Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
antikarts
csendes tag
Nem tudom hallottatok e róla, de guitar hero 3 + vezetékes gitár 9900ft a westendes media marktban
-
antikarts
csendes tag
válasz taylorp #20041 üzenetére
Van benne karrier mód, saját karaktert kell csinálni és szép lassan elindulni a tornákon... Mondjuk nekem az nem tetszik benne, hogy szinte minden meccsen a legelejétől fogva erősebb ellenfelet ad a gép + néha irreálisan nehezet Némelyik fiktív játékost nehezebb megverni, mint pl. Federert. Összeségében viszont príma játék Csak könnyen fel tud idegesíteni fajta.
-
antikarts
csendes tag
Jut eszembe. Nem tud valaki valakit, vagy egy oldalt ahol a force unleashed-et olcsón lehet megrendelni? Értem ezt olyan 14k alatt...
-
antikarts
csendes tag
válasz DieHard #13665 üzenetére
Hali. Nem teljesen tűnnek el a bugok. A kép nem esik szét nekem személy szerint, de apróbb hibák vannak... tárgyak megjelennek az út mellett... pl jelző bólyák... Aztán házakban is hasonlóképpen képek a falon vagy akár szekrények székek... Szóval ilyesmi apróságok lesznek akkor is.
-
antikarts
csendes tag
-
antikarts
csendes tag
Ezek az xbox meghalásos esetek tényleg érdekesek minden hétre jut 2 új hiba forrás... Persze olyan ember nincs akinek így is járt a gépe.
A gta IVhez meg annyit, hála égnek nálam csak textúra hibák vehetők észre, fagyni nem fagy Igaz mióta megvan a box még egyszer sem fagyott meg... de ez kopp koppp
[ Szerkesztve ]
-
antikarts
csendes tag
Nekem nem flashelt premium boxom van. A gta néhányszor már akadt mikor pl. mikor nagy rendőrségi nyomás alól menekülnök + pop up hibák is vannak benne elég láthatón, pl safehouse-okba mikor bemegyek a szemem láttára terem oda a szekrény ágy... stb. + Néha egy egy felhőkarcoló is hasonlóképpen megjelenik...
-
antikarts
csendes tag
Szerintem annyira nem rossz a Viva Pinata. Igaz én is hasonló véleményen voltam addig amíg nem adtam neki egy esélyt. A bugyuta kinézetét leszámítva egész jó játék...
[ Szerkesztve ]
-
antikarts
csendes tag
Hm... Nem is csoda, hogy nem kapunk magyar live-ot Ahogy elnézem ezt a fórumot is, nagyon kevesen vagyunk akik nem flashelték a boxukat. Igaz nekem nincs is valószínű annyi játékom mint nekik Fél év alatt 4 játékra tettem szert + 2 játék járt még a boxhoz ajándékba anno + van 4 classic xbox játékom hozzá. Mégis elvagyok vele, mert megválogatom mivel játszom, így nem csak 2 órára tudnak azok lekötni.
[ Szerkesztve ]
-
antikarts
csendes tag
Hali. Ma jártam a miskolci media marktban és láttam, hogy a half-life orange box csak 2990ft Hátha érdekel még valakit rajtam kívül
-
antikarts
csendes tag
-
antikarts
csendes tag
Hali. Én csak a fifa street 2vel játszottam és játszom is. A bajnokság.. vagy nevezzük akármilyen módnak is az amit írtál... Sztem hasonló lehet a fifa street 2 - 3 játékmenete. Abban is különféle módon kellett gólokat rúgni cselezni blabla... + csinálni saját karaktert... azt fejleszteni aztán később csapatot alapítani, saját pályát csinálni... szóval ilyesmi... Egyébként idegtépő tud lenni sokszor ez a sok hülye feladat
-
antikarts
csendes tag
Hy. Én szoktam játszani a 360ason sima xboxos játékokkal. Némelyik elindul az új frissített dashboarddal, de van ami tényleg a liveról húz le első indításkor magának patchet / drivert... vagy nem tom mit. Ha felmész livera és úgy indítod akkor menni fog elvileg minden gamma, ami a kompatibilis listán szerepel.
-
antikarts
csendes tag
Csak azért érdeklődtem, mert olvastam máshol, hogy pl nyáron 1 hétvégén a texas holdem + nem tom még mi volt ingyen Hátha lesz még ilyen
-
antikarts
csendes tag
Hali. Lehet hülye a kérdés. A marketplace-en vannak ingyenes arcade game-ek + theme-ek + stb.? illetve ha vannak, akkor van e valahol valami lista a neten erről + info? Nincs kedvem végig zongorázni a live-on mindet.
-
antikarts
csendes tag
Hy. valaki nem tud segíteni abban, hogy miért van mikor fellépek a livera, akkor nem kapcsolódik az msnre? Vagyis mindig azt írja ki can't sign into messenger... Úgy tudom lehet a liveon msnezni Ha valaki tudja hol kellene vmit állítani, hogy menjen annak örülnék. Előre is köszi a választ + boldog karácsonyt + 3led mentes évet
-
antikarts
csendes tag
Hali. Egyik cimbim szerzett egy fifa world cup 06-ot. Ki is próbáltuk, csak egy a baj vele német Egyikünk sem tud nagyon németül. Nem tudja valaki hogyan kell átállítani angolra? illetve át lehet egyáltalán angolra állítani?
-
antikarts
csendes tag
Hali. Egy kérdésem lenne. Másnak is hibásan akarja letölteni a pes2008 demot a liveról vagy csak nekem? 2 % után hibát ír ki Igaz az összes többi játék eddig szépen lejött és megy is, csak az nem Viszont a guitar hero 3 nagyon komoly
-
antikarts
csendes tag
válasz (Kolombusz) #3242 üzenetére
Hol sikerült gh3-at venned? és mennyiért?
-
antikarts
csendes tag
Hali ismét. Nos visszavittem. Ki is cserélték. Így most neki is állok ennek, hogy ha hibás kibukjon. Ha majd zervizelni kell a flash miatt egyelőre nem aggódom, mivel nem nagyon akarjuk flashelni, pontosan az ilyesmi hibák miatt. Majd régi xbox-os + fél év vagy annál régebbi x360as játékokat veszünk hozzá, ami annyira nem terheli meg a pénztárcát. Ha jól emlékszem, bár nem nagyon figyeltem, csak megpillantottam az elromlott 2006. 08-as gyártású volt.
-
antikarts
csendes tag
Ez komoly. Már 3 piros led is van és a forza 2vel kb 3 kört mentünk egyhuzamban fagyás után meg a ledek...
-
antikarts
csendes tag
Én is erre gondoltam. Így megint túrázhatok a mediába Köszi a segítséget.
-
antikarts
csendes tag
hali. az létezik szerintetek, hogy megvettem a media marktban 70ért 1 órája és a forza 2 már betöltés közben megfagyasztotta a gépet? Azóta a viva pinatat is meg a forzat is próbálom, de olyan 2-3 perc után mindig fagy. Mi lehet az oka?
-
antikarts
csendes tag
Most dilemmában vagyok. A media marktban a 70ezrest vagy a 105ezres premiumot érdemes megvenni? Nagy különbség, mint olvasom nincs a hűtések között... + nem hdtv-n fogok vele játszani így nem tom megéri e a 35ezer forint különbség. Talán annyi, hogy 70e-ért 2 játékot adnak a 105ezreshez meg 5öt vagy 6ot. Még ma mennék a mediába. Így ha valaki gyors ötlettel ki tudna segíteni örülnék neki
-
antikarts
csendes tag
Ezek után lehet akkor ez lesz tölthető elemes megoldás.
-
antikarts
csendes tag
ez annyira nem jó hír. Inkább veszek, akkor vezetékes kontrollert a kábel ugyan nem zavar, de külön nem fogok ilyesmit vásárolni.
-
antikarts
csendes tag
A premium csomagban lévő vezeték nélküli kontrollerhez adnak aksit + töltőt? vagy külön kell venni? Illetve ha veszek pluszba egy vezeték nélküli kontrollert ahhoz jár aksi illetve töltő?
[ Szerkesztve ]
-
antikarts
csendes tag
válasz qpakcovboy #2788 üzenetére
tessék, ezek tuti mennek:
http://www.xbox.com/en-US/games/backwardcompatibilitygameslist.htm
[ Szerkesztve ]
-
antikarts
csendes tag
Hali. Köszi a választ bwoay. Még annyit kérdeznék, ha alap járatom hagyom a gépet, akkor a garancia hogyan működik? Ha a microsoft elviszi a gépet és vissza is kapom akkor ismét 3 éves a garancia vagy csökkentik az időtartamot? Illetve ha nem tudják javítani, akkor egy használt, de javított gépet kapok vagy egy újat? Olvastam itt és másutt is ezt is azt is, ezért lennék kíváncsi garanciás tapasztalatokra is hibás gépeknél.
-
antikarts
csendes tag
Hali. Szeretnék venni egy x360 premium pakkot és e felől szeretnék kérdezni. Olvasgattam, hogy hűtés problémák vannak a gépekkel ( red ring of death... ) Arra lennék kíváncsi, hogy használat során, ha nem moddolom + flashelem, hanem eredeti játékokkal használom, akkor is hamar elromolhat? Értem ez alatt, hogy itthon játszanék vele tesómmal napi 2-3 órákat mondjuk a héten 2-3 alkalommal + haverokkal heti egy éjszakai játék maratont 6-8 órás huzamban. Ilyen igénybevétellel is könnyen elromolhat? Ha igen akkor a microsoftos 3 éves gari érvényes rá? Kapok új gépet vagy csak cseregépet? Illetve a javítás után is mikor visszakapom a gépe él a 3 éves garancia, vagy akkor már nem adnak annyit? A gépek tényleg nagyon karcolják a lemezeket? Jajj igen és a vezeték nélküli kontrollerben az elem sokáig bírja? és utolsó kérdés gyanánt olvastam, hogy a régi sima xboxos lemezeket is lejátsza a gép amik az xbox hivatalos oldalon írva is támogatottak, ezek akadásmentesen futnak rajta? A válaszokat előre is köszönöm. Egy előző hozzászólásban láttam, hogy ez egy media marktos 75ezres "régebbi" kiadása lenne a premiumnak. Érdemes az vagy az újabb 90 ezres. Sima mezei tvn játszanánk vele.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Steam Deck
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest