Hirdetés
- PlayStation 5
- Overwatch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- 2025 - Íme a 17. héten megjelenő játékok listája
- EAFC 25
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Elden Ring
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
Aktív témák
-
efegyke
tag
válasz
Mr.Grincs #33836 üzenetére
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy az én okosított xboxomat visszaküldtem a MS szervizbe. Be se kapcsolt, hűtésmod is volt rajta a matrica sértetlen volt és új alaplappal visszaküldték.Ráadásul a hűtésmod eltűnt így aztán halk lett.
Mondjuk mindez utólag derült ki meg a drága konzolbolt ahol vettem úgy adta nekem vissza hogy azt mondták visszaállították, minden gyári rajta úgyhogy ne aggódjak nem fogják észrevenni hogy bele volt nyúlkálva.Kérdem én hogy ha be se kapcsol akkor hogyan tudják visszaállítani...hát ő izé higgyem el hogy visszaállították.Na mindegy megúsztam...
Aktív témák
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Miyoo Mini V4
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest