Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Mindenki a Shift-el meg a Forza3-al van elfoglalva de a szuper Dirt2-vel senki nem játszik?!
Már jó ideje villog a joy.. már 1 hete kb És mindig csatlakoztatom ha ledobja! Igaz nem rezeg, de teljesen lemerítem az elememet most már.
Üdv: Csabee.
-
szaszlaci
addikt
válasz Sundesz #35495 üzenetére
Jasper, az E74 meg ugyan az majdnem mint a 3 piros LED. Hardver hiba.
Ez a lap nem nagyon romlik már el. Szvsz ki kellett valamit találni valami hibát, hogy lehessen pénzt kérni a módosításért.
Hangban meg a DVD lesz a fő zajforrás, szóval minegy.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
eddie17
addikt
Shift meg a Forza3 teljesen más. Nekem mindkettő tetszik. De forza valamivel jobban. Számomra minden segítség nélkül is kezes a forza. Ki, hogy érzi. Majd a teljest meglátjuk.
-
Sundesz
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Arcade pack-ot és később hozzá egy 120 GB-os vinyót. Az lenne a kérdésem, hogy melyik alaplapos boxot érdemes választani, a Falcon-t vagy a Japser-t? Melyik bírja jobban, melyik halkabb? Első körben Japserre gondoltam, mert az ugye full 65 nm-es, de ott meg valami E74-es hiba üti fel a fejét, viszont a Falcon meg elvileg hajlamosabb RRoD-re. A hang is nagyon fontos szempont lenne, a Jasper állítóag már PS3 szinten van. Sajna még nem igen láttam Box-ot élőben, ezért kérném a segítségeteket.
Köszi előre is!
Hörcsög Powa'
-
BaLee
addikt
Upsz ezt nem ide akartam.
[ Szerkesztve ]
-
-
capafog23
őstag
Nem tudom hogy jöhet be valakinek a shift.
Hol lehet olcsón újratölthető elemet, meg töltőt venni? (nem play and charge kit)
-
Mr.Grincs
veterán
Kipróbáltam a Forza 3 demót. Hát nem dobtam hátast tőle. Maradok a shiftnél, szerintem az jobb. Tegnap kipróbáltam a shiftet is, mert xbox 360 party volt nállunk hajnal 5 ig. Uáttan mentünk csicsizni
3an voltunk itthon és mindhárman azt modtuk hogy shift a jobb.
Igaz hogy a forza 3 demóból nem sokminden derül ki de a lényegen nem változtat. nekem nem jött be./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Gebriel
veterán
válasz Xirtam #35479 üzenetére
Ne kommunikálj Def26-.al.
Valaki hozzá juthatott a személyes adataihoz. Valaki más írogat a nevében
Hétvégén szervizben...aha
A bizonyíték... -
Def26
félisten
válasz Xirtam #35479 üzenetére
Hosszú.
Ilyennel találkozott már valaki itthon? Memory Card with Micro SD
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
xalli
csendes tag
Sziasztok
ELADÓ!!!
3 piros ledes hibával egy X-box360-an
1,5 éves.
Premium pakk:
20 gigabájtos winchesterrel,
komponens HD kábel
vezetéknélküli kontrolviszi a másolt játékokat is!
Irány ára: 15.000-frt.
-
Def26
félisten
válasz Xirtam #35471 üzenetére
Nekem olyan fura az egész. Kicsit babrálnom kell az irányítással, mert nem tetszik. Lehet, hogy csak az NFS:Shift után ilyen, nem tudom. Ne kövezzetek, de nekem egyenlőre jobban bejön az irányítás a Shiften mint Forza 3 -on.
Nem volt sok időm a hétvégén. Szervizbe rohangáltam beszart a Toyotám, érted Te ezt?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
oddsmaker
tag
Akit érdekel FIFA 10-es Xbox 360 team az jöjjön
http://logout.hu/tema/konzolvilag_fifa_10_team/friss.html
[ Szerkesztve ]
kiégett exgamer vissza a való Életbe
-
szaszlaci
addikt
válasz oddsmaker #35467 üzenetére
Kinézetre nem sok külömséget láttam, de ha az a mínusz 25 Watt a GPU fogyasztása, az nem kevés. Ha azt nézzük, egy gagyibb forrasztó páka ilyen teljesítményű..
Minek cseréltél avatart? Az előző jobb volt, mint ez a foltos gomba
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
oddsmaker
tag
Jó döntés volt. Microsoft befejezi a Pro packok gyártását, karácsonyra már nem lesz szerintem kb sehol. Marad az Arcade és az Elite
Jasper az mostantól minden gépnél van, Arcade-nál vezették be teszt jelleggel, majd jött a Limitált Resident Eviles piros Elite, majd a 60 GB Pro, majd az Elite (fekete)
Most amúgy majd jön 2 limitált kiadású, Forza 3 pack + CoD MW 2 pack 250GB vinyóval.
20 GB-osak meg sztem tuti Falconosak. ha csak 60 GB-osról levették a vinyót és 20-asra cserélték
-
zack
nagyúr
válasz oddsmaker #35467 üzenetére
Ezért döntöttem én is inkább az új konzol vásárlása mellett, mert használtan nem nagyon van eladó Jasper lapos gép. Meg főleg azért mert nem lesz Jasper lapos 60Gb Pro Pack. A Jasper lap csak és kizárólag ezek után az Elite Pack kiváltsága lesz. Ezért is rohantam el Pro Pack-ot venni. Rövidesen nehéz lesz hozzájutni, sztem ezért a Jasper lapos Pro Pack-ba való beruházás akár jó üzlet is lehet, az értékét tartani fogja, mert nem lesz kapható.
Nekem alíg melegszik, igaz alá van "ducolva", így most kb. 2cm-re van megemelve, persze fektetve. Folyamatosan ellenőrzöm játékok alatt is, és dashboard-ban is. Érzetre alíg melegebb a játékok alatt kitolt levegő hőmérséklete, mint dashboard-ban.Azt tudod, hogy a többégben az apróban hirdetett 20Gb Pro Pack gépek milyen laposak? Mert már egy ideje a Pro Pack 60Gb...
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Xirtam
veterán
Forza 3 demo h sikerült?? Def26?? Csak mert nincs nálam boxom kölcsönadtam ezért kérdezem!
-
szaszlaci
addikt
-
gyuri00
aktív tag
nah csináltam egy új accot és ha mniden igaz akkor van egy hónap live om ha jól érttettem
a fimlet is sikerült lejátszani, új dash is van
köszönöm mindenkinek a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
oddsmaker
tag
válasz szaszlaci #35460 üzenetére
Heti rendszerséggel hozzák vissza, hogy eldőlt. Nem kell ahhoz focipálya, elég egy usb-s joy. És -10.000 Ft, vagy több a játék ára. Amire ugye rendeltetésszerű használat mellett van garancia. Állítva meg pont 1 oldalsó hűtéssel kevesebb, fektetve 1 picit alápolcolva pedig a hűtés is megoldva.
Nekünk ez vált be, tapasztalat alapján.
-
-
oddsmaker
tag
válasz Csabee. #35448 üzenetére
Cs:
Attól függ h regiofree-e az adott game. Van olyan h NTSC-J NTSC-U gamet is tudsz futtatni, a releaser teamtől függ
Alapból a régiók a különböző megjelenési dátumok miatt vannak korlátozva...
Ha nem regiofree a game akkor el sem fog indulni. (se origi, se copy)
-
oddsmaker
tag
válasz gyuri00 #35426 üzenetére
- Dashboardról ha megnyomod a Joy-on a középső gombot, elmész jobbra a végére és shut down
- copy game nincs hatással dashboardra
- fektetve mindenféleképpen, ha eldől sok bajod lehet belőle (főleg ha origi a game)
- hd képhez hd-s tv kell
- Jó verekedős? Mortal Vs Dc, Fight Night 4, Street Fighter 4 (Gametrailers-en kukkants rájuk neked melyik szimp.)
-
gyuri00
aktív tag
hát így liveról nem igazán sikerül ez a firrsítés
máshogy nem lehet frissíteni hogy tudajk fimlet nézni??
-
heihachi
addikt
Én csk eredeti játékkal nyomom, de nekem még soha egy sem panaszkodott a PAL/NTSC/NTSCJ miatt. Ez szerintem nem játszik szerepet, bár elképzelhető, hogy van egy két játék, aminél számít, csak én nem találkoztam vele.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
-
Sickboy25
addikt
Nálam beolvassa, de mikor indítom kiírja, hogy incorrect region code!
Viszont az engem is érdekelne, hogy nincs vmi program az xboxra vagy emulátor ami ezt feloldja? Bár sokan írták, hogy náluk meg megy min2 fajta
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
szaszlaci
addikt
válasz gyuri00 #35447 üzenetére
Ha windowslive-os címed van, szerintem ott állítani sem kell, majd konzolon csak. Hotmail-es nem mindig megy.
Ezt a 130 Megás részt mondtam, hogy le tudod majd törölni. (Beállítás, memória aztán ott asszem.) A dash marad attól még.
-
Sickboy25
addikt
válasz gyuri00 #35447 üzenetére
szerintem csinálj teljesen újat azzal a microsoftlive-os emailcímmel amit felajánl! Mert a régivel nekem sem ment! És semmi plussz időbe nem kerül!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Csabee.
nagyúr
Srácok! Egy kérdésem lenne!
Vannak ezek a PAL és NTSC játékok! Namármost Európában a PAL az elfogadott!De mi történik akkor ha egy NTSC játékot rakok be az Xbox-omba? Akkor elolvassa elindul? vagy be sem olvassa már?
-
gyuri00
aktív tag
válasz rudymester #35438 üzenetére
én most rátettem egy filmet a pendrivera de valami frissítést kér aszt hol lehet letötleni??
csinálni kell live accot?
mert most rákötöttem netre és az új dasht már sikerült rátenni az meg egyből elfoglalat 130megát -
eddie17
addikt
válasz Crazyman33 #35428 üzenetére
Ott van az aláírásomban, hogy mi a gamertagom
Porsche-val még nem mentem jó időt, de tegnap megszenvedtem az audival, és kitoltam belőle 1:06.480-at. Ez nekem már tökéletes vezetés
A kis háromszög ha hibázol(lemész a fűre, nekimész valaminek, levágsz valamit). Büntetést ad, de már nem mutatja, mint a kettőben. Tehát tiszta körrel lehet jó időt menni. -
rudymester
senior tag
válasz gyuri00 #35435 üzenetére
Igen, működik onnan is a lejátszás. Ezzel kapcsolatban nálam volt pár film, ahol elkezdett a kép és a hang csúszni. Kicsit tekerni kellett valamerre a filmben és megjavult a dolog. Dvd-re írt vidónál nem csinált ilyet még.
Valószínűleg csak pendrive függő.
[ Szerkesztve ]
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
gyuri00
aktív tag
ha pendrivera teszek filmet úgy meg tudom nézni??? vagy muszáj kiírni dvdre???
régebben ovlastam hogy lehet "ingyen" joyt szerezni csak vala hova be kell telfonálni vagy ez hogy működik leírná valaki?
-
Ton1
tag
Üdv, valahogy le lehet zárni az xbox 360at, hogy más ne tudja használni?
köszi -
Csabee.
nagyúr
válasz Crazyman33 #35427 üzenetére
Az a helyzet hogy én is meglepődtem hogy a Dirt2-nek már egyes részei egyáltalán nincs köze a valós Rally-hoz, de ha csak simán Rally-zni szeretnék akkor berakom a Dirt1-et
A többi szempont szerint tetszik a játék, csak hát tényleg nem egy igazi Raly az esti stadionos pálya, vagy az erdőbe ha mész Az már inkább lassan dakar-os!
Dakar-os game létezik xbox-ra?
-
szaszlaci
addikt
válasz zozobp #35414 üzenetére
Minden konzol egyforma, tehát jól mondják, tudod majd bővíteni HDD-vel.
Ha nem készet akarsz venni, akkor veszel egy keretet tőlem , és abba egy bizonyos WD vinyót bele tudsz moddolni.Egy 20-as HDD legolcsóbban külföldön 6 ezer. Itthon 8 ezernél kezdődnek a használtak.
Töréssel kapcsoltaban privátban tudok adni információkat.
A muszáj pontos J !
Jah, a hűtéses cikkem átkerül ide.
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
válasz Crazyman33 #35427 üzenetére
Kizárólag európában csapták mellé a Colin nevet, mert itt növeli az eladásokat. Vicces a sok Xgames név. Pastrana-ra határozottan emlékszem a demóból. Közük nincs a rally semmilyen formájához. Remélem a 3. Dirtel nem csorbítják McRae nevét. Kapjon egy rendes rally játékot, igazi rally autókkal és pályákkal. Most ezt írva beugrott a CMR4. részének élményhalmaza. Micsoda futamokat mentem az angol bajnokságon...
A legnehezebb fokozaton csak belső nézetből lehetett menni, ami angliában párosult a szakadó esővel és a megrepedt szélvédővel.A v1-el volt valami táptúlmelegedési probléma. A v2-ben orvosolták a hibát.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
Crazyman33
senior tag
válasz eddie17 #35283 üzenetére
Mi a gamertagod a lájvon?
Küzdök én is az idővel. Természetesen minden kikapcsolva.
Amikor mész és véletlenül falazol vagy levágod akkor megjelenik egy kis háromszög az időd mellett.
És kint a ranglistában is van némelyik idő mellett. Akkor ez azt jelenti hogy falazott vagy levágott, jól értelmezem? Vagy mást jelent a ranglistán szerinted?
Szóval ha azt jelenti akkor ez nagyon jó, vége a csalós, falazós buziknak. Tiszta körökkel kell nyerni.
Tegnap húztam a Porsche idejét 1.03.xxx-re.Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
Crazyman33
senior tag
válasz Csabee. #35412 üzenetére
Nem talán jobb hanem tuti. Sokkal kezelhetőbb az autó. Szebben lehet menni vele keresztben! Hatalmas játék, csak ne lenne a nevében a Colin név. Szerintem forog a sírjában szegény.
Az ő neve miatt vettem meg, ahogy sokan mások, ez a kibaszás. Nagyot csalódtam. Ennek a játéknak mindenhez van köze csak a rally szimulátorjátékhoz nincs.
Ken Block nevét nem is jegyzik a rallyban. Jól ismerték egymást, sőt. És akkor el kell vinni ebbe az amerikás Xgémes stílusba a játékot?
Bajnokságokat akartam. Országokat valós pályákkal.
Tudsz menni egy fáking nemzetközi bajnokságot? NEM, semmit.
Ettől függetlenül tetszik, jók a hangok, szép a grafika, az irányítás is kíváló, de átverve érzem magam!Tud valaki segíteni abban hogy mi a különbség a
Xbox360 Wireless Force Feedback Racing Wheel és a
Xbox360 Wireless Force Feedback Racing Wheel v2 között?Most szeretném lecserélni a DriveFX-t, felrakom vaterára
hátha elviszi valaki.Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
zack
nagyúr
Nem tudjátok véletlenül, kiadtak F1-es játékot XBox 360-ra? Mert én kerestem, viszont sehol se találtam.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
oddsmaker
tag
használt x360at semmiféleképpen ne vegyél, naponta hoznak be olyan gépeket amik 3ledesek, e74 hibások, és sokszor javítottak.
Sok esetben Te semmit sem látsz az egészből, mivel 1 új burkolat van kívül. Játszanak sokan ezzel, szal csak saját felelősségre vegyél használtat, mi nem is foglalkozunk velük (Esetleg Jasper alaplapos gépet vehetsz használtan, de franc tudja mivel ott is ha esetleg fl*ashelt és liveról letiltották akkor is ugrott a gari)
--- más:
- dash úgy tudsz frissíteni, h beteszel 1 új játékot (legújabban alapból rajta van)
- elég ha megnyomod a kikapcs gombot (persze ha mentettél előtte), vagy dashboardból is ki tudod ha nincs kedved odafáradni
-
gyuri00
aktív tag
dash-t hogy lehet frissíteni???
a boxot ti hogy szoktátok le állítani? ha megnyomom a gombot és úgy állítom le az nem gond igaz?
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz zozobp #35414 üzenetére
Warez témát kerüld el innen!
Mellesleg vannak oldalak ami foglalkozik a flashel és leírja hogy mit hogyan kell, DE eltudod rontani vele a gépet! És a garanciát is elveszted vele(bár létezik olyan megoldás is amivel elvileg nem vesztel garanciát) Itt a flashelés téma is tiltott, szóval többet nem mondhatok róla! (nem mintha többet értenék hozzá)
Játékokat muszáj kiírnod! Bármelyik xbox bővíthető tudtommal külső merevlemezzel.Üdv: Csabee.
-
zozobp
csendes tag
Venni szeretnék egy Xbox-ot mert van egy kivetítőm és a PC-vel lusta vagyok kötögetni meg játszani rajta viszont egy állandóan éles gépen csak egy fél perc lenne az egész.
[WAREZ MODERALVA]
Muszály premiumot vennem a vinyó miatt vagy lehet belerakni az arcade-ba is utólag?
Ha jól láttam a fórumban WD vinyó kell hozzá sata-s. Ez valóban megy? Bontani kell? Ha kell gari veszlik miatta?Azért nem akarok prémiumot mert inkább vennék vezeték nélküli kontrollert a különbözetből, de azt látom hogy lehet annyiba kerülne maga a vinyó is. Jól látom?
Bocs a sok kérdésért csak ezekre böngészgettem de részleges infókat találok mindenhol.
Válasz jöhet ide is vagy, mailcím: varadyz kukac gmail pont com[ Módosította: tiv83us ]
-
-
gyuri00
aktív tag
egy gépről hogy tudom el dönteni hogy miylen alaplapos?
mfr date 2008-07-22 ez lehet japseres?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz eddie17 #35405 üzenetére
Neked sem jó az oldal? Nem is tudtam hogy te is be vagy reggelve.
Köszi szépen. Az egyik kedvenc szinészem. Sokak szerint egy ripacs de szerintem egyéniség és utánozhatatlanok a poénjai./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Csabee.
nagyúr
Srácok! Én azt mondom hogy akinek tetszett a Dirt, az nehabozzon és szerezzen be egy Dirt2-t mert kegyetlenül jó lett! Esti futamok is, illetve a pályák a tócsák, az autók , eszméletlen jók! Irányítás isn agyon klassz!! Csak ajánlani tudom! A játék menürendszere is nagyon jó lett a sima Dirt-hez képest!
-
-
Mr.Grincs
veterán
Nemtudjátok mi van a gamer 365 tel hogy egyből jelszót kér? És hiába írom be nem fogadja el....
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
voorhees
csendes tag
Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok