Hirdetés
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
Tomazoe #29929 üzenetére
Na,szóval az úgy van, hogy ha Xbox tulaj szeretnél lenni tessék szépen nem warez-olgatni! És, hogy mért ezzel kezdjük? Felmész golemkonzol drága oldalára mi az első? Akkora betűkkel van kiírva mint a Googléra a Google hogy Warez gyúrkák vagyunk és hurka nyakúak!
,Én,megértem ha valaki Warez-ol!De az magáért beszél...ezek az emberek abból élnek hogy játékot csinálnak a közönségnek ergo nekünk, jó lehet nem halnak,éhen ha te nem veszed meg a játékukat! De neked hogy esne?(most általánosságban beszélek) Hogy esne az ha kemény több hónapos munkáddal más úgy ékeskedne hogy azért nem tett le semmit az asztalra csak vett egy DL DVD-t azt berakta a boxába!
Aszem szólni fogok egy modi-nak a kimeleés végett a totyik nevében "NO WAREZ!!!!" feliratot! Igaz most szó nem volt róla, de egyre több manapság...
Aki meg warez-ol és teszi szépfiút annak meg finoman megüzenem, programozónak készülök és igen harcolni fogok a warez ellen, hogy mér?!Azé!
Ha meg warezgyurka vagy harapdáld a dl dvd-d azt ülj a sarokba 1-es!
Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest