Aktív témák
-
1010
őstag
válasz (Kolombusz) #18063 üzenetére
en mindent jol csinalok
az amit te csinalasz meg soha nem fogomde mar megszoktunk teged ilyennek,kar lenne ezen valtoztatni
-
1010
őstag
válasz (Kolombusz) #18038 üzenetére
ezt rolad is elmondhatjuk annyit hozzateve hogy egy bunko paraszt vagy,aki valamit nem ugy csinal ahogy te annak beszolsz valami baromsagot,rogton kinyitod a szad es omlik a hulyeseg
-
1010
őstag
válasz (Kolombusz) #18034 üzenetére
far cry2 meg ki se jott
gears of al vitatkoznekrace pro meg sztem izles dolga szinten nem jott ki
a tobbit nem ismerem annyira hogy velemenyezzem
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
-
1010
őstag
válasz 30z.Samu #18025 üzenetére
most nehogy mar akkora uzlet elgyen hogy kapsz hozza egy valamilyen jatekot,ami lehet nem is erdekel,nyilvan azert adnak jatekot a boxok melle mert a sok webaruhazas uzletnek nem fogynak a jatekok csak a gepek,warez magyarorszagon
egyebkent en se vennek midnefele idiota jetekot,kb 4-5jatek van most amit erdemesnek tartok megvenni,ebbol mer 3mat kitoltam,a tobbi 2 meg mar megvolt pc-n.
most a far cry 2 re leszek kivancsi erdemes lesz e megvenni vagy a gta4 sorsara jut,
mert eddig csak a grafikat nyomjak mindehol,meg talan meg a half life ep 3at de sztem az meg 8ev mire kijon,es akkor mondjak az okosak hogy lehet lesz half life 3 aha.....azt mar euroban fizeted.kb evente 2 jatek jon boxra ami igaz jo sztem
de lehet veszek egy bizonyos arcadeot es is mindent leszedek aztan kuka
200ft os kuka[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
hello
hol a legoltcsobb a 60gigas most?
-
1010
őstag
elado a masinam ha valakinek olcson kell akkor irjon
-
1010
őstag
ma beszeltem Steve Jobs-al
a gtam 4 meg fog jelenni intel alapu machintoson
javitva lesz az osszes konzolos hiba nem lesz.popup,se 0lato tavolsag,
az apple minosegi szurojen ezek a hibak nem mennek ategy egymagos inteles mac 256 mb video kartya elgendo a futatashoz
de az igazan jo performanchoz Steve ossze irta mi kell
[link]lathato ez mar atgonolotabb mint a tegnapi,teljesitmenyben es arban es 100%megfeleo a 100% gta4 elmenyhez
a hibamert elnezest kerek[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
osszeirtam egy ar ertek aranyban megfelo konfigot azoknak akik amjd pc akarnakl gta 4 el jaccani.
ez mar elgendo lehet[link]
-
1010
őstag
-
1010
őstag
de ratudod,kell hozza egy tv tuner de azzal is gyenge lesz mivel egy atlagos tv tuner bemenete rca es azt kilove gy notira ami megeggyezik egy lcd felbontasaval,ha nem negyobb,ugyanugy rossz kepe lesz+meg azt kozelebrol is nezed.
ahhoz hogy erdemi kepet kapj notin professzinalis HD video szerkeszto hardware kell
YpBr HD inputtal vagy HDMI bementtel,ezzel mar tokolestes kepet kapsz notin,
ezek ara tobb mint egy box,es csak erre hasznalni egy ilyen eszkozt=egy sarga papirral[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
válasz (Kolombusz) #16227 üzenetére
na akkor proktologus leszel,vagy mit is irtal?
mert akkor nem sok ido marad jatekra annyit kell tanulni
-
1010
őstag
jöhetne már az új menü/felmásolás
ennyit húzni
nem tudom mi értelme van
azt nem tudom elhinni hogy szét tetsztelik és amiatt nem jön
-
1010
őstag
válasz ->Raizen<- #15836 üzenetére
blémára nyújthat megoldást a Console Corner egy HDD csereakció keretében. Nagyjából arról van szó, hogy 22000 Ft ráfizetéssel a 20 Gb-os HDD-t 120 Gb-osra cseréljük. A régi HDD tartalmát egy az egyben tükrözzük az újra, így nem f
hát nem tudom.... 16k egy 120gigás vinyó
engem nem érdekelnek a letöltött cuccaim,mert nincsnek az archivmenteket meg lesz*om
mindenki döntse mi éri meg neki
-
1010
őstag
half life 2ben ezt találtam[link]
-
1010
őstag
jajajajaj
be ne pisiljetek már,eddig is voltak updatek csak nem vettétek őket észre vagy kb 1hónapja van boxotok.
3D menü,felmásolás ennyi lesz a látványos+
jobb játékok ugyanmár azt már rég kihozták volna belőle önként vagy fejleszői nyomásra
egyedül az élsimitást érheti szó ami hát néha nem az igazi[ Szerkesztve ]
-
-
1010
őstag
-
1010
őstag
válasz Zyelor #15625 üzenetére
valami különleges varázserő van ott
ha van egy bank kártyád vagy a családból ad valaki akkor nem kell itt midneféle embereken kersztül szerencsétlenkedni,a másik meg nem gondolod komolyan hogy valaki csupa jószándékból ingyen és bérmenve rendel neked és fizet.
amikor erre ma már külön cégek vannak a neten akik ezzel foglakoznak.
-
1010
őstag
válasz -==Balazs==- #15310 üzenetére
A való életben (hála istennek) igencsak sikeres vagyok, tudod engem az jobban érdekel mint hogy legyek valaki egy fórumon
ezt szöveget hányszor olvastam már itt
aztán furcsa mód mindig valhogy ...más derült ki
bár ez relatív
neked mi a siker
na szia[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
válasz -==Balazs==- #15306 üzenetére
te vagy kevés öreg
aki így kínálgatja magát az vagy kurva vagy semmit nem ér és a száj nagyakkor én is leírom: ismerem a fajtáját
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
válasz -==Balazs==- #15297 üzenetére
keltett benned mert válaszolsz többször is,és nem is akárhogy
másrészt meg ha bármit is akrnék veled vagy angyon beszólni annak az lenne a vége hogy
kiteszenek téged és engem is.
-
1010
őstag
válasz -==Balazs==- #15291 üzenetére
mit ismersz te
ide jössz irogatni mert elolvastad az index.hu-t
te kussolj!alig vártad hogy, írjál valamit a több hsz miatt,menj innen senki nem kíváncsi rád
egy értelmes hsz ed nem volt eddig sehol,ki vagy te
egy senki[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
most ez qva jó
már telepít is a vinyóra hogy rá légyél kenyeszerítve hogy nagyobbat vegyél ha nem csak 1játékod van éppen.
ez így vicc
na mindegy ezen meg se lepődökés akkor még valaki apple konzolt szeretne
hát ott mi lenne játék dvd betesz10$ kivesz20$
-
1010
őstag
válasz tiv83us #15207 üzenetére
azért index.hu tól nem kell hasra esni
azt sem értem warez magyarországra minek 60gigás vinyó,
ja mert hogy nekem több van az meg szar akinek csak 20gigás,
jó ok mentések,demók,de itt vége is,ugyse vesz senki itthonról filmeket meg videót
az a 2ember aki meg vesz az mindjárt beír hogy:de én igen[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
persze aki játékot másol az bocsánatos bűn
mert szegény egyetemsita nincs pénze mert hétvégenként csak nyamvat nettó25ezret keres egy alkalmi munkával valamilyik diák munka cégen kersztül(ez tény)
az pedig hogy ki vesz játékot meglepődnél hogy még a 35-40 korosztály megveszi a maga kis gta4 vagy nfs pro street dvd jét.teljesen idóta dolog magyarázkodni
60ezret kiprésel egy boxra de már játékot nem tud hozzá venniugynez mint az aútónál megveszik de már használni nics pénz
szépen áll a garázsba letakarvaazt pedig senki ne mondja hogy a játék másolás és bolti lopás nem azonos mert bizony az!
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
hát igen ami játékom van/volt eddig az játszahtó volt végig is vittem
és megnéztem a vidót a gametrailersenbár hozzáteszem az egy kicsit elfogult oldal gta4nél faszául kihagyták a küldetéseket hogy miylen szarok lettek
de azért "gta4 is great nest gen game"
bios shock ot se nagyo nézték megtulajdonképpen szinte minden játék teccik nekik
Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok