Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Kipróbáltam a forza 3 at , azthiszem a raceproor félbehagyom ez nagyon jooo ajánlom mindenkinek.
Üdv: Csabee.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Gebriel #37781 üzenetére
Hát azért skót mert kispórolták belőle a sok jó kábelt. HD-AV, Gyári HDMI, Akkor az a másik optikai kábel vagy mi a bánat adapter amire a hangcuccokat lehet rávarázsolni.
Thome: Teljesen igazad, van.. Addig szálj ki belőle amíg egyben van a vas és még ér valamit. Nekem meg eszem ágában sem volt Elite gépet venni, csak 120as HDD-t. Aztán Gebriel bedobta a linket akkor kezdtem el gondolkodni. Osztottam szoroztam és eladtam a vinyómat meg a gépemet és hozzávágtam még pár db ezrest és inkább vettem egy zsír új 0 kmteres gépet 120as hddvel. És tudom azt hogy új hibátlanul megy és nem lesz vele semmi gond. A másik is hibátlanul ment.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
tiv83us
veterán
válasz Legolas #37793 üzenetére
Szoval azert flesselted ki a geped, mert epp nem volt mas tennivalod...
En meg ma szulettem. Egyebkent valoban azt csinalsz amit akarsz a gepeddel, csak ahogy a flashelest altalaban /mindig/ azert vegzik el, hogy masolt jatekokkal bohockodjanak, ami persze minket nem erdekel, ezert is emeltem ki a cimben nagybetukkel amit kiemeltem."Bocsi, de az XBOX firmware módosítása nem törvénytelen. Azt csinálsz a gépeddel amit akarsz, meg is eheted késsel villával.
Játékok másolása és azok terjesztése, felhasználása, na az gázos."Persze ezzel lehet probalkozni "megkerulni" a dolgokat, de ettol fuggetlenul a hazi szabalyzatunkat magasrol leszarni latszol, amit igen zokon vesznek azok, akik becsuletes modon hasznaljak konzoljukat es nem a matricat buzergaljak, hogy a megganyolt boxukat visszacsereltessek...
Szerintem tul is beszeltem, igy kovetkezetesen megkapod a jaro egy nap pihit.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Sanya
nagyúr
új dvd meghajtót kell beszerezzél.
mivel a dvd meghajtó csere nem olyan egyszerű, keress fel egy rendes konzolboltot.
( mivel speciális , kódsorral ellátott drive-okkal hajandó elindulni az alaplap, és az mindig más)olyan 8-15.000 forint között mászkál.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
mad1
veterán
1.Clean the disc with a soft cloth
2.Restart the console
For more help,go to
www.xbox.com\supportA fejet ma csereltem,de meg mindig ugyanezt csinalja...Minden jateknal csinalja...
Mi a fraszt tegyek???Ne szemetelj ! = Steam
-
Thome
veterán
Vezetékes Joy-om cserélném Wirelessre!
Hátha van itt olyan ember, aki a pc-hez is használná, én nem fogom, és akkor már jobb a vezeték nélküli!
Pm-ben írjá, de asszem kiteszem hirdetésbe, hadd tudjon irkálni a sok flémer!
-
Thome
veterán
válasz Mr.Grincs #37780 üzenetére
Mr.Grincs: Majd veszek, ráérek vele, de igazából majd egy új gépet veszek szerintem, mert az is a HDD annyiba kerülne, mint hogy én most eladjam a boxom, és hozzátegyem a 60/120gigás HDD árát!
Most a fülhallgató vásárlása van soron, de voltam a teccsóban, és nem volt semmi ilyen... Volt mono, de mikrofon nélkül...
Gebriel: Nem járhatsz úgy! Már nincs mit felcserélni!
-
Mr.Grincs
veterán
Vegyél vinyót mindenképpen egyszer ha lesz rá kereted, mert igazán megéri. Már csak a demók és az olvasófejkímélés miatt is.
Szuperul megy az új SKÓT Elite gépem. Nem bántam meg egyáltalán, hogy újonnan vettem meg. Konzolvilágnál volt 58,9K hála Gebrielnek, mert ő dobta be a hasznos linket.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Thome
veterán
válasz Mr.Grincs #37775 üzenetére
Mr.Grincs: Szombatra úgyis zombi leszel, majd legalább tudsz az ő "fejükkel" gondolkodni! Ja igen, ma volt meg a rekordom, 14. körig jutottunk el néhány külföldivel.
Gebriel: Szombatra tedd magad szabaddá, és kérd vissza a Cod5-öt.
Sickboy25: Péntek estig/Szombat reggelig szerezd be!
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
-
Thome
veterán
Kellene 3 ember még egy kis Cod5 zombuláshoz. Nem feltétlen a ma estére gondoltam, mondjuk a holnapi nap bármely időszakában megfelel!
4 magyarral élvezetesebb lenne, mint külföldiekkel.
-
30z.Samu
félisten
Én az új Dragon Ball demóját próbáltam ki... hát nem estem tőle hanyatt, az előző jobban tetszett.
Sic Parvis Magna
-
zack
nagyúr
Mi is tudunk HDD nélkül játszani... Egyébként sem annyira zavaró, mert ritkán van. Sztem azért a vnyónak több az előnye mint hátránya.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
pusztai6
csendes tag
A Gears of War 1-ben a legutolsó pályán, amikor egy száguldó vonaton kell előre nyomulni, ott van egy olyan rész, hogy a vonat tetejéről kell aprítani azokat a repülő akármiket. Na ott végig lassul az egész. Akkor is van ilyen belassulás ha pl valakit közelről kezdessz el lőni és ilyen jelenségek korábban nem voltak. Nem hinném, hogy megszokás miatt látom ezeket, ugyanis akkor nem volna ennyire feltűnő.
-
Thome
veterán
Én ezért nem vettem HDD-t!
-
zack
nagyúr
Ez biztos vinyó cache... Nálunk is az lehet. Nem hinném hogy bármelyik hardver elfogyna játék közben, amikor folyamatosan azt hangoztatják hogy még mindig nincs igazán kihasználva az XBox hardvere.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
sch_a
addikt
Nálam a Dirt2-nél pl. a visszajátszások akadtak, legalábbis amíg fel volt másolva a HDD-re. Amint töröltem, és lemezről játszottam, ment rendesen. Mondjuk játék közben nem vettem észre, hogy akadt volna.
-
zack
nagyúr
válasz pusztai6 #37758 üzenetére
Néha nekem is van ilyen, én is HDD-ről játszok. Nem hinném hogy ez hiba lenne. Forza 3-nál is van ilyen, de ritka. Általában amikor sok információ van a képen. Sztem néhol kifogy a RAM-ból, és amikor mikroakadás van, akkor ürít. Vagy a proci cache fogy ki és azt üríti. De az is lehet hogy a vinyó cache telik meg. Sztem valami hasonló lehet, mert nem minden játéknál van.
[ Szerkesztve ]
-
pusztai6
csendes tag
Helló. KB egy hónapja vettem egy Xbox 360 Pro konzolt és az utóbbi időben belassulásokat vettem észre játékokban. Pl a Gears of Warban ha sokan lőnek egyszerre, akkor szaggatásszerűen belassul a játék, de leginkább a videóbejátszásoknál lehet észrevenni. Korábban semmi probléma nem volt vele. Mi lehet a probléma?
-
Csabee.
nagyúr
Tekken 6 ról tudtok valami? Néztem gamapleyeket a youtubon! Szerintetek jó?
Üdv: Csabee.
-
heihachi
addikt
válasz HarapósKutya #37746 üzenetére
Na nem kötekedni Én már nem csajozhatok, elköteleztem magam Meg befogom szerezni a FIFA10-et
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
heihachi
addikt
válasz HarapósKutya #37737 üzenetére
Van PS3-am meg volt, de elajándékoztam, mert nem használtam, de még veszek majd egyet, ha megjelenik valami értelmes exkluzív cím, ami érdekel az MGS és az Uncharteden kívül, mert pillanatnyilag az a két PS3-as exkluzív játék, ami engem érdekel. (Persze van több exkluzív cím, meg biztos tök jók, csak engem pont nem érdekelnek.) Ha megjelenik a GOW3, meg a GT5, akkor fixen beruházok egyre, de tuti, hogy a box mellett, mert a box egy szerethető konzol, és nem szívesen válnék meg tőle. A PS3 meg csak egy gép volt számomra.
[ Szerkesztve ]
-
Don47
tag
válasz HarapósKutya #37742 üzenetére
Ez attol fugg. Tobbszor leirtak mar, hogy ha a boxod ugy lett legyartva, hogy 3led-et kell hogy kapjon, akkor ez elo is fog jonni, akarmit teszel ellene. Sok Falcon is elhullott mar. A garancia vonatkozik erre is, bar ha hasznaltat neztel ki, akkor mindenkepp erdeklodj errol.
Xbox Live: Oberst Don47
-
Don47
tag
válasz HarapósKutya #37740 üzenetére
Gyartastechnologiai okok miatt a jasper megbizhatobb, sokkal kisebb a 3led eselye. (Vagyis ha valasztanod kell, valaszd a jaspert.)
[ Szerkesztve ]
Xbox Live: Oberst Don47
-
HarapósKutya
tag
na akkor itt van egy ideillő kérdés. a jasperes box mennyivel jobb a falconosnál?
www.halivud.hu
-
BaLee
addikt
válasz HarapósKutya #37733 üzenetére
Meglepő módon ebben a topicban Xbox360 lesz a válasz a kérdésedre, a PS3 topicban meg más.
-
heihachi
addikt
válasz HarapósKutya #37735 üzenetére
Akkor viszont zixboxra szavazok De a PS3 topikban nem ezt mondanák Majd mondják, hogy mennyi jó exkluzív játék van (pedig nincs), meg bluray (pedig semmire nem használják), de ne dőlj be nekik
-
heihachi
addikt
válasz HarapósKutya #37733 üzenetére
Egyiket sem. A TV-előtt fogod elbaxni azt az értékes időt, amit a puncik hajszolásával tölthetnél, illetve sörfogyasztásra, focizásra fordíthatnál.
-
HarapósKutya
tag
Hello!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy xbox360-at érdemesebb venni vagy ps3-at?
[ Szerkesztve ]
www.halivud.hu
-
Thome
veterán
Lassan jön a maró hatású anyag konzolra! Aki kitalálja mire gondolok, kap egy vállveregetést!
-
30z.Samu
félisten
Bocsi a dupla hsz-ért, csak most nyomtam be a gépet és bejelentkezett egy frissítési ablak. Ezzel most mit frissített a Drágaszágom?
Aki szeretne Fifázni (09), vegyen fel bátran ismerősnek: Samu30z a nevem.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Valaki Fifa 09 meccs?
Sic Parvis Magna
-
Thome
veterán
Valaki CodWaW zombulás?
Tegnap este kikészített idegileg a cod4
-
Mr.Grincs
veterán
Nyomatom a Dirt 2-t, kezdek belejönni. De az igazából én azt hittem, hogy komolyabbra sikeredett a dolog.
-
sch_a
addikt
Most, hogy így Forza3 után betettem a Shiftet... Hát a véleményem annyiban változott, hogy el tudom fogadni, hogy nem rossz a játék. Látványos játékmenet, szép grafika. Egy szimulátornak álcázott arcade játék. A gond csak az, hogy szimulátornak harangozták be... Ezért is volt nagy a csalódás.
-
szaszlaci
addikt
válasz ithomas #37704 üzenetére
Szerintem ne szard el a játékot ilyen csalással. Minek annyi pénz? Én nem vettem házat, mégis volt egy csomó, csak az eleján volt kicsit necces a jobb fegyvereket megvenni.
Max a végén megvenni az 1 millás kastélyt, plusz küldetésekért.Bár azért keményez a módszer, nem hallottam még
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
lvnt
őstag
Basszus, annyira dicsőítitek ezt a Forzát, hogy muszáj lesz nekem is megvennem. Pedig nem is vagyok egy szimulátoros...
Azért nyugtassatok meg, hogy egy magamfajta árkád sz@rokhoz szokott játékos is talál benne örömöt.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Jeah! Nyertem egy 2008-as Lamborghini Reventon-t!
-
zack
nagyúr
Tolom a Career módot, mivel még nincs live-om. Félelmetes ahogy megoldották az autók tulajdonságait. "A" kategóriában tolom már, ami ugye 600LE alatti autók versenye. egy 2009-es Ferrari California-val kezdtem, majd jött a Alfa Romeo 8C Competizione...és most az R8 5.2 FSI quattro.. mind a három egyforma erős, 599-600LE. de vezethetőségben ég és föld mind a három. Az R8 a legjobb a három közül, de bitang nehéz vezetni az összkerékhajtás miatt, főleg a másik kettő után. Szoknom kell...
-
Thome
veterán
Gebriel: Cod4 ma? De headsetem az sajnos nincs, jobban mondva nem működik!
-
Thome
veterán
Ilyennel próbáltam, nem ment...
HS-105 Nokia headset
Gebriel: Akkor majd hómap (holnap)!
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz ithomas #37701 üzenetére
1. húzd le az internetről a boxot. Ne is csatlakozzon srhova ahonnan az idót tudná automatikusan beállítani.
2. Tekerd manuálisan az órát meg a dátumot maxra. Asszem 2020 vagy 2039 vagy 59 a max. plusz a hónapot és a napot is.
Indítsd el a játékot és amikor belépsz kapsz legalább 1 millió aranyat.
Ezt én vagy 3 szor megcsináltam vagy talán 4 szer is
De ez akkor műxik jól ha van kiadva házad mert különben nem ér semmit. Nekem volt egy csomó és úgy csináltam meg ezt a trükköt. Mert az a lényeg hogy míg kikapcsolva van a box addig elvileg telik az idő a játékban. Tehát a bérleti díj is ketyeg a zsebedbe vissza.
És ha előretekered az időt akkor egyszerre megkapod a pénzt/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
ithomas
őstag
Tudna nekem valaki tippet adni, hogy a Fable 2-ben hogy lehet viszonylag rövid idő alatt sok pénzt szerezni?
Azt ne mondjátok hogy kovácsolással...
Már beleöltem a játékba egy csomó órát megcsináltam jópár küldetést...feleségem is volt (aki az árnyak temlpomában végezte.. )de még mindig ott tartok hogy van 1000 aranyam egy szakadt kéglim a cigányoknál és a legszarabb fegyverek meg ruhák..Ennyi!Valami tipp esetleg?
Real eyes realize real lies!
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest