Hirdetés
Aktív témák
-
szaba19
tag
Jelenleg most van nálam két xbox 360 arcade
mivel tudnám öket hálóba kötni?
-
szaba19
tag
Nekem sem adtak hozzá memkarit .De van benne 256mb hely alapból vagy egy mindegyiknél nem tudom ám csak kérdem
-
szaba19
tag
válasz
tiv83us #26914 üzenetére
Meg a költői kérdésre válasz :nem lopja az ember a benzint de ha tud egy olyan megoldást amivel ugyanugy működik az autó és olcsóbb is tuti azt választja.
De nem ám kötekedésnek veszed ezeket a válaszokat
nem olyan szándékból irom és nem is kínaiul mint no-name elvtárs
-
szaba19
tag
Mert olvastam hogy néhány új játékhoz már kell az NXE anélkül nem fog elindulni .
-
szaba19
tag
Hello egy olyan kérdésem lenne hogy nekem még a régi dashboard van a boxomon szóval nem az NXE és ha szeretném erre frissiteni akkor elveszik az okositás a gépemröl ? vagy az "okositás " teljesen más?
-
szaba19
tag
válasz
karakpecze21 #26584 üzenetére
Köszike a gyors választ
remélem tényleg az van benne -
szaba19
tag
Sziasztok !
Lehet láma lesz a kérdésem de most állok Xbox vásárlása elött és nem tudok dönteni. Egy 60gb-os között vagy az arcade között.Azért nem tudok dönteni mert ha jól tudom a vinyóra ha felmásolok egy játékot akkor nem indul el DVD-je nélküls ha ez igaz akkor nekem simán elég lenne az arcade mert netre filmre zenére inkább használom a Laptopom.A másik kérdésem pedig az lenne hogy ha mégis késöb szeretnék vinyót akkor arcade-ra is rá lehet tenni? Köszi a válaszokat elöre is.
Üdv Szabi
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest