Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Aktív témák
-
-
Def26
félisten
válasz 7600 GS #48179 üzenetére
Esetleg fel is tudod matricázni.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Mr.Grincs
veterán
válasz 7600 GS #48179 üzenetére
Jópénzért bármely konzolbolta lehet kapni max 10Ks áron, aztán házilag te is át tudsz majd cuccolni. De szerintem tök fölösleges, bár te tudod.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Djuree
félisten
válasz 7600 GS #45676 üzenetére
just do it
ha magad csinálod akkor lesz a legjobb és akkor fog a legtöbb örömet okozni
én is moddolgattam mindig a pc-m házát, és ha nem is volt mindig tökéletes, mindig elégedett voltamLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sch_a
addikt
-
Mr.Grincs
veterán
válasz 7600 GS #35619 üzenetére
Nem elég jók a magyar árak? Ha onnan megrendeled a cuccot akkor kb annyiba vagy mita itthon vetted volna meg vagy drágábban.Amúgy ha olcsó cuccot akarsz nézz szét romániába.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz 7600 GS #35166 üzenetére
Érdekes a hibajelenség. Nállam is ilyesmi volt a hiba csak nekem a COD 5 tel. És ott kiderült hogy a tv-m HDMI panele ment gajra, mind a két HDMI porttal együtt . Vagy mégsem?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz 7600 GS #34159 üzenetére
Hát a fejlemény annyi hogy megcsináltatom és eladom. HDMI panel a ratyi, csak a gáz hogy egy panelen van mindd a kettő HDMI port. De még mindig nem tudom mitől mehet tönkre az egész.
A hibaüzi meg nekem is volt. ne foglalkozz vele majd megjavul. haverom meg nem tudott bejelntkezni tőlem. Szóval csak okézd le az A val
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz 7600 GS #34147 üzenetére
Nagyon ratyi a GTA 4 multi része El lehet benne bohóckodni de többet vártam. Én is csak a zúzás miatt játszom vele.
Single rész az nagyon jó lett.
Remélem ha jön majd a GTA 5 akkor arra jobban odafigyelnek.[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz 7600 GS #33477 üzenetére
Jó, csak szart sem ér.. Na jó, talán kicsit tovább él a gép. Én mindig play&charge-al hűtöttem, fekve tartottam, "ki lett nyalva a segge", és most beszart (E74).
Légyszi dobjon privit akinek E74-gyel xmediában javították (Wadarr), érdemes e megcsináltatni vagy úgyis beszarik?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
szaszlaci
addikt
válasz 7600 GS #33477 üzenetére
Ezt magyarázd már el, miért jó kikapcs után hűteni!
Nem tudom megérteni, pedig komolyan érdekel. Csináltam is egy grafikont, hogy mi történik ilyenkor.
A piros akarná jelenteni az utóhűtés alkalmazását, középen értelemszerűen a csúcshő, ekkor kapcsoljuk ki a konzolt.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
válasz 7600 GS #33340 üzenetére
Akkor kéne menni a szemészetre
eddie: érzés kérdése, mit tartasz jónak. Ha téged az tölt el boldogsággal, hogy mindent beborít a kép, akkor a TV-d megfelelő. Más nem számít, vásárlás után nem is kell azt nézni, mi lett volna jobb.
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
válasz 7600 GS #33330 üzenetére
Hát, észrevételem szerint a FHD TV-k 100 %-a nem volt 2x jobb elektronikával szerelve, mint ahogy azt a pixelek száma indokolná.
A legnagyobb probléma, hogyha hagyományos 720x576-os TV adást teszel rá, akkor a képe sokkal csúnyább lesz, mintha ugyanezt egy ugyan olyan kategóriájú HD-re tennéd.
Ez a legnagyobb baja, így csak ezt emeltem ki.
Amúgy HD adás alatt már rendben van, azt szépen húzza FHD-re.
Aztán meg érdemes megjegyezni, hogyha már látod egy HD TV-n a pixeleket, túl közel ülsz.
Persze félre ne érts, nem gond az FHD, de a fent írt pontokat figyelembe kell venni.eddie17 és Xirtam: hát, ahogy vesszük a távolságot. Én azt gondolom, alaposan le kell tesztelni, hogy honnét kényelmes. Hogyha nagyon kapkodod a fejes, mert nem látod át a képet, túl közel vagy. Ha erőlködsz hogy mi van a képen, túl távol.
A legjobb, ha egy nagyon picit kell csak oldalra nézni, tehát a priférikus látásodat egy hangyányit töltse kia kép széle, így megvan az illózió, hogy körbevesz a kép, de mégsem kell a fejet kapkodni.
82 cent két méterre? Attól függ, milyen a látásod. Ha neked úgy kényelmes, akkor ok. Nálam is 82 centis van, de 280 centire, oda az volt a jó, 94 már nagy lett volna egyértelműen.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Xirtam
veterán
válasz 7600 GS #33297 üzenetére
Teljesen más algoritmusokat használ egy box meg egy pc! és sorolhatnám napestig! Meg a fejlesztők már direkt sem optimalizálnak PC-re normálisan meg konzolnál egy bizonyos rendszer van amire optimalizálni kell pc-nél meg több 10000 lehetőség van proci meg vga stb.
HDMI-n keresztül megy a hang, na most a tv-be ha bedugod a tv-n keresztül kitudod vinni erősítőre stb.! De ezt másik totyikban jobban levázolják, annyira nem értek a HDMI-hez!
-
-
szaszlaci
addikt
válasz 7600 GS #32745 üzenetére
Összehasonlíthatatlan a pontossága egy egérrel ez tény. Na de mi fontosabb, a potosság, vagy a játékélmény? Mert ott is összehasonlíthatatlan a kettő, és a kontroller javára.
Nem véletlen a könnyített célzórendszer, hogy a célon marad, hogy egygombos ráközelítés, ...
Persze ez csak egy vélemény. Nem véletlen sikeres, sztem FPS-t a legjobb vele játszani. Meg hogy ülne le az ember egérrel a TV elé a kanapéra?■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
-
bwoay
nagyúr
válasz 7600 GS #31896 üzenetére
"Egyébként könnyen meg lehet előzni a meghibásodást,
ha jól szellőző helyre rakod, és több óra játék után hagyod,
hogy dashboardban menjen egy 5-10 percet."Városi legenda.
Def:
"Fekve jobban is levegőzik. Ezt nekem még bwoay mondta régen."
És azt nem mondta, hogy a fektetve használt gépe is ugyanúgy beszart végül?[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
lvnt
őstag
válasz 7600 GS #31793 üzenetére
Itt van. Microsoft Way.
Szerintem nyugodtan ráteheted a box-ra, csak arra figyelj, hogy a talp ne nagyon legyen rajta a szellőző lyukakon.
mattpaksi:Akkor, ok. Azt mondják, hogy eltér a megszokott NFSek-től és profi versenyzés lesz benne, szóval az eddigiek közül a Pro Street-re fog leginkább hasonlítani.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz 7600 GS #31785 üzenetére
Én vettem egy zsír új Fifa 09-et kb 1 hónapja. Szinte minden nap játszom vele és hírből sem ismeri az ilyen harcokat (1-2 játékom van, ami karcos, de azokat úgy vettem [de műküdik]). Minden azon múlik mennyire vigyázol a lemezre. Szerintem max állítva karcolja a lemezt a box.
Sic Parvis Magna
-
rudymester
senior tag
válasz 7600 GS #31760 üzenetére
VGA kábelt egyik géphez sem adnak. Kompozit kábellel tudod CRT televízióval összekötni, ez viszont mindegyikhez jár tudtommal. HDMI kábel ha jól emlékszem, csak az Elite kiszereléshez van. A linked nem tudom megnézni, sajnos kevés oldal van engedélyezve, így nem tudom melyik gépről van szó.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
-
-
Def26
félisten
válasz 7600 GS #31253 üzenetére
60GB HDD olyan 20k körül van boltban, de érdemesebb ezt használtan beszerezni, pl. itt az apróban. Most is van egy 15k -ért.
Ez egy olyan HDD ami egy keretben van bépitve és nem kell hozzá különösebb tudás, hogy csatlakoztatni tudd a boxhoz. A gépen tetején/oldalán van egy nyílás amibe be tudod kattintani, ennyi.Buherálni is lehet benne a vinyót de ennek kicsit részletesebben utána tudsz olvasni ha érdekel. Itt egy kis videó.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
lvnt
őstag
válasz 7600 GS #31187 üzenetére
1. Idézet az első hsz-ből:
"A Microsoft online rendszere az Xbox Live, melyhez két féle előfizetési típus tartozik: az ingyenes silver, amellyel a játékdemókat kis késéssel (1 hét) letöltheted és van a gold, ami havonta körülbelül 1000 forintba kerül, így játszhatsz, beszélgethetsz más emberekkel online."Annyit még hozzá tennék, hogy megéri előfizetni a goldra, nekem csak egy hónapig volt (ugye a próbahónap), de nagyon megszerettem, most fogok venni előfizetést.
2.Mindenképp érdemes hdd-re másolni, mivel így kíméled a box olvasóját és összehasonlíthatatlanul halkabb lesz a gép.
3. Nem, csak a Microsoft saját kormánya jó hozzá és az egyik Logitech egyik típusa, most nem jut eszembe a neve.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz 7600 GS #31182 üzenetére
Kb annyi amennyit levi is irt. De jol gondold meg hogy megveszed e, mert ha lenne mondjuk 73ad egy uj elitre akkor inkabb jobban megren beruhazni 56K ert egy PRO 60 gb os packre es melle tudnal venni 10K ert egy eves live elofizetest+ 10 k alatt egy uj jatekot es akkor ott vagy hogy van egy ev liveod meg egy jatekod. Nem feltetlenul kell uj gamet venni csak mondtam egy peldat. A Resident evil 5 7k korlul van ujonnan. Azt csak ajanlani tudom, meg meg sokan masok is szerintem. Vagy a GTA 4et vagy akarmit vehetsz.
-
lvnt
őstag
válasz 7600 GS #31182 üzenetére
65-67-70 ezer. Pl.:Konzolvilág árak
-
Mr.Grincs
veterán
válasz 7600 GS #31159 üzenetére
Szerintem egyaltaln nem rosszabb, szerintem meg veri a pc kepminoseget, foleg ilyen tv-n mint a tied. Nekem csak egy 82 centis THOMSON LCD HD tv/m van de azon is olyan kepet adott vissza a box, hogy csak neztem, foleg a GTA 4 nel vagy, COD4, COD 5, Resident Evil 5, Airborne. Tok mas a PC-n az Airbonre mint boxon. Mind a kettore megvan es eszreveszem a kulonbseget gep es box kozott. PC-n full grafikaval nyomatom es megis szebb boxon.
PC sok gond volt meg talan van is a GTA 4 el de boxon hibatlanul megy, es hatalmas a latohatar. De ezt akkor latod meg amikor helikopterol nezed a magasbol a jatekban.
PC/n meg nem is toltotte be sokszor, meg rengeteg driver problema volt vele./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
nofi
addikt
válasz 7600 GS #31159 üzenetére
Hűű ez nehéz kérdés. Ha tényleg szőrözni akarok akkor azt mondom, h manapság már szebbek a PC-s játékok ez tény, mert x-szeres anti-aliasinggel meg hasonlókkal jobb képet tud adni mint egy xbox. Kérdés, hogy milyen áron (lsd GTA4 gépigény), szóval olykor jobb a leheletnyi elmosás amit a box végez. Ennek köszönhetően még évekig meg fognak jelenni boxra a főbb játékok, egyszerűen azért mert már régóta a konzolok irányítják a játékpiacot. 82 centis fullHD-n pedig szerintem meg fogod nyalni mind a tíz újjad miközben hátradőlsz egy fotelben a controllerrel a kezedben és arra gondolsz, hogy mi a fenének görnyedtél idáig egy monitor előtt
igen, elfogult vagyok
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest