Hirdetés

Aktív témák

• Xirtam

veterán

válasz Tomazoe #29929 üzenetére

:((( Na,szóval az úgy van, hogy ha Xbox tulaj szeretnél lenni tessék szépen nem warez-olgatni! És, hogy mért ezzel kezdjük? Felmész golemkonzol drága oldalára mi az első? Akkora betűkkel van kiírva mint a Googléra a Google hogy Warez gyúrkák vagyunk és hurka nyakúak! :(((

,Én,megértem ha valaki Warez-ol!De az magáért beszél...ezek az emberek abból élnek hogy játékot csinálnak a közönségnek ergo nekünk, jó lehet nem halnak,éhen ha te nem veszed meg a játékukat! De neked hogy esne?(most általánosságban beszélek) Hogy esne az ha kemény több hónapos munkáddal más úgy ékeskedne hogy azért nem tett le semmit az asztalra csak vett egy DL DVD-t azt berakta a boxába!

Aszem szólni fogok egy modi-nak a kimeleés végett a totyik nevében "NO WAREZ!!!!" feliratot! Igaz most szó nem volt róla, de egyre több manapság...

Aki meg warez-ol és teszi szépfiút annak meg finoman megüzenem, programozónak készülök és igen harcolni fogok a warez ellen, hogy mér?!Azé! :DDD Ha meg warezgyurka vagy harapdáld a dl dvd-d azt ülj a sarokba 1-es! :(((

Aktív témák

Hirdetés