Aktív témák
-
lvnt
őstag
Vettem leárazott GH-t a Media Markt-ban. Sajnos már 13k-ért adták, mert új szállitmányból volt, de így is megérte. Volt még jó sok a Westendben
-
Ivus
csendes tag
Sziasztok!
Lassan kéne nyelvizsga a suli végéhez(meg az xbox szerepjátékokhoz )
Szóval esetleg a Pestiek-magam ugyan nem vok az-tapasztalatból ajánlhatnának vmi olyan vizsgáztató egységet(CSAK vizsgáról van szó) ahol annyira nem beleznek ki és aránylag olcsón megszámítják.Másképp nem merem megvenni a Mass Effectet
Ha valaki az ország más pontjáról tud valami ilyesmit az is jó,mobil vok.Csá Gringók!
-
p_milan
aktív tag
válasz Mr.Grincs #24797 üzenetére
Olyan nincs, hogy soha!
Én szoptam 2napig egy acsival, már majdnem szétvertem a kontrollert, mire rájöttem, hogy én vagyok a barom, és hogy van egy tök egyszerű dolog amivel simán meg tudom csinálni 10mp alatt. Szóval lehet, hogy csak rosszul próbálkozol.
Megvetted már a GoW1et? (gameren nem írtál)
(..(.)..)
-
Mr.Grincs
veterán
Köszi Ezt találtam én is, de ezen kívül semmi mást, sajnos.
Kicsit nehezek ezek az archik Van amire nem nagy esélyt látok hogy valéaha fel tudom oldani
Szerintem ezt meg leheteten megcsinálni: Weapon Master 75G
De most az alap szintet tolom. Azután jöhet a hard ( Közepessel már kipörgettem. Az 50G-t ért)[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
zsocy
őstag
válasz Mr.Grincs #24790 üzenetére
Ezt találtam:
Death From Above:
Best done on the First Level what you need to do is aim yourself towards one of the towers that is part of the wall if you get lucky when you get to the tower there will be an Italian standing in the tower drop down on top of him and hit the melee button and you will kick him.Nézd meg itt, leírják melyik acsihoz mi is kell.
Szerintem ugyanaz a gomb rug mint ami üt, attól függ mit csinálsz éppen.
Gombkiosztást tuti írnak kézikönyvben, vagy a játékban valahol az options menüben.[ Szerkesztve ]
-
bach22
tag
válasz (Kolombusz) #24794 üzenetére
oks szal akkor megéri köszi, hát lehet h pár héten belül csatlakozok az xbox-osok táborába
-
bach22
tag
hali all!! annyi lenne a kérdésem, h megéri boxot venni? most, h a gépalkatrészek ára felment gondolkozok naon egy boxon.
-
tiv83us
veterán
Van mar itt olyan elvetemult lelek, aki megcsinalta a GoW2-ben a Seriously 2.0 Achievment-et?
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Djuree #24789 üzenetére
Futni tudok, de a rugásra még nem jöttem rá, pedig még a kiskönyvét is megnéztem Viszont ütni tudok jobb gomba lenyomásával.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Djuree
félisten
-
Mr.Grincs
veterán
Hogy kell megcsinálni a medal of honorban ezt az archit? Death From Above 10G-t kapnék érte...És ezt kéne csinálni: Kill an enemy with a melee kick...
Rugni kéne de nemtudom hogyan kell. Pcn pedig tudtam hogyan kell rugni de itt nincs ötletem sajna/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
lvnt
őstag
Ma megérkezett HagaNRG-től az Assassin's creed. Gyors és pontos volt.
Csak ajánlani tudom, bátran vegyetek tőle játékot.Csak azt sajnálom, hogy nem jött még meg a monitorom és így nem tudok vele játszani, csak a crt-n.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
-
_ak_
addikt
Tényleg nincs vmi tippetek arra, h hogyan tudnám a legkönnyebben/legjobban beállítani a fényerőt/kontrasztot/színeket egy crt monitoron? (természetesen a boxhoz)
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
Haverral nyomtunk egy kis cod waw-ot és itt szembesültem először azzal, h bizony nem kompromisszum mentes az x360 grafikája. View distance meg van nyirbálva rendesen. PC-n med beállításokkal is jóval messzebb láttam vagy legalábbis messze nincs akkora "ködösítés" benne.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Hege1234 #24780 üzenetére
Köszi a linket, meglestem. Jó dolgok vannak ott, de a gari ugrása miatt nem akarom megcsinálni Meg amúgyis ha lejár ennek a garija akkor már új boxot veszek.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Hege1234 #24778 üzenetére
Én is akartam ilyet meg akarok is csak nem tudom hogy áll ez gari ügyileg, gondolom ugrik a móka.....
Piros vagy kék vagy zöld kellene igazából. De sajnos pesten nem nagyon lehet ilyet kapni, vagyis még nem találkoztam sehol ilyen konzolos kiegészítőkkel. És külföldről kéne rendelgetni.../ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Hege1234
addikt
válasz Mr.Grincs #24777 üzenetére
hát lehet benne valami bár minden forrasztáson rajta van a drót tehát nincs leválva
hát igen a gyerek ott van amnnyit 4 perc alatt káromkodik az nagyon dúrva
a másik meg jahh jobban örültem volna neki ha jobb minőségü a videó le letöltöttem és próbáltam világosítani pár fokkal jobb lett -
Mr.Grincs
veterán
válasz Hege1234 #24776 üzenetére
Lehet hogy az a kapcsoló állító akármivel lehet a gebasz, nem érintkezik jól vagy valami ilyesmi. Amúgy a gyerek meg szépen káromkodik A videó az jó csak sötét van mint állat
-
-
Hege1234
addikt
csáó aki esetleg már rakott össze whisper max fan-t az lécci segítsen hogy kell összekötni mert nem megy a venti szabályzója csak a leghangosabb megy már több módon is összekötöttem de semmi csak a hangos megy van hogyha megnyomom a kis pöcköt akkor semmit nem reagál ha másképpen akkor meg ha felig benyomom leáll ha teljesen visszaáll ugyan úgy a hangosabbra Djuree -tól vettem de ő most szerintem nincs itthon
lécci már 15:00 óta ezzel szarakodok -
asbi_
tag
vettem GH3-at én is.. Pécsett volt még olyan 5-6 darab
-
ToBeY
nagyúr
A varta ceruza aksi mennyire jó? Mert nézegettem 2500mAh-es 2600 pénz. Más hasonló kapacitású aksi 4-5000pénz is van.
-
HagaNRG
őstag
Semmi gond, én is csak ismerősnek árulom.
-
asbi_
tag
hopp, én meg találtam 5900-ért akciósan Mirror's Edge-t [link]
viszont egy ezres a postaköltség, szóval ugyanott vagyunk, mintha HagaNRG-től vennétek! és természetesen NEM HagaNRG üzletét szeretném rontani, akinek kell, előbb vegye meg tőle (maradjon már ph-n belül )[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
Mirror's edge- 6900 Ft postával együtt eladó, ki sem próbált nyereményjáték.
-
_ak_
addikt
Nem tud valaki egy eladó DoA 4-et? Nem találok sehol semmi használtat.
-
zsocy
őstag
válasz ithomas #24757 üzenetére
Múlt hét óta van az akció, a jólértesültek közül már elég sokan vettek, de állítólag még van belőle, nem 1-2 darabot hoztak.
Én a kontrollerben használom az Eneloopot, a gyári töltésével elvitt majdnem 1 hónapot, azóta 1-szer töltöttem fel kb 1 hónapja. Majdnem minden nap játszom, min. 1 órát.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz antikarts #24755 üzenetére
És vajon volt is még belőle? Mert akkor lehet, hogy beruházok rá, csak kérdés, hogy vajon marad-e még jövő hétig, mire megjön a fizu.
Amúgy érdekes, mert én annó végigjártam az összes boltot, de max PS2-höz találtam gitárral együtt szoftot.-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
antikarts
csendes tag
Nem tudom hallottatok e róla, de guitar hero 3 + vezetékes gitár 9900ft a westendes media marktban
-
Mr.Grincs
veterán
válasz CosmoBacsika #24740 üzenetére
Én sem szerettem a dvd olvasó hangját pedig akkor is volt vinyóm, de felmásolás akkor még nem volt lehetséges, de most én is örülök neki hogy minden gyorsabb plusz halkabb az új dashnek köszönhetően.
-
bwoay
nagyúr
az nem biztos, hogy egy ilyen töltő nem öli meg.
az eneloopnál elvileg a szintentartó (csepp) töltés sem javallot,
miután az akksi olyan minimálisan merül csak magától, hogy a csepptöltés is túltöltheti.
Elméletileg.
Az egér szerintem nem fogyaszt sokat. Egyrészt egy 10 rugós szet része,
szóval túl sokat nem kell várni tőle, másrészt viszont Duracellel szerintem menne vagy 3 hónapig, mert az ugye nem mérhető össze ilyen téren egy AA akksival.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
syl5
őstag
akkor majd én kipróbálom az eneloop-ot!
Úgyis a mostani aksijaim már elég rossz állapotban vannak, úgyis kell venni...A töltőm meg nekem sose kapcsol ki magától legalábbis világít még 20 óra után is(elvileg 15 óra 2500 mAh aksi esetén)
Az egered amugy zabál nagyon. Nekem egy vx nano-m van, a hozzáadott duracell-el már több mint 2 hónapja működik.
-
Don47
tag
Hát nálam sajnos mindig magas értékek vannak. A Google jó viszonyítási alap, ha őket pingelem (google.hu), még akkor is 50 feletti az érték. (Az ISP-m hibája, de nekem sajna nincs más választásom.) Lehetséges, hogy játék függő lenne ez a 30-as limit?
A boxom tiszta, UK reggel játszottam.
Xbox Live: Oberst Don47
-
bwoay
nagyúr
Nem emlékszem, hogy az eneloopot kipróbáltam volna a kontrollerben,
mint írtam, az egérben tudtam jól összehasonlítani.
Érdemelne a dolog egy tesztet, de elég nehéz kivitelezni,
mert egyrészt nagyon keveset játszom,
márészt az közel nem olyan egyenletesen oszlik el,
mint a PC-használat.Egy Energizer töltő szerintem nem tenne jót nekik, pláne azért,
mert ezek az olcsó töltők csak egy időzítő alapján működnek:
nagyjából meghatározzák, hogy az adott töltőáram mellett mennyi idő alatt töltődnek fel
azok az akksik, amiket a töltőhöz adnak/javasolnak.
Egy komolyabb mikroprocesszoros töltő meg folyamatosan figyeli a cellák ellenállását,
hőmérsékletét, stb, eszerint állítja be a töltést, magyarán optimalizál,
ráadásul minden egyes akksit külön figyel, itt nincs olyan, hogy x óra után
lekpacsolja mind a négyet, aztán amelyik feltöltött, annak mákja van,
amelyik csak 98%-on van, az meg jó lesz úgyis.
Én egy Ansmann Energy4-et használok, ez kb 12 rugó,
de 9-ért már van ennél sokkal okosabb, sokoldalúbb töltő.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
_ak_
addikt
Épp ezért, mert nálunk hivatalosan nincs live, de amúgy a játékokba egy 30as ping limit van építve, az elméletben az ennél nagyobb pingü szervereket ki sem listázza.
Nem akarom a nevén nevezni azt a másodlagos megoldást amivel egy nem eredeti drivos boxos próbálkozhat, de ott is írják, h csak egymást közt tudnak játszani ill. néha-néha egy "szomszéd" ellen, mert 30as a ping limit.
Tehát eredetileg az a kérdés, h pl 20kb/s-es feltöltéssel lehet-e angolok vagy amcsik ellen játszani vagy multi terén le vagyunk limitálva hazánk és szomszédos országok szervereire (pontosabban hostjaira, hisz semmiféle hun szerver nincs egyik játékhoz sem, még a pc-s gta4 hez sincs)?
-
syl5
őstag
-
_ak_
addikt
Nem nem, tuti a hűtés mod, én is telepítem a játékokat. Hozzá kell tennem, h 1,5 méterre van a fejemtől a cucc. CRT-n tolom és fel kellett tennem a mellettem lévő asztalra, mert a monitor mellett nincs hely, a földön meg közel lennének a hangszórók és nem tudom mennyire csípi a box a mágneses teret.
Tehát, ezek szerint alapjáraton csendesnek mondható. Akkor sztem még a héten kiherélem belőle ezt a modot.
Más. Úgy tűnik sikerült megoldanom a füles problémát is. A VGA kábelhez kaptam rca jack átalakítót is és így jack-jack dugasszal rá tudok kötni már egy fülest is. Igaz még nem próbáltam ki, de elméletileg mennie kéne.
Egyéb kérdés. LIVE-on keresztül ránk is érvényes a 30as ping limit nem? Tehát nem módosított boxxal is csak hazánkba játszó játékostársainkkal tudnánk játszani nem? Tehát ha megveszem a DOA4et és felmászok a livera akkor koránt sem biztos, h találok egy rakás ellenfelet?
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz CosmoBacsika #24740 üzenetére
nekem a ventik elkezdtek futyulni, csendben eleg zavaro tud lenni, na de ki akar csendben jatszani?
-
CosmoBacsika
tag
Nekem a géphajtómű hangot az új dash megoldotta a HDD-re való telepítéssel. Amivel tolom azt feltelepitem, igy abszolut halk a kicsike.
Amugy termeszetesen nem moddolt boxxal tolom, sztem marhara nem eri meg bukni a garit meg a liveot
-
Mr.Grincs
veterán
válasz p_milan #24736 üzenetére
Belsejére gondoltam.
Részemről is felejtős. Ha ilyen igényem lenne majd egyszer akkor arra ott a PS3. De a következő konzolom is xbox 360 lesz, méghozzá egy elite./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Don47
tag
Kezdem sajnálni, hogy a google nem barátkozik a M$-al...
Xbox Live: Oberst Don47
-
p_milan
aktív tag
válasz Mr.Grincs #24735 üzenetére
Belsőre a boxon belülire gondolsz? Mert akkor szerintem nincs.
Annyi az egész, hogy van benne egy két érzékelő, ami a mozgásból vett jelet átalakítja a joy által egyébként is küldött jelre. Kb ennyi is az egész. Szétszedsz egy programozható távirányítót, meg egy vízimértéket és összerakva kész is.
De szerintem felejtő. 1. kurva szarul néz ki, 2. kihasználhatatlanság,pontosság.
(..(.)..)
-
Mr.Grincs
veterán
válasz p_milan #24734 üzenetére
Rányomok a frissítésre és ugrál az oldal össze vissza Programot nem lehet telepíteni mert a rendszergazadi lekorlátozta Új profilt így nem tudok nyitni
Visszatérve ehhez a joy témához, ehhez az mozgásérzékelő dologhoz van valami belső egység? És ha igen akkor annak bekókányolása garivesztéssel jár?:
-
zsocy
őstag
Nem akarok hülyeséget kérdezni, de nem lehet hogy a dvd hangját hallani? Az enyém is hűtésmoddolt, és ha felmásolok egy játékot csak a halk zúgás marad, nem zavaróan szerintem. Persze mindenkinek más az ingerküszöbe
Akksiban én is az Eneloopot ajánlgatom már egy ideje, tényleg szenzációsak ezek a cuccok. A régi tipusúakkal az volt a baj, hogy kb 1 év után elkezdtek fáradni, egyre kevesebbet mentek. Ezek az újak elvileg ezt már nem csinálják.
-
Mr.Grincs
veterán
Elég bizarr dolog ez a home made joy Ennyit nekem nem ér meg, ennyi dudvából két vezetéknélküli kontrollert veszek és az elég egy jódarabig amíg szét nem esik
Vagy egy joy és egy játék, vagy kettő./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
p_milan
aktív tag
Itt majdnem mindenkinek tiszta boxa van. Az enyém pl hangtalan. Illetve nagyon minimális a hangja!
Más : Tegnap játszottam kb 6órát egyhuzamba, és megállt az egész. Újraindítás után ment szépen. Ez normális? Most vettem 2hete, nem örülnék neki, ha haldoklana...
Illetve nektek a ház mennyire melegszik? Mert azt hittem sokkal durvább lesz, de nekem épp hogy kicsit eltér a kikapcsolt állapottól.
(..(.)..)
-
_ak_
addikt
Félnap elteltével már falnak akarok futni a 8V moddolt boxtól. Nem csoda, h az m$ sem pörgettem meg jobban a ventiket. Már szinte biztos, h megszabadulok a hűtés modtól és így az overcooltól is, már csak vmi összehasonlító videot keresek, h mégis milyen hangja van egy nem moddolt boxnak.
Ti nem tudtok ilyesmit linket?
-
_ak_
addikt
-
Mr.Grincs
veterán
Ez a móka ez eredeti M$ termék lenne? vagy csak home made? Rapid Fire kontroller MOZGÁSÉRZÉKELŐVEL 25000 papír. [link]
-
bwoay
nagyúr
válasz p_milan #24723 üzenetére
én Energizer akksit nemigen vennék, nekem van egy ilyen hülye megrögződésem,
hogy ők maguk csak alkáli elemet gyártanak, akkumulátort meg vesznek valakitől
(mondjuk GP). Mondjuk én eleve nem rajongok akksikban az olyan gyártókért,
akiket az alkáli elemeik miatt szeretünk, Ansmannt, Unirosst,
GP-t, Sanyot preferálom.
Szerintem a Sanyo, illetve bármelyik hasonló társa
összességében jobb vétel, mint a nagyobb kapacitású, de hagyományos akksik.
hwsw.hu-nak komoly akksi topicja van, ott többen számolnak be
a tapasztalataikról, és komoly népszerűségnek örvend az Eneloop
(bár a többi is van ilyen jó, ezt lehetett legkorábban kapni).ha mindenáron a kettő közül akarsz választani,
akkor én a Unirossra voksolnék természetesen.
hogy egy eneloop tovább bírná-e komoly használat mellett,
arra nem tudok válaszolni. Én a Logitech egérben le tudtam tesztelni rendesen,
az eneloop kb 2 hetet ver az Ansmannra, ami nem kevés, de itt 1.5 hónapos időtartamról beszélünk. Szerintem az előny akkor vész el, ha valami 1-2 hét alatt lemeríti az akksikat,
de lehet, hogy még itt is kb egyforma teljesítményt nyújtanának.
Az biztos, hogy én inkább a kisebb kapacitású, de újabb technológiájú akksik
közül fogok választani legközelebb, egész egyszerűen sokoldalúbban használhatóak.
Pl az összes távirányítómba eneloopokat pakoltam, röhögve mennek már vagy 1.5 éve
a gyári töltésükkel[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
p_milan
aktív tag
Na köszi a felhomályosítást.
Most néztem itt a PHn Ádykánál ilyen szetteket. (Akkor ezek még a régi típusok!?)
Konkrétan két fajta van ami közül tudnék választani :
-Uniross Compact Fast Charger + 4db 2700 mAh AA akku 10 órás 2700-as akksinál 3800 Ft
-Energizer Compact töltő + 4db 2500 mAh AA akku 10-12 órás 3800 Ft csak a töltő 1700 FtAmit te linkeltél Eneloop az elképzelhető, hogy tovább bírja, mint ezek közül bármelyik? Nem áltába fog lemerülni, mert használatba lesz rendszeresen. A kettő közül melyik lenne a jobb. Ezt az Uniross-t nem nagyon ismerem, az Enerről tudom?, hogy jók.
(..(.)..)
-
bwoay
nagyúr
Amúgy hírem van, embörök, fordulóponthoz értünk, nagy nap ez a mai:
leszedtem PS3-ra is a RE5 demot, és azt tapasztaltam, hogy annyival jobb
az x360 verziónál, mint amennyivel eddig az box verziók voltak jobbak a ps3 demoknál.
Boxon keményen v-synces a demo, szembetűnően az, szerintem ilyet utoljára talán
a Lost Planetnél láttam. 100%-ig meg voltam róla győződve, hogy PS3-on is ugyanilyen lesz,
de nem, ott nyoma sincs a v-sync hibáknak, pont úgy, mint mondjuk a GRID esetében volt korábban, csak ott fordítva. Úgyhogy a RE5-öt kétlem, hogy boxra fogom megvenni.
Ezzel a hírrel természetesen megörvendeztetem a másik topic lakóit is.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz p_milan #24716 üzenetére
ha van egy kis eszed és hallgatsz a tapasztalt rókára ,
akkor ezt veszed meg
nem igazán azt kell nézni, hogy mekkora a névleges kapacitás, hanem hogy milyen gyártástechnológiával készült a cella. A 2700-esek még a hagyományosak,
magas önkisüléssel, az újgenerációs cellák meg egyelőre nem mennek 2100 fölé,
viszont a töltést akár egy éven át is tartják. Ilyen új szériás típusa már van kb minden gyártónak, pl Sanyo Eneloop, amit linkeltem, vagy Varta Ready2Use, GP Recyko, Uniross hybrio, stb.
Nekem van otthon kiváló 2700-es Ansmann akksiból jópár,
de a 2000 mAh-s újgenerációs Sanyo Eneloop lemossa a pályáról, annyira jó.
Ráadásul ezeket már nyugodt szívvel lehet használni távirányítókba is,
meg bármibe, ami keveset fogyaszt, mert nem fog lemerülni saját magától 1-2 hónap alatt.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
-
DieHard
senior tag
üdv. van nekem olyanom hogy wireless vevő pchez, és igy igy tudom használni a box gamepadot. pcn néha igy játszok. van olyanom is hozzá, hogy qwerty billenyü, amit az aljára dugok be. namármost . kérésem az lenne, hogy tudom e használni a qwerty vezetéknélküli kontrollert win xp alatt? tehát hogy a joyok rajta egérként funkcionáljanak, és a betüket is lenyomva használhatók legyen.
1 hétig most ágyban vagyok, vezeték nélküli billentyüm nincs, és erre a megoldásra gondoltam? tud valaki ebben segiteni? -
p_milan
aktív tag
Vennem kellene egy aksikészletet töltővel. Az E-digitalt ajánlottátok, úgyhogy oda kiszaladok ma, a kérdés az, hogy melyik típust vegyem? Mert mintha azt mondtátok volna, hogy nem fér bele mind
Ez tűnt legértelmesebbnek hirtelen ( Ez felefér ), Energizert néztem volna, de az csak 4db 2000mAHs van.
(..(.)..)
-
Prof01
veterán
Nah haverokkal sikerült túlélni az 50 hordát Gow2-ben! Egyhuzamban, nem volt semmi.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
_ak_
addikt
Bár valószínűtlen volt, de mégis hozzájutottam egy premium boxhoz, a kellemetlenebb az, h flashelt és hűtés moddolt.
Igaz azon erősen gondolkodom, h a hűtés modot visszaállíttatom benne, de még valószínűbb, h pár hónap múlva inkább keresek egy eredeti állapotban lévő használt, de garis (olcsó ) arcade-et. Így kipróbálhatok minden gamet és játszhatnék online is, igaz ezzel megint fel kéne adnom a wide tft monitort.Let's begin, de gozaimasu!
-
tiv83us
veterán
válasz Peat;) #24693 üzenetére
Na ja, de azert egy alapfokon dadogo angolost megneznek, hogy hogyan ertelmez peldaul elveszett iratokat, leveleket, logokat amiket talalni lehet a Fallout 3-ban. Na meg a leirasok, csirkeveto gyartas manual...stb
Persze a foszalon vegiglehet vonulni, mert "vegigvisz" a jatek, de az RPG-k igazi izet a mellek kuldetesek adjak, mint ahogyan a Mass Effect-ben is.[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Zyelor
aktív tag
Hali!
Van egy vezetékes kontrollerem a boxomhoz, de úgy érzem h valami baja van. Lassabban reagál, nem úgy működik ahogy én irányítom. Ez lehetséges? Kicsit mondjuk koszos, ahogy használom megtelepszik rajta ilyen barna izé... :S Nem tudom mivel lehetne tisztítani... Ha nem a kosz a baja mi más lehet? Nagyon idegesítő, hogy nem reagál időben néha meg nem is jól :S Szóval ha valakinek van ötlete előre is köszi a helpet! -
ithomas
őstag
Ha a joyon a 4 körszelet felváltva átlósan elkezd villogni az mit jelent?
Először azt hittem hogy talán merül az elem,de megnéztem dashboardba,és még 3 csík van hátra..
Mellesleg azóta csinálja,mióta felrakta ezt a HDMI audio fixet vagy mijaszöszt...Real eyes realize real lies!
-
syl5
őstag
válasz Newlocal #24706 üzenetére
Én azt mondom, hogy használtan is ki lehet fogni jó XBOX-ot! Persze, ha fő szempont a minél kisebb ár...
Pl.: én 1 hónapja vettem itt PH-n az xboxomat:
34 500 --->> 2 hónapos arcade pack + GTA 4, gari, szla megvan, nincs hozzányúlva, nem bannolt, egy karc nincs rajta. Nehezebb volt kicsomagolni, mint egy új cuccotMás: olvastam, hogy aksi terén az energizer-t ajánljátok. Mennyit bír ki egy energizer egy feltöltésssel kb?
-
Kasza08
őstag
válasz 30z.Samu #24697 üzenetére
Szerintem ő rám célzott
Peat: Pedig én nyíltan merem állítani, hogy az Orion verte a Samsungot, kisebb felbontás, kisebb kontraszt arány... Samsungnál a nevet kell megfizetni. Nem azt mondom, hogy az Orion átlagban jobb, de konkrétan az a típus, ami 40k-val volt drágább, sokkal rosszabb volt az Orionnál.
-
Newlocal
aktív tag
-
eddie17
addikt
Vaj'h ez az új update, a hdmi audio gondokat javította? Valahol olvastam, hogy foglalkozott vele a Microsoft.
30z.Samu: Addig biztos, de amint letelik, másnapra az örök lcd mezőkre téved
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Politika
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Nyugatinál Playstation 5 slim / fat / pro + 2 év garancia + beszámítok
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!