Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Aktív témák
-
rudymester
senior tag
Én sem vagyok véresszájú acsifan, de ez számomra kicsit visszahozza a régi "ki tud több pontot elérni" arcade feelinget. Aki igazán HC acsivadász, azok csalással játszanak (sok játék így is megadja) és kizárólag a pontra mennek.
Jópofának tartom a dolgot és jó látni, hogy a mygamercard-on egyre előrébb szereplek a magyar felhasználók között.Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
Sanya
nagyúr
nem érdekelnek az acsik. azért játszom mert leköt.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
rudymester
senior tag
Én december 24-én terveztem be a 10000 pontot. Ez számomra reális, nem csak a játék a hobbim. Mondjuk ha még sok ilyen acsi bányát szerzek be, akkor meglesz akár a 12000 is.Meglátom, hogy mennyire lesz időm, mert azért az embernek van családja is és nálam az az első.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
hdman
őstag
válasz rudymester #29491 üzenetére
Nekem év végére 15.000 pont van betervezve.
Ha a jelenlegi sebességgel haladok, akkor jóval több lesz.
(Február vége óta van ~9000 pont. )
Bár nyáron lassabban fog menni a dolog, nem lesz időm játszani.
A tél a legjobb időszak a gyűjtögetésre, kint nagy pelyhekben esik a hó, hideg van, én meg bent ülök a meleg szobában, kezemben forró tea/csoki/forralt bor, és adom az ívet
Most mondjuk picit megcsömörlöttem a játéktól, vasárnap óta be sem volt kapcsolva a box, inkább olvasok helyette.
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
(jan)
őstag
válasz rudymester #29492 üzenetére
sajna nem ...
csak rgb módban van digitális hang :S
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
do3om
addikt
válasz p_milan #29485 üzenetére
R.E. 5:
Minden cuccod marad, fegyver fejlesztve stb.
Ha végigtolod most biztos lesz elég pontod amit egyes epizódok után kapsz hogy vegyél egy fegyverhez végtelen töltényt. Ahhoz lehet megvenni amit már fulra fejlesztettél. Csak akkor aktiválódik a megvétel.
Aztán be kel kapcsolni már nem tudom hogy aktív legyen a végtelen töltény és nem lesz gond nehezebb fokozaton.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
rudymester
senior tag
Kifutottam az elősző hsz szerkesztési idejéből...
Nekem egy nem gyári scart csatim van, amin van optikai kimenet. A dashboardban engedélyeztem a digitális hangot és kész. Az is lehet, hogy az optikai kábel vagy maga a kompozit csati hibás.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
rudymester
senior tag
Pár napja végeztem a CSI-al. Könnyű és élvezetes 1000g volt. Következő "könnyű" projektem a King kong, amiben eddig benne van kb 2 órám és már meg is van 200 pont. Kellemes kis akció kaland fps és csak ajánlani tudom. Olyan 8-9 óra alatt ki lehet pörgetni és ha végeztem, akkor majd becserélem egy Most Wantedre.
Egyenlőre kicsit pihentetem a Ridge Racer 6 1000 pontra való kipörgetését, mert kellene hozzá gold live. ha összejön, akkor nekem sikerül elsőként Magyarországon (mygamercard szerint).
Ma vagy holnap hozza a postás a Lego Indy+Kung Fu Panda párost, amik szintén könnyű gamescore játékok. Év végére el akarom érni a 10000 pontot és már megvan ~4500.Ma reggeli flash:
Fél hétkor kitámolygók a nappaliba, párom meg játszik a Fable 2vel egy szál bugyiban...Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
nofi
addikt
válasz F.B.I. #29468 üzenetére
Én is szemezek vele, de most az IGN-en lehúzták. Nem mintha mérvadó lenne, de érdekes kérdéseket vet fel. Mivel multi nincs benne, így azért nem ártana ha legalább 20 órára lekötne acsivadászat nélkül, mert azzal az Assassins Creed is van vagy 40 óra...
Xbox GT: nozsolt
-
(jan)
őstag
válasz Mr.Grincs #29476 üzenetére
Nem értem mi lehet a gond ?!
elárulnád légyszíves !?
mert h warezröl meg egyéb dolgokról én ugyan nem beszéltem! ... nem tudom lehet benéztél valamit, ilyen ventilátort amit a box hátuljára raksz boltban is lehet kapni.
egyszerűen tényleg nem értem mi a bajod és hogy mér szóltál le ilyen keményen.
Prototype meg valóban lenyűgöző játék. Nem szeretem az ilyen eszetlen öldöklős vérengzős dolgokat de ez nagyon bejött, az irányítás remek a grafika pedig eszméletlen, és a játékmenet is jó pörgős!
tudok hasonló jóféle game-kat ajánlani ? (válogatós vagyok mióta meg van a box csak a mirrors edge-t meg a mostwantedet nyúzom)
-
p_milan
aktív tag
válasz bexinho23 #29482 üzenetére
Szerencsére a nehéz részeknél mindig beugrik valaki a netről. Most a 6-1nél tartok, este akkor rádirok, ha lesz kedved akkor hajrá.
Ha újrakezdem HarciMarci fokozaton, akkor az inventorim kiürül? Mert, ha igen akkor nem tiszta, hogy hogy szedem össze az acsikhoz szükséges dolgokat. Illetve ammot nem lehet venni valahol? Elég szar így, hiába van jó fegyverem...(..(.)..)
-
bexinho23
őstag
válasz p_milan #29457 üzenetére
Nem azért, de ha rámírsz, én bedobom rögtön a Resit! Egyedül elég unalmas... Bár már lassan kiviszem Nincs sok rész hátra.
Mercenaries most nagyon megfogott Nem gondoltam volna h ennyire letud majd kötni. De szerintem lassan kiviszem, és elkéne cserélnem vmi jó játékra... -
eddie17
addikt
Nekem a Fuel ami bejövős de nagyon
Remélem a héten még megszerzem, mert hétvégén már jólesne nyomni vele -
Mr.Grincs
veterán
-
Torry
addikt
Wolverine-ről gyors vélemény 1 óra game után:
-irányítás, kamera tökéletes
-framerate stabil, bár nekem nem igazán tetszik a graf, túl csillógós
-iszonyat gagyi beszólásokból sajnos elég sok van
-a játék pörgős, állatság rozsomákkal nyomatni,sok-sok combo,változat ellenek azonban 1 óra után kissé monotonná vált -
(jan)
őstag
válasz Mr.Grincs #29471 üzenetére
ha már szétkapod a boxot érdemes a hátuljára rögzíteni 2 ventilátort pluszba...
valahogy így csak a hátuljára
amúgy hogy sikerült leszedned a matricát ugy h ép maradjon ?
a kompozit és digital audio kérdést meg megoldottam úgy h lenyúltam anyán 72-centis tv-jét az én kisebb méretű tévémet meg a helyére raktam ,,,
csak kell még forrasztanom rgb-kábelt de hál istennek instrukcó van
-
Mr.Grincs
veterán
Ma kiszereltem magam az biztos. Kicseréltem a ventit a boxba, mert végleg meghalt. Vettem egy ventit a konzolokszervízében ami állatólag új volt megnézem csak ímmel ámmal takarították meg és hát kiderült hogy ez tulajdonképpen máégis használt.... Ennyit a boltról. Hazavitem jobban megvizslattam forrasztva is volt a szál a villa részénél...Kiszedegettem a négy db áram csatlakozót a 4es villából majd levágtam újraforraszttottam + zsugórfólia. Lepróbűáltam hogy jó e...JÓ!!!!
Betettem, de előtte kilapátoltam a port és a mocskot. Összeszereltem. Visszaraktam a szervízgarimatricát Jóétvágyat kívánok
Ennyi volt. Utólag bánom hogy nem csináltam képeket logout blogba, de a halott ventit meg tudom mutatni./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
F.B.I.
veterán
Akinek van rá lehetősége a Prototype c. játékot mindenképpen szemrevételezze. Pörgős játékmenet, komoly átvezető videókkal. Megéri a pénzét.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
(jan)
őstag
Írtam a microsoftank hogy error van nem megy a digitális hang ha kompozit a jel...
erre aza a válasz jött h lessem meg ezt az oldalt http://support.microsoft.com/kb/906211
de hát ezzel kurvára nem vagyok előrébb :S
az lehet a gond h nem gyári a kábel ? van esetleg valakinek lyan kábele amin van kompozit video meg digitális audio ?
és ha igen megtudná nekem sasolni h működik e a fent említett setup ?
-
veterán
Ma megjött a csere joyom.
Németből jött postával, viszont a support oldalon a szállítóhoz DHL volt írva, azt hittem futár hozza. A lényeg, hogy épségbe ideért, bár a pufisboriték kissé megviselt.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
p_milan
aktív tag
válasz Mr.Grincs #29459 üzenetére
Én nem tudtam, hogy menekülni kell, úgyhogy a hóhért legyaktuk. A tetőre egy lépcsőn tudsz felszaldni amihez ki kell ugrani az ablakon a kis házból és szaladni előre/bal.
A tető vált be nekünk is, onnan könnyebb leszedni a sok hülyét. Valaki este? 3-3nál tartok.
(..(.)..)
-
Djuree
félisten
válasz gege71.hu #29458 üzenetére
az egy ritka buzi rész. ott ki kell menni és össze-vissza szaladgálni. van sok cucc is ott kint.
én is szoptam vele rendesen...
tetővel nem sokat érsz, oda is felmásznak a combik...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mr.Grincs
veterán
válasz gege71.hu #29458 üzenetére
Mindig mozgásban kell lenni, menj minden fele, ott én is szívtam sokat Jön egy nagy hóhér az elől menekülni kell amíg nem jön a helikopter. Menj föl a tetőre is meg össze vissza a területen, mert ott találsz lőszert kincset meg növényt amivel be tudod lőni magad meg a csajt.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
gege71.hu
addikt
Resident evil 5ben a második tömegtámadást hogy a bánatban lehet túlélni?
Az a rész mielőtt egy ilyen szócsövön ugat egy napszemüveges (khm) és egy csuklyás hóhér lefejez egy tagot. Ez után szúr ki minket a szócsöves fószer és kezdődik a hirig.
Na már most ha nekem viszonylag jól megy akkor a hülye csajt vágják haza, ha sokszor kimentem a libát akkor meg az a csuklyás kretén taglóz le engem. Már vagy 30x nekifutottam, de mindíg leseggelek/lünk.
A rádión segítség kérés után elvileg még 3-4 percig kéne bírni. Gondolom a csuklyást csak lassítani (néha X-szel kap egy jobb egyenest) lehet.
Az irányítás egyébként borzadály egy fos. Én képtelen vagyok(eddig) megszokni. Kurva idegesítő.[ Módosította: bwoay ]
-
4sal3
aktív tag
ha vki játszik még rajtam kívül a halo3mmal, akkor felvehetne a "Friends"-be
mondjuk én sajnos csak slayert tudok nyomni, meg max coop campaign-t, mert nincs hddm jó lenne már 1[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Mercenaries 2 nem is olyan rossz. GOW 1-re cseréltem el, gondotlam annyira vészes csak nincsen. Nos, mikor először kipróbáltam, rájöttem h ennél még egy arcade játék is szebb tud lenni. De Valamelyik nap betettem, és 3-4 órán át játszottam vele. NEm rossz! Elég árkád, de el lehet vele lenni.
Valaki játszik még itt a forumon ezzel a játékkal? -
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Ismerősömnek volna egy Lite-on DVD olvasója X360-ba. Teljesen új, nem ment.
5 ezer. (egyébként hadd kérdezzem meg, ez megbízhatóságilag okés olvasó?) -
nofi
addikt
Ha nem ütközik a fórumelvekkel, akkor itt is elhinteném, hogy eladó a Fable 2 -m!
Hibátlan állapotú, HDD-ről játszva, magyar felirattal - bővebben priviben válaszolokaz ok: végigjátszva és acsik 90% -ban kiszedve
Xbox GT: nozsolt
-
Xirtam
veterán
Ajánlom a videót megnézni!
Vezeték nélküli érzékelő: AKKOR KI IS A KONZULOK KORONÁZATTLAN KIRÁLYA?!
-
(jan)
őstag
Ha van valakinek olyan kábele amin van optikai hang meg kompozit video megtudná lesni hogy világit e pirosan a kimenet ha kompoziton van a kép ???
nagy téháiksz
-
30z.Samu
félisten
Nincs valakinek eladó CoD 2?
Sic Parvis Magna
-
p_milan
aktív tag
Igen, én épp tegnap akartam szétverni a Fallout 3at. Olvastam, hogy hogy lehet kiszedni az 1000Gt 1végigjátszással. Már majdnem megvagyok vele, amikor is a xbox360achievements.org-on módosítottak a leíráson. Így az utolsó 20Gm ugrott, kezdhetem újra egy régi mentéstől kezdve, ami plusz 5óra kb.
Egyénként szerintem nagyon el van túlozva. Jó-jó, hogy próbálják nehezíteni a dolgot úgy, hogy ne 10-20óra legyen az 1000G, de azért nem kellene átesni a ló másik oldalára. Kicsit már unom...
(..(.)..)
-
hdman
őstag
válasz Kasza08 #29435 üzenetére
Lásd: Dead Rising: Ölj meg 54.000 zombit, 20 pont
Én most ezeket hajtom még 1000 pontra:
COD2 is viszonylag könnyű ( ) 1000 pont. (végig kell tolni veteránon)
Lego Indiana Jones sem túl nehéz, bár azért bele kell tenni pár órát.
CSI: 5 ügy, egyenként 200 pont. Mindegyik ügy kb 3 óra.
Eddig így állnak:
COD2: 110 gs
Lego Indy: ~ 450 gs
CSI: 200 gsSopron city :)
-
(jan)
őstag
Srácok van egy kis error...
van egy vga kábelem amin van kompozit video kimenet is meg optikai hang kiment...
ugy szeretném használni hoyg a kép a kompoziton megy ki hang meg optikán DE az optikai hangkimenet csak akkor hajlandó müködni ha vga állásban van a cuccod ....
néztem itt az csatlakozo lábkiosztását h majd átforrasztom de lövésem sincs hogy kéne
http://dwl.xbox-scene.com/tutorial/Xbox_360-HandC-V1_4.pdf
-
Xirtam
veterán
Grat nektek!
-
Xirtam
veterán
Ha ezt megcsinálod akkor megtapsolak!
-
Sanya
nagyúr
válasz FRENK1988 #29426 üzenetére
na előszöris: a vinyót amit szépen belepoakoltál a xboxos dobozába, szépen kiveszed. letöltöd a programokat amit fentebb linkeltem.
a hddss.bint fel kell másolni a vinyó meghatározott helyére, amit egy progival kell dos alatt.
kerítesz egy pendrive-ot, vagy egy floppy lemezt.
a floppy lemezt dos bootlemezzé formázod.
csinálsz rá egy könyvtárat, ebbe belemásolod a hddss.bin-t, meg ezt a programot.bebootolsz floppy-ról, vagy akármiről, és csak a xboxvinyód van rádugva a gépre ( no meg a floppy/pendrive)
ekkor kiadod mágikus parancsot:
hddhackr -f hddss.bin
persze ezt a hddhackr könyvtárából, vagy ahol van.
majd kiírja, hogy milyen vinyó, etc, csak nyomj ok-t nem fogja elbarmolni.
( lehetőleg VIA-s alaplapról csináld!!!! -- mivel csak arról működik)
ezután csak a csatlakozóval hozzádugod a xboxhoz, ami kérni fogja az xboxod seriálját, amit a gép aljáról bemásolsz. eztán megformázza nem egészen 10 sec alatt.
és kész
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
FRENK1988
veterán
Nah nemrég irtam nektek a HDD modról. Most megvalósult Itt van a kezemben 1 160Gb-s WD winyó. De nem tudok hozzálátni. A hardveres része oké (gondolok itt a csavarozásra és cserére) de a szoftveres uton hogyan tudom megcsinálni hogy jó is legyen. Utána olvastam pár dolognak de nem nagyon értek a régi DOS-hoz. Nincs valami ami Win alatt is tudná azaokat a funkciókat amit a DOS-os tud?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
srph25
tag
Leszedtem Live-ról néhány demót:
-Enemy Territory Quake Wars: h kipróbálhassam milyen is live-on a multi hát meg kell, h mondjam, élvezetesebb, mint egész nap fél centire a monitortól ülni fülhallgató és bill vezetékhossz miatt (pc) A játékot már próbáltam gépen, de egészen más életérzés, h full stabil az fps... Ha vki szereti a multikat akkor ajánlott vétel!
-Dragonball Z Burst Limit: dbz fanoknak kötelező tök jó a látványvilág, tisztára, mint a sorozatban, sajnos a játékmenet pöppet egyszerű.. de kárpótolhatják animációk, amiket unlockolni lehet, ha bizonyos kombók úgy történnek a csatában, mint a rajzfilmben. ajánlott vétel.
-Guitar Hero 3: már egy ideje érdekelt, hogy mi olyan jó benne, mert csupa pozitív visszhangot hallani róla, és a hype is elég nagy körülötte! tényleg szórakoztató, kár, h nem tanít meg igazi gitáron játszani, de azért jópofa ajánlott vétel.
Egyelőre nem tudom, h megveszem-e bármelyiket is, sajnos pénzügyileg nagyon nem vok a topon per pill, és még így is kéne néhány kiegészítőt vennem az xboxhoz, amik nagyobb prioritást élveznek (pl. plusz egy kontroller) De tényleg mindhárom játék szupinak tűnik, aki nem hiszi, szedje le hozzám hasonlóan a demókat!edit: kvázi-tag lettem :]
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Mivel ugye megvesszuk a jatekokat, igy semmifele belepiszkalast nem igenyel a szeretett konzolunk
Firmware-t sem kell frissiteni, esetleg az uj NXE feluletet lehet feltelepiteni, de ha a konzol nincs rakotve netre, akkor tulajdonkeppen felesleges. Ha ra van kotve, akkor meg frissit magatol.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
jeni
félisten
Üdv
A firmware frissítés a HDD tartalmát valamilyen módon befolyásolni tudja-e?
A megadott frissítés min segít?
A neten vannak olyan oldalak ahol ingyenes le lehet tölteni programokat?
A gyerek konzolja nem viszi az írottakat. Szoftveres vagy hardveres módosítás kell végezni rajta?Ha nem tévedek az újabb fekete 120GB-s Elite verziós van amiben a gyárilag javított 3Led van.Érdemes a garit kockáztatni a 3LED és a hűtés funkció módosítása miatt?
Boccs a láma kérdésért kezdő Xbox tulaj
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
-
Xirtam
veterán
Nah figyú!
Windows Media Centern-nek van egy funkciója ha van TV-Tunererd akkor tudsz nézni úgyebár tv-t nah ő meg fel is tudja venni amit ezek után te Xbox360™ keresztül megtudsz nézni a gép HDD-jéről! Mellesleg , ha burzsuj vagy felmész Xbox Live-ra és onnan tudsz leszedni filmeket! HDD-re aztán megnézted és törölheted ennyi! Persze az utóbbi MS pontba kerül!
-
sch_a
addikt
Csak most...
Részlet a kézikönyv 163. oldalán található Windows Media Center című bekezdésből:
"Az Xbox 360 konzol egyedülálló módon képes integrálni a játékélményt és a Windows Media Center számítógépről helyiségről helyiségre, az otthon bármelyik televíziókészülékére hordozható szórakoztató tartalmakat - például nézheti és felveheti a televízióműsorokat, megnézheti a digitális fényképeket...." -
Xirtam
veterán
Ha nem is játékhoz, de kényelmi szempontból megéri beruházni rá! De szerintem játékhoz is jó lesz! RTS-hez szerintem tökéletes lesz...a kezedet egérként tudod használni és mivel 48 különböző pontot tud egyidejűleg követni a camera szerintem nagyon sok cég látni fog benne valamit!
-
-
Sanya
nagyúr
az xbox-liveos videókat tudod elmenteni. rosszul olvastad.
pl a játékokról mindig kiadnak ilyen nyárlcsorgatós videókat, azokat tudodd letölteni és megnézni. emellett vannak olyan adások/riportok, vagy ilyesmi, amiben angolul okoskodnak vmiről, na azokat steamelik, on the fly adások, és nem lehet letölteni, ha meggebedsz, akkor sem.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Xirtam
veterán
Lecsúsztam a szerkesztésről!
Zsoccc nem engedte az írást kirakni ezért hát itt van: Natal Új Hír
-
Xirtam
veterán
Nem csak az Admin áthelyezi! Mert én írtam, de mindjárt elérhető lesz!
-
Xirtam
veterán
Project Natal Új hír
-
_ak_
addikt
Megnéztem újra a natalos videót és csak most akadtam meg azon, h az autós játékba, h adja a csaj a gázt?
Let's begin, de gozaimasu!
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest