Aktív témák
-
eddie17
addikt
válasz karakpecze21 #47012 üzenetére
Csak beszédre jó. A játék hangját nem viszi át.
-
eddie17
addikt
válasz adalbert1 #46248 üzenetére
Nem kell végig vinni mindig, online nyomulsz azt is beleszámolja. Meg a horda módot is.
Szóval így már más a leányzó fekvése. De én azt hiszem, olyan 5-6ezernél jártam. KB_ak_: Persze a blur beta-t rongyosra játszottam én is. 3szor fejlődtem maxra. De valahogy ez is tetszik, és talán jobban is mint a Blur.
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Ha valakinek megvan halász samu legendája, és esetleg lenne kedve co-op mókához, akkor vegyen fel ezen a néven: gsfranz
Amúgy nekem nagyon tetszik, szerintem jól megcsinálták
-
eddie17
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #45540 üzenetére
Igen, most nézem. Francba
-
eddie17
addikt
A vég megkezdődött. Már csak 1 év
-
eddie17
addikt
Már van update nyomjátok ezerrel
-
eddie17
addikt
-
eddie17
addikt
Srácok/lányok.
Aki szeretne részt venni a Blur bétában az jelentkezzen privátban. 3 tokenem van, amit ajándékba kaptam az Activisiontól.
A tokennel letölthető a játék, és elvileg jár hozzá 2 nap live gold is. De inkább legyen a delikvensnek goldja, nem tiszta az email ezen része. -
eddie17
addikt
Azt kell, hogy mondjam, hogy odavág a Blur rendesen, tetszik, igazi árkád állatság power up-al fűszerezve
Mod: Kellemes a játékmenet, és még a féket is kell használni És aki első az első körben, az végezhet az utolsó helyen is, szinte másodpercek alatt, és ez tök jó.
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Bocsi, nem sűrűn olvasom mostanság a fórumot
Az a blog már egy éve működik, talán ez nem köthető ehhez a dologhoz.
Na ná, választások alatt forró lesz Bicske alatt a talajMr.Grincs: Na látod ez egy jó kérdés, ültem a gép előtt, egyszer csak hallom, hogy kiírt valamit a box, ránézek, és kb. ezt az arcot vágtam: Hogy a francba történt azt nem tudom
30z.Samu: Reméljük
D
-
eddie17
addikt
válasz ggf8600gts #42341 üzenetére
Azt elő is rendeltem
-
eddie17
addikt
válasz ggf8600gts #42302 üzenetére
Kb én is ezt gondoltam demó alapján, de adtam neki egy esélyt. Megvettem. 10/10.
-
eddie17
addikt
Próbáltátok a Dante's Inferno-t?
Szerintem nagyon király lesz, számomra kötelező vétel, főleg, hogy nincs GoW box-ra... -
eddie17
addikt
Ettől a Bayonetta-tól nem estem hanyatt. Mókás, meg darálós, de a teljes tuti nem kéne..
-
eddie17
addikt
Közérdekű
December szent estéjén jön a Dante's Inferno demó.[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Tudom, nem apró, de hát ha érdekel valakit.
Jön helyette az elite, természetesen szüzen(hibáiból tanul az ember, ennyit nem ér a dolog... ) -
eddie17
addikt
válasz Djuree #38167 üzenetére
Esetlegesen arra nem gondoltál, hogy valaki van olyan eszement, és beregisztrálja a bankkártyáját, hogy egyszerűbb legyen a vásárlás? És elviszik a gamertag-od, és annyit költenek a kártyádról amennyit nem szégyellnek. Itt nem a mentésekről van szó, ezek nem erre utaznak.
-
eddie17
addikt
válasz SweetBrother #37593 üzenetére
A box nem tudja kezelni a feliratokat. Csak ha beleégeted a filmbe. Máshogy nem megy. Kivétel a dvd. Ott tudja kezelni, divx-nél nem.
-
eddie17
addikt
válasz Crazyman33 #37588 üzenetére
Én momentán nem emlékszem egyre sem, de friss hús vagyok a topikban
Én sok versenyt mentem, de azt mind online rendeztük. -
eddie17
addikt
Itt privátban nálam vagy crazyman33-nál, és vegyél fel minket live-on is. Aztán róhatod a köröket
Egyelőre még coming soon, de szerintem ma már realizálódik a dolog, elég nagyszabásúra szeretnénk. Remélem minél többen tudtok jönni.
A forza2-vel kapcsolatban: Megértem, hogy ha valakinek drága a FM3, de most erre szálltunk rá, lehet lesz nosztalgia hónap is, ahogy írták, de most szeretnénk ezt. Meg hát nem kicsit jobb mint a 2 -
eddie17
addikt
Alap Mugen Integra 57:499 Suzuka East D328
Csak ABS volt bekapcsolva, de az is csak azért, mert valamiért furák a régi pályák is, mint ha újra meg kellene őket tanulni.[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
válasz Crazyman33 #37568 üzenetére
Megkaptam, köszönöm.
-
eddie17
addikt
Tudom, hogy nem vagyok nagy őstagja a boxtopiknak, de esetlegesen nem megy senki Budapest felé Bicske(nem tápió) érintésével. Nagy segítség lenne ha valaki el tudna vinni.
-
eddie17
addikt
válasz Crazyman33 #37401 üzenetére
Nagy szart jött meg. Rohadt mérges vagyok, ígérgettek csak szombaton nincs is dhl.
Egyik telefont sem veszik fel.
Bekaphatja az összes. -
eddie17
addikt
válasz Peat;) #37373 üzenetére
Még mindig nem jött meg. Délután 5 ig mondta a csávó, hogy kiszállítják. Na már most nem sok idejük van rá. Ha nem jön meg ma, akkor bekaphatja...
Vezetéssel úgy gondolom nekem sok bajom biztos nem lesz, nagyon sokat nyomtam online az FM2-őt, a "nagyoktól" tanultam[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Aki az 576-tól rendelte a Forza3 CE-t annak már megjött? Mára igérték, délután 5-ig, de hát már 1 óra van... És nem lakok több száz kilóméterre pesttől. Remélem ideér mert ha nem, lesz irgum-burgum. Itt a hosszú hétvége és ne legyen semmi forza áh, lehetetlen
Én a demóban minden kikapcsolva mentem, nehéz ellenfelekkel, és szerintem simán lehet ravaszokkal is megfelelőlen adagolni a gázt és a féket. Persze a karácsonyi listára felkerült a kormány is Remélem tudok félrerakni annyit a fizuból. -
eddie17
addikt
válasz Crazyman33 #37243 üzenetére
A racepro tényleg nagyon gyenge lett. Én is probálkoztam vele, de egyszerűen nem...
Final Countdown -
eddie17
addikt
Na még egy nap és a kezemben a forza. Most értem haza melóból, most hétfő délutánig itthon vagyok, lehet nyomni ezerrel
-
eddie17
addikt
Ha hitelesek a forrásaim, hivatalosan Magyarországon 24.én jelenik meg. Ezért is hívtak fel, hogy szombaton hozza a futár nekem. Viszont olvastam azt is, hogy más helyekről csak hétfőn tudják küldeni, mert a Microsoft késett egy picit.
Tovább is olvastam a hsz-eket: Ha tényleg ma mehetsz érte az király, bár nem panaszkodom, nekem a szombat is megfelel
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Olvasgatom a hozzászólásokat, és sokan nagyon úgy vagytok vele, hogy a Microsoft egy istenség, aki mindent és mindenkit lát. Látja, hogy más vinyód van-letilt, látja ha moddolt firmwared van-letilt, látja ha nem mosogattál el-letilt. Azért mindenre ők sem képesek.
-
eddie17
addikt
Még mindig jó a Brütal Legend Amikor felcsendült az első csatánál a Battle Hymn/One shot for Glory na az ütött Persze nem mindenki fogékony erre a zenére. (szerenecsére én mindenfajtára)
Más: Akik előrendelték az 576-tól a Forza 3-at, azok valószínűleg október 24-én kapják meg a futártól.
-
eddie17
addikt
Újabb gyöngyszem kerekedett a játékvilágban: Brütal Legend. Hatalmas játék. Hangulatos, változatos, egyedi, jó zenék, kell ennél több?
Erősen ajánlott. -
eddie17
addikt
válasz Gebriel #36707 üzenetére
Én is köszönöm, tényleg jó volt, meg nehéz
Nem gond, most már tudjuk, hogy ez a taktika nem gyere be fajta.
Csak tényleg nagyon kevés az idő.
Taktikázás meg alap, itt tényleg minden lépés megfontolandó.
Helikopterre meg mindig vigyázni
Ajánlott felőlem is.
Aki akar csatlakozni szóljon, négyen hát ha jobban összejön. -
eddie17
addikt
válasz Crazyman33 #36444 üzenetére
Van:
1. Igazad van látom én is Beírogassam őket?2. Vga-m csak a monitoromhoz volt, de én abban a mesében sem hiszek.
3. Igen amit kaptál a boxhoz component kábelt annak a műanyag burkolatát le kell szedni és így a hdmi kábel felett elfér ez a kábel is, és mehet a hang közvetlen a boxból.
-
eddie17
addikt
válasz Gebriel #36425 üzenetére
Brutális, nehéz(még legkönnyebb fokozaton is), taktikus, élvezhető.
Nehézségről csak annyit, hogy aki CoD-on nevelkedett felejtse el, hogy otthagyja csapattársait, és nekimegy az ellennek egyedül. Két golyópuffanás, és a földön vagy, vége.
Nagyon kemény faja játék lett szerintem.Más: Sokan írják, hogy nem szebb hdmi-n mint komponensen. Amit fentebb írtam én ahhoz tartom magam, háromnegyed évig hdmi-n volt, 2 hétig komponensen, és nagy a különbség. Higgyetek nekem
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
-
eddie17
addikt
Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok