Aktív témák
-
Norb€€€
aktív tag
Sziasztok,egyik nap olvastam hogy valaki írta,hogy aug. 1-től lesz dashboard frissítés,meg új bann szabályok. Pontosan mi is lesz,valaki eltudná mondani,vagy egy hírhez linket tud adni? :S köszi
-
Norb€€€
aktív tag
válasz Danubius L #49416 üzenetére
Gondolom ezt nézted,ezen nekem is meg akadt a szemem.
Hát nem tudom,szerintem előbb várj míg többen rendelnek tőle,mert hát csak 1 pozitv értékelése van. Vagy max. személyes átvétel.
Amúgy én lehet hogy gondolkoznék a Slim-en,mivel ha valami miatt nem tetszik,vagy PS-t akarsz,akkor azt még mindig eltudod adni jó áron,ezekből meg már most is túl sok van a használtpiacon. -
Norb€€€
aktív tag
Kb. 3000 forint,és szinte minden felbontást támogat.
-
Norb€€€
aktív tag
ilyenem van
-
Norb€€€
aktív tag
Én egy 24"os FullHD monitoron játszok, HDMI meg DVI bemenet,bőven jó,és "csak" 40 ezer volt. És azért ez sem kicsi,tehát szerintem nem kell százezreket fullhd tv-kre költeni,ha csak konzolozni akarsz rajtuk. Nem mellesleg ezt használom PC monitorként is,és egy gombbal tudok váltani a konzol és gép között.
-
Norb€€€
aktív tag
Nekem egész jól megy az FPS boxon,már megszoktam
COD 4,5,6 Bad Company 2, Far Cry 2 ,Left 4 Dead 2,stb... muszáj volt
Szerintem hamar bele lehet jönni. Haverom is aki eddig csak PC-n játszott,egyszer átjött,és osztott képernyőn játszottunk,az elején még porrá aláztam,de 1 óra múlva már kb. azonos statunk volt. -
-
Norb€€€
aktív tag
Multira van PS3-am,igaz,ahhoz jelenleg egy játékom van
Mondjuk az igaz,hogy sokkal jobban tetszik a Live,mérföldekkel jobb mint a PSN.
Lehet elcserélem majd egy flasheletlen xboxra?
Ripper03: pontosan,meg demókat szedek le
Írtam is előző oldalon,hogyha valaki akar akkor felvehet,és mehetünk multizni amíg még lehet (nekem) (Live ID: Norbeee24,és ugyan ez PSN-en is)[ Szerkesztve ]
-
Norb€€€
aktív tag
Egyik haverom azt mondja,hogy tavasszal szokott lenni bannhullám,és akkor szoktak a leggyakrabban lecsapni,és hogy ilyenkor nem kell annyira félni tőle. Ez szerintetek mennyire igaz? Szvsz a Microsoft magánördöge sosem alszik,de ki tudja. Mondjuk annyira nem érdekel,mert ha 2 évig megvoltam live nélkül,akkor ezután is meg leszek (kíváncsiságból regeltem Livera,és élvezem az ingyen gold előnyeit),de azért kíváncsi lennék a véleményetekre.
-
Norb€€€
aktív tag
Sziasztok
Nemrég regeltem xLivera,és ki szeretném használni az ingyenes goldot ameddig ki nem dobnak
Valakinek nincs kedve velem valamivel MP-zni?
(SCC Cop, Cod 5 zombi,Cod 4-6,RD Redemption,FarCry2, GTA 4)Ha valakinek esetleg van fölös ideje,az jöhetne picit hülyéskedni D:
Live ID: Norbeee24
de előtte írj PÜ-t vagy vegyél fel msn-re,mert liveon nem mindig vagyok.Köszkösz
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest