Hirdetés
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz D1Rect #49098 üzenetére
azért most jön pc-re is bőven sok minden ami meg boxra nem. starcraft2, shogun2, diablo3, ff14 (ez jön boxra is, de sokkal kisebb támogatással, később és sokkal kevesebb játékossal).
én maradok a pc-nél mostmár egy darabig. 2 évente ráköltök kemény 60k-70k-t és meg van fejlesztve, nem olyan vészes (igaz ebből nem lesz full hd graf, de az boxon sincs), most újítottam be egy új procit kemény 16k-ból . főleg hogy amik a legjobb játékok, az mmo-k pc-re jönnek inkább.... meg az rts-ek is pc-re valók, nekem meg ezek a "műfajaim"azért a legjobb ha van konzol is, majd az is lesz, jön a 7. boxom vagy az első ps3-mam majd meglátjuk mit tud a kinect meg a move...igaz a szobám is le kell cserélni, nem lesz helyem hadonászni
Rebell: japanese rpg. lost odyssey, final fantasy stb...szeressük őket
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
Rebell
senior tag
válasz Morden24 #49096 üzenetére
" miért jó, ha a router a gépre van kötve? "
" Akkor csak akkor van wifin net, ha megy a gép is, nem igaz?" ezt a kérdést most 1 picin furán tetted fel!Net az van folyamatosan, csak a Pc a szobámban van, ami ugye fix, és van 1 laptopom is ami miatt meg van a Router, hogy tudjak kint ülni a terszon vagy a konyhában. (nem mindenhol jön be Radión a Roxy, )
A Router folyamatosan adja jelet akkor is ha nem megy a gép.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz Rebell #49095 üzenetére
A router egy dolog, de a vevőt meg kell venned Xboxhoz, ha nem slimet veszel - csak az utóbbiba van beépítve, egyébként elég borsos; amúgy csak érdeklődésből: az miért jó, ha a router a gépre van kötve? Akkor csak akkor van wifin net, ha megy a gép is, nem igaz? Ez annyira nem megérős, vagy mégis?
kezd elegem lenni hogy Pc-t mindig fejleszteni, kell, ígyhát jobbnak látom hogy beruházzak 1 Konzolra
Hát igen, egyre többen jutunk el idáig. A tetejében még általában jobb és kényelmesebb is konzolon játszani
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
válasz don_peter #49092 üzenetére
ui: A régi Boxra gondoltam azon nincs wifi! Heee
Beépített nincs, de venni lehetett hozzá természetesen
(#49093) Rebell: Ha már szóba került az 50K, a router meg a vásárlás, akkor biztosan inkább rászánnék még egy 15K-t, és vennék 65-ért egy Slim-et, mert ha az 50K-s Elite-hez wifi-vevőt is akarsz, akkor ugyanott fogsz járni árban.
[ Szerkesztve ]
-
don_peter
senior tag
Ohh akkor a PS3 megy bútyútyon?
Azt hittem a Box is azon megy de akkor tévedtem. De a PC nem ismeri fel Wifin keresztül nem?ui: A régi Boxra gondoltam azon nincs wifi! Heee
ui2: Elkalandoztam Nem értettem a kérdést. Ő a routerre gondolt én meg a karra
Kemény vagyok![ Szerkesztve ]
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
don_peter
senior tag
válasz Rebell #49087 üzenetére
Úgy fest a dolog, hogy valahol 60-70ezer között fog megálni de ezt megint csak üzlet válogatja. Van itt aki 75-ért árulja szerintem az már sok lenne érte.
"Amúgy a beépitett Wifi simán látja a Pc-re kötött Wireless Rouert?"
Szerintem ehhez kell valami program meg valami kütyü is mert nem wifin megy ha jól tudom hanem bluetooth-on.[ Szerkesztve ]
-
Rebell
senior tag
Tudja már vki hogy mennyi lessz az új Xbox ára? (Slim?)
Amúgy a beépitett Wifi simán látja a Pc-re kötött Wireless Rouert?
-
Morden24
nagyúr
Na mondjuk ezek csak mérsékelten érdekelnek (pont azért, mert úgysem látom, a nyitott oldalú gépeket meg kifejezetten nem szeretem), de egyébként megértem az álláspontot. Általában semmit nem veszek meg, ami külsőleg nem felel meg.
AMúgy jó lenne iparkodni, mert nehezen gyűlik az 50.000 hsz
-
Morden24
nagyúr
Jóvanna', ettől függetlenül én nem szívesen használnék egy Lenovo-küllemű gépet. Teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy ez irracionális hozzáállás, főként egy IT-fórumon, de nálam a design az a termék egy fontos és nem kiiktatható része, illetve a vásárlás függvénye
-
bwoay
nagyúr
válasz Morden24 #49063 üzenetére
hát igen, az egyik egy időtálló, funkcionalitásra kihegyezett munkaeszköz, mindennapi aktív használatra akár terepen is, a másik pedig egy mérsékelt (belső) használatra szánt konzumer gép, ami nyilván sem tartósságban, sem használhatóságan nem veszi fel a versenyt előbbivel, de legalább árban ugyanott vannak
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Crazyman33
senior tag
válasz Osiris #49078 üzenetére
Én a wxPirs progival leszedem a képeket a pen-ről és simán átírom a kiterjesztést JPG-re és egyből látja a pc.
Így próbáltam a ripléjeket is de annál nem működött.
Pedig valami ilyesmi van a ripléjnél is. Utána kérdezek és megírom majd.Egyszerűbb mint le-fel töltögetni.
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
gyulus08
aktív tag
Köszi!
Tudom hogy más rendszert használ. Amúgy ahogy rádugtam a gépre a hozzávaló progi se ismerte fel a HDD boxos tartalmát,úgyhogy inkább felraktam egy pendrive segítségével(azt felismerte)
Az itt levő lépen az emberek mögött ottvan az a "party" meg a "nuka kólás" háttér.
Nos ezt a témát szedtem le,és ez a funkció csak a live-nál van?
Mert nálam a sima menüt nem is módosítja,csak a hátteret.Bár olvastam valami olyat régebben,hogy csak azt lehet cserélni. -
Osiris
őstag
válasz Djuree #49077 üzenetére
Engem csak az érdekel, hogy szerkeszthessek magamnak egy videót, ehhez nem kell, hogy az xbox pc legyen. Viszont én nem játszok multiba, nem izgatnak a golddal járó "extrák", nem akarok azért fizetni, hogy vásárolhassak (fizethessek, persze azt is csak úgy, hogy angliainak hazudom magam), de ha már muszáj, azért fizetnék, hogy a megvásárolt játékkal kreált videót, valóban kivitelezhető módon átvihessem a gépre.. (de nem szívesen).
-
Djuree
félisten
válasz Osiris #49076 üzenetére
értem én, de ez ilyen, nehogymár a box pc legyen sztem örülhetsz hogy erre a pendriveos dologra van lehetőség
az MS marha lenne ha a box-ból is pc-t csinálna (minek csinálna magának konkurenciát?), már így is kezd az lenni sajnos....ez már nem a régi konzolozás....és még azt mondják leáldozik a pc-nek háháháhá...nagyon úgy néz ki hogy a konzol fog pc-sedni...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Norb€€€
aktív tag
Sziasztok
Nemrég regeltem xLivera,és ki szeretném használni az ingyenes goldot ameddig ki nem dobnak
Valakinek nincs kedve velem valamivel MP-zni?
(SCC Cop, Cod 5 zombi,Cod 4-6,RD Redemption,FarCry2, GTA 4)Ha valakinek esetleg van fölös ideje,az jöhetne picit hülyéskedni D:
Live ID: Norbeee24
de előtte írj PÜ-t vagy vegyél fel msn-re,mert liveon nem mindig vagyok.Köszkösz
[ Szerkesztve ]
-
-
Djuree
félisten
válasz tomgabor #49071 üzenetére
jó a soul calibur 4, nagyon
ninja 2 nekem nem tetszett, baromi nehéz, már már frusztráló, hajkitépős, nekem nem tetszett amúgy sem, akkor már inkább dmc4, ezerszer jobb....vagy bayonetta...
[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
Szerintetek milyen a Soul Calibur 4, nem tudom hogy meg-e vegyem mert a KoF XII csalódás lett, ha netán nem jó inkább megveszem a Ninja Gaiden 2-öt(bejön nekem ez a "pöfüld, ahogy bírod és ne halj meg" kategória)?
-
Osiris
őstag
Segítsetek mert sehol semmi infót nem találok!:
Sikerült a boxról lementenem egy pendrive-ra a forza3 replay videókat és a fényképeket (amiket elötte a bxoal órákig konvertáltam), aztán a pc-n sikerült a USBXTAFGUI_v31 progival a penről leszedni a tartalmat a pc winyóra. Eddig minden szép és jó, de a "tartalom" nem más mint 2db fájl: Movie és photo. a Movie elvileg több mint 20db wmv kéne hogy legyen, photo meg egy csomó kép, de itt megállt a tudomány, mert semmivel nem tudom ezek a fájlokat kicsomagolni.
Milyen programmal tudnám ezt a két fájlt kicsomagolni? -
Morden24
nagyúr
válasz #57833216 #49049 üzenetére
Én is az Apple-ra gondoltam blikkre, de mit tudtam én. Aztán megnéztem a Lenovo-kat, de bevallom, ha ennyit kidobok, akkor már a dizájn is számít, az én ízlésem szerint ezek a cuccok pedig a béka feneke alatt vannak.
Marad a Dell, mint koncepció. Csak kápé nincs rá(#49064) Thome: Szerintem ezek kicsit geek, mindent összezsúfolt cuccok, én jobban szeretem a letisztult eszközöket ilyen téren. No meg a support sincsen olyan magas színvonalon, mint a Dell-é vagy a HP-é (a Sony-ról sajnos ilyen téren nem tudok, pedig egy Vaio is elgondolkodtat), és a sok lóvé kifizetésével pont az a cél, hogy magyar kiskeres vagy nagykeres színét se kelljen többé látnom, csak a futárt, aki viszi és hozza, ha baj van
[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
Ma érkezett meg a King of Fighters XII és mit mondjak a Trailer-e jobb volt (ha azt nézzük hogy 720p-be megy akkor eléggé lemarad a Final Fantasy XIII 720p-je mellet, nem is beszélve a God of War és a Naruto Ultimate Ninja Storm mellett), de játszok vele még egy pár órát hátha jobb véleményem lesz róla, de azért remélem a Dragon Ball Raging Blast és a Soul Calibur IV jobb lesz.
-
don_peter
senior tag
-
-
tomgabor
senior tag
Az Xbox 360 kontrollert használok most PC-hez (wireless receiver-el), de az istenér nem jövök rá hogy kell a kontrollert kikapcsolni ötletek?
-
Kzo
tag
az mitől van hogy eddig ha bekapcsoltam a kontrollert akkor a gép is bekapcsolt és most hiába kapcsolom be a kontrollert nem kapcsol be a gép ezzel a módszerrel ?
-
Tomekk.
aktív tag
Hello.
Most próbáltam ki a Halo 3-mat és észrevettem, hogy nagyon halkak benne a fegyók, ez normális? Elég élvezhetetlen így. Amúgy többi játéknál nincs gond a hanggal. -
Djuree
félisten
-
Morden24
nagyúr
Nem vagyok én alma fan, csak megnéztem az iMac-eket és MacBookokat is, de ez az árazás megfeküdte a gyomrom.
Valszeg Dell lesz belőle, ha esetleg képesek válaszolni az árajánlat kérésemre. A Studio XPS 16 nagyon szimpi...[ Szerkesztve ]
-
gyulus08
aktív tag
Köszi.
Hát az az igazság 2,5"-es vinyókban nemvagyok otthon annyira.
közben kipróbáltam boxon a saját Hitachi HDD-t (3,5"-es,12 Voltos)
Azzal e68-at kaptam(gondolom mivel nemis úgy volt formázva)
Bővíteni később szeretnék,120 giga körülire,de akkor számítógéppel ígyis megy ugye?(témát akarok rá másolni) -
Thome
veterán
válasz gyulus08 #49040 üzenetére
2,5"-os 5400-as SATA HDD-ből csak 5V-os van tudomásom szerint.
A HDD cserét nem értem, a Box-ban levőt szeretnéd nagyobbra cserélni (saját HDD-vel)?
Morden24: Vegyé epölt, azt úgyis mindenki utálja, mert az a trendi (utálni az epöllt).
Egyébként itt Komárom-Esztergom megyében van egy Epöl nevű helyiség... Költözz ide, ha nagy alma fan vagy!
Nekem sajnos nincs ezekre a cuccokra pénzem, pedig lazán bealmásodnék.[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Tartok tőle, hogy az enyémre is szánalmas összeget fognak mondani, legalábbis ahhoz képest, hogy mennyi pénz lett belehányva.
Arról nem is beszélve, hogy megnéztem vagy 3 notit, és leginkább a 300-at verdesik (Sony, Dell), kivéve ami meg is haladja (Apple), szóval valszeg amint tudom, eladom, aztán barátnőm Asus-án fogok ülni, ha éppen kell
-
gyulus08
aktív tag
Sziasztok!
Szétkaptam tegnap a boxom HDD keretét.Egy Samsung 20 gigás (HM020GI)vinyó van benne.
Nos az van ráírva hogy DC +5 volt.Viszont a tápcsatlakozóján vannak kis letakarások.Tehát ha így egyből a gépre kötöm(nem külön vehető átalakítóval) működni fog?
Illetve még azt kérdezném,hogy ha cserélek vinyót,abból 5 voltos kell,vagy jó a 12 is? -
don_peter
senior tag
válasz Morden24 #49030 üzenetére
Kösz elolvastam a cikket!
Hát nagyon vegyes oszlanak meg a véleméynek róla.
De ahogy a videókon láttam annyira nem lehet rossz és már rég vártam egy hasonló lopakodos játékra.
Ki próbálom és majd meglátom milyen lesz!----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
Djuree
félisten
valakinek box esetleg?:
zigzbogzháromhatvan
haveré....LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Morden24
nagyúr
válasz don_peter #49029 üzenetére
Itt egy cikk, olvasd el, de amúgy első kézből származó infóm nincsen
[ Szerkesztve ]
-
don_peter
senior tag
Sniper Ghost Warrior-rol mi a véleményetek?
Ránézésre jó kis lopakodos mesterlővészes játék?----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
Morden24
nagyúr
válasz D1Rect #49025 üzenetére
Áh, én arra gondoltam, hogy ha már csak sima tölcsérért megy el, akkor felajánlom a Gamepodnak egy nyereményjáték keretében. Persze a kérdéseket én írom; warezról fognak szólni, és az nyer, aki csupa helytelen választ ad
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy mennyi gesztenyét tudok majd kikaparni érte, mert vagy egy izmosabb laptop a cél (valszeg egy Vaio), vagy egy slim desktop, csak utóbbiból minden vagy drága, vagy szar, vagy Apple, ami viszont vagy drága, vagy szar
[ Szerkesztve ]
-
don_peter
senior tag
válasz D1Rect #49010 üzenetére
D1Rect: "Ha gondolod a szívesen segítek, és elmagyarázom, mennyivel jobb a PS3. Pl. szebbek rajta a játékok"
Bocs, hogy kiragadok egy mondatod de ezzel nem értek egyet.
Van itthon mind két gépem és egy csomó játék sokkal szebb Xbox-on mint PS3-on.
Annyit még hozzátennék, hogy tényleg sokkal multibb gép a PS3 de játék szempontjábol véleményem szerint semmivel sem jobb mint a Box.[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Hé, ne pazaroljátok a hsz-eket, addigra pénzt is kell összeszednem, most is csak 15000-t dobtam ki az ablakon emiatt a szar gép miatt...
-
Morden24
nagyúr
Ha elég keményen odarakjuk magunkat, akkor mindkettő
(#49010) D1Rect: Ne kóstolgass, mert az rossz dzsudzsu. Eltolódik a Diablo3 két évtizeddel, és akkor már tényleg csak 2050-ben jelenik meg
Egyébként az a Megadrive Ulti valami nagyon durva. Asszem nagyon kell nekem. Eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz szigmat #49000 üzenetére
OMFG.
Ilyen létezik? Lehet mégse várom meg a MK-ot az xbox vásárlással.(#49008) Morden24: Ha gondolod a szívesen segítek, és elmagyarázom, mennyivel jobb a PS3. Pl. szebbek rajta a játékok.
A Natalról nem is szólva.... Te tényleg a levegőben akarsz hadonászni nemlétező piros labdákat kergetve?[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Thome
veterán
Huha, már csak 998...
[ Szerkesztve ]
-
don_peter
senior tag
válasz szigmat #49000 üzenetére
woodbear: Biza marad amig nem lesz valami jó kis emu...
szigmat: Megvan! Sajnos egy csomó jó játék hiányzik belőle...
D1Rect: "Olyan ami hekkel SEGA-t csinál az xboxból?" Igen az is jó lenne persze nagy mókolás nélkül...
Def26: Van egy Megadrive 1-es konzolm is. Az emu íránt csak érdeklődöm.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Delta Force (2024)
- World of Tanks - MMO
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OTP Bank topic
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest