Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz 7600 GS #31159 üzenetére
Szerintem egyaltaln nem rosszabb, szerintem meg veri a pc kepminoseget, foleg ilyen tv-n mint a tied. Nekem csak egy 82 centis THOMSON LCD HD tv/m van de azon is olyan kepet adott vissza a box, hogy csak neztem, foleg a GTA 4 nel vagy, COD4, COD 5, Resident Evil 5, Airborne. Tok mas a PC-n az Airbonre mint boxon. Mind a kettore megvan es eszreveszem a kulonbseget gep es box kozott. PC-n full grafikaval nyomatom es megis szebb boxon.
PC sok gond volt meg talan van is a GTA 4 el de boxon hibatlanul megy, es hatalmas a latohatar. De ezt akkor latod meg amikor helikopterol nezed a magasbol a jatekban.
PC/n meg nem is toltotte be sokszor, meg rengeteg driver problema volt vele./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
nofi
addikt
válasz 7600 GS #31159 üzenetére
Hűű ez nehéz kérdés. Ha tényleg szőrözni akarok akkor azt mondom, h manapság már szebbek a PC-s játékok ez tény, mert x-szeres anti-aliasinggel meg hasonlókkal jobb képet tud adni mint egy xbox. Kérdés, hogy milyen áron (lsd GTA4 gépigény), szóval olykor jobb a leheletnyi elmosás amit a box végez. Ennek köszönhetően még évekig meg fognak jelenni boxra a főbb játékok, egyszerűen azért mert már régóta a konzolok irányítják a játékpiacot. 82 centis fullHD-n pedig szerintem meg fogod nyalni mind a tíz újjad miközben hátradőlsz egy fotelben a controllerrel a kezedben és arra gondolsz, hogy mi a fenének görnyedtél idáig egy monitor előtt
igen, elfogult vagyok
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
Aktív témák
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest