- Path of Exile 2
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
A fordulatszam a homerseklettol fugg. Ha tok poros meg pokhalos szoszos a hutoborda akkor jobbnan porgeti a ventit az szabalyzo.
Amikor szedtszedtem es csereltem ventit az enyembe azt hittem nulla por lesz bennne.Ahhoz kepest a latvany onmagaert beszelt. Mindenhol szosz volt. Szerintem az utcaban az osszes szoszt beszivta a boxom Utanna meglepon halk lett hogy kidzsuvaztam./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
heihachi
addikt
válasz Bagira01 #31198 üzenetére
Próbáld ki, hogy DVD-t játszol le vele. Akkor jelentősen visszaveszi a fordulatszámot, teljesen behalkul. Ha mégsem, akkor tuti tönkrement. Egyébként nekem is elég monotonon, magas fordulaton nyomja a venti, de legalább nem melegedett még el. kopp-kopp
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Bagira01
veterán
Lehetséges, hogy xbox 360-on tönkremenjen a vantillátorszabályzás? Nekem állandóan maxon jár
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
p_milan
aktív tag
válasz Mr.Grincs #31195 üzenetére
A legpontosabb valutaszámoló oldal az, ahol épp veszed a valutát. Sajnos én is elcsesztem néha, mert nem az OTPs árfolyamot néztem, így mindig többet húztak le pár százzal a kártyámról. Azok egyébként képesek megvárni míg legszarabb a forint, és akkor levenni.
(..(.)..)
-
Mr.Grincs
veterán
Itt Londonban £25 ert vettem. Magyar fillerbe atszamolva 7,8046.01 Ft.
Ez a legpontosabb valuta szamlol oldal: EZ[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Bagira01 #31190 üzenetére
Venti ugyben PU megy.
A VGA kabel szerintem hasznosabb lenne. Azon van hang kivezetes is.
Xirtam elvtars eppen arul egyet. Feljebb linkelve is van./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Bagira01
veterán
Sziaszttok!
Most vettem egy falcon lapos xbox360-at, ugye ennek már 3 pin-es venticsatlakozója van. A baj az h hiába kötöttem rá egy Y elosztót és rádugtam egy másik ventillátort, az nem megy, csak a gyári. Miért lehet ez? A másik kérdés az lenne, hogy összekötöttem hdmi kábellel a gépet a monitorral, de ugye hang nincs, mert nincs beépített hangszóró. Ilyenkor hogy lehet megoldani a hangot? Vagy vegyek inkább vga kábelt hozzá?Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
lvnt
őstag
válasz 7600 GS #31187 üzenetére
1. Idézet az első hsz-ből:
"A Microsoft online rendszere az Xbox Live, melyhez két féle előfizetési típus tartozik: az ingyenes silver, amellyel a játékdemókat kis késéssel (1 hét) letöltheted és van a gold, ami havonta körülbelül 1000 forintba kerül, így játszhatsz, beszélgethetsz más emberekkel online."Annyit még hozzá tennék, hogy megéri előfizetni a goldra, nekem csak egy hónapig volt (ugye a próbahónap), de nagyon megszerettem, most fogok venni előfizetést.
2.Mindenképp érdemes hdd-re másolni, mivel így kíméled a box olvasóját és összehasonlíthatatlanul halkabb lesz a gép.
3. Nem, csak a Microsoft saját kormánya jó hozzá és az egyik Logitech egyik típusa, most nem jut eszembe a neve.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Köszi! ÉsMr. Grincs, neked is !Most ezt néztem ki 61-ért[link] Adnak hozzá játékot, méghozzá nagyon jót.
De még egy-két dolgot mindig homályosan látok, please világosítsatok fel.
1.: Ha előfizetek live-ra, akkor mit kapok érte?
2.:Hogyan érdemesebb használni a játékot? DVD-ről vagy pedig ha HDD-re felmásolom.
3.:Minden kormány kompatibilis vele?Egyelőre ennyi.
Üdv.: Marci
-
Xirtam
veterán
Ha valakit érdekelne! Eladó
Totyik lakóknak kedvezmény jár!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz 7600 GS #31182 üzenetére
Kb annyi amennyit levi is irt. De jol gondold meg hogy megveszed e, mert ha lenne mondjuk 73ad egy uj elitre akkor inkabb jobban megren beruhazni 56K ert egy PRO 60 gb os packre es melle tudnal venni 10K ert egy eves live elofizetest+ 10 k alatt egy uj jatekot es akkor ott vagy hogy van egy ev liveod meg egy jatekod. Nem feltetlenul kell uj gamet venni csak mondtam egy peldat. A Resident evil 5 7k korlul van ujonnan. Azt csak ajanlani tudom, meg meg sokan masok is szerintem. Vagy a GTA 4et vagy akarmit vehetsz.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
XuChi
addikt
Beszereztem a fable 2-t. Hát csak super jelzéssel tudom illetni. Valami hatalmas miket kidolgoztak. A kutya az valami atom aranyos. Beugrottam a tóba egy szikláról. Szép fejest. A kutyus ott dekkolt gondolkodott kicsit és utána hopp ő is beugrott . Atoooom. A környezet, a karakterek, a ZENE, meg úgy álltalában minden tökéletes benne.
És akkor egy kérdés. Van egy küldi a legelején. A banditákat kellene megrendszabájoznom, de a térképen a házamra (Cigány szekeremre) mutat folyamatosan az arany guild pecsét jel. A küldiknél hiába nyomok A gombot a küldetésre nem történik semmi sem . Ez most egy bug? Vagy mi?
-
lvnt
őstag
válasz 7600 GS #31182 üzenetére
65-67-70 ezer. Pl.:Konzolvilág árak
-
Mr.Grincs
veterán
Hat...igazabol..a Ross nak lesz baj, ha nem jo a jatek. Szerintem itt azert a meghajto is defektes lehet mert eleg regi darab a box. Es meg semmi sem volt benne cserelve.
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Gebriel #31176 üzenetére
De tok karcmentes a lemez Szerintem azzal csak artanek neki.
40% nal kifingott a felmasolas 3 szor.
A GOW meg elsore felment igaz hogy porgott meg kattogott ezerrel
A meghajtora gondoltam hogy hangos.[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz Mr.Grincs #31175 üzenetére
Amugy nagyon hangos ha nincs felmasolva a hddre.
hangos??
Pont tegnap írtam, hogy mennyire meglepet, hogy milyen halk lett a box.
40GB PS3- hangosabb volt amikor ment rajta a hűtés.
Töröld meg a lemezt akkor ,
Nekem is írta már ezt ki. Puha ruhával át töröltem. Utána gond nélkül fel ment. -
Mr.Grincs
veterán
válasz Gebriel #31173 üzenetére
Igen automatikusan. Nem kell kulon arra a menupontra menni, hogy play from HDD.
Amugy nagyon hangos ha nincs felmasolva a hddre.Nemretem miert ilyen silany a minosege es ilyen rovid az elettartama ezeknek a meghajtoknak.
Az a box amin most nyomatom a gameket itt Londonban. Eppen masolnam fol a Prince of Persiat a hddre es kirta hogy a lemez lehet koszos, vagy karcos. OOO bakker mondom. Es itt nemtudom hol lehet ilyen sufni konzolboltot talani, mert inkabb ujat vesznek mint megcsinaltatjak a cuccot. Pedig feltettem a new dashboardot./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Gebriel
veterán
Ha felmásolom a játékot a HDD-re akkor automatikusan onnan indítja el a játékot?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Gebriel #31171 üzenetére
Nah en felveszlek akkor.
Remelem egy jodarabig megtartod a COd 4et mert fain jatek.
28.an megeyk haza es akkor sztem 30.a korul mar nyomathatjuk a COD4et addigra a liveot is beszerzem./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Gebriel
veterán
Nah én vagyok, ha valaki multizna velem COD4-el vegyen fel
gemertag: CyberpunkHUN[ Szerkesztve ]
-
szikrobi
csendes tag
Hali!
Nem tudom játszik-e valaki Battlefield 1943-at?
A kérdésem az lenne,hogy ha kiugrasz a repülőből a B-vel ,akkor mit kell utána nyomni,hogy ne purcanjon ki az ipse? -
lvnt
őstag
Én, még csak most veszek goldot, nagyrészt a FIFA miatt, de ez így nagyon nem lesz jó. Pc-n nagyon sokat játszottam online, ott mindig csak a csapat aktuális keretét lehetett használni, vagyis nem számított, hogy offline milyen változtatásokat csináltál a keretekben, ez szerintem így (lenne) fair...
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz heihachi #31163 üzenetére
Jo persze velem is volt olyan hogy nem toltott be gyorsan a textura amikor mentem a motorral ezerrel
Es akkor befigyelt egy masik auto. De meg mindig nagyobb elvezet jatszni ugy a boxon a gta 4 el hogy gond nelkul el megy minden pc-n meg leeht nem tetszene neki valami azt el sem indul.
Az is sokat jelent hogy vinyorol jatszik valaki vagy dvd rol. En vinyorol jatszottam.7600 GS: Szerintem egy XBOX 360 PRO pack 60gb os hdd vel boven eleg. Az 55,5K a konzolokszervizeben. Szerintem nagyon jo bolt. ITT
Azt el is felejtettem hogy mindenkeppen HDD set vegyel.
A 78K az sok egy Elite gepert.[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz p_milan #31148 üzenetére
Nem tudom, miért számítótál egy Assassins nevű játéknál hentelésre?
Egyébként meg egy ugrálós, háztetőkön mászkálós játék.
Kapcsold ki az opció menükben a HUD-okat., és nem lesz olyan könnyű és monoton.
Nekem r***tul tetszik, hogy mennyire él a város.
Az biztos, hogy nem egy mészárszék játék. -
7600 GS
addikt
Köszi srácok a tanácsokat! Még lenne 1 kérdésem: melyik " felszereltségi szintet" érdemes megvenni? Én a premiumot néztem ki konzolstudioban, már van 78k-ért.
Üdv.: Marci
-
sch_a
addikt
Bajban vagyok a Fifa09-el.. Felmentem live!-ra, a gyerek kiválasztja a man.city-t, erre ott van ibrahimovic, gerrard, cassilas, f. torres, evra, c. ronaldo stb... Ez mégis h lehet?
-
heihachi
addikt
válasz Mr.Grincs #31162 üzenetére
Na, azért a boxos GTA4 is tudott olyanokat, hogy már rég csattantál a kocsival, mire megjelent előtted (vagyis addigra már mögötted) az oszlop. Szóval az a hatalmas látóhatár az álló helyzetben is kisebb, mint PC-n egy jó közepes érték, mozgás közben (valami komolyabb sport autóval) meg inkább hagyjuk, gyakorlatilag a kocsi orrig látsz (ott jelennek meg a kukák, a szemét a földön, a járókelők a járdán, sőt, néha a forgalom is, meg a házak textúrája is). A framerate meg kb. 20 környékén sincs egy egy komolyabb jelenetben. A PC-s textúrák porba alázzák a boxosat, egyszerűen tűélesek még a legtávolabbi tárgyon is (azt most hagyjuk, hogy milyen áron).
Más kérdés, hogy ettől még tökéletesen játszható, és nagyon király játék a GTA4 boxon, de erről Djureenak más véleménye van
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Mr.Grincs
veterán
válasz 7600 GS #31159 üzenetére
Szerintem egyaltaln nem rosszabb, szerintem meg veri a pc kepminoseget, foleg ilyen tv-n mint a tied. Nekem csak egy 82 centis THOMSON LCD HD tv/m van de azon is olyan kepet adott vissza a box, hogy csak neztem, foleg a GTA 4 nel vagy, COD4, COD 5, Resident Evil 5, Airborne. Tok mas a PC-n az Airbonre mint boxon. Mind a kettore megvan es eszreveszem a kulonbseget gep es box kozott. PC-n full grafikaval nyomatom es megis szebb boxon.
PC sok gond volt meg talan van is a GTA 4 el de boxon hibatlanul megy, es hatalmas a latohatar. De ezt akkor latod meg amikor helikopterol nezed a magasbol a jatekban.
PC/n meg nem is toltotte be sokszor, meg rengeteg driver problema volt vele./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
nofi
addikt
válasz 7600 GS #31159 üzenetére
Hűű ez nehéz kérdés. Ha tényleg szőrözni akarok akkor azt mondom, h manapság már szebbek a PC-s játékok ez tény, mert x-szeres anti-aliasinggel meg hasonlókkal jobb képet tud adni mint egy xbox. Kérdés, hogy milyen áron (lsd GTA4 gépigény), szóval olykor jobb a leheletnyi elmosás amit a box végez. Ennek köszönhetően még évekig meg fognak jelenni boxra a főbb játékok, egyszerűen azért mert már régóta a konzolok irányítják a játékpiacot. 82 centis fullHD-n pedig szerintem meg fogod nyalni mind a tíz újjad miközben hátradőlsz egy fotelben a controllerrel a kezedben és arra gondolsz, hogy mi a fenének görnyedtél idáig egy monitor előtt
igen, elfogult vagyok
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
A közeljövőben gondolkodok egy Xbox360 vásárlásán és lenne egy kérdésem: Télleg észrevehetően rosszab a képminősége, mint a pc-nek? Egy 82 centis FullHD Panasonic LCD-n nyomnám.
Előre is kösz .: Marci
-
Mr.Grincs
veterán
Az en adataim sincsenek fent, de sebaj majd felkerulnek.
Gamertag: MrGrincs
Név: Istvan
Kor: 21
Konzol: XBOX 360 PRO
Jelenlegi játékaim: Call of Duty 4 Game of the year edition, Medal of Honor AirborneLevi teged is felvettelek.
Felbosszant ez az Undercover teljesen. Egy csomo kuldetesem nincsen meg es azokert rengeteg G-t kapnek pedig. A jetkeot hgy lehet igy kiporgetni hogy nincs meg egy csomo verseny Azt nem ertem hogy miert igy csinaltak meg? Elolrol kene kezdenem az egeszet, de akkor, hogyan csinal;jam hogy minden verseny meglegyen? Teruletenkent csinaljak meg mindent vagy hogy?
-
-
nofi
addikt
Ejj, sajnos az olyan lesz végig... Bemész az új városba, tornyokból felfedezel miközben mellékküldetésekkel ütöd el az időd (végig az a 3-4 féle van) és olykor fellélegzel, hogy mehetsz a fősztorin tovább, mert ott történik azért valami. Én mondjuk el voltam vele, mert órákig csak mászkáltam a városban és nagyokat nyeltem milyen eszeveszett jól megcsinálták a várost - nem véletlenül kapott 90% fölötti értékeléseket anno, mert ha csak a fősztorit nézzük úgy viszonylag leköti az embert. Az akkori hype miatt meg eladtak belőle 6 milliót, előteremtve az alapokat a 2. részre, amit mellesleg nagyon várok!
Sajnos a Prototype is ugyanez, csak itt Manhattan egy pléh-halmaz és baromi igénytelenül van megcsinálva, ellenben annyi tunkolás van benne mint a resident evil 1-5-ig összesen
Xbox GT: nozsolt
-
Mr.Grincs
veterán
Amikor hazamegyek veszeka boxom melle egy eves live elofizut is Es lehet jatszani ezerrel.
Felvettem azokat az embereket Livre akik az 1. hszbe benne vannak.
Gebriel: meg nem lattam volna hogy felvettel. Vagyis nem jott semmi uzi./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
HagaNRG
őstag
Én ugyanígy jártam anno.
Nem játszottam többet vele 1 óránál, az ide-megyek oda megyek a kis falun belül, míg végig kell hallgatni mindneki 5 perces monolód kisfilmjét rövid időn belül meguntatta magát vele a játék.
(persze minden tiszteletem a grafikájáé, így tudom, hogy nem fog lekötni, de titokban nagyon várom az Assassin's 2-t is.) -
-
sch_a
addikt
válasz ggf8600gts #31137 üzenetére
A Resident Evil 5-el jól jártál! Az egyetlen játék amit volt kedvem visszatenni a gépbe végigjátszás után is A mercenaries móddal küszködök most, de szerintem újrakezdem nehezebb fokozaton. Pl. ezekből a BSAA emblémákból nem találtam meg egyet se lehet nincs is a legkönnyebb fokozaton?
-
XuChi
addikt
-
p_milan
aktív tag
válasz Gebriel #31142 üzenetére
Én pont ma bontottam ki az Assassin's C-t. Hááát nem azt kaptam amire vártam. Én azt hittem, hogy egy jó kis hentelős, ugrálós, házakon mászkálos dolog. Erre egy szarabb rpgt kaptam. :S Videókta néztem róla, abból nem ez jött le. Nem játszottam vele igaz sokat, kb 2órát, de eddig nem ájultam el tőle, úgyhogy remélem a továbbiakban többet fog nyújtani.
(..(.)..)
-
Mr.Grincs
veterán
Az NFS Undercoverben nem is lehet utolag befejezni azokat a versenyeket amiket nem csinaltam meg? Mert most csinalok egy csomot es ugyanugy szurke szinuek maradnak amiko rmegcsinaltam oket. Zoldnek kene lenni, de nem valtanak at
Ezek szerint addig lehet csak megcsinalni amig sztoriban vagyok?
Djuree mit mondasz erre?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
-
_ak_
addikt
Osztrák haver vett egy boxot és azon filóztam, h akkor ő simán regelhet osztrák live-ra, nem? Ha jól tudom Ausztria támogatott. Vagy van vmi egyéb indok amiért érdemes lenne pl UK live reget csinálni?
30z.Samu: én is sírva játszottam végig, nem hittem volna, h ennyire kevés fantáziával kiadják, de gyakorlatilag ugyan azt kell megcsinálni az összes városban és kész. A "képességek" elsajátítására nem is volt szinte szükség egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
Gebriel
veterán
válasz 30z.Samu #31141 üzenetére
Mi baj volt az első részel?
Assassin's Creed 2 Videó 2:15-nél amikor Ezio leszúrja a két őrt. Nézők reakciója
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz ggf8600gts #31139 üzenetére
Nem
Első részben Altari második részben pedig Ezio a főhős. -
Gebriel
veterán
válasz eddie17 #31132 üzenetére
Rendben.
Összehozhatjuk. Nekem csak délután-este jó vagy hétvége.ggf8600gts
Assassin's Creed 2 vétek lenne kihagyni
[ Szerkesztve ]
-
ggf8600gts
tag
Most kaptam meg születésnapomra a WWE Legends of Wrestlemania és a Resident Evil 5 című játékokat. Az idei kínálatból ezek érdekeltek a legjobban. A legends of wrestlemania-t a retro feeling miatt vettem, mivel jó volt újraélni a küzdelmeket tinikorom nagy pankrátorkedvenceivel. A Resident Evil 5--ös az első Resident Evil játékom, de első blikkre a grafikája elég jónak tűnik. Az írányítására vizont kiváncsi leszek...
Idén még tervezem megszerezni: A GTA IV-et, a Tekken 6-ot, a Modern Warfare 2-t.
[ Szerkesztve ]
-
kommunism
aktív tag
Egyre jobban érdekel ez az xbox dolog csak még mindig aggódok a sok meghibásodás miatt az unokaöcsémnél volt szerencsém rendesen kipróbálni 1et és mindenféle rémhirt amit hallottam fail nek bizonyult nem volt hangos nem volt a box meleg ésa levegő se amit kifujt mit müvelhettek azzal a boxal hogy ennyire stabilnak tünik???(overcool az volt azt tudom)
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
Mr.Grincs
veterán
Hat nalam elso benyomas szamit. mentem vele egy darabig amig nem jottek a mano ellensegek, kinyirtam parat de annyi eleg is volt, hogy azt mondjam .....OOOOOO CRAP!!!!!
Szoval nem jott be./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
XuChi
addikt
válasz Mr.Grincs #31120 üzenetére
Hát ez az edge of control egy borzalom.
De jön a Gamepod videó teszt belőle. Aki akar benne segétkezni az jelentkezzen priviben. Minden segítséget előre is köszönök. Főleg az lenne a legjobb ha lenne köztetek olyan akinek van memória kártyás videókamerája, vagy dvd-s. Nekem sajna csak egy digital8 kazettás van és nincs erős gépem átkodolni. Na meg kábelem sincs a kamerához.
Ebből egy videótesztet mindenképpen összehozok. 30z.Samu már csatlakozott. . . Előre is köszönöm neki.
-
30z.Samu
félisten
Nincs valakinek CoD 2 vagy 3 eladó? Max 3000 Ft-t vagy egy Fifa 08-at szánnék az akcióra.
Sic Parvis Magna
-
XuChi
addikt
Na kedves fórumtársak.
Mindenkit óvaintek a Baja Edge of Control nevű borzalomtól.
Amit youtube-on láttam videót ahhoz köze nincs a játéknak. Élőben a játék valami eszméletlen randa. Kb olyan mint az insane volt 2005-ben. Könyörgöm 2009 van. A növények 2d-sek és forognak velem ha körbe akarok menni körülöttük. Anno a doom1-ben láttam ilyet amikor semmit nem lehetett körbejárni. Basszus 2009 van nem 92. A hangok hányadékok. Fizika 0. Törésmodell 0. A terep annyira igénytelen hogy azt hittem elhányom magam. Volt egy hullámvasút a pálya mellett. Ezzel nem is lett volna gond ha nem úgy mozogna mintha semmi tömege nem lenne. Borzalom. Ráadásul minden tereptágy elnagyolt elmosott és undoritó.
Aki teheti ki ne próbálja mert borzalom. Én viszem is vissza a boltba és átcserélem másra. Inkább most wanted-ezek. Az legalább kinéz valahogy.
-
lvnt
őstag
válasz p_milan #31116 üzenetére
Basszus, nem is tudod mekkorát segítettél. Pont a napokban kerestem a zavvi nevét, mert emlékeztem, hogy valaki kérdezte, hogy megbízható-e, akkor láttam, hogy nagyon olcsók játékok náluk.
Az istenért se akarta megtalálni azt a hsz-t, pedig mindent próbáltam a keresőben, csak arra emlékeztem, hogy valami furcsa z betűs neve van.
Persze köszi a linket is és a véleményt, ez esetben tényleg nem éri meg.
Magamtól is megtalálhattam volna a díjtáblázatot...[ Szerkesztve ]
-
p_milan
aktív tag
Díjtáblázat, azaz ennyi a költség/darab. Nincs csoportos/családi kedvezmény.
GoW2 Limited Edition egy csomó ideg 17,95 fontért volt Zavvin, természetesen újonan. Úgyhogy nem ér meg szvsz15öt a használt. (Onnan 99cent a postaköltség, nem 2,95...)
(..(.)..)
-
lvnt
őstag
Ha game.co.uk-től játékot rendelek, akkor hányat tudnak egybe csomagolni (bubis borítékra gondolok, ugye van ott is ilyen opció, mint play-asia-n?) és mennyi lenne kb a postaköltség?
Gow 2-használt ~ 15 Font, megéri a használtat venni?
A Devil May Cry 4-ről mi a véleményetek?
Left4dead 6k-ért? (ez már cdgalaxis)[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Tegnap a Halo 3 is a levesbe ment. Betettem kb 5percig bent volt aztan toroltem is a vinyorol......
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Gebriel #31108 üzenetére
Majd felveszel livra? Es akkor tudnak nyomatni multiba. Ugye nem magyar reget csinaltal?
Ez az en nevem: MrGrincs
Undercover kiprogetve. Jo hogy nem adtam erte penzt Sajna ez nam az volt mint amire szamitottam.
-
Gebriel
veterán
Ma COD4-tem egy kicsit.
Az elején kicsit megijedtem az irányítástól. Pontosabban a célzástól, nagyon nem oda akart menni ahova én szeretem volna.
Mondom vagy rég játszottam konzolon fps-t vagy a box kontrollere nem áll úgy kézre mint a PS3é.
Kiderült nem a joyal volt gond hanem velem.
Végére azért elégé belejöttem.Be lehet állítani, hogy a gép bekacsolásakor egyből a My Box-ban kezdje?
-
-
-
Zyelor
aktív tag
Valaki nem tudja, hogyan lehet megoldani, hogy a mentések megmaradjanak ha új felhasználót csinálok? Nincs kedvem újratolni a GTA IV-et, sem a SW:TFU-et, stb... De ezekkel mind játszom még, de hogy elölről kezdjem őket a valahogy kizárt... Minden német ugyanis a live-omban és nagyon zavar....
Aktív témák
- Óra topik
- Spórolós topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Trollok komolyan
- Milyen TV-t vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Steam Deck OLED 512GB + Samsung 512GB SD kártya + Spigen tok + üvegfólia + hordozó tok
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- Ps3 Játékok