Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Aktív témák
-
heihachi
addikt
Visszaküldte végre a MS a gépemet, de gondolom full alaplap csere volt, mert erre meg nem tudom rádugni azt a tápot, amit eddig használtam
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
K3NZO
senior tag
Egy kis OFF:
Fallout 3 (6000 HUF) és Forza 2 eladó , de inkább cserélném (értékegyeztetéssel).
Ami szóba jöhet:
World At War
Grid
Halo-Wars
Dirt
Batman Arkham AsylumCsak budapesti átvétel.
A játékok karcmentesek, minden megvan hozzá ami kell. (Gyári állapot.)OFF vége.
"Per aspera ad astra"
-
Xirtam
veterán
Elöbb tettem be egy új gamet (Batman) és valamit updatelt elég rendesen volt kb egy 5-8 perc!
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy az új dash frissítés fent van már az MS honlapján? -
Mr.Grincs
veterán
válasz Sickboy25 #33889 üzenetére
TV-m faszául megy azzal nincsen bibi szerintem. Annyira meg nem érek rá hogy csak hobbiból küldözgessem a boxomat és csináljam a telefonszámlát magamnak. Ne nézzetek már ennyire fogyatékosnak. Azért vettem hogy játszak rajta, nem azért hogy bejárja a nagyvilágot.
Beszéltem megint az MS Helgával, ingyenes a fuvar amíg garaciális a cucc. A vásárlás napjától 2 évig. Ha nincs semmi baja akkor is ingyenes mert ugye garis.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
szaszlaci
addikt
Szóval a Falcon-om helyett nem fogok Jasper-t kapni. Pedig már örültem
Ha abból indul ki az ember, hogy a szervizben is fizetsz bevizsgálási díjat ha nem garis, akkor a futár sem ingyenes.
De ha azt nézzük, hogy magad viszed vissza a garis cuccot, és kiderül hogy hibátlan, akkor nem fizetsz semmit. Szóval nem 100% hogy a futárt fizetni kell..[ Szerkesztve ]
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Sickboy25
addikt
ühüm ,de nem az ipont hasonlítottam ,hanem a garanciafutárt és azt az elvet amit képvisel és amiért léte hivatott Te kifizetnéd, ha kiderülne, hogy jó a masina? Úgy akkor mindenki elküldhetné, hogy ha már ingyenes akkor legalabb a microsoft nézze meg, ha meg mégis jó nagy ügy ingyééé vóót
De ez csak tézis, semmi alapja nincs ,mert nincs tapasztalatom xbox gari ügyben
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
bwoay
nagyúr
nna, az utóbbi napokban ismét felmerült, hogy a korai szériás xboxok
milyen alaplapot kapnak a javítás során. többek között én is alátámasztottam,
hogy ugyanolyat, tehát Xenon gép helyett az ember nem fog Jaspert kapni,
hiába is várja. Namost ez helyesbítésre szorul.
Létezik az Opus nevezetű korcs alaplap, ez lényegében
egy HDMI nélküli Falcon. Akinek meghibásodott Xenon gépe van,
az a szervizből már ezzel fogja visszakapni a masinát.
Korábban már tisztázódott ez itt a topicban, de láthatóan feledésbe merült.
Jogos a kérdés, hogy a Zephyresek mit kapnak: fogalmam sincs.
Szerintem Falcont, de nem esküdnék rá.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Sickboy25 #33879 üzenetére
Mert hétfőn fogom feladni, kb akkora érkezik meg a fuvarlevél is. Meg amúgysem agyok otthon ma meg holnap. 1 éven belül garis ingyenes a futár.
Tutti hogy van valami baja mert a lemezt nem olvasta be.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Sickboy25
addikt
válasz Mr.Grincs #33875 üzenetére
De akkor addig miért rendeltél futárt, míg haverod nem teszteli?
Majd elviszik és semmi baja fizethetsz egy csomó lóvét és kiderül, hogy a tv-n sz@r a bemenet"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
-
szaszlaci
addikt
válasz Sickboy25 #33876 üzenetére
Beírtam, hogy Kiskutyának LCD-je van (samsung le-37r82), aztán rájöttem, hogy te arrol beszélhettél, amit majd venni akar a haverja..
Minél tovább rágódsz rajta, annál jobban meg leszel elégedve vele.
( Amúgy én 5 hónapig 8 órás munkaidőben gondolkoztam. Ez így 800 óra )■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Mr.Grincs
veterán
Megrendeltem a futárt, mert a f@szom telelett. GTA 4 nél is csinálta a kép elmenősdi dolgot, meg a COD 5 nél, érdekes módon csak a multinál ment el a kép, single résznél nem tapasztaltam.
Haverom most elvitte a hétvégre hogy megnézze nálla is elmegy e a kép, vagy bármiféle hibajelenség előjön. Remélem nála is mert akkor azt jelenti hogy box a hulladék, ha nem akkor viszont a tv-m HDMI 1 része tuttira be szart vagy be fog szarni./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Sickboy25
addikt
válasz Kiskutya #33864 üzenetére
nekem ugyan ennek a plazmának van az elődje! Haverjaimnak lcd-je van és mindegyik azt mondja, hogy következő plazma lesz!
Én úgy vettem a boxot, hogy sógorét próbáltam ki a plazmán és azért döntöttem a vásárlás mellett, mert egyszerűen tökéletes volt! Sógor lcd-je a nyomában se ér igaz az csak 82-es ez meg 107-es
Tv-zésre is tökéletes haverok minden meccset itt néznek nálam!!Jah és mindenképp a Panasonicot javasolom!! De ugorj be a plazma vs lcd topickba ott vannak a nagyágyúk! Én is az ők segítségével választottam ki mind a monitorom és mind a tv-m! És nem csalódtam
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
szaszlaci
addikt
válasz Kiskutya #33870 üzenetére
Rémlik, melyik az, egy nagyon jó TV. Szép élénk színek vannak rajta, szerintem az egyik legfontosabb szempont. Ezt a mai TV-k sem űberelik, csak természetesebb lesz a képe, mert több színt tud. Hogy ez otthon mennyire fontos, hát ízlés..
Nekem LG 32LC2RR van, régebbi mint a tied. Szerencsére meg vagyok vele elégedve.bwoay: micsoda csórók vagyunk mi...gyorsan be is szerzek párat
-
mad1
veterán
Tudtok olyan oldalt ahol az osszes eddigi demo be van gyujtve,es nem kell keresgelni?
Ne szemetelj ! = Steam
-
szaszlaci
addikt
válasz Kiskutya #33864 üzenetére
Hát, kicsit megkoptak már a tapasztalataim, ugyanis egy éve már nem vagyok értékesítő.
Mivel volt bőven időm az összes terméket alaposan megfigyelni és összehasonlítani, akkor az volt az egyértelmű álláspontom, hogy csakis LCD. (Sikerült amúgy plazmát beégetni: trükk: egy napig ment rajta egy DVD menü, aztán az egész kép pirosan vibrált, úgy beégett..)
Vannak viszont, akik ugyan ilyen biztosan és megingathatatlanul a plazmára szavaznak (sokszor rendes érvek nélkül), van aki szintén LCD. Szóval egy vásárlót meg lehet győzni, mert meg tudom neki mutatni, neked csak annyit mondhatok, jó alaposan nézd meg!
Én a magamét sem 5 perc alatt választottam. Kb 5 hónap alattbwoay: azért ez nem túl pontos így. Viszont igaz az, hogy én soha nem méregettem TV-ket, amiért mégis ezt állítom:
a névleges fogyasztásuk (amit megközelítenek, ezt mértem) egyforma átmérőjű azonos márkájú TV-n olyan 30%-al több plazmában. (Fényerő nem sokat dob a fogyasztásra..)
És mivel a működési elvéből adódóan simán kijöhet ekkora ingadozás egy plazmánál, hát hitelesnek tartom ezt a több helyről hallott pletykát, hogy egy film alatt megegyezik.
Persze nyílván nem ez fog dönteni, sőt lehet valóban több, csak hát jó tudni. Hogy értsd miért kötöttem bele.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Xirtam #33865 üzenetére
Te is az MS nél dolgozol? Ez a szekszerű eljárás erre a hibajelenségre?
Viszont megint elment online játéknál a kép majd visszajött. Hang változatlanul volt.
Vissza is hívom őket az biztos./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
bwoay
nagyúr
válasz szaszlaci #33863 üzenetére
a fogyasztással kapcsolatban mindig egymásnak ellentmondó vélekedéssel
találkozom. Nekem két LCD van itthon, 40" és 42"-esek, mindkettő FullHD,
a villanyszámlámon olyan 1 rugót dobnak összesen havonta.
Techneten olvastam egy plazma TV-vel kapcsolatos írást,
ott a szerző havi 5e. Ft pluszról számolt be, ami döbbenet.
Igaz, a képátmérő nagyobb, mint nálam, de legyen mondjuk 50", akkor is irreális.
A hír topicjában azonnal meg is indult a számolgatás, a cáfolás, meg a vita,
ennek kapcsán mertem óvatosan megjegyzeni, hogy összeségében
tudtommal többet fogyaszt.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
szaszlaci
addikt
válasz Kiskutya #33861 üzenetére
Ez egy jó TV (elődjét ismertem), szép színek, gyors képváltás.
Ezen kívűl viszont mindenképp LCD-d javaslok, mindenre jobb. De ez csak magánvélemény.
bwoay: még mindig be lehet égetni az összes plazmát, igaz nem egyszerű, és véletlenül nem fog menni. De azért van rá mód..
Fogyasztás: átlagban teljesen megegyeznek, csak full fehéren lesz több, feketén kevesebb.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
bwoay
nagyúr
válasz Kiskutya #33861 üzenetére
ha TV-zni szeretne rajta elsősorban, akkor én merem ajánlani a plazmát,
de ha a játék kiemelt szempont, akkor inkább LCD pártján állok.
plazmánál kisebb a lag, ez a játékoknak kedvez, meg gyengébb fényviszonyok
mellett jobb képet ad, viszont jobban melegszik, többet fogyaszt,
és nem tudom, hogyan állnak most a beégéssel, de tudtommal
még mindig nem szereti, ha ugyanaz a kép van kint sokáig
(játékoknál meg ennek jó az esélye, ld Le Mans 24 órája valami autós game-ben )[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Kiskutya
veterán
Hali!
1 ismerősöm szeretne venni 1 ilyen tv-t: Panasonic TX-P42U10. Az lenne a kérdésem hogy próbálta e már valaki ezen a boxot. Még mindíg az lcd tv jobb játékra vagy nyugodtan megveheti ezt a plazmát?
hmm...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Djuree #33859 üzenetére
Elhívtam az MS-t és adtak egy ügyfélszámot. Mondták, hogy teszteljem a gépet hdd nélkül és ha előjön akkor el lehet küldeni a servicébe. A HDD-m tutti jó. Mostmár csak az a kérdés hogy fingassam meg a boxot, hogy előjöjjön a hiba.
A vásárlás napjától 2 évig garis a cuccom teljeskörűen./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Djuree #33841 üzenetére
Megnéztem a HDMI kábelem megmozgattam és semmi baja sincsen, sem a tv-n sem a boxnál ahol bedugom. Itt belül lehet a probléma, ha van probléma. A kábel is tök új.
-
Sickboy25
addikt
válasz Xirtam #33855 üzenetére
igen ,de itt nem a hovezeto kepesseget irtam, hanem a ket fem osszeillesztesenek lehetosegere valaszoltam. Termeszetesen es ezert lenne a mag rez
-
Sickboy25
addikt
-
_ak_
addikt
Az új elit? [link]
Let's begin, de gozaimasu!
-
Sickboy25
addikt
válasz szaszlaci #33824 üzenetére
utana neztem a dolgoknak! Nah tehat akkor, kerek egy osszefoglalast!
Tehat milyen vastagsagu legyen a reztomb? Mert nalunk csak eleg vekonyak vannak! 6-os rezlemez van csak! Aluminium van annnyi ,mint a dog!
Gyere majd privatba,mert ez azert hosszu lesz!"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Djuree
félisten
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Djuree #33841 üzenetére
A kábel nincs mozgatva. Meg a box sem. De hogy mehet szét ha áll a box?
Holnap küldjem a szervízbe azért vagy mi a tök legyen? Ez az egy db hdmi kábelem van csak. De működik normálisan amúgy.
Nincsenek további ötleteim./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz efegyke #33838 üzenetére
Tényleg mákod volt. Ha kiderül akkor rengeteget kellett volna fizetned. Postaköltség, szervízdíj stb stb..
Már játék közben is elment egyszer a kép. Olyan mintha ki be kapcsolnám a HDMI 1 et, de magától műveli, majd pár mádosperc múlva visszaugrott a kép, hang az volt.
Valami gebasz lehet videó jelnél. Vagy 3 led közeli stádiumba van a cucc. Pedig falconos./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
alien_
őstag
válasz efegyke #33838 üzenetére
Én is javítottam már olyan Samsung U900-ast, amiben a board helyén egy pendrive NYÁK-ja volt (!!).. Visszadobhattam volna, de inkább szereztem hozzá egy zsír új panelt. Neked is mákod van, épp kifogtál egy jó fej szervízest, de erre nagyon nem lehet építeni.
(Amúgy azt honnan tudod, hgoy a boltban nem szedték ki a hűtésmodot + raktak rá új matricát?)Swarm is coming.
-
efegyke
tag
válasz Mr.Grincs #33836 üzenetére
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy az én okosított xboxomat visszaküldtem a MS szervizbe. Be se kapcsolt, hűtésmod is volt rajta a matrica sértetlen volt és új alaplappal visszaküldték.Ráadásul a hűtésmod eltűnt így aztán halk lett.
Mondjuk mindez utólag derült ki meg a drága konzolbolt ahol vettem úgy adta nekem vissza hogy azt mondták visszaállították, minden gyári rajta úgyhogy ne aggódjak nem fogják észrevenni hogy bele volt nyúlkálva.Kérdem én hogy ha be se kapcsol akkor hogyan tudják visszaállítani...hát ő izé higgyem el hogy visszaállították.Na mindegy megúsztam...
-
Njördli
tag
-
Mr.Grincs
veterán
válasz alien_ #33834 üzenetére
Feltétlenül megcsinálom de a múlthéten csináltam meg.
szaszlaci: Tutti nem volt megpiszkálva, matrica is OK. Tudom hogy fel lehet oksokodni trükkel de ehhez nem volt hozzányúlva, mert volt már egyszer a messziszervízben szögelésen.
-
szaszlaci
addikt
válasz Mr.Grincs #33833 üzenetére
Használt? Lehet visszarakták az eredeti firm.-t, vagyis jelenleg nem tört, de meg van piszkálva.
Legjobb tudomásom szerint hogyha az alaplap nem tudja azonosítani a meghajtót az abban tárolt firmware segítségével, akkor nem enged játékokat indítani rajta. Vagyis tényleg egy asztali DVD-nek képzeli magát
Ez egy rövid videó a lemezen, nem a box írja ki, hanem lejátssza.
Nézd át nincs-e piszkálva, mert még a végén visszaküldik neked, aztán ráfázol..Persze csináld meg, amit javasolnak a Micr. oldalán, lehet az eredetiség azonosítót nem tudja olvasni.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
szaszlaci: Kapcsolatba is lépek holnap az Ms ügyfélszolgálattal.
Nem flashelt a vas. De az biztos hogy holnap felhívom az ms-t és elvitetem a faszba.
Idáig semmi baja sem volt és egyik napról a másikra kezd megdögleni, de az kétségtelen hogy nyúzom rendesen.Egyik lemezem sem karcos, mert vigyázok mindegyikre.
Elviszik ott megnézik tutti nem lesz semmi baja és visszaküldik ugyanígy. És itthon megint előjön a hülyesége.
Def26: Használt de semmi baja sem volt eddig. Még egy éven belül van szóval nem parázok.
heihachi: Tolmácsnak képzeli magát
Érdekes módon most nincs semmi baja. De délután még a hang is vacakolt, azt hittem a tvmmel volt a gond, átvittem egy másikhoz ott tök csöcs volt. Visszavittem működött.
Szóval nem értem, hogy mi a pöcs baja van. Vagy mi lessz a baja, ha ezek az előjelek.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Ez mia f@sz? Kétszer aezt írta ki amikor beraktam az eredti COD 5 lemezt. Elindítottam és azután. MIntha nem látta volna alemezt.A másik furcsaság, hogy xbox liveon rányomok hogy match team deatmatch és elkékül az egész tv mintha lehúztam volna hdmi kábelt. B vissza majd jó, megintrányomok és megint azt csinálta. Meg ugrál a kép ezerrel, mintha kapcsolgatnám az AV gombbal hogy HDMI 1 HDMI 2 , CMP, VGA, AV 1, AV2, AV3. Mi a fakk lehet?
-
szaszlaci
addikt
válasz Sickboy25 #33823 üzenetére
Ha ezt el tudod készíteni, akkor a végleges is menne. Bordának valami ilyesmi sűrűség és vastagság lenne jó, de lehet rajta változtatni.
28 mm-es rész az, ahol alacsonyabb a borda. (A véglegesen hoszabb lesz ez a rész, ez kerül a DVD alá.) Itt csak 17 mm magas, míg máshol 85.
Várom az eredményeket
-
Sickboy25
addikt
válasz szaszlaci #33812 üzenetére
igen levágtam ezt, azért holnap át kell gondolnom melóban, mert nem 2 perces meló lenne,mert elég sűrű és aprólékos tehát 2 mm- es helyközzel, 1 mm-es bordákat csak lehet bemarni tudnám,mert az esztergával ilyen pontosan nem biztos menne,de majd holnap megírom mire jutottam
az a 28mm-es részt azt miért emelted ki? Azt ott nem vágom
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
a dashboard 150mb-ot foglal kb?
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
memóriakártyáról a mentéseket hogy tudom törölni? egyes játékok mentésére nincs szükségem! help mee , még nem csináltam ilyet!
Üdv: Csabee.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz szaszlaci #33815 üzenetére
A routeres megoldást azt gondoltam. És ha rputer megvan akkor automatikusan megtalálják egymást? Mert nem sok mindent lehet ott csinálni a boxban, állítgatni meg stb.
Egyszer volt már téma ez a keresztkábel megoldás de nem tudom, hogy ment e vagy sem. A notik mennek vagyis maelyik képes rá, de a boxot nemtudom, jólenne, ha működne./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
szaszlaci
addikt
válasz Mr.Grincs #33814 üzenetére
Valami kevéske infóm van, és csak hallomásból, szóval lehet baromság. Egy próbát megér.
1. kell egy router, úgy össze lehet kötni a boxokat.
2. lehet kijön mindkettő, de ugyan az a kép lesz szerintem. Olyan hogy egyiken az egyik, másikon a másik játékos, azt nem hinném.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Mr.Grincs
veterán
Cross kábelell össze lehet kötni két db boxot a multi miatt?
Azt nem lehet megcsinálni, hogy a boxomba bedugom a HD AV kábelt + az 1. tvre és a HDMI kábelt is a 2. egy tv be. Vagy ebből csak az egyik fog működni? Vagy miond a kettő és akkor nem lesz osztott képernyő?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
4sal3
aktív tag
ez a Dirt2 demo hihetetlen számomra iszonyat feeling
[ Szerkesztve ]
-
-
szaszlaci
addikt
Jah, csak jöttek megjegyzések, gondoltam akkor most nyilatkozzon meg az, aki..
A plusz ventik azért látszanak ésszerűnek, mert az közel az összes levegőt a bordára fújná, nagy sebességgel, míg ami szívja a levegőt, az csak mozogni fog, de közel nem elég gyorsan és nem elég aktívan. Meg nem csak ahonnét kellene. Persze lehet rosszúl látom.
És a kettő kombinációja látszik ésszerűnek. Nézd meg a PC-t: házhűtő + CPU hűtő, kell mindkettő.
Meg azért annál komolyabb készül itt, minsem kivágva a ház teteje és a CPU kicsit megfújva.Szívesen olvasnám a tapasztalataidat ezzel kapcsolatban!
Njördli: 1.menj fel netre, akkor leszedi. (Csak ne legyen másolat a meghajtóban..)
2. Vagy TV-re rakod, de az új dash úgy rémlik megoldja ezeket.
3. Lemez berak, kilép az új dash-ba, "Y" felmásolja, ki is írja.Sickboy25: lesz rajz részemről, de beszéltük privátban, miért kell még várni.
-
Sickboy25
addikt
válasz Xirtam #33773 üzenetére
ok esztergalyos adott,ha kesz a rajz en megcsinalom! De mar latnam a szep kis rajzocskat,mert szavak azok vannak! Szoban konnyu a rajznal meg majd ez se jo, az se jo
[ Szerkesztve ]
-
alien_
őstag
Ha valakit érdekel, olcsón tudok bontatlan játékokat szerezni. Később csinálok hirdetést, lesz lista, egyelőre csak jelzem, hogy van ilyen lehetőség, esetleges kérésekkel / kérdésekkel, ötletekkel nyugodtan keressetek meg privátban.
Egy-két ár, hogy mire lehet számítani (ezekre már veszek fel rendeléseket):GTA IV - 5 890Ft
Resident Evil 5 - 7 490Ft
Gears of War 2 - 6 690Ft
Fallout3 - 6 690Ft
Dead Space - 4 190Ft
Mirror's Edge - 2 890Ft
...és még nagyon sok más ;)Köszönöm a figyelmet =)
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
Djuree
félisten
spárganélküli joy 6k
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Cyberb0b
tag
válasz bLaCkDoGoNe #33043 üzenetére
Teljesen egy hangon vagyok az állításaiddal idáig ps fan voltam, de az ész érvek áthoztak az x-re. igaz a joyt szoknom kell majd, de ez a legkevesebb..
♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠
-
sanadreas
csendes tag
ha ez van a hátulján jasper alaplap -
sanadreas
csendes tag
vagy abból ki lehet deriteni milyen hogy megnézed a hátulját
-
sanadreas
csendes tag
Amit a boltban van az mind jó alaplapos már mert a jasper alaplap már nem annyira melegszik fel minta afalcon vagy másik alaplap
-
Gebriel
veterán
válasz Sickboy25 #33749 üzenetére
Ha tudod, hogy kell írni és 2x is írtál 35 oldalt word-be akkor legyél már szíves megtisztelni a PH! és minket is, hogy ezt betartod.
De látom megy ez
Nem fogok privit írni mert nincs bajom veled. Egyszerűen felhívtam a figyelmed a szóközre. Ezt én nem tartanám személyeskedésnek, de offnak mindenféleképpen.
Így fejeztük is be.
Peace
Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest