami tetszett volna...
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Most gondolkoztam pont, hogy kiírom dvdre az avi filmeket amiket meg akarok nézni, és xboxon tolom. Aztán gondolkoztam rajta, hogy ugyan mi a fenének, a gép mindig megy, úgyhogy inkább arról nyösztetem szegényt, már csak össze kell heggeszteni a kettőt.
Ez lesz az esti feladatom, javaslom neked is.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz alien_ #31419 üzenetére
Jaja, a kocsmai kockás/órás gépek nagyon viszik a pénzt. Biztos szarul duplázol! Szerintem hagyd abba!
Egyébként nekem annak idején mindegyik netes bolt válaszolt - mailbe feltett kérdésemre - , hogy épp milyen alaplapos az a bundle amit kinéztem. Ha kértem akkor megnéztek a LOT, stb számot is nekem.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz Xirtam #31239 üzenetére
Ez egy fórum, ahol segítünk az embereknek. Kb az itt feltett kérdéseket máshol is fel tudjuk lelni az interneten, ha van elég időnk rá. Mellesleg én beírtam a keresőbe, hogy fable (254 találat) és 20percet szántam kb. rá kisebb megszakításokkal, de nem leltem meg hirtelen.
Plusz egy kicsit tényleg frusztráló kezd lenni, hogy ha valaki kérdez valamit akkor egyből 1.hsz, keress vissza stb. A fórum nem ezért van...
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Csak nekem tűnik ez furcsának? Supermennel megölöd Batmant. Ezreket gyilkolsz le egy zombitámadás sújtotta faluba, 5000golyótól sem halsz meg a csatatéren. Ezek ugyan olyanok, nem tudom miért vannak ezen sokan kiakadva!? Nem véletlen rontották el, nem bug, direkt így akarták.
Olyanokat céloztak meg vele, mint pl én. Bejött. Ha valós autószimulátorra vágyok beleülök az ótóba és kész.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Elkezdtem újra CSzni egy hete. Ma is játszottam 8órát kb, és hányok... Rájöttem, hogy miért is választottam a boxot... Érdekes abba nincsennek ilyen dolgok, ott lehet értelmesen multizni is. De ez? Ez valami katasztrófa sajnos. Ezen is látszik a magyar mentalitás. Jó boxot mindenkinek.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz Mr.Grincs #31195 üzenetére
A legpontosabb valutaszámoló oldal az, ahol épp veszed a valutát. Sajnos én is elcsesztem néha, mert nem az OTPs árfolyamot néztem, így mindig többet húztak le pár százzal a kártyámról. Azok egyébként képesek megvárni míg legszarabb a forint, és akkor levenni.
(..(.)..)
-
-
p_milan
aktív tag
válasz Gebriel #31142 üzenetére
Én pont ma bontottam ki az Assassin's C-t. Hááát nem azt kaptam amire vártam. Én azt hittem, hogy egy jó kis hentelős, ugrálós, házakon mászkálos dolog. Erre egy szarabb rpgt kaptam. :S Videókta néztem róla, abból nem ez jött le. Nem játszottam vele igaz sokat, kb 2órát, de eddig nem ájultam el tőle, úgyhogy remélem a továbbiakban többet fog nyújtani.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Díjtáblázat, azaz ennyi a költség/darab. Nincs csoportos/családi kedvezmény.
GoW2 Limited Edition egy csomó ideg 17,95 fontért volt Zavvin, természetesen újonan. Úgyhogy nem ér meg szvsz15öt a használt. (Onnan 99cent a postaköltség, nem 2,95...)
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz Mr.Grincs #30726 üzenetére
GTA4et kapsz itthon használtam 5-6körül. Illetve, ha itthon bemész egy konzolboltba ott sem fogják olcsón hozzádvágni a játékokat. Szerintem nincs olyan mo.i bolt ahol 6.9k-ért kapsz Resit. Van egy csomó bolt nélküli webshop ahol rohadt olcsón lehet hozzájutni játékokhoz. Ott kell vásárolni.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
-
p_milan
aktív tag
válasz Rabbitf_24 #30700 üzenetére
Hol nézed? Settings/Memory menüpont? Mert ott ha belemész a gameba akkor nekem van olyan hogy : game 6,4Gb save : 10Mb, vagy valami hasonló. És csak a gamet törlöm ki.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz Rabbitf_24 #30696 üzenetére
Gondolom nem próbáltad még ki a törlést. Ott külön vannak szedve a dolgok, és mindent külön lehet törölni. (Én is meg szoktam hagyni a mentéseket, mert nem túl sok helyet foglalnak, és hátha egyszer újra kedvet kapok hozzá. )
(..(.)..)
-
-
p_milan
aktív tag
Miért játszol? Haszna nem sok. Na kb erre jók a G-k is. Lehet gyűjteni mert az jó, és növeli a játékidőt.
Szellemírtók! Lent a táblázat.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Tegnap sikerült átlépni a 10000Gs "álom"határt. Igaz már hetek óta csak 4G hiányzott hozzá. Tegnap megjött a jóárosított Assassin's C, DeadSpace, Mortal vs DCm úgyhogy most lesz mivel játszani egy darabig...
Egy kérdés, mert az nem tiszta. Mi az a Ranked meccs? Csak annyi, hogy véletlenszerű emberrel játszok neten, és mondjuk nem számít annak, ha egy havert meghívok játszani? (És mondjuk ez mi : Chat Lobby Matches ) köszi )
[ Szerkesztve ]
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz Poonkie21 #30661 üzenetére
Mit értesz azon, hogyérdemes e hozzá venni? Én nem szeretm az ótós játékokat, így nekem nem, de sokan tolják vele, így gondolom, hogy megéri. Az eredeti MS kormányon kívül még vehetsz Logitech Drive Fx-et, mást azt hiszem nem eszik meg.
Xirtam : Gondolom USB nem? Vagy mire gondolsz?
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz Scr1pter.cg #30562 üzenetére
Attól függ mire akarod rákötni a hangot. Keress rá a gugliba a Jack, RCA csatlakozókra, és meg fogod találni, hogy neked épp melyikből melyikbe átalakító kell, ha annyira nem ismered őket.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Ilyen game, amivel ilyen probléma van kb 5-6darab. Én is idáig egyel futottam össze (pont a halacskás játék az arcade lemezen - barátnőm kedvence - ezért vettem meg... )
Úgyhogy nem kell majd azt nézned, hogy mi fog menni, és mi nem. Itt kb erről van szó...
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz Petykó78 #30534 üzenetére
Hali!
Nem láma a kérdés. Elvileg jó helyen is keresed, csak nincs ott. Kérdeztem már én is a fórumon, azt mondták, hogy a TV nem támogatja a 60Hzet... Javasolták, hogy nézzek meg másik HDMI portot, ugyan úgy nem ment. Úgyhogy eladtam a gamet.
__________________________________________________________________________Most rendeltem meg a DeadSpace-t, Mk vs DCt, meg az Assasin Creedet. 14k postával együtt, az szerintem nem olyan vészes.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Szerintetek, ha ezt megrendelem, akkor azon lesz magyar hang, vagy ez honnan derül ki?!
________________________________________________________________________Valakinek egy wolverine esetleg? Csere is érdekel... Jó kis hentelős game (volt). 3 hosszú este játszottam vele és más csak egy acsi hiányzik (hardon végigtolni). Tetszett a game, de sajnos a végére egy kicsit kipurcant szerintem. A kombók közül kb 5-6ot használtam, és hát ha hardon is végigviszem akkor ennyi volt a game... Mind1, ennyit megért, bukni nem fogok rajta sokat.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Erről az oldalról tud valaki vmit mondani? Mert elég nevetségesen alacsony árak vannak.
(A gameren hirdették a múltkor, viszont az admin valamiért egyből leszedte... Lehet rontotta az üzletét!?. )
Rabbitf_24 : (Csak az kell lenyomni, nem kell más, de mindjárt indulok haza és megnézem)
[ Szerkesztve ]
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz Rabbitf_24 #30463 üzenetére
Nyomd le a gombát, ne forgasd kb.
Egy még jobb kérdés, hogy tudok játszani LIVEon a GTA4el, vagy hogy kell ezt elképzelni, mert tegnap futólag kerestem, de ugye ilyen menüpont nincs.
[ Szerkesztve ]
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Hali!
Tudom volt már téma többször, de azért küldene valaki egy leírást mondjuk privibe, hogy XPvel hogyan tudom összeheggeszteni a Boxot, hogy tudjak rajt aértelmesen nézni ezt azt. Vagy nincs valami szájbarágós oldal, most nincs kedvem ezzel szpni.
Köszi!
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz Rabbitf_24 #30395 üzenetére
Az jobb ha a memória hullik meg? Mert, hogy azt mondják a Jaspernek meg az a gyíkja. Hűtésmod nélkül garival kell venni gépet, és akkor "tök mind1", hogy mi baja lesz.
Aki warezol az meg számoljon azzal, hogy zsebből kell fizetnie a javítást. Csókolom!
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Átlagban 6Gigával kell számolni, tegnap töröltem 4-5gamet az mind 5,8-6,4 Gb között volt. Attól függ, hogy milyen csatik vannak a TFT monitorodon. Ha minden igaz, akkor ezeket kapod a PRO packhoz :
Microsoft Xbox 360 Pro Pack
- 60Gb merevlemez - Vezeték nélküli joypad - Scart adapter - Component HD-Av kábel - HDMi port - Fejhallgató - Hálózati kábel - Adapter - 1 hónapos Gold Live kártya...(Lehet venni kell majd egy VGA kábelt.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Tegnap azért még vártam utánad egy fél órát. Na mind1, a lényeg, hogy megvolt. A Prototypere vevő leszek majd, ha addig nem szerzem be, és véletlen eladnád! :-) Szerintem a Wolverinenel végzek jövőhéten. (Ez nagyon tetszik, kár hogy nincs valami multi része... )
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz brownus #30298 üzenetére
Plusz még annyi, hogy a fullHDs filmek nem kicsit terhelik meg a boxot, így megnövelve annak meghullásifaktorát (azt! ). Én is szerettem volna nagyon erre használni, de lemondtam róla.
Tényleg. Mi kell ahhoz, hogy MS Win media centerrel (vagy mi segítségével) összekössem a PCt a Boxxal? Elég ha csak egy alhálón vannak? ("Problémám", hogy a gép wifin, a box utpn kapcsolódik a routerhez.)
Köszi.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz brownus #30293 üzenetére
Van egy két program a neten ami készít az mkv-ból, xbox által is lejátszható formátumot. Én erre (2x) a Xilisoft HD Video konverterét használtam, de nem érte meg a fáradozást. Mire átkonvertál egy ilyen 8Gb körüli filmet elunom az agyam... (Vegyen médiaboxot, ezt meg használja arra amire való...)
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz TakkerX #30279 üzenetére
Ha nem akarsz warezolni, akkor teljesen felesleges a hűtésmod, sőt inkább káros, mert csak a baj lesz vele, és lehet az MS nem is javítja majd gariba.
Ha warezra szánod magad, akkor meg elég, ha imádkozol, hogy ne hulljon meg. Majdnem mindegy, hogy van/nincs benne hűtésmod.
__________________________________________________________________________Tegnap beszereztem a Wolverine-t. Így elsőre jónak tűnik, szeretem az ilyen "észnélküli" kaszabolós játékokat. Nem tudom, hogy kitart e a végéig az élvezet, mert ugye egy fegyvere van, de lehet ezt azt fejlesztgetni benni. De majd, ha meglesz az 1000G mondok róla részletesebb véleményt.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz Mr.Grincs #30239 üzenetére
A hangok a fejedben diskurálnak? Vagy kik?
__________________________________________________________________________Tegnap leültem a box elé, és elkezdtem CSzni a PCn. Oka : eladtam minden játékot/vagy amit nem azt végigvittem. Nem tudtok valamit ami mostanában jelent meg és érdemes lenne beszerezni? (FPS - Resi5höz hasonló pl.) Prototyepot nézem, de senki nem akar eladni 13kt meg sajnálok rá.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Vannak tényleg jó árba dolgok! Esetleg rendeltél is már innen? Van valami tapasztalat?
Most kellene valami a Resi5 helyett, mert tegnap sikerült megszereznem az 1000.Gt. Nagyon tetszett a game, bár prof szinten a 2-3 és az 5-3as chapter igen csak nehéz volt. Végig az AI-val toltam profon, mert akik csatlakoztak hozzám Liveról azok elég gyenguszik voltak.
(HagaNRG : Nekem 1 munkanap alatt itt volt, neked kettő. Bebebe én nyertem.)
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Gyrekek az szerintetek milyen, hogy rendeltem a sendit.com ról egy játékot péntek este, és ma amikor hazajöttem itt volt az ajtóm előtt? Kicsit dúrva azért angliából... Hol van ettől a magyar posta belföldön is akár?
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
-
p_milan
aktív tag
Nem Grincstől kérdeztem, hanem úgy általába mindenkitől. Egyébként sajnos a mai világba nem tudod, hogy mit adnak el neked. Főleg a mi kis hazánkba... Lehet havernak megment a boxa, és a konzolboltos barátja kicserélt belőle valamit. Nem lehetetlen.
Na de akkor zárjuk le ezt a vonalat.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Már nem azért de mi a ... baj van a matricával? Attól még, hogy nem tudom, hogy hol kell keresni azt a szart, és esetleg ellenőrizni, hogy nincs e vele valami, attól az még nem warez szerintem.
Ha nem megy ez a Moderátorosdni akkor add át Xirtamnak, úgy is annyira akarja
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Isten ments, csak érdekes módon én nem láttam egy MS matricát se a gépen, és azért érdekelt volna, hogy hol van. Ez amit linkeltél kép a HDD alatt van? Nem szedtem még le róla, és nem is szándékozom, megcsak megmozdítani sem a polcról. (Ma azt álmodtam, hogy 3 piros led világított, teljesen beteg a tudatalattim )
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Egy hülye kérdés. Nem tud valaki beilleszteni egy képet az MS matricájáról? Mert már többször is nézegettem a gépet, de nem láttam rajta matricát, csak egy fehér szart, amit a konzolbolt rakott rá. Lehet az alatt van? (Nem akartam nagyon basztatni. )
én sem téged, de ha így folytatjátok...
[ Módosította: bwoay ]
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz Xirtam #29932 üzenetére
Gondolom otthon csak jogtiszta szoftver használsz. Semmi crack, patch, feltört verzió stb. Na csak azért, mert manapság nincs egy gép se warez nélkül kb. Nem csak azért mert fizetni kell érte, mire beszerzi az ember az összes programot tisztán... Lemegy a nap.
Na jó, ez nem vonatkozik az Xboxos játékokra, az egy kicsit más kategória, de azért a warezt sem kell ennyire üldözni.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz F.B.I. #29863 üzenetére
Ezért mondtam,hogy 30ért is max olyat amihez van 120as HDD. Mert azt eladom 15ért és 15ért kaptam egy szart. Bár az meg már nem is sok egy gépért attól függően, hogy mennyit bír.
___________________________________________________________________________Valaki nem tud eladó Wolverinet vagy Prototypeot használtan jó áron?
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz F.B.I. #29863 üzenetére
Ezért mondtam,hogy 30ért is max olyat amihez van 120as HDD. Mert azt eladom 15ért és 15ért kaptam egy szart. Bár az meg már nem is sok egy gépért attól függően, hogy mennyit bír.
___________________________________________________________________________Valaki nem tud eladó Wolverinet vagy Prototypeot.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz rigo88 #29858 üzenetére
Milyen a gép? Mert semmi paramétert nem írsz róla. Egyébként személy szerint nem vennék használtat. Főleg nem 40ért.
syl5 : Szerintem nem lehet, legalábbis eddig nem hallottam róla, ezért játszottam az online profillal offlineba, hogy ezt elkerüljem.
[ Szerkesztve ]
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz rigo88 #29852 üzenetére
Elég sok mindentől függ.
Flashelve volt? Mekkora HDD van hozzá? Milyen eszközöket adnak hozzá pluszba? (kábel, headset stb...) Van rá garancia? Meddig? 2kontroller tök mind1 majdnem, max plusz 2ezer az árba.
Most prot 60as HDDvel kapsz 55körül, és "szerezhetsz" hozzá +1joyt "ingyen". Egy használtér a fentiek ismerete nélkül max 30at adnék, azt is csak egy 120 vinyóval.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Én On-Line profillal játszottam - net nélkül - 3hónapig, pont ilyen okokból mint te. (Csak mobilnetem volt, bár azzal is multiztam rendesen, mert jó volt a jelerősség)
Az On-Line profillal ugyan úgy be lehet jelentkezni net nélkül is, így nem fog semmilyen probléma lenni belőle, hogy melyik alatt töltötted le, illetve az acsik/mentések stb is egy helyen lesznek. szvsz.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz F.B.I. #29618 üzenetére
Na. Már annyiszor akartam kérdezni, hogy mi a francért rohad le az egész, ha megnyomom a Xbox gombot, de akkor azért mert a 120ból kb 20Gb szabad hely van... Ennek azért annyira nem örülök, mert elég idegestő néha. Ha játék közben jön valami üzenet, van úgy hogy meg is szaktja a gamet. (Takartok a HDDről akkor. )
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz Gebriel #29569 üzenetére
De kb írták vagy 20x. Meg nem is megy a warez, úgyhogy lehet azért ritka. A BANt nem a másolt játékért kapod (csak?), hanem a módosított dolgokért. Hogy vigye a másolt gameket ahhoz módosítani kell néhány dolgot szoftveresen, az MS ezeket keresi, és ez alapján szórja a BAN-t.
Ez feltehetően nem egy állandó figyelést jelent, így lehetséges, hogy valaki másolt játékkal is LIVEozhat huzamosabb idejig. De, ha szerencséd van akkor az első próbálkozásnál kiszűrnek.
Egyszóval : bannolnak.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Hát nem is tudom. Elég szarnak tűnik. Van egy két game amiből ki lehet szedni az 1000Gt 1-2ór aalatt, de mi a szarnak vegyek meg ilyen gameket, csak azért, hogy gyűjtsem a Gket? Nem mondom, szeretem kiszedni az 1000G-t azokból a játékokból amik tetszenek, de ez itt most nem arról szól.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Hali!
Most vittem(vittük) végig a Resi5öt, és kezdtem egy új gamet nehezebb fokozaton, viszont eltünt az M92es pisztoly teljes upgradeval(M93). Valaki tdja esetleg, hogy azt miért nyelte be a rendszer? Én basztam el valamit esetleg?
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz rudymester #29500 üzenetére
Azt hol tudom beállítani a mygamercardon, hogy ne angolnak, hanem magyarnak lásson az a szar? Egyébként a magyarok között is érdekes dolgok vannak. Gondolom a fele warezol, mert egyébként ennyi acsit összeszedni... Érdekes lenne.
capafog23 : Nem most fog még csak megjelenni?
[ Szerkesztve ]
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz bexinho23 #29482 üzenetére
Szerencsére a nehéz részeknél mindig beugrik valaki a netről. Most a 6-1nél tartok, este akkor rádirok, ha lesz kedved akkor hajrá.
Ha újrakezdem HarciMarci fokozaton, akkor az inventorim kiürül? Mert, ha igen akkor nem tiszta, hogy hogy szedem össze az acsikhoz szükséges dolgokat. Illetve ammot nem lehet venni valahol? Elég szar így, hiába van jó fegyverem...(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz Mr.Grincs #29459 üzenetére
Én nem tudtam, hogy menekülni kell, úgyhogy a hóhért legyaktuk. A tetőre egy lépcsőn tudsz felszaldni amihez ki kell ugrani az ablakon a kis házból és szaladni előre/bal.
A tető vált be nekünk is, onnan könnyebb leszedni a sok hülyét. Valaki este? 3-3nál tartok.
(..(.)..)
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MIUI / HyperOS topik
- Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest