Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
NAGY OFF:
Mass Effect és Medal of Honor eladó, cserélhető. [link]
Bocs ha valakit sért, gondoltam itt többen belefutnak, nekem meg sürgős lenne.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Coyote2000 #23396 üzenetére
Hát igen én is így vagyok vele hogy túlszárnyal pár játékot. Páran lefikázták hogy nem annyira nagy durranás, de szerintem meg pont, hogy az
Bár nagyon hiányolom belőle azt ami volt a San Andreasban az utasszállító repülőgépet.
Ugye azt a szepterber 11.ei red bull air race miatt hagyták ki. Sajnos Így csak helikopter van benne./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Coyote2000
őstag
válasz Mr.Grincs #23393 üzenetére
Én ugyan drágábban vettem, de nekem is megérte: tegnap leültem, és 4 óra játék után keltem fel, közben azt hittem max 1 órát toltam. Megunhatatlan darab, félre is tettem minden más játékot, ha Xbox, akkor GTA4, bele is gyógyul a lejátszóba asszem
Előtte az NFS MW ragadott el, de a GTA-hoz képest abban semmi változatosság nincs. Meg ezek a szövegek...
(pl. füves raszta srác mellettem a kocsiban:
Rasta - Do you mind if I smoke in here?
Niko - Nope
Rasta - Do you mind if I close the windows?
és elkezd dumálni valami szlenget, meg közben tüdőz nagyokat... nagyon hangulatos, a karakterek kidolgozottsága, a város részletessége, nem tudok vele betelni... Utoljára a Vice City volt ilyen anno PC-n, de a GTA4 messze túlszárnyalja azt az élvezetet is...)[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz (Kolombusz) #23394 üzenetére
Oks akkor úgyhagyom Majd nekiülök rendesen is játszani
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Prof01 #23390 üzenetére
Nem, mert neki nem volt már meg. Így egy másik formától aki ma hajnalba hirdette meg. De nagyon megérte főleg 7K ért
Felraktam vinyóra egyből ne kopjon az olvasófej Mekkora felbontásban játszam? Mert most 720p be van állítva és így is lenyűgöző a látvány. 1080i be mehet vagy nem változik tőle semmi?
Elsőre nehézkesen ment/megy az irányítás de már kezdek beleszokni. Tetszenek a törések az autók, némelikegyből ráismerni: corvette, hummer, range rover stb.
tetszik ahogy kirepül az ablakon az uborka Egy páran kiszálltak keménykedni mert nekikmentem az autóval de egy gyors előre majd hátramenettel orvosoltam a kérdést
3 csillagos körözéssel már elég igalmas kereketoldani Szerintem jó játék. Csak ajánlani tudom. Még inkább csak őrültködök, de már egy kit ide vidd oda menjél küldetést megcsináltam. Jobban leköt a zúzás[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
OddMan
őstag
Inkább, 20 k körül vannak.
Boltot tudsz linkelni, mert még vissza tudom mondani a 120GB-os merevlemez megrendelésemet, ha valahol találok olcsóbban. Köszi!
Megrendeltem Fable II-öt a hmv.com oldalról. Remélem tényleg lesz rajt magyar felirat.
[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
(Kolombusz)
veterán
Asszem vennem kell majd MS pontokat: [link], meg a Rock Bandhez is kellenek számok és még pár egyéb dolgot is akarok.
-
K3NZO
senior tag
Divx-es filmhez hogyan lehetne feliratot betenni? A fórumot végigolvastam ahol azt írták, hogy nem lehet de az a régi des volt és a videólejátszóban is van olyan menüpont, hogy a substitle.
"Per aspera ad astra"
-
Don47
tag
Akit esetleg érdekel, a game.co.uk-ra érdemes most felnézni. Mirror's Edge, EndWar kb. 6000 forint, fadobozos FarCry 2 Collector's Edition kb. 7500 forint.
Xbox Live: Oberst Don47
-
Mr.Grincs
veterán
válasz (Kolombusz) #23301 üzenetére
Mekkora mázlista vagy hallode Én csak kérdőívet kaptam De viszont driveot cseréltek a vasamba meg szerintem alaplapot is de erről miért nem írnak semmit hogy mit cseréltek ki azt nemtudom
MÁS: Vettem GTA 4et 7K ért szerintem megérte GAMER 365-n talátam és karcmentes nem teccés miatt volt eladó.
-
Djuree
félisten
válasz Coyote2000 #23383 üzenetére
nem tudod.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Coyote2000
őstag
válasz heihachi #23382 üzenetére
Köszi a segítséget!
Esetleg vissza tudom lőni offline-ba a profilomat? Bejelentkezéskor így is megpróbál kapcsolódni, persze ha be se dugom a kábelt akkor nem tud... Végülis a kérdésem arra vonatkozik, hogy át tudom-e menteni az eredményeimet másik profilba... Attól félek nem.
-
heihachi
addikt
válasz Coyote2000 #23365 üzenetére
Nos, dashboardban megnyomod az xbox guide gombot, ott elmégy az utolsó, settings lapra, ott kiválasztod, hogy profile, azon belül auto sign-in. Ott ki lehet kapcsolni.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
asbi_
tag
We are missing game data totaling 20 GamerScore.
This can be corrected by simply booting games not shown in this list.miért van az, hogy hiába bootolom be a skate-et (amiből származnak ezek a pontok), nem írja jóvá?
-
Djuree
félisten
-
Motaba78
addikt
köszönöm szépen
én is bíztam benne hogy nem nyúlok félre a választásban.
Kipróbáltam de nem egyszerű kontrollerrel irányítani illetve csak azokat a kiálló analóg bityóval lehet irányítani vagy lehet a bal oldalon lévő másikkal is ami nem áll ki a kontrollerből ?érdemes használt játékokat venni ?
és ha igen merrefelé lehet keresgetni használt ügyben ? -
heihachi
addikt
válasz Motaba78 #23374 üzenetére
Gratulálok
A Forza2 a létező legjobb választás volt autós játékból, csak már nem akartam ajánlani, mert eddig mindig mindenkinek azt ajánlom, még a végén megvádolnak, hogy elfogult vagyok
Ha meguntad a játékot, elmented, megnyomod a kontrolleren az Xbox guide gombot, kilépsz a játékból a dashboardra, leáll a lemez, kiveszed, és a gépen lévő kapcsolóval kikapcsolod a boxot. A kontroller magától ki fog kapcsolni a géppel együtt.
Esetleg egy kicsit járathatod kikapcsolás előtt a dashboardot, hogy hűljön a gép egy kicsit, de 1 percnél nem érdemes többet.
[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
sziasztok
nem birtam maggammal és csak megvettem ma ezt a ketyerét.
(xbox360 premium + 1 wireless controll, ehhez járt a lego indiana meg a kung fu panda, valamint vettem egy orange boxot, meg egy forza 2öt ez igy 80Khuf volt.igy már én is hivatalossan is xbox tag lettem ha befogadtok.
éppen kajolok és irány a játék.
egy fontos kérdés ha már nem akarok játszani vele akkor kilépek kiveszem a lemezt és ....... ?
-
OddMan
őstag
Nekem ugyan annyi helyem van, mint "asbi_"-nek és 3 játék mentése, az új dashboard és az mpeg4 codec update is fent van.
Új 60GB-os merevlemez 24e ft., a 120GB-os pedig 27e ft. körül van, ha boltból veszed. Interneten ennél pár ezerrel lehet olcsóbban is venni, külföldről talán meg még olcsóbban.
Amúgy én nemrég rendeltem egy 120GB-os merevlemezt, szerintem 60-ast nem éri meg venni, mert minimális az árkülönbség.[ Szerkesztve ]
-
p_milan
aktív tag
válasz Davey7 #23368 üzenetére
Gamer365ön pont most hirdetnek egy 20Gbos HDD-t 12ezres áron. Abból gondolom elenged max 1ezrest. Szóval annyira nem vészes.
(..(.)..)
-
asbi_
tag
válasz Davey7 #23368 üzenetére
256 megából nekem van még 96MB helyem úgy, hogy fennvan az új dashboard, pár frissítés és két játék mentései (GoW, Skate), szóval ha nem hardcore felhasználó vagy elég az
(ugyanilyen okok miatt vettem, mint te )ebay-en pl. érdemes utánanézni vinyóknak, elég olcsón dobálják őket
-
Davey7
senior tag
szeretném a segítségeteket kérni xboxos témában!
Szokás szerint elegem lett a számítógépből...
Ritkán játszanék,mert egyetem és cisco is van,so tanulni is kell,de néha egy kis POP,Tomb Raider,meg 1-2 újabb game-mel szeretnék játszani...
Neten nem akarok játszani. Csak itthon a magam szórakoztatására...Szóval tényleg csak játékra kellene.
Én az arcade-ot néztem,és ha nagyon égető akkor később vennék bele HDD-t. Tudom,hogy 256MB memóriával adják,az mennyire elég? Egyszerre úgysem fogok 4-5 játékkal játszani. Amúgy mennyibe kerül egy kisebb HDD???
Van esetleg amit ajánlanátok? Vagy jó ez-az elgondolás az én igényeimnek?
-
OddMan
őstag
Oddman : a silver - gold csak akkor aktiválódik ha a boxon csinálsz új profilt, máshogy nem megy szerintem. csinálj egy újat, válaszd a silvert és gold lesz belőle.
Akkor marad, ahogy van. Új profilenak nem sok értelmét látom, mert azzal nem látnám a mentéseimet meg a pontjaimat sem.
A Microsoftnak adnia kellett volna egy 1 hónapos gold kártyát, amivel lehetne aktiválni bármikor az 1 hónapos goldot.[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz Motaba78 #23356 üzenetére
Igazán nem akarok beleszólni, de csak akkor vegyél egy plusz joyt, ha szükséged is van rá. Az Orange Boxot és a Burnoutot sem lehet szerintem osztott képernyőn nyomni (Orange Boxban nem vagyok biztos, de hal lehet is, nem sok értelme van). Így csak ott fog állni a plusz joy.
van néhány jó játék, amit lehet nyomni osztottan, de érdemes megfontolni, mert pl a Forza2 osztott képernyője szinte játszhatatlan. Verekedős játékoknál lenne értelme, de az meg nem szerepel az első két játékodban"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
heihachi
addikt
válasz Coyote2000 #23359 üzenetére
Este hazaérek (kb 17-18 között) megnézem Neked, de sajnos most nincs előttem a box.
Már az új dashboardod van, ugye?[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz Motaba78 #23356 üzenetére
A másik játék a Lego Indiana Jones, és szerintem egy picit drága ennyiért.
itt például csak 57000 ugyanez a pakk.Mindenesetre üdv a klubban, ha megveszed
Oddman : a silver - gold csak akkor aktiválódik ha a boxon csinálsz új profilt, máshogy nem megy szerintem. csinálj egy újat, válaszd a silvert és gold lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
OddMan
őstag
Egyszer már kérdeztem ezt, de még nem kaptam választ, talán majd most.
Mielőtt megvettem volna az xbox-omat, már előre neten pc-vel csináltam magamnak egy live profilet. Aztán amikor meglett a box, akkor egyszerűen imortáltam a már meglévő profileomat. A kérdésem, hogyan lehet a silver profilet ingyenes 1 hónapos goldra módosítani?
Ugyanis amióta megvan a box még nem tudtam kipróbálni az egy hónapos gold liveot.[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
Köszi a válaszokat.
Lehetséges hogy délután meglesz egy xbox360 premium + 1 wlan controller, gyárilag két játékkal (egyik kung fu panda másik már nem emlékszem) 70000 HUF teljes garival.
-
heihachi
addikt
válasz Coyote2000 #23353 üzenetére
Az online profilt, ha nem akarod, akkor nem csatlakozik automatikusan a Live-hoz. Tehát ha van egy Live!-os profilod, akkor be lehet állítani, hogy csak akkor csatlakozzon a Live-hoz, amikor te kézzel erre rányomsz.
-
Coyote2000
őstag
válasz heihachi #23352 üzenetére
Jo hogy feljott a tema!
Annyi lenne a kerdesem, hogy a Live-os profilt vissza lehet-e "degradalni" offline profilla? A lenyeg, hogy szeretnem megtartani a menteseimet es az eredmenyeimet, de nem szeretnek minden alkalommal Live-ra csatlakozni.
Egyebkent wireless kiegeszitot hasznal valaki? Nem szeretem a kabeles megoldast...
-
heihachi
addikt
válasz Motaba78 #23351 üzenetére
Összedugod a gépet, első dolgod legyen profilt létrehozni. Ha nem lesz rákötve a netre, akkor offline profilt hozol létre, ha rá lesz, akkor live profilt (jár a gép mellé ingyen gold előfizetés egy hónapra úgyis). Kb 2 perces móka, utána mehet a játék.
Profilt mindenképpen létre kell hoznod, mert a profilokhoz vannak kötve a mentések, a beállítások, a gamerscore, barátlista, stb.Ha 150w-os a táp, akkor tuti új gép (jasper). Ha 175, akkor meg kell nézni az áramfelvételi adatokat, abból derül ki. Ezt korábban valamelyik kollega leírta, nem tudom a pontos számokat, de a mindjárt előkeresem a posztot.
Meg is van, Atomgeszi kolléga volt az elkövető: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
köszönöm a válaszotokat mind zsocy, mind haichinek, a játékokat akkor majd élőben eldöntöm.
A másik kérdés amiről nem tudok semmit, hogy ez a live szolgáltatás feltétlenül kell mielőtt játszani szeretnék, vagy összekötöm a tvvel játék bele a gépbe és mehet a móka ?
vagy elötte létre kell hoznom egy profilt, vagy a profilt bármikor létre tudom hozni majd a késöbbiekben is ? (a játék a lényeg )valamint jó lenne tudni hogy az új szériából kapok vagy még a régiből ezt honnan lehet megtudni ?
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz Motaba78 #23343 üzenetére
Szia,
Szerintem te mindent elég alaposan kigondoltál már, nagyon nincs mit hozzátenni. A premiumhoz adott csatlakozóval rá lehet kötni a TV-re simán, kell még egy optikai kábel a hangnak és kész is.
Autós játékban én még mindig a Forza2-t ajánlom, vagy ha arcade élményre vágysz akkor szerintem a Midnight Club : LA nagyon jó lett, FPS-ben talán COD4.
A garit jól tudod, a bekötés pedig annyira egyszerű hogy nagyon nem lehet elrontani. Érdemes a boxot fektetve használni, de nagyjából mindegy.
-
davidsonic
csendes tag
válasz (Kolombusz) #23302 üzenetére
Igaz-igaz. azt kell venni...
Eléggé rossz kivitelezés ez az Xbox 360-nál, hogy gyakorlatilag egy kimenetből kell szétválasztani a képet és a hangot.
Pedig úgy szeretném saját kényem-kedvem szerint csatlakoztatni a cuccosokat hozzá
-
heihachi
addikt
válasz Motaba78 #23343 üzenetére
Szerintem 1 év teljeskörű gari és 2 év piros karikás gari van rá. Én Platinumshopot, vagy Übrkonzolt ajánlom vásárlásra.
Nem javaslom a Burnout Paradiset, mert bár nagyon szép, és villám gyors, de hamar rá lehet unni, mert se teteje, se alja, ezért első autós játéknak nem a legjobb. Helyette jobban jársz a Midnight Club L.A.-vel, mert hasonló koncepcióra épül (még a kamerakezelése is pont ugyan olyan szar ), ugyanúgy nyitott nagy város, de a játék sokkal jobb. Igazi autók, lehet őket tuningolni, van némi történet is, átvezető animációk, szóval két fokkal komolyabb alkotás, és _szerintem_ jobb játék is.
FPS-ben szerintem az Orangge Boxal jól jársz, mert a benne lévő játékok kiválóak. Mondjuk én az irányítás miatt egy FPS játékot vettem, és soha nem is veszek többet boxra, de azért nagyon úgy tűnik, hogy meg lehet szokni, mert néhányan elég jól nyomják.
Szerintem kezdésnek még a Gears of War is bele férne, többször végigjátszható, izgalmas, magasabb szinten elég nehéz is, bár tény, hogy ez nem FPS, de kiváló játék, aminek ráadásul elég jó a multija is.
Az optikai kábellell hangátvitellel kapcsolatban annyit, hogy ahhoz kell egy külön kütyü, ami nem tudom, hogy benne van-e a 60 gigás pakkban.
Bekötésnél szerintem semmire nem kell figyelni, csak szimplán összedigdosni.
Vásárlásnál meg ha nem ragaszkodsz a jasperhez, akkor szintén semmire nem kell figyelni, legalábbis nem hiszem, hogy lenne olyan 60 gigás gép, amin nincs HDMI kimenet. Egyetlen dolog van csak, ott helyben vásárláskor kapcsoltasd be feltétlenül. Van LCD tévé mindkét helyen, nem fognak ellenkezni.[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
Sziasztok,
elhatároztam, hogy szeretnék belépni az xbox360sok klubjába, szépen olvasgattam a fórumot itt, tudom semmi sem tökéletes, gondolok itt a 3 piros ledre.
xbox 360 premium csomagra gondoltam 60GB vinyóval.Kezdetnek egy fps és egy autos játékra gondoltam.(itt adhatnátok tippet melyik lenne a megfelelő mind autós mind fps tekintetében), eddig pc-n nyomtam a játékokat. Biztos furcsa lesz a gamepadot megszokni az egér és bill után.
Egy lcd tvhez lenne kötve (Panasonic tx-37lzd85f), kell valamit még esetleg vásárolni külön ami nincs a csomagban, hogy a tvvel össztudjam kötni ? a hangot egy szinten panasonic, sc-pt 860 5,1 rendszerre kötném, optikailag (kábel van)
Továbbá szeretnék hozzá még egy wireless kontrollert is.
Tehát kezdésnek lenne egy premium box + wireless kontroller, valamint 2 játék biztos befigyelne az elején aztán szépen lassan eggyesével, játékban gondolkodtam egy hl orange boxban, autosban pedig egy burnout paradise-ben.A héten szeretnék hozzájutni (szfvári vagyok ez eléggé bekorlátozza a vásárlást), de ha jobb ajánlat van auto be és irány pest. Pesten hol lenne érdemes megvenni ha pest lenne belőle ?
Ha jól tudom 2-1 év gari van rá ?
Mire figyeljek esetleg vásárlásnál, bekötésnél ?Előre is köszönöm
-
p_milan
aktív tag
válasz gyuromoj #23339 üzenetére
Csak a szolgáltatót nem írtad, hogy melyik. Egyébként meg kell nézni a szerződést, hogy mennyi gép csatlakozhat a netre, illetve más fórumokon rákérdezni.
A router még mindig megoldás lenne, mert ott tudsz MAC cím klónozás csinálni, és azzal már több, mint valószínű, hogy menni fog a PC-n, és a Boxon is a net.
(..(.)..)
-
eddie17
addikt
válasz Prof01 #23340 üzenetére
Mindegy, utolsóban lenyomtalak Majd még fejlődöm, ha nem suttogva kell majd énekelnem Na jó csak tényleg halkan kellett, nehogy felébredjen mindenki.
Az online rész meg tényleg kicsit csalódás.
Most gondold el halkan fütyülni?
DE, most jöttem rá, hogy lehet lehalkítani a mikrofonom, mert eddig csak mondtad, hogy lehet-lehet, de nem tudtam, hogyan Így legalább már az nem szól a tv-ből.[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Hát most csalódtam a Lips online részében, de nagyon. Mi ez, hogy nem lehet egymás ellen vagy coopban nyomni?? Tiszta szar így. Olyan mintha egy leaderboard lenne az egész. El kell énekelni a számot (egyedül!) és utána az győz akinek több pontja van. pff..ez nagyon gáz.
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Van egy eladó x-boxom Részletek itt.
Bocsánat, hogy ide szemetelek. Cserélhető is és beszámítás is van![ Szerkesztve ]
-
Kasza08
őstag
válasz Coyote2000 #23335 üzenetére
jatekaim.hu-n van olcsóbban is, ha nem para a használt. De bontatlanban is van 10-ért.
-
Coyote2000
őstag
Mirror's Edge? Valaki megvette mar? Ha regebb ota tesztelitek, irjatok legyszi velemenyt, erosen gondolkozom a beszerzesen... 11500ert lattam ha valaki tud ennel is olcsobban, szoljon. A demoja eleg meggyozo volt, mar negyszer vegigvittem
-
Don47
tag
Siffredi, _ak_: Konvertálásra TMPGEnc 4.0 XPress-t használok, alatta Haali Media Splitter, CoreAVC, AC3Filter, és a 610-es ffdshow dolgozik. Bonyolultnak tűnik, de egyszer kell felrakni, beállítani és onnantól tényleg mindent lehet állítani a konvertálás folyamatán. Van egyszerűbb mód is, Xilisoft HD Video Converter nevű program, a folyamat ugyanolyan hosszú (lévén cpu függő), viszont a TMPGEnc+társainál jelentősen kevesebb beállítási lehetőség van, amik valljuk be, néha nagyon jól jönnek.
Xbox Live: Oberst Don47
-
Siffredi
senior tag
Koszi a valaszt, ha van ra idod, es persze kedved, elkuldhetned privatban, hogyan is valositod meg ezt a konvertalast! (Gondolok itt programokra, magara a folyamatra, stb.)
Viszont az eleg jo hir nekem, hogy kepes az 1080p-t is lejatszani a box. Ugy latom, akkor kenytelen leszek megis vistat feltenni a gepre...
Mas: Ugy nez ki, rafizetessel elhozok egy masik full hd-s tv-t, ami tudja a 24p-t. O az. Jo valasztas annak ellenere, hogy nem 100 Hz-es, vagy mindenkeppen nezzek inkabb olyat, ami mindkettot tudja? Ugy gondolom, ha mar mindenkeppen kiadok ennyi penzt egy tv-re, akkor egy kicsivel megtoldom, es olyat veszek, ami kesobb is jo lehet.
Koszi elore is!
Udv!
-
_ak_
addikt
válasz (Kolombusz) #23328 üzenetére
Sima boxot szinte egyáltalán nem vágom, egyedül asszem a halo 2 vittem végig rajta azt kb annyi, viszont az evox menü nagyon kick ass volt.
Az viszont meglep h elviszi a 1080p-t, jó h ez elvárható lenne egy multi-core cputól, de arra már nem számítottam volna, h ezt ki lehet használni media visszajátszásra is.
Don47: mivel szoktál tömöríteni? egyik haver nyavalygott, h nem tudja ráégetni a feliratokat a filmekre, hátha azzal a progival megoldható.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
Don47
tag
válasz Siffredi #23324 üzenetére
Menni fog az 1080p is, csak figyelj a beállításokra a konvertálásnál (wmv-hd).
Én dvd-re sose írnék ilyesmit... ha megtartom a forrásfájl (mkv) minőségét, a film wmv hd-ben gyakran egy dl dvd-re sem fér fel. (Illetve felférne, de az már a bitráta rovására megy.) Én csak átkonvertálom, rajtahagyom a gépen, és Media Centeren keresztül nézem meg. Szerintem ez a legegyszerűbb, és így még a méret sem korlátoz.Xbox Live: Oberst Don47
-
_ak_
addikt
A sima boxhoz mintha azt olvastam volna, h van vmi vga bios hack amivel el tudták érni a videók hardveres gyorsítását, ilyesmi nincs 360ra?
Let's begin, de gozaimasu!
-
Siffredi
senior tag
Udv!
Remelem lesz valaki, aki tud nekem segiteni. Mostanaban nezegetem a neten, milyen modon tudnek nagyfelbontasu (hd) filmeket nezni a boxon. Az a gond, egyertelmu valaszt nem talaltam ra. Vannak, akik konvertalnak, es utana dvd-re irva nezik meg, vannak, akik a vinyora teszik fel, es ugy nezik meg.
A kerdes: milyen formatumu filmeket tudok megnezni a box segitsegevel? Ha jol gondolom, a plafon a 720p, az 1080p nem fog menni sehogy sem.
Aki tud segiteni, irjon. Elore is koszonom.
Udv!
-
Badb0y
addikt
Van 3 eladó játékom:
Prince of Persia: 9.000,-
Midnight Club LA: 8.000,-
Halo3: 4.500,-Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Coyote2000 #23319 üzenetére
Én meg egyetértek vele, ha warezoltok, legalább privátban osszátok meg egymással, hogy milyen íróval, milyen lemezzel csináljátok.
-
p_milan
aktív tag
válasz gyuromoj #23315 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy? Mert általában MAC címre szokták korlátozni az elérést, és ebben az esetben nem lesz olyan egyszerű a dolog, hogy csak rádugod a modemre. (Erről a kábelmodemről van szó.)
PC bekapcsolása után kell valami connect, vagy automatikusan van neted?
[ Szerkesztve ]
(..(.)..)
-
tiv83us
veterán
válasz Coyote2000 #23299 üzenetére
Muszaj ilyenekkel szennyezni a forumot? Kezd a ****om tele lenni
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
válasz (Kolombusz) #23301 üzenetére
Az egy honapos Gold kari szerintem MS policy, hogy elromlott gep melle jar, meg ha uzbegasztanban elsz is. Nekem is ratapasztottak egyet a gephazra, mikor visszakuldtek az E74-el javitott boxom.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
gyuromoj
veterán
Thomson TCM420-ről lenne szó!
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
OddMan
őstag
válasz gyuromoj #23311 üzenetére
Okosabb modemek képesek csatlakozni az internetre pc nélkül is. Persze ezt be kell állítani meg támogatnia is kell a modemnek.
Ha pc-ről böngészővel képes vagy elérni a modemet, akkor ott beállíthatod a felhasználónevet, jelszót ami az adsl csatlakozáshoz kell, valamint el kell indítani a modem dhcp szerverét. Ezek után a modem automatikusan csatlakozik a netre, majd oszt egy 192.168.x.x címet az xbox-nak, ami így már képes lesz csatlakozni a netre.
Ha ezt sikerül megcsinálnod, akkor a pc-n is feleslegessé válik a tárcsázás ikon, a modem automatikusan tárcsázik és oszt egy belső címet a pc-nek.[ Szerkesztve ]
-
p_milan
aktív tag
válasz gyuromoj #23311 üzenetére
Hát a box nem fog neked connectálni a szolgáltatóhoz. Illetve attól függ milyen neted van, de, ha kábel akkor meg a MAC cím miatt nem fog menni.
Szóval vagy veszel egy routert, vagy a gépen keresztül oldod meg a hálózat megosztását(szerintem ez a macerásabb dolog). A router meg egyébként is jó dolog. (A szolgáltatóval való "egyeztetést" elvégzi helyetted, így az összes portján tudod használni a netet a modemen keresztül. Pc + konzol együtt)
[ Szerkesztve ]
(..(.)..)
-
gyuromoj
veterán
Üdv!
Olyan gondom lenne hogy nekem itthon modemről van a netem!
Kihuztam az UTP kábelt és azt dugtam a helyere amit a boxhoz adtak és nem tudok felmenni LIVE-ra!
Vki mondja meg hogy kell megcsinálni hogy legyen net a boxon!?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Lamair
aktív tag
válasz davidsonic #23271 üzenetére
amit a 23273-as hozzászólásban ajánlanak az kell neked én is egy ilyenre pályázok február-márciusban
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''
-
Buko01
tag
sziasztok!
az lenne a kérdésem ,hogy csak Hdd-s Xbox-al lehet DivX Filmet nézni?
ha nem csak hdd-ssel akkor pontosan mit is kell leszednem?
köszi üdvukó
(nincs Live-om) -
heihachi
addikt
válasz davidsonic #23285 üzenetére
Nem műxik szvsz. HDMI-digitális jeléből nem lesz soha analóg D-SUB jel, akárhogy is alakítod.
Az tény, hogy megfelelő DVI kimenetről le lehet venni D-SUB jelet, de azért, mert a DVI-n jön az analóg jel is. [link]
HDMI-n szerintem nem megy át az analóg jel, de ez szigorúan szvsz.
Amúgy is, Kolombusznak igaza van: "Vegyél VGA kábelt, ne hatvan átalakítót."
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz OddMan #23297 üzenetére
Koszi a valaszt, "megvettem" a tv-t, azaz kifizettem, de mivel jelenleg nincs sehol, ezert majd csak 20-an fogok hozzajutni sajna.
Egyebkent a br-el kapcsolatban eros a gyanum, hogy egy darabig nem lesz hozza szerencsem, mivel akkor le kellene cserelnem a box-ot ps3-ra, es...
Na de ez mar erosen off.
Udv!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz davidsonic #23285 üzenetére
Vegyél VGA kábelt, ne hatvan átalakítót.
-
(Kolombusz)
veterán
Nah, visszakaptam a boxomat.
Egy "vadi újat" kaptam helyette.
Ugye mondtam, hogy az enyémnek a faceplateje sérült volt, meg a felső borítás is elállt egy kicsit. Kaptam egy újat, 2008-11-02 MFR date-est.
De 16.5 Ah-s, Zephyr ez is.
Mindenesetre szépen becsomagolva kaptam vissza a cuccot, egy kérdőívvel, hogy mennyire voltam elégedett, egy bocsánatkérő levéllel, meg hogy majd őt átírják a gép szériaszámát a regisztrációnál, én csak játsszak.Jah és kaptam egy hónapos live gold kártyát. Pedig nálunk nincs is live.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest