Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz szergely001 #43118 üzenetére
Akkor gondolom ez a többire is igaz.
Nem mertem mondani, mert nem tudtam, hogy minden DLC -nél így van:
Asszony a profiljával letöltött Lips számokat és azokat én is tudom használni ugyanazon a gépen.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
szergely001
csendes tag
válasz szergely001 #43113 üzenetére
Válaszolok a saját kérdésemre tapasztalat alapján.
Az AC2 kiegjét nem csak azzal a profillal lehet használni, hanem az összes boxos profillal. Amúgy ajánlom minden függőnek!
-
szergely001
csendes tag
válasz szergely001 #43077 üzenetére
Sziasztok!
Már csak egy valami nem világos. Ha megveszem a live accountosra az AC2 kieget, akkor a többi profilon is megjelenik és ismerőseim is játszhatnak vele ugyan azon a boxon vagy csak azaz 1 live profile?
-
Xirtam
veterán
válasz szergely001 #43077 üzenetére
Ezt[link]
-
Djuree
félisten
válasz szergely001 #41092 üzenetére
ez nem jó, de ez van, ezt kell csipázni. ilyen az MS.
ezért veszek én most ps3-atLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz szergely001 #41077 üzenetére
nem. azt csak az adott profillal.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
CHIPman
nagyúr
válasz szergely001 #41077 üzenetére
Esetleg boxon megoldható az valamiféleképpen, hogy az eredeti DVD-olvasóval játszok eredeti gémeket, és valami mással(külső van hozzá, amit át lehet alakítani? A HD DVD player esetleg visz játékokat is?) pedig a "backup"-okat?
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
tutis
őstag
válasz szergely001 #40950 üzenetére
Köszönöm a képet, ötletes megoldás, de sajna az én verziómra nem jó, mert neked a kép is ezen a kábelen megy, nekem meg HMDI-n van összekötve a tv-vel. Ha ugyanazt a kábelt használom mint te akkor én is össze tudom kötni, nincs is ezzel gond, csak sajnos kénytelen vagyok használni a hdmi kábelt mert a komponens bemenetek a tv-n foglalt a dvd lejátszónak.
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
tutis
őstag
válasz szergely001 #40946 üzenetére
feltennéd ide a képet? Melóhelyen le van tiltva az oldal ahol van a kép
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
StLui
veterán
válasz szergely001 #40812 üzenetére
a már megbukott hd dvd formátumú filmek lejátszására, bár én is azt hittem annó, lesz ilyen formátumú játék is és akkor már innen is futtathatók a dvd-s játékok
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
M@trixfan
addikt
válasz szergely001 #40350 üzenetére
Írta van neki komponens bemenete is, azon teljesen jó lesz. Viszont vannak olyan készülékek is amik ugyanúgy tudják fogadni az RGB vagy komponens jelet scart csatlakozón is, csak ezekhez teljes bekötésű scart kábel kell.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
the_stig
tag
válasz szergely001 #40350 üzenetére
Szerinted rosszabb, mint pl egy sony ps2-é???
Mert az ugye még crt-re lett kitalálva -
Hopsz
tag
válasz szergely001 #40128 üzenetére
köszi szépen. Nekem van HDMI a monitoromon csak a boxban nincs
akkor nem fogok sporolni a kábelen. -
dunc
nagyúr
válasz szergely001 #40130 üzenetére
Nekem vga kábellel sikerült átvinni az 1080 p-t,és egy sima speed link kábel volt,de haverom dvd-hez kapott hdmi is átvitte a jelet,gondolom ez tv függő?! Az olcsóbb hdmi kábellel nekem is olyan volt a kép mintha nem lenne kellöen leárnyékolva a kábel !!! Mondjk az 1000 ft-s kábel volt 2 méteres
-
dunc
nagyúr
válasz szergely001 #40128 üzenetére
"az 1920x1024 beállítás." az 1024,1080 nem?
-
mobbo
senior tag
válasz szergely001 #39474 üzenetére
van
mediaszervert csinalsz a pc-n es onnan nezed
pl. ps3 media server http://ps3mediaserver.blogspot.com/kerdes: van valami egyszerubb modja az xboxon youtube nezesnek, mint a WMC/PlayOn/PlayIt combo? http://thegreenbutton.com/forums/t/70999.aspx
-
sch_a
addikt
válasz szergely001 #39469 üzenetére
Pendrive-ra felrakod, és rámásolod a HDD-re.
-
StLui
veterán
válasz szergely001 #39299 üzenetére
próbálj feltenni egy képet mennyire csúnya
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Mr.Grincs
veterán
válasz szergely001 #39299 üzenetére
Szerintem rossz helyre mész segítségért. Ha itt nem tudta neked senki megmondani akkor ott meg pláne nem.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
StLui
veterán
válasz szergely001 #39275 üzenetére
én ettől függetlenül azt mondom a bemenet miatt van
-
Djuree
félisten
válasz szergely001 #39263 üzenetére
persze. a dash-t nem a winyóra teszi hanem a beépített memóba
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
4sal3
aktív tag
ha nincs tárolód a boxhoz csatlakoztatva (hdd, memkari) akkor nem tudod updatelni, mert nem tudja hova pakolni a frissítést.
-
szaszlaci
addikt
Frissítsd Live-ról az a legegyszerűbb. Tök mindegy van-e HDD, csak másolt lemez ne legyen a meghajtódban, úgy nem lesz gond. (Játékok másolása itt tiltott, tehát ne tegyél majd fel ezzel kapcsolatban kérdést!)
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
StLui
veterán
válasz szergely001 #39255 üzenetére
nem, akkor beszívtad, megvetted az értelmetlen felbontású monitort, mert nincs rajta hd felbontást átvinni tudó bemenet, ez néhány tesztben láthattuk leírva a benq belépő szintű hd felbontású 22"-os monitoránál ! ez a marketing győzelme sajnos
-
StLui
veterán
válasz szergely001 #39247 üzenetére
"VGA és 2 RCA kimenet van a cabelen"
szerintem ez nem viszi át se a hd-t se a hd ready felbontást!!! ehez a 6db rca végű xbox kábel kell, vagy hdmi, ha van rajta már olyan kimenet, box hátulján a nagy csatlakozó mellettKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
szaszlaci
addikt
válasz szergely001 #39250 üzenetére
Mr.Grincs-nek igaza van, beállítás. Mennie kel.
Monitor gondolom PC-vel oké.
Dashboardod frissíts, azzal csak nyerhetsz (úgyis kell), és úgy probálkozz. A régi nem tudott minden fajta felbontást. Mert ezek a monitorok nem tudom milyen felbontásúak. Hiába FHD, a monitor 16:10, és nem 16:9, szóval lehet ez megzavarja a régi daht. Ésnem tud vele mit kezdeni.SFONarayan: több fajta DVi van, tüskék számaában külömböznek. Szerintem ez lehet. A D-SUB pedig magát a csatlakozót jelenti összefoglaló néven. (D-dúgó)
-
Mr.Grincs
veterán
válasz szergely001 #39247 üzenetére
Beállítási probléma lehet amit a boxon kéne beállítanod. HD és FULL HD monitornál tökéletesen kéne mennie.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
szaszlaci
addikt
válasz szergely001 #39245 üzenetére
Milyen kábelle próbálod használni?
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest