Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
válasz Crazyman33 #40693 üzenetére
Régóta szeretnék egyet, csak mindig van valami fontosabb.. de egyszer remélem, meglesz!
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
válasz Gebriel #40639 üzenetére
Sajna nincs ilyen, meglestem..úgy már erősen fogyatékos kérdés lett volna részemről
Ha már itt vagyunk, jól tudom, hogy a Rock Band nem megy joypad-el, igaz? Nálam indulásnál mikrofont kér
Beerwolf: bemész egy hipermarketbe vagy hasonló helyre, és összeválogatod, ami neked kell, baromi sok ilyen van. Igaz, nem a legolcsóbbak ott, én LomEx-ben venném meg a szükséges dugót és összekábelezném.
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
válasz Gebriel #40635 üzenetére
Az mp3 is szóba jött, hogy arra akarok gitározni.
Van alapja, PC-re létezik egy program, hasonlóan szétszedi az mp3-at, mint a GH, csak ott egy ürhajóval kell szedegetni a zenére a pöttyöket. De ugyan az az elv.Ami fontosabb lenne, hogy a játékban benne lévő, csak extra nemtommik teljesítésével elérhető zenék is szabadok legyenek. Gondolom ilyenek, hogy hibátlanul játszok végig egy számot, lehet ad egy bónusz zenét.
Vagyis hogy ne kelljen ezt megcsinálni, hanem valami cheat vagy egyéb csalás van-e hozzá.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
válasz taylorp #40632 üzenetére
Kössz a segítséget!
Nem, HDD nem kell, kb a net számla fizetése is gondot okozBonus alatt azokat értem, amit valami miatt ad a járék. Ott a track listánál asszem a kék gombot kell megnyomni, alúl ki van írva. Pl ha végigviszed, ad egy ilyet, de van még jópár.
-
szaszlaci
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok, Guitar Hero 3-ba hogyan lehet új zenét belegyógyítani?
Mert ott vana menüpont, hogy "downloads", mikor a játszani kívánt zenét választom ki.
Köszi.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
válasz norbitális #39596 üzenetére
Ha Xenon-os, akkor arra a bordára odafér egy 4-5 centis venti. Kérdés, minek?
-
szaszlaci
addikt
válasz kircso13 #39592 üzenetére
Hi!
Szerény véleményem szerint:
-a GPU-t kellene hűteni igazán bikamód, nem a CPU-t. Egy bordát akkora ventivel kell hűteni, amekkora rá való, ha nagyobb, kárbavész a huzat, nem is akárhogy. Azonkívül kb valamilyen cseppfolyósra hűtött gázzal kéne locsolni azt a "vicc-bordát", hogy lehűljön.
-RAM bordának nem sok értelme van
-hőtermelés az szint ugyan annyi lesz, bérhogy hűtöd, a hőmérséklete lesz alacsonyabb
-a hő nem veszik el
-alulról megfújni azt a lapot nem lesz egyszerű kivitelezni, de remélem sikerül!más: Assassin's Creed 2 -vel jétszott már valaki? Elvileg megjelent már, véleményére lennék kíváncsi.
-
szaszlaci
addikt
válasz BloodyEddie #39404 üzenetére
3. Aha, valódi FHD. Akkor azzal nem lesz gond. Próbálkozz talán még a frekvenciákkal (konzol meg szokta kérdezni, hogy 50 v 60 Hz). Lehet, ez a játék nem engedélyezi ezt a felbontást, ezért átkapcsolja a minimális 576i-re. Ha HD-n sem magy, akkor passz.
-
szaszlaci
addikt
válasz BloodyEddie #39369 üzenetére
1. csak a monitortól lesznek sávok (mert kevés színt tud), nem függ a kábeltől. A felbontástól sem igazán. Illetve amit a konzol kiad (nekem is vannak sávok.)
2. mert a hang digitálisan megy át. Szerényebb erősítőknél ugyan ez a helyzet koax/optikai kábelnél. Idő kell, hogy felfogja, mi a helyzet, hogyha nincs hang egy ideig. Egyedüli megoldás analóg hangkábelt használni.
3. Lehet, hogy az a monitor nem FullHD (1920x1080), és a HALO 3 alapfelbontását nem tudja már ráhúzni a monitor felbontására. Mgeoldás, próbáld a sima HD-t beállítani a konzolon.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
Lehet köze van ahhoz, hogy 15x többen tolják joy-al, így van honnét jónak lenni.
szergely: hát passz akkor. Ugye az összes lehetséges felbontáson próbáltad, valamint mindig nyomtál mérethez állítás gombot a monitoron?
Jó lenne ha kipróbálnád egy másik ember konzoljával, mit mutat. Esetleg másik monitoron.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
válasz szergely001 #39263 üzenetére
Frissítsd Live-ról az a legegyszerűbb. Tök mindegy van-e HDD, csak másolt lemez ne legyen a meghajtódban, úgy nem lesz gond. (Játékok másolása itt tiltott, tehát ne tegyél majd fel ezzel kapcsolatban kérdést!)
-
szaszlaci
addikt
Azt állítod, hogy a VGA nem képes átvinni FHD felbontású (1920x1080-as) jelet?
Nekem régi CRT vígan ment VGA-val 2048x1536-ban
Most látom már megelőztek a kérdéssel..szergely001: tudod, kell keresned pendrive-ra rakható dash frissítő fájlt és kész. Sőt az újabb játékok jórésze frissíti majd lemezről.
Ha utána sem megy, akkor lehet gondolkozni..SFONarayan: hát, én találkoztam minden fajta hülye DVI kábellel, egyiket nem lehetett bedugni a másikba. Szóval csak tippelem, hogy ez ez lehet.
Talán itt is vannak szabványok (mint a HDMI-nél, hisz ugyan az a kettő), hogy talán valamelyik tudja már a hangot is vinni.
Mindenesetre a képet mindegyik ugyan olyan jól fogja vinni, csak vásárlásnál meg kell győződnöd, hogy a kábelt fizikailag csatlakoztatni tudd.[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
válasz szergely001 #39250 üzenetére
Mr.Grincs-nek igaza van, beállítás. Mennie kel.
Monitor gondolom PC-vel oké.
Dashboardod frissíts, azzal csak nyerhetsz (úgyis kell), és úgy probálkozz. A régi nem tudott minden fajta felbontást. Mert ezek a monitorok nem tudom milyen felbontásúak. Hiába FHD, a monitor 16:10, és nem 16:9, szóval lehet ez megzavarja a régi daht. Ésnem tud vele mit kezdeni.SFONarayan: több fajta DVi van, tüskék számaában külömböznek. Szerintem ez lehet. A D-SUB pedig magát a csatlakozót jelenti összefoglaló néven. (D-dúgó)
-
szaszlaci
addikt
válasz szergely001 #39245 üzenetére
Milyen kábelle próbálod használni?
-
szaszlaci
addikt
válasz SFONarayan #39221 üzenetére
Hi!
Ne használd, semmit nem javít, inkább ront hosszútávon, ahogy lerakódik benne a por.
A Micr. "csak" nem ajánlja, garanciát nem bukod el miatta. Azért a Jasper sem életbiztosítás, csak jóval kisebb az esélye, hogy tönkremegy.más: Tudtok olyan játékot ajánlani, ami Guitar Hero fajta, de nem kell hozzá játékgitár? Egyedül a 3. részről van tudomásom, hogy ez teljesülne, de van talán másik is.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
-
szaszlaci
addikt
válasz Crazyman33 #38107 üzenetére
Nem gúnynak szántam, öcsisajt
Nem, ez két külön dolog. A TV ilyen célú áramköreit kamerára találták ki, mert nagyrészt filmeznek rajta. Van egy ilyen, mindenhol elérhető menüpont, hogy élesség, elég sok tévében. Kontraszt, fényerő, színezet, élesség, színtelítettség, ...Az egy dolog, hogy felismerték, hogy "Csináljunk egy játék sémát!", okosan hangzik. (Ezek a chipek éleket keresnek, és próbálnak javítani, csak a kalibrálás lehet más, szerinem ezt csak a tervezők tudják.)
Én sem teljes élességgel használom otthon, mert néhol tényleg ronda lesz, látom a képpontokat.
De! Nagy DE! A homályosítás (vagy plusz élesítés) egy plusz csavar, ellenben a felskálázó chip-el, ez utóbbi van kamerára.A VGA kábel pedig vagy azért javíthatna a képen, mert rontja a jelátvitelt (Ami ront, hogy javít?), pedig a homályosításra ott a tárgyalt funkció. Vagy alacsonyabb lenne a felbontás, ami pedig HDMI-nél is előfordul, mert ritka, hogy ne kellene egy kicsit átméretezni a TV-nek. Ennyi erőből levehetjük 480-ra a HDMI felbontását, elárulom, ocsmány lesz.
-
szaszlaci
addikt
válasz Crazyman33 #38065 üzenetére
Apró megjegyzés a szakértő Uraknak:
3. tábor: Próbált nem egy TV-t, nem egy csatlakozást, és azt mondja, el kéne felejteni a VGA-s szarságot.
Létezik a TV-ken általában egy homályosítás menüpont. Az pont ezt csinálja, ha valakinek túl éles lenne a kép, csak épp szakszerűen. De kamerás felvételhez találták ki.
Ha zavarok vannak, vissza kell venni a fényerőből.A TV felskálázása kamerás felvételhez lett kitalálva. Amikor grafikát közvetítenek a TV adásnál, előfordul, hogy nem megy a felskálázás, mert nem számítógépes generált grafikához való, hanem kameráshoz. Biztos feltűnt másnak is.
A konzol chipjét viszont játékokhoz optimalizálták. Ezért kell pont azt a kijelzőre varázsolni, mint amit a konzol megjelenít. (Csak a kijelzőre optimalizáló elektronikák kellenek, felskálázás minél kevésbé.) És nem VGA-val taknyolni a lehető legjobban megcsinált képet.
Olyan, mint amikor valaki azt mondja, nem jó egy korrekt széles sávú hangcucc, inkább a 40 ezres házimozija, mert "sokkal jobban megüt a béész", meg "nehezebb elviselni a magasakat"
A kormány melyik táborhoz tartozik? Azt mondja, minden rendben van, még kűűűlföldííí kapcsolatai is vannak..
-
szaszlaci
addikt
Hi!
Tudtok ajánlani gitározós jétékot, amelyiknél kizárólag joypad-dal is tudok szenvedni?
Guitar hero 3 az egyetlen, amiről tudok. Az nem zavar, ha régi, csak ne kelljen gitár, dob vagy mikrofon hozzá!
Kössz.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
válasz ithomas #37704 üzenetére
Szerintem ne szard el a játékot ilyen csalással. Minek annyi pénz? Én nem vettem házat, mégis volt egy csomó, csak az eleján volt kicsit necces a jobb fegyvereket megvenni.
Max a végén megvenni az 1 millás kastélyt, plusz küldetésekért.Bár azért keményez a módszer, nem hallottam még
-
szaszlaci
addikt
válasz gyuri00 #37584 üzenetére
Kapcsold be a bat visiont a gézkar fölötti gombbal.
Van egy rész a kocsi közvetlen kötzelében, azt ki lehet robbantani. Nem tudom, muszáj-e.
Aztán ha jól emlékszem, nyomokat kell követni. Az első folthoz közel mész, és nyomva tartod a bat vision gombot, ekkor analizálja, és már tudod követni a többit. Asszem így volt.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
válasz meduzah #37477 üzenetére
Tényleg nem, benéztem. De nagyon jó vezető azért.
Crazyman33: de ez nem botfül kérdése, hanem digitális jel. Vagy érzékelhető, vagy nem. Ha nincs jel, nem hallod/látod, ha van, az átvitel tökéletes.
De hát sokan beveszik ezt, nem csoda hogy gártják, drágábban eladható.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
-
szaszlaci
addikt
-
szaszlaci
addikt
válasz Crazyman33 #37280 üzenetére
Midenem abból van (asztal, hangfalak), és valóban nem volt már sok, szálirányt még csak álmomban sem vehettem figyelembe, jó, hogy el nem fogyott az anyag menet közben
-
szaszlaci
addikt
Ide is betolom a lényegtelen eseményt, csináltam egy PC házat
-
szaszlaci
addikt
válasz BloodyEddie #37046 üzenetére
PS2 gitár létezik, nahát? Ha olcsó megér egy próbát, bár nem nagyon hiszek benne.
-
szaszlaci
addikt
válasz Mr.Grincs #37027 üzenetére
mekkora állat vagy
Thome: van, Whisper Rock a neve. Meg még egy utótag az újabb hatékonyabb fajtának. Állítólag sokkal halkabban szállít annyi levegőt, a régi helyére teszed. Viszont nagyon nem olcsó, olyan 4-5 rongy talán.
-
szaszlaci
addikt
válasz KDavid17 #37007 üzenetére
Onnét vagy Arcade vagy Elit, utóbbi megér annyi pluszt szerintem.
Nekem elég az Arcade, te tudod rá a választ.
De közben látom válaszoltak..Ebit: tudod, én úgy vagyok, hogy gyanakszom, ha fizetni kell. Ha te manapság jóhiszemű vagy, gyakorta átverhetnek. Ez meg pláne nem hit kérdése, hogy egy szervizben átverhetnek-e.
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
válasz BloodyEddie #36999 üzenetére
Ha sikerül valahogy megoldanod, jelezd kérlek!
Ebit: miért várom hogy elmenjen 3-5 évet? Mert ha a agyárban is ólom tartalmú ónt használnának, elmenne 15 évet, ezt állítják. Ez teljesen hihető is. Egy a gyárinál jóval gyengébb minőségű géppel ezért csak 5 évet várok.
Ha utóbbi esetbnen még az ón is gyenge hozzá, kijön az általad mondott statiszika alapján állított fél-egy év.Az, meg hogy megfelel a ROHS szabványnak, még nem garantálja, hogy ide is megfelelő. Mint a tapasztalat mutatja, nem megfelelő.
A szerviz meg miért ne generálhatna hibát magának, hogyha utána pénzért javítja meg?[ Szerkesztve ]
-
-
szaszlaci
addikt
Sehol nem írta, hogy milyen játékkal játszik. Következtetni meg szinte mindenből lehet, vagyis ha nincs a hozzászólás alatt névre szóló számla, lehet gyanakodni.
Arra próbáltam csupán célozni, hogy ezzel átesel a ló túloldalára szerintem.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
Az ólommentes ón nem gagyi, hanem nem megfelelő a konzol GPU-nak.
És igen, simán el tudom képzelni, hogy ilyet használnak, így újra és újra visszakerül hozzájuk a gép.
Szerinted miért fél évnek szokták mondani az élettartamát? Mert nem jó ón, a gyári forrasztás minőségét meg sem közelítő végeredménnyel.És mint mondtam, ezt hallottam, nem az én fejemből pattant ki.
Majd ha megy 3-5 éven a módosítatlan újragolyózott gép, akkor raktak abba rendes ónt.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
Tudnátok segíteni, hogy
Guitar Hero 3 -ban van a börtönös rész. Na ott a párbaj végén mit kellene csinálni? Kijön az ikon a 'halott Dead'-es vagy milyen szimbólummal, és elbukom. Maxon van a mutató, de lehúzza nullára.
Mikor a kalapos Guns'nRoses forma gitározik.[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
Nekem is problémázott a joypab ABXY gombja. Szétszereltem, és a nyákon van valami anyag, folyasztószer maradványának tippelem. Na ez jut be a gombokhoz, és ezért nem tud rendesen érintkezni. Alkohollal tisztítható a gumi rész is.
-
szaszlaci
addikt
Direkt mondtam, hogy konkurencia. Viszont ettől még nem lesz jó se az Ósen se a Cora..
Nem mondom, hogy nem végez jó munkát, de azt se, hogy igen. Mindenesetre ilyen infrás cuccok vannak máshol is, nem akkora szám. És ehhez ez az egy gép kell.Nem a lehúzás a célom, csak hogy meg lehet nézni mást is, például a szóban forgó 4-5 ezres embert, valszeg ő is ilyennel dolgozik, ha így hirdeti magát.
-
szaszlaci
addikt
-
-
szaszlaci
addikt
Max úgy látod hogy használt-e, hogy alaposan megvizsgálod, amiket a szervizben nem vettek észre. Ragasztó maradék a chipek-en, forrasztás nyoma, ilyesmik. Tehát a módosítások jeleit kell megkeresni.
Szerintem nagy tömegű hűtő és erős légáramlás az egyetlen, ami használhat. (Vagy egy komolyabb víz. Nem TideWater, hanem komoly.) Ha nem melegszik fel annyira, kisebb lesz a hőingadozás, valamint lassabb is lesz a valós változás (hő/idő).
-
szaszlaci
addikt
Nekem cserélték az alaplapot egy olyanra, ami valszeg használt volt és javították. Az alaplap oldalán beázás nyomok voltak..
Bár ha a saját gépeiken csinálták a GPU forrasztást, akkor elvileg annak a minősége hibátlan, esetetben is.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
-
szaszlaci
addikt
Szerintem ne nagyon takard azért le. Rajtamarad aztán attól megy tönkre..
Azt mondtad Zephyr-ed van. Hány éves is? Gondolom nem mai.
A helyedben megpróbálnám eladni, és ha nem kell sokat ráfizetni, vennék egy Jasper-t. Aztán azt is 12 Voltra + állítva. Szerintem úgy elég jó lene már.Van amúgy olyan hogy "bennt reked", csak nem konzolnál, hanem mondjuk benzin motorban, de az abszolute más. (Ha itt a borda repedne szét, akkor lehetne hasonlítani.) Mielőtt valaki más javítana.
-
szaszlaci
addikt
Szerintem a szürke oldalán (alján) lehet egy minimális értelme egy plusz ventinek. Hátulra csak ront a dolgon, ebben mindenki egyetért.
Venti fordulatot nem akarod megemelni? Azt nem tudom mennyit, de használ tuti. 12 Volton elég sokat, csak hát a zaj az halálos úgy már..Azért óvatosan azzal a radiátorral
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
Az, hogy bennt reked a hő, ilyen kifejezést csak a pénzéhes hűtésmóddal foglalkozó emberek találtak ki. Ilyen nincs. Ez nem víz, hogy ki kell önteni, a hő csak egy atomi rezgés szint, ami csökkenni fog, ha a külső hőmérséklet alacsonyabb.
Ha érdekel a téma, olvasd el a blogomban az X360 hűtés résznél a hozzászólásokat, majd gondold végig. Ott leírom, miért rossz. (Véder is érvel, főként azzal, hogy hány éve van a szakmában..)ui: hát ja, normális hűtéssel nem megy tönkre. Nekem jobban le van hűtve, jelenleg naponta 3-5x bekapcsolom, kb fél órákra. Szóval agyon van használva, mert nem az idótartam, hanem a bekapcsolások száma a fontos. Vagyis meglátjuk, mikor megy tönkre. A következő konzolig van mág jó pár év (főleg mire meg is tudom venni)..
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
válasz Fusion01 #36812 üzenetére
Nem teljesen értem, ez miért jó. Hogy elnyúlna a lehűlés ideje? Mérni kellene, az, hogy milyen levegő jön ki, az egy dolog. De esetleg tovább lehetne gondolni az ötletet..
Ez a lehülés és felmelegedés elég gyors, kb 3 perc játék, és üzemi hőn van minden.
Kikapcsnál is elég gyors, mert a ház hűti már ilyenkor.Thome: kikapcsolás után bármilyen hűtés is van, az még gyorsabbá teszi a lehülést, tehát csak rosszat tesz, jót semmiképp. Ugyanis annál gyorsabb a hőmérséklet változás.
Ahhoz, hogy a forrszem belsejében is olyan sebeséggel csökkenjen a hőfok, mint a külsején, lehetetlen eltalálni, ráadásul alkalomtól függő ez.Inkább egy OverHeat kellene, ami lassan hagyja kihülni a cuccot, esetleg fűti, hogy a hőfok változás minél lassabban menjen végbe.
Tudom, hogy hülyén hangzik, és otthon ezt nem lenne egyszerű jól megcsinálni, de használna, az biztos. Akárcsak a frissen öntött cuccoknál, ott is kemencébe teszik.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
válasz Mr.Grincs #36804 üzenetére
Mert hirtelen hül le, és megrepedezik.
A kőzetekhez tudom hasonlítani: az évszakok változásával szétrepedezik, mégsem 80 fokon olvas az sem.Ha a felmelegedés és a hülés mondjuk 30 perc alatt menne végbe (szemben akb 5 perccel), valószínűleg nem nagyon lenne gond. -> nagy tömegű borda.
rocket:
HDD: az lehet, de alatta akkor is egy tömör műanyag van. Azon a részen csak a szélén jut levegő a konzolba, ahol se a levehető rács, se a HDD nincs. Lesd meg!Lukakba ülő por: igen, szösz tényleg akadályozhatja, bár ez inkább a kimenetet.
Bordák: dede! Hátúl be lehet dugni a spray csövét, eléggé hatákonyan kitisztul.
Szét kell szedni, jah. Lehet azt szépen is, hogy ne legyen nyoma..
alien_: az itt használtra azt mondják, hogy már 230 fokon munkálható, cseppfolyós lesz. (Bár tény, hogy az "iparihoz" nálam is 350 fok kell kb..)
Más forrás azt állítja, ha azzal a gyártási minőséggel használnának normális ólomtartlamú ónt, semmi gond nem lenne.
Ha korrekt a szervizes, és ilyennel golyózza újra, tartósabb is lesz. De gyakran gagyit használnak, hogy újra visszakerüljön a gép.[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
A dash-ban való járatásnak szerintem lehet valami minimális értelme, de hogy az így használt konzolok tönkremenetele elenyésző, na azt kizártnak tartom.
alien_: igen, véleményem szerint is az a legjobb, ha lassan hül le. Az, hogy visszamelegíti a levegő, benntreked a hő, na ezek az áltudományos baromságok. Ettől már égnek áll a hajam.
Mr.Grincs: semmi baj a hűtéssel önmagában, "csak" a forrasztás szar. Ezzel együtt már nincs az a hűtés, ami tökéletes lenne neki. 80 fok alatti a maghője, ezt minden chip kibírja, nem is ég el semelyik konzol, csak megreped a forrszem.
Thome: ha friss, gondolom Jasper. Az a véleményem, hogy használd állítva (csak fel ne dőljön), sokkal jobban hül, azért ott kb 25 Wattal kevesebbet fogyaszt a GPU, az nem kevés.
Ilyen módot nem szívesen vállalnék, azért írtam le, hogy esetleg ötletet adjak másnak, így meg tudja csinálni. Ha 3 év garos Jasper-em lenne, nem tudom, módosítottam-e volna.[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
válasz rocket #36765 üzenetére
Szerintem:
-HDD semmit nem fog le, mert ott van, ahol nincsenek szellőzőlukak. Az csak a külső rács, alatta van ugye mégegy, kevés lukkal.
-a lukakba bele ülő por minimálisan csökkenti csak a légmozgást
-a bordára rakódott porral van a baj
-ez simán tisztítható sűrített levegővel. A saját ventie (vagy a porszívó) meg kihozza már a felkavart port.Bár szétszerelés a tuti.
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
válasz Crazyman33 #36743 üzenetére
Azért hülyeség, mert nem a VGA felbontását állítod, hanem az utána lévő, kb fél Wattos fel- vagy leskálázó HANA/ANA chip-et.
Ettől függetlenül a VGA ugyan olyan beállításokkal dolgozik.
Ez a chip viszont nem fogja mérhető módon befolyásolni a fogyasztást.
Lehet, hogy més alacsonyabb felbontáson lesz nagyobb a fogyasztás kb 0,1 Wattal.sch_a: nincs átverés, de baromi lassan érkezik meg. Mint írja, 2-4 hét. Régebben 2 hét volt, mostanában bizony egy hónap.
Bármit kihoznak ingyen, ha rossz cserélik, ilyesmi. Minősége példás, sok cucc ugyan abban a gyárban készül, mint az eredeti (ha hamisítvényról beszélünk), szóval minőség beli eltérés nincs. De olvasd el a véleményeket. Mit szeretnél?
A gyárból jön ki, szóval zsír új, de ez is hosszabítja a szállítást.Thome és Zack: belül a GPU igen csak felmelegszik, nem vészesen (kb 60 fok a borda), csak mikor visszahül, hosszú távon tönkre mennek a forrasztások a hőingadozástól. (Ezen csak ront az utóhűtés, mert még gyorsabban megy végbe..)
Szóval ha abnormálisan le van hűtve, akkor a hőingadozás jóval kisebb lesz, vagyis sokkal-sokkal tovább bírja úgy.
Ha gondolod olvass bele a blogomba, ott oróbálkoztam ilyennel.30z.Samu: Szervizben is leszedik a matricát, és elég barom módon szokták szétszerelni. Nem állatúl, de meglátszik. Szóval kétesélyes.
Szerintem is sűrített levegő a legjobb. Menet közben megfújkálod mindenhonnét, a fellazított port meg kihozza a venti.[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
Ugyan az, mint a távirányító. Elkopik és szívás van. Vezető lakkal meg kell kenni a gombot. A fólia lejön mozgatáskor, nem jó.
Vagy veszel készen, vagy máshonnét kiszeded.
Csavarhúzót meg köszörülsz/reszelsz 5 perc alatt.[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
-
szaszlaci
addikt
válasz csudri #36698 üzenetére
Hi!
HDMI-n kizórólag digitális jel megy. Analóg résznél lehet érintkezési gond, azt is el tudom képzelni, hogy valamelyik Scart bezavar, volt már rá példa. Húzz ki mindent, úgy meglátod mi a hiba.
Ha a gyári komozitot használod az analód, de cseréld le gyorsan, márha HD Ready TV-d van. (Ha nem, azt is )Peat: Szóval csak mi páran vagyunk semmirekellő népség..oké..
-
-
szaszlaci
addikt
válasz alien_ #36651 üzenetére
Azt mondod, cserélni kell, ha a funkcionalitása hibádzik. Na de hol nem oké? Szerintem esélyed nincs, hogy kicserélik neked. A DVD gondolom jóval hangosabb, szóval mégcsak hangossági adatot sem fogsz olyan találni az adataiban, ami szerint igazad lehet.
Mikor is vásároltad? Ha nem tudtad vásárlásnál kipróbálni, akkor is egy hétig mondjuk még meggondolhatod magad. Helytől függ, meddig. De gondolom régebbi.
Nekem is Delta van, és minap tűnt fel, hogy haver gépe milyen halk (gondolom más van benne).
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
válasz alien_ #36645 üzenetére
Szerintem ha valami hozzá ér brutális kerregő módon, úgy esetleg le lehet garoztatni.
Lehet, hűtésmódos konzolt kaptál, volt már ilyenre példa. (Origot kért a srác, és közben egy gányolt módosítottat kapott..)
Ezesetben inkább ne akard garoztatniJah, ez a berregő traktor hang természetes gagyibb ventiknél.
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
Elkezdtem játszani az X-men Origins: Wolverine játékkal, tényleg komoly..
Viszont elakadtam, valaki segítsen már!
Az első negyedében, mikor visszakapja a regenerálódást a laboratóriumban.
Akkor egy teremben van a nő egy "energia-kockába" bezárva, egy emelvényről meg lő egy ember. Őt nem lehet megölni.
Mit kell itt csinálni?■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
Ezen a TV-n van optikai kimenet, így az 80%, hogy a HDMI-ből kiszedi a hangot, azzal meg rá tudod kötni az erősítőre. Mivel új a TV, valszeg a legújabb HDMI szabványt is támogatja, így nem lesz gond.
Viszont az erősítővel annál inkább. Hogy van rajta optikai bemenet, azt nem írja.
De ennyiért borzalmasan drága, a felét talán, ha megéri. Vezeték nélküli a hátsó hangfal,ez drágít, kérdés, minek??
Mennyi lóvéd van rá? Mennyi helyed van? Szélessávút kellene venned, ha normális cuccot akarsz.Crazyman: nem felbontás függő a melegedés! Nem függ a felbontástól, ne terjesszük már ezt a hülye pletykát!! Nem tudod 360-nál megváltoztatni a VGA felbontását, hogy mibe menjen a játék.
Grincs: simán hidegebb van odakint, ezért nem melegszik be a gép, nem lehet? Kábeltől sem függ a melegedés.
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
Azt jelenti, hogy box HDMI->erősítő->TV. Vagyis HDMI kimenet is kell az erősítőre. Biztos, hogy van, olyat nem csinálnak, hogy csak HDMI bemenet legyen egy erősítőn.
Samsungot írsz, az erősítőben DVD lejátszós minden egybe cuccokat gyárt tudomásom szerint. Vagyis az csak HDMI kimenet lesz rajta, hogy a DVD filmet úgy is ráköthesd a TV-re. (Semmi értelme.)Linkeld be az erősítődet, mert amit találtam az 83 ezer, egy ilyenért borzalmasan sok.
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
De a boxon kimenet, a TV-n bemenet van. Mi okból lenne HDMI kimenet egy TV-n?
Ha van optikai kimenet a TV-n, azt is viheted az erősítőre.Szerintem sokan nem tudják, de a kompozit sztereó jel tartalmaz ProLogic információkat, tehát egy arra alkalmas erősítővel lehet belőle 5.0-ás (vagy 5.1-es hangot) "csinálni".
Hogy melyik alkalmas rá? Amelyik tud ProLogic2 Movie hangzást. Az való a valódi 5 irányú hangzás létrehozására, és nem a PL2 Game.
Mondhatom, hogy gyakorlatilag DolbyDigital hangzás lesz, amit elvileg a konzol optikai kimenete is küld az erősítő fele.Ugyan ez a nicam sztereó, TV adásból lehet térhangzást visszakeverni.
Szerk.: te azzal a Logotech-el akarod 5.1-ben hallgatni a konzolt? Úgy tuti nem fog menni térhangzásban, annak analóg kellene. Mert hogy HDMI-s erősítőt emlegettél.
Nem emlékszem Sony TV-ken van-e sztereó kimenet, de max azt tudod rákötni.[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
válasz Mr.Grincs #36555 üzenetére
Gondolom rossz gépekből, kézalól, ilyesmi. Nem hinném, hogy nagy tételről beszélünk.
Nehezen hiszem el, hogy két év után tönkremegy egy meghajtó minden második konzolban. Legalábbis amilyen ijesztgetés megy szervizes részről.
Emlékezz, hányan cseréltettek régen meghajtót a törés miatt, így a LiteOn ottmaradt a szervizben..■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
-
szaszlaci
addikt
válasz Mr.Grincs #36538 üzenetére
3-4 ezerért szoktak LiteOn-t árulni. Még a szervizes pofátlan áru csere ára is 10 alatt van.
Amúgy tényleg marhaság 360-on DVD-t nézni, ebben egyetértünk.
Írott egyrétegű DVD megy a gyári gépen is. Mi van, ha a családi videókat raktam rá?[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
válasz Mr.Grincs #36490 üzenetére
Sokért, különösen pofátlanok szoktak lenni th. szervizben.
Nem azonnal hal meg, hanem kell neki pár hónap, mire végleg megadja magát.
Lehet tényleg csak te csináltál hülyeséget, de erre kevés esélyt látok. Szóval készülj rá lelkileg■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Aktív témák
Hirdetés
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest