Aktív témák
-
Def26
félisten
Tud valaki valami módszert arra, hogy milyen bankkártyát fogad el az Xbox Live? Többen is vásárolnak igy csak nem tudom milyen az a kártya.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Sickboy25
addikt
Nem tudok nézni a boxon divx filmeket! Van rá valamilyen program vagy mód, hogy lehessen? Vagy egyáltalán nem lehet?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
-
eeXaa
addikt
válasz Gebriel #34981 üzenetére
....én épp tegnap hasonlítottam össze a kettőt közelebbről....
... hát nem tudom.. az még egy jó ötlet lehetne, hogy a két joy szimmetrikusan van elhelyezve, de az elhelyezésből adódóan, nekem nagyon olyan két hüvelykujjal kapaszkodok valaminek a szélén érzést kelt, plussz a felső kezelőgombok is extra kapaszkodást igényelnek, mondom ezt ugy, hogy nem kicsi a kezem.... meghát az egész olyan fapados olcsó érzést kelt, de ha egymás mellé teszed a kettőt akkor is látható, hogy az egyiket kézbe terveték, a másikat meg mintha nem... -
Def26
félisten
válasz Mr.Grincs #34982 üzenetére
Hát igen, általában a PS3 -asok panaszkodnak, hogy de jó a boxos joya, nem pedig fordítva.
Gabi, egy kis infó a Conquest módról.[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz Mr.Grincs #34982 üzenetére
Köszi azért..
Alapból nincs baj vele, de..
Nekem a PS joypadja sokkal jobban bejön. Jóban kézre áll.
360 joy addig kényelmes amíg a LT, LB, RT, RB gombokat csak egy-egy ujjal használom,
Abban az esetben amikor már minden egyes gombhoz használnám egy ujjamat kényelmetlen.
És egy FPS Hardcore játékban igen komoly időveszteség okoz első verzióNem nagyon vágom az angolt, de itt nem azt írja, hogy Conquest mod elérhető mind a két gépen
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Gebriel #34981 üzenetére
Hát Amúgy létezik valamiféle átalakító. Az überkonzol honlapján volt ilyen régen.
MOD: Itt is van: [link]
MOD2: Tévedés. Csak PS3 hoz van ilyen cucc és xbox 360 kontrollert lehet rádugni.
Azt hogy boxra van e ilyen azt nem tudom. De elvileg kéne lenni.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Gebriel #34976 üzenetére
Szerintem pedig sokkal kézrefekvőbb a box joya mint a PS3 é. Elég sokat játszottam ps3 mal havernál és nekem elment a kedvem tőle a nehézkes kezelés miatt..
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Gebriel
veterán
Battlaefield Bad C. csak egyfajta online játékod van?
PS3-nál 2 fajta.
Vagy előhívató valahogy?
Már nem emlékszem rá -
Gebriel
veterán
Tudom hülye kérdés, de megoldható valahogy a PS3 joy használata 360-nál
Nekem nagyon nem áll kézre box joy -
Mr.Grincs
veterán
-
szaszlaci
addikt
-
Mr.Grincs
veterán
Megoldás [erre]???
Nekem nincsen ötletem sajna.[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz rudymester #34956 üzenetére
Egy LG 42-es LCD. Pontos típusa 42LH4000.
-
eeXaa
addikt
...használ valaki Logitech DriveFX Racing Wheel -t ? ...érdemes pénzt kiadni érte
-
lvnt
őstag
válasz Csabee. #34961 üzenetére
Engem most a Force Unleashed b@szott fel, de nagyon. A második Felucia pálya végén vagyok és most jöttem csak rá, hogy lehet ruhát váltani. Ruhát váltottam, erre elölről kezdte az egész pályát.
Ráadásul, így is másodjára csináltam, mert az elsőnél leestem. Hihetetlen.[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
nahjó.. most hagyom is ezt a játékot mer már idegesít és így nem élvezetes ... jóéjt mindenkinek!
Üdv: Csabee.
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki hogy a Shift-be lehet nyelvet választani?
Vagy csal adott országba kiadott game nyelve van benne?[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Az szerintetek miért lehet, hogy Fifa 09-eztem, és akkor egyszercsak fekete lett a kép kb 1,5 mp-re, aztán visszajött. Dashboardba is csinálta ma egyszer. HDMI-vel van összekötve a tv-vel.
-
Def26
félisten
-
Gebriel
veterán
Na akkor elárulhatnátok nekem, hogy kell driftelni a Shiftbe?
-
szaszlaci
addikt
Leszedtem a Guiter Hero 3 demot, komolyka, akit nem érdekel is tegyen egy próbát vele!
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
sch_a
addikt
Ezek közül nekem az AI difficulty van feljebb, a handling model ugye, meg a steering assist off és a damage effect full. Egyelőre nekem is sikerült minden csillag, de ha este bekapcsolom, ki fogom próbálni így is! Köszi!
Úgy tűnik mindenki Porschet választott, én is azt vettem a TIER 2-re, de én BMW-vel kezdtem Elég gyorsan adogatja a Tiereket, én egyelőre sorba megyek a versenyekkel. De most a dirt 2 élvez nagyobb prioritást nálam. Nagyon tetszik, lehet azért, mert az eggyel nem játszottam.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Ugyanaz volt a bajom nekem is. Az a beállítás már kormányhoz kell szvsz. Kontrollerrel nem lehet úgy játszani. Leírom nekem mi vált be, és így meg tudtam szerezni az összes csillagot:
AI Difficultly Easy
Handling Model Normal
Steering Assist Low
Breaking Assist Off
Anti-lock Brakes On
Traction Control High
Stability Control On
Damage Effect Visual Only
Gears Automatic
Ezek mellett tiszta jó a dolog, és még nincs az az érzésed, hogy a gép vezeti a kocsit.Csabee.:Én is Porsche -t vetem, full upgrade, és verhetetlen vagyok.
Most nyílt meg a Tier 4[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
válasz bandiras2 #34936 üzenetére
Kapsz már 8800-ért is éves előfizetést.
Más:
Képcsöves lett a 29" LG crt tévénk. Előkerült a "tartalék" készülék, egy 20" Daewoo crt. Az a vicc, hogy ez jobban kezeli a 60hz-et. A színek élénkebbek és a feliratok is jobban olvashatók (pl. Fable 2). Egyenlőre úgy vagyunk vele, hogy jó ez és párom csak valami nagyobbat, de egyszerűt akar venni majd, de fel fogom dobni az lcd ötletét. Csináltam is egy borítékot, ahova lehet gyűjtögetni a lóvét...
32" méretben gondolkozok és 100k környékén. Szerintem mire odaérek, már ennyibe sem fognak kerülni a tévék, amikkel most szemezgetek.Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
Mr.Grincs
veterán
-
Csabee.
nagyúr
Csak most esett le hogy lehet autókat vásárolni meg tuningolni tier2ig a gyári járgányokkal kőröztem.. Túl nehéznek is tünt a Tier2 már... Na de most beújítottam egy Porsche-val
-
sch_a
addikt
Na miután már egy ideje játszogatok a shifttel. Leírnám mi a legfőbb problémám vele.
De előtte egy kérdés. Ti se tudtok anélkül nagyobb sebességnél irányt változtatni, h ne ne dobná ki a hátulját az autó?
Amikor ugye az elején megyek egy kört, és beállítja a nehézségi szintet, na ott experienced driver-re rakott engem, próbálgattam a többi fokozatot is, de az irányításban nem nagyon veszek észre különbséget, ezért visszaraktam. Csak az ideális ívet jelölő "nyilakat" kapcsoltam ki az alapbeállításhoz képest, az minden játékban irritál.
No és a problémám. A legszembetűnőbb az 1v1 versenyeknél. Mész, mész, jön a kanyar, szépen le is fékezel, azonban kanyarodásnál kidobja a hátulját, és szépen csúszol le az ívről, miközben az ellenfél, mintha zsinóron húznák, nagy sebességgel elhúz melletted a belső íven. Ha már így oldották meg az irányítást, akkor legalább az AI-nál is lehetne ilyen az autók mozgása, mert így számomra végig azt sugallja, h te vagy a béna... És ez marhára idegesít. Nem tudom próbáltátok-e már vezetni a Bugatti Veyront, van egy ilyen meghívásos verseny. Kipróbáltam, egyszerűen lehetetlen pályán tartani az autót.
-
nofi
addikt
válasz MeszarosB. #34932 üzenetére
Tényleg nem warez! Mi GoW2 -t játszottunk vele haverokkal full legál boxokkal.
Egy éve játszottam vele, így csak foszlányok vannak, de az egész olyan mint a hamachi... Az elv, hogy egy hálózatban legyen a boxod a pc-vel. Felinstallálod a progit és olyan az egész mint egy hálózati kliens. Ha jól tudom külön szobákat lehet létrehozni és azon belül gyűlhetnek az ismerősök, innentől fogva látjátok egymást a játékban is. Fontos, hogy egyezzen a verziószám, tehát ha valaki már live-ról leszedett update-hez a játszani kívánt játékkal akkor azt mindenkinek meg kell tennie (értelemszerűen ha mindenki live-on van ez automatikus). Az egész lényege, hogy a boxból érkező jelet továbbítja a pc-re, ahol az x-link kliens küldi a virtuális hálózatban lévő haveroknak. Mivel elég kacifántos az adattovábbítás (xbox > pc > net) ezért érzékeny a pingre, úgyhogy nem árt a jó net
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
bandiras2
senior tag
válasz MeszarosB. #34932 üzenetére
Ennek szerintem nem ártana egy saját topic sem. Most még egy hónapig van goldom, aztán lejár. Mentem pár kört 1943 Iwo Jima, és eszméletlen élmény volt! Megvettem a konzolt, nehogy má a multiért is lehúzzanak évi 12 rugóra!!!
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
MeszarosB.
tag
válasz Xirtam #34930 üzenetére
Miért warez?
Nem kötelező,hogy bannolva legyél,ha ezzel szeretnél játszani.
Ne hogy már egy fizetős szolgáltatás ingyenes alternatívája warez legyen (PL:avast).szerk:Mindegy,akkor ti nem ezt használjátok.
Csak érdekelt a dolog.[ Szerkesztve ]
Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
Xirtam
veterán
válasz MeszarosB. #34927 üzenetére
Azzal általában bannolt emberkék játszanak , szvsz az erősen warez téma...így google a barátod!
De ha más nem így látja segít néked!
-
MeszarosB.
tag
válasz MeszarosB. #34927 üzenetére
[link]
Erre gondoltam.Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
-
Csabee.
nagyúr
Elkezdtem játszani az NFS Shift-el..! Naggyon jóóó
-
MeszarosB.
tag
Na szép napot.
Egy újabb kérdéssel fordulok hozzátok:
Ilyen is jó az analóg trévékhez?]
Csak (euro) SCART van a drágán.Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
bwoay
nagyúr
válasz szaszlaci #34921 üzenetére
na még a TV-s válasszal adóso maradtam ám!
én nem vettem észre különbséget a matt meg a fényes paneles
6-os Samsungok között. Tény, hogy a fényes bevonat nappal kontrasztosít,
de mellette persze tükröz is, így kb annyi az előnye, mint a hátránya.
Sötétben meg semmi hatása.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
szaszlaci
addikt
válasz voorhees #34918 üzenetére
A töltés idejável lesz a gond. Nézd meg, 12 órás töltésen hány mA-t ad le a töltő, úgy meg tudom mondani hány órát kell tölteni.
Nálam több hónapot bír rezgéssel és azért játszok is vele.
100-140 órát ugyan ezekkel a Duracell-ekkel.bandiras2: valami ilyesmi lesz, köszi a tippet. Grincsnek igaza volt, máshol is a ventiszabályozó elégését mondják.
DVD-n van 12 Voltos ág, onnét tervezem a levételt. (Úgyis csinálok új tápkábelt neki.)
Mit gondolsz, nem zavarja meg a DVD-t a venti zöreje?■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
bandiras2
senior tag
válasz szaszlaci #34910 üzenetére
Tápot a bejövő kábelről is lehet levenni. ha fontos.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
tiv83us
veterán
válasz Csabee. #34913 üzenetére
Tulajdonkeppen 5-6 ora alatt vegig lehet tolni, hogyha nem kell szamokat ujrakezdeni, /nem esel ki, nem vagy elegedett az eredmennyel...stb/. Nekem egy hetembe tellt befejezni, mert dolgozni is kell ugye, meg tegnap elott Metallica koncerten voltunk Indianapolis-ban, az is ottalvasos tema volt...stb, szoval nem bovelkedtem az idoben.
De egy delutan vegig lehet tolni.
Egyedul egy szambol sikerult kipuhanni, a legutolso "Get Back" cimu notabol. /A videon lathato ember nem en vagyok of korsz/. A szam nehezebb, mint amilyennek latszik, 3-4 percen keresztul tartani a "lodobogas" utemet.
Gitaron/Basszuson/Enekelve - (Isten ments!!!) meg nem probaltam.
Aki szereti a Beatles-t, annak megeri az arat.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
voorhees
csendes tag
Valami nem stimmel a kontrolleremmel. Szerintem. Vettem bele Duraccell aksikat, és pár nap alatt teljesen lemeríti őket. Ez normális? Csütörtökön játszottam vele, akkor még majdnem full-on volt, azóta nem játszottam, most bekapcsolom, és már megy a zöld ringlispír. Szerintetek?
-
tiv83us
veterán
Nah, Beatles dobon expert-en kivegezve. Jo moka volt
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
-
Def26
félisten
válasz burgatshow #34900 üzenetére
DLC -k megvannak már?
-
efegyke
tag
Képeket MOST
-
-
lvnt
őstag
válasz burgatshow #34900 üzenetére
Én is most kezdtem el játszani vele, igaz, én kölcsönbe kaptam egy haveromtól. Sokkal jobb, mint, amilyenre számítottam. Tetszik ez az öldöklés és még mindig nem unalmas, így kb. a játék felénél.
-
szaszlaci
addikt
Lesznek képek, egy bejegyzést tervezek írni blogba, ha majd teljesen elkészül.
Egy émény volt úgy bekapcsolni a box-ot, hogy nem volt benne venti, és némán lépkedni a dashban. Egész üres volt így.[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
Elkészült a GPU hűtés. Nyitott házban, arcade-os zenés tüzijáték puff-puff alatt nem sikerül elérnie a 40 fokot, a borda alján mérve, ahol nincs légármlás.
Már csak a CPU-t kell megoldani, mert most az lett a forró cucc.t|-|om!: megszabadulni a Fable 2-től? Semmi pénzér nem adnám!
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok