Hirdetés
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Hello
A Prince of Persia: The Sands of Time jó game?
-
ToBeY
nagyúr
Ma játék közben lefagyott a boxom,nem reagált semmire csak kikapcs-bekapcs-ra
Be fog dögleni -
ToBeY
nagyúr
Az miért mitől lehet,hogy egy játékon belűl bizonyos achikat megad,bizonyosokat pedig nem. Red Dead Redemptation-ba a missziókért járó achi-kat medgadta,de a pókerest és a "vonat sineset" sem adta meg!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Crazyman33 #47469 üzenetére
Hát én pl a Dante inferno-val úgy találkoztam, hogy haver átjött és volt nála egy játék.Betettem a boxba és nagyon tetszett - kölcsönadta és kipörgettem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Crazyman33 #47463 üzenetére
Hogyan keressek rá olyan játékra amit nem ismerek nem tudom a nevét?
-
ToBeY
nagyúr
Jó lenne ha volna olyan topic ami ilyen játék ajánlós (bocs ha már van)
-
ToBeY
nagyúr
A Red_Dead_Redemption jó játék?
-
ToBeY
nagyúr
Aki játszik az új splinter cell-el, meg tudná nekem mondani hogyan lehet az összes fegyvert megszerezni?Mert nekem elég sok hiányzik,és a single mód-ot végigtoltam már.
-
ToBeY
nagyúr
Olyan kérdésem lenne hogy 2 xbox-ot össze lehetne kötni hálóba és úgy ketten nyomni a játékot?
-
ToBeY
nagyúr
Nyiszog az RT gomb a joy-on mit lehetne vele kezdeni WD40?
-
ToBeY
nagyúr
Végigvittem a Splinter Cell Conviction-t realistic-on de nem adtam meg az 50G vajon miért?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Crazyman33 #46151 üzenetére
Pedig én is gondoltam rá hogy ebay-ről veszek vinyót mert elég olcsók.
De ezek után nem vagyok benne biztos hogy jó ötlet.. -
ToBeY
nagyúr
Az miért van hogy,haver HDMI-n keresztűl kötötte össze a tv-vel a boxot,és neki lehet választani 1080i és 1080p között.Én csak sima D-Sub (VGA) és nekem nem lehet választani. Van valami látható különbség a két felbontás között?
-
ToBeY
nagyúr
A bad company 2-be lehet találni Submachine és Lightmachine gun-t? Mert eddig nem találtam és hiányzik még ez a achim
-
ToBeY
nagyúr
Semmi google a barátom volt
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki hogy a GTA Episodes from Liberty City küldetés lemez-hez kell-e az alap GTA4 vagy megy önmagába is?
-
ToBeY
nagyúr
Mi a külnbség a képernyőbeállításnál 1920x1080 és a 1920x1080 wise között?
-
ToBeY
nagyúr
Mennyire rizikós ebay-ről vinyót venni?Mert ilyen 10k környékén már láttam 120GB-ost, itthon meg kb 20k lenne
-
ToBeY
nagyúr
Létezik "white elite pack"? Vagy ha felcsatolok az Arcad-ra egy 120GB HDD az a white elite?
-
ToBeY
nagyúr
Azt szertném kérdezni,hogy van érezhető/látható különbség full hd felbontáson és 1280 felbontásban a játékokban?
-
ToBeY
nagyúr
A képben van minőségromlás ha analóg vga kábelel kötöm át a boxot monitorra?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Mennyiért lehetne venni Xbox-hoz HDD-t? -
ToBeY
nagyúr
A Forza 3 olyasmi mint a NFS Shift vagy mi benne a lényeg van valami cél carrier modban?
-
ToBeY
nagyúr
Az mitől lehet hogy a játék (nfs shft) menet közben lelassúlt de nagyon olyan 10fps-re.
Végigmentem a pályán 2-vel és a következő verseny már jó vollt -
ToBeY
nagyúr
Nyikorog RT gomb a joy-on mit lehetne vele kezdeni?
-
ToBeY
nagyúr
xbox játékokhoz szoktak patchet kiadni,mert nfs shift elég lassan töltődik be a többi xbox játékhoz képest.
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki hogy a Shift-be lehet nyelvet választani?
Vagy csal adott országba kiadott game nyelve van benne? -
ToBeY
nagyúr
Nos valami ötlet mi a fene lehet a boxom-al?
-
ToBeY
nagyúr
Joy-ról nem tudom bekapcsolni az xbox-ot, csak villog rajta 4led és nem történik semmi. Alul viszont be lehet kapcsolni viszont a játék 1mp alatt kifagy.
-
ToBeY
nagyúr
Az miért van hogy előbb pályatöltés közben majd játék közben is lefagyott az xbox-om kb 3/4 óra játék után?
-
ToBeY
nagyúr
Az M$ be tudja azonosítani boxomat serial szám alapján és meg tudja mondani garos-e még?Tehát ha felhívom és bediktálom a serialt.
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki hogy Lost Planet 2-ben 3 pályán a nagy "kukacot" hogyan kell kinyírni?
-
ToBeY
nagyúr
Most már 3ledes
-
ToBeY
nagyúr
kb 10 perc játék után kapok egy ilyen zavaros képet és lefagy az egész….De nincs 3led!
Most már semmi nem jön be, csak az a csíkos kép -
ToBeY
nagyúr
Valóban igaz hogy a régebbi xbox-os játkokat csak úgy lehet futatni hogy felmásolom vinyóra?És akinek Arcade pack-je van az bebukta?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Azt szeretném megkérdezni,hogy régebbi Xbox-os játékokat viszi-e a 360?
Medal Of Honor sorozat érdekelne csak. -
ToBeY
nagyúr
Az miért van hogy a ninja blade játék nem menti el az aktuális állást,hanem előről kezdi mindig?
-
ToBeY
nagyúr
Az mitől van ha beteszek egy lemezt mind1 milyet,és játék után dasboard-ba, de ha bekapcsolom és állok dasboardba, akkor is ilyen hülye recsegő hangot ad.
De mikor játszom és gyorsabb fordulaton pörög, akkor nem csinálja.Befog hallni a drive benne?
-
ToBeY
nagyúr
Vettem itt a PH-n egy Xboxot annó, és az előző tulaj nevére van berisztrálva (akir nem érek el január óta)Szóval hogyan lehetne az én nevemre íratni, hogy ha van valami gubanc akkor tudjak intézkedni pl gariztatás!
-
ToBeY
nagyúr
Xbox 360 moding [link]
Mobilos a kép,így sajnos nem túl szép.
-
ToBeY
nagyúr
Ha mdolom az xbox házat ugrik a gari?És ha csak szétszedem lefestem?
Bár jó lenne a tetjébe egy nagy venti -
ToBeY
nagyúr
A GTA4 kiegészítőjét a live-on kívűl máshonan belehet szerezni?
-
ToBeY
nagyúr
Nincs olyan oldal ahol a játékokhoz leírják magyarul achievement-ket hogy mit kell csinálni? Angolt találtam de az a játékba is van...
-
ToBeY
nagyúr
A Fear 2 ben van egy olyan achi "kill 10 enemy with melee" ez pontosan mit jelent?
-
ToBeY
nagyúr
Ilyet hol és kb mennyiért lehetne venni? [link] Szerintem jobban megéri mint tölthető ceruza akksit venni.
-
ToBeY
nagyúr
A nyelvet hol lehet állítani, hogy magyar legyen a játék?
Elméletigleg kijött a FEAR 2 magyarul is -
ToBeY
nagyúr
Azt álmodtam hogy játszom nagyban,és kettétört a joystic.MS felhívtam de nem garanciális hiba,összes bolt pedig zárva volt és venni se tudtam.
Levert a víz rendesen -
ToBeY
nagyúr
A varta ceruza aksi mennyire jó? Mert nézegettem 2500mAh-es 2600 pénz. Más hasonló kapacitású aksi 4-5000pénz is van.
-
ToBeY
nagyúr
Milyen aksit érdemes venni a joy-ba?
Vettem a piacon jóárasított 3800mAh Sony-tDe elég hamar leszívja.
Így vennék bele valami normálisat. -
ToBeY
nagyúr
Létezik bill és egér xbox-hoz amivel lehet játszani?
-
ToBeY
nagyúr
Ma játszottam életembe először FPS-t Xbox-on (Bad Company) Hát elég fura az irányítás,egér+bill kombó után.Nem tudom hogy megfogom-e szokni
-
ToBeY
nagyúr
Miközben játszom és az xbox olvassa a DVD ilyen hülye recsegő hangot ad a meghajtó.
Mint mikor a ventilátorba dugok valamit.Haverom xboxa ilyet nem csinált, noha biztonsági másolattal játszom De mindegyik lemezzel ugyan ezt csinálja.
Érdemes e miatt legariztatni? -
ToBeY
nagyúr
válasz
Kasza08 #24549 üzenetére
Én is megpróbáltam 2x nem ment elég is volt félre raktam.
Az nem kikapcsolódás hogy sík ideg leszek tőle.stalone: Ha azért akaord megemelni a venti fordulatszámát, hogy ne kapj 3 ledet akkor ez hülyeség! Mert attól lehet PROD hibás a géped.És ha garis az xbox-od, úgy is cseréli a microsoft.Mind e mellett a megemelt fordulatszámú venti előbb behalhat.
-
ToBeY
nagyúr
Hát én a GTA 4 utolsó küldetésén annyira felb@sztam magam, inkább úgy döntöttem nem csinálom meg .
Nagyon összetett és nehéz,ha nem sikerűl visszarak a pálya elejére fák -
ToBeY
nagyúr
Erre valaki #24452?
Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Projektor topic
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politika
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Notch nélkül érkezett a Mi Mix 2S
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest