Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Aktív témák
-
-
OddMan
őstag
válasz (Kolombusz) #22195 üzenetére
Pötyögök angolul, de azért magyarul élvezetesebb lenne. Nemrég vittem végig pc-n a „The Witcher” című játékot és hatalmas élmény volt magyarul játszani.
Esetleg nem tudjátok, hol vehetném meg a legolcsóbban a "Mass Effect"-et Xbox-ra?
Magyarországi online bolt lenne a legjobb, egyelőre külföldről nem akarok rendelni. Aztán lehet, hogy megérné, gondolom a lényeg, hogy PAL verzió legyen.''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
Fusion01
tag
-
OddMan
őstag
Szerintetek várható, hogy azok a játékok, amelyek pc-re magyar nyelven jelentek meg, esetleg egy újrakiadásban megjelenhetnek Xbox-ra is magyar felirattal?
A "Mass Effect"-et például szívesen megvenném Xbox-ra magyar felirattal.''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
BullZeye
veterán
válasz JamesHolden #22187 üzenetére
Minek után cirka 8 eredeti játékot vettünk mióta megvan a box (2 hónap)
És csak amiatt kéne, hogy éjjel lehessen játszani vinyóról, mert elég hangos a box DVD meghajtó folyamatos kerregése nélkül is.....ezért sztem ide tartozik egyébként meg rossz aki rosszra gondol, ha ta warezolsz, te dolgod
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
OddMan
őstag
válasz JamesHolden #22188 üzenetére
Gondoltam.
Azért az M$ rakhatott volna legalább 1GB vagy 2GB-os memóriakártyát az arcade box-okhoz. Manapság 256MB eléggé nevetséges.
[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
OddMan
őstag
Pen drive-ra lehet letölteni játékvideókat a marketplace-ről?
Módosult a megrendelésem, ezért csak karácsony után lesz 60GB helyett 120GB-os merevlemezem.
Ahhoz képest, hogy 20-ast akartam venni jól belenyúltam.[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
valami hír az új ixtreme firmware -ről?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
ToBeY
nagyúr
Az mitől lehet hogy mikor játszom a meghajtóból olyan hang jön,mint ha valamit bedugnák egy ventilátorba.De nem folyamatos csak szaggatottan néha.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz ->Raizen<- #22180 üzenetére
Pedig tölti és addig nem kapcsol le, amíg fel nem töltötte az aksikat.
[ Szerkesztve ]
-
Sanya
nagyúr
válasz ->Raizen<- #22180 üzenetére
jah, meg a 2 akksi tölti paksot a madzagon keresztül
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
->Raizen<-
veterán
válasz (Kolombusz) #22156 üzenetére
De ha a gép egyszer kikapcsol mert benyomjuk a power gombot ledek kialszanak akkor hogy hogy tölti az akksit? Úgy tudtam csak bekapcsolt állapotban tölt az overcoolos használatnál nem csak a kontroller akksijából szivja az áramot hanem a táp ledje is zöld szal nem hiszem hogy akkor is töltené az egységet a box!
-
Djuree
félisten
válasz Devastator #22175 üzenetére
megéri csak azzal vigyázz. megvámolják (4-5%) és még rámegy 20% áfa. így is megéri?
habár nem tudom hogy itt az eu-ban belül is vámolnak-e lehet hogy nem...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
asbi_
tag
válasz Devastator #22175 üzenetére
hello, nekem is hasonló kérdéseim lennének az oldallal kapcsolatban.. gondoloma preowned a használt cuccot takarja. azokra vajon vállalnak valami visszafizetési garanciát, ha esetleg karcos lenne és nem indulna?
-
Devastator
tag
Helló. Nézegettem konzolt a game.co.uk és fenemód jó árak vannak. Megéri kintről rendelni a konzolt, vagy valami buktató? A fent említett oldalról rendelt gépek PAL-osok?
-
sch_a
addikt
A kézikönyvben olyanról is említést tesznek, h lehetséges tv műsörök rögzítése, de nem fejtik ki bővebben. Tud erről vki vmit?
-
Peat;)
veterán
Oké hogy ő hamisat vett de túlozni sem kéne.
Auchanban nem tudom mennyiért, de egy ezres alatt 6 darab duracell sima elemet osztogattak/nak. Két éve én meg 900huf-ért vettem ugyanitt 2db-os 2650mah-es duracell akksit amik gyakorlatban is jóval erősebbek mint 2000mah-es gp meg somogyi.
Idén is volt már akciózva duracell akksi, ki kell várni és akkor venni nevetséges áron. -
Rosep
senior tag
válasz JamesHolden #22161 üzenetére
Mi az hogy házi magyarítás?
Egyébként próbáltam letölteni a Crackdown demoját, de nem kezdi el olyan hibaüzenettel: hogy ebben a locationban nem tölthetem le. Átnyomtam US-re a konzol lokalizációt de így se. Miért nem engedi?
-
p_milan
aktív tag
válasz runner 125 #22164 üzenetére
Attól függ, hogy használt vagy eredeti játékot szeretnél. (Ajánlom a használtat, azt megkapod töredékéért.)
Használtnál pl : Gamer365, játékaim.hu.
Eredetit meg jobb külföldről beszerezni, még postaköltséggel is(Ami pár száz forint meglepően) : play-asia, hmv, game.co... (Bár ezek részét képezik az első hsznek is )
Érdemes szétnézni mindenhol, mert elég dúrva eltérések vannak bolt és bolt között.
(..(.)..)
-
Ebit
addikt
válasz (Kolombusz) #22151 üzenetére
A technika jelenleg is többet tud, de igazából, nincs rá fizetőképes kereslet, valamint a legtöbb esetben a szettben árult töltök minősége is megérne egy misét.
Érdemesebb nagyobb mennyiségű akku esetében, olyan töltőállomást beszerezni, ami darabonként képes a töltésre,mert az mindig kihozza a maximumot a telepből,párban töltő esetében a gyengébb szintjét éri el.
sch_a
Szerintem vegyél 4 db legalább 2600 mAH-S akkut, és nyugodtan használd azokkal.
Itt a Ph-nis árulnak, jóminőségüt, korrekt áron.[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Én is gondolkodtam akksin, de a box kézikönyvében azt írják h a legjobb teljesítmény eléréséhez ne használjon akkumulátorokat. Vagy ezt csak azért írták oda, h vegyék a microsoftost?
Amúgy ha megjelent magyarul a játék, mindegy hol/hogy vettem meg, be tudom állítani a magyar nyelvet?
-
_ak_
addikt
válasz runner 125 #22164 üzenetére
Nem tudom, h hol lehet a legolcsóbban venni, de azt már észrevettem, h ahány hely annyi ár, tehát akármit keresel érdemes mindig több helyen utánanézni, de pl lehet próbálkozni az árgéppel is.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Eredeti játékokat hol tudok a legjobb áron online vásárolni?
Vagy ezek megegyező árban mennek mindenhol?
Köszi
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Kasza08
őstag
Undercover
-
(Kolombusz)
veterán
szerk.: továbbá jött "házi" magyarítás eKe-éktől: Rainbow Six Vegas, Call of Juarez, Quake IV, Bioshock, C&C3: Tiberium Wars, Prey, Conan
Warezosok előnyben.
[ Szerkesztve ]
-
JamesHolden
aktív tag
olyan szerintem nincs, de emlékezetből ennyit tudok (lehet nincs is több?)
Viva Pinata, Crackdown, Forza Motorsport 2, Fifa 08/09, PGR 4, Fable II, Dead Space, Gears of War 2
szerk.: továbbá jött "házi" magyarítás eKe-éktől: Rainbow Six Vegas, Call of Juarez, Quake IV, Bioshock, C&C3: Tiberium Wars, Prey, Conan
[ Szerkesztve ]
-
Rosep
senior tag
Tudtok egy olyan oldalt, ahol le lehet keresni melyik játékok jelentek meg magyarul is?
-
Djuree
félisten
válasz Mr.Grincs #22148 üzenetére
ilyen valóban nincs. az én volt cégemnek gyártottak megrendelésre 3800-as akksit, mert oda kellett a tutibiztos működés a cuccoknak. de kereskedelmi forgalomba nem kapható az tuti ekkora...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mr.Grincs
veterán
válasz (Kolombusz) #22154 üzenetére
Nem vagyok feldúlt. Van normális Media Marktba vett akksitöltőm meg elemem az unicoross.
4db 2100as cerka volt benne egy négyes töltő meg 4db mini ceruza ami 700as. Azok jók a távirányítókba, a 2100as pedig a joyba. Működnek a mai napig tökéletesen, bár érzem hogy kettő már halodklik, hamarabb lemerül mint a másik kettő pár.. 3500 pénzért vettem ezt a szettet tökre megérte szeintem akkor két éve kb.
Amúgy hiteles hamisítványnak tűnik valóban de ennyit megért még ha kamu akkor is./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
(Kolombusz)
veterán
Persze, annyit simán megér, jó kis cucc.
Csak ne használd overcoolra, mint sokan, mert a sok megkezdett töltési ciklus végett hamar csökkenni fog az kapacitása. Ha lemerül, csatlakoztatod és úgy játszol.Ugyanis ezzel lehet olyat csinálni, hogy kikapcsolás előtt rádugod a boxra, aztán kikapcsolod, de az tölti az aksit és közben forognak a ventik. Viszont ha ezt naponta megjátszod, azzal gyorsan csökkented az élettartamot.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Mr.Grincs #22152 üzenetére
Azokra jellemzően 2500-2600 mAh-t írnak, mármint a drágábbakra.
És ha kiméred, azok tudnak is annyit.De figyelj, egyszerű, nekem volt már sokfajta akkumulátorom, ha Te úgy gondolod, hogy a kínai piacról veszed a hamisítványt 400ft-ért, akkor lelked rajta, de ha egyszer rászánnál egy kis pénzt, akkor rájönnél, hogy érdemes megfizetni a plusz árat.
Megértem, hogy most feldúlt vagy, mert ÁTBASZTAK, de ezért kell utánaolvasni a dolgoknak.
-
nofi
addikt
edigitalnál 4700 a Microsoft Xbox 360 Play & Charge Kit. Ugyan még nincs meg a box, de én ezt néztem ki magamnak h ne kelljen szenvedni az aksikkal. Így is eszi azokat a wireless bill + egér
Van aki ilyet használ, megéri?Xbox GT: nozsolt
-
Mr.Grincs
veterán
válasz (Kolombusz) #22151 üzenetére
Akkor ennyi erővel amit méregdrágán árulnak GP, Energizi, duracell stb meg a fasztudja még milyen, sem tud többet. És mégis ráírják hogy az milyen atomra király....
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Mr.Grincs #22150 üzenetére
De ilyen nincs. Ne is reménykedj, átbasztak.
A tapasztalatok alapján jó ha 1000-1500 mah a kapacitása.
Bár megszólalásíg hasonlíthat egy eredeti Sony aksira, jelenleg a technika nem enged 3800mah-t ekkora aksiban.
2600mah körül van a technológia vége a jelenlegi időben. -
Mr.Grincs
veterán
válasz (Kolombusz) #22149 üzenetére
És ha van és mégsem hamisítvány? Marhára nemérdekel ha jólmegy vele és ha mondjuk 3000ret visz 800 at igazán megért amúgysem én fizettem
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
(Kolombusz)
veterán
-
zsocy
őstag
válasz (Kolombusz) #22139 üzenetére
Igazad van, nem elem hanem aksi.
Rezgéssel ment végig, és a 2-3 óra játékidő átlagban jött ki. Volt hogy 6 óra, volt hogy semmi. De mindegy is, ezek az aksik tényleg sokkal tovább bírják mint a többi amit láttam, modernebb a technika, vagy miEgyébként nekem is itt a fórumon ajánlotta valaki.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
-
Kasza08
őstag
Most derült ki, hogy NiMH töltőnk van jó lett volna az az energizi 2600-ért... Na mind1.
Utána járok ennek a Sanyinak, remélem itt is lehet valahol kapni, nem kell bemenni érte a városbaMindenkinek köszönöm a segítséget!
Meg egyre több a discgrafiás, aki keveri a d b-t.
[ Szerkesztve ]
-
p_milan
aktív tag
válasz (Kolombusz) #22135 üzenetére
NiMH - nickel-metal hydride. Magyarul : Nikkel-metálhidrid. Az meg már majdnem hibrid. Egyébként van egy csomó ilyen szó, amit félrehallanak és elterjed pl erre is 156ot dob fel a gugli, és vannak közte elég neves cégek is.
(..(.)..)
-
(Kolombusz)
veterán
Rezgéssel, vagy rezgés nélkül? Rezgéssel elég hihetetlen érték.
Igen az Eneloopoknak nagyon alacsony az önkisülésük, távirányítóba is jók.
Hasonlóak a Panasonic Infinium aksik is. Bár most, hogy a Pana megveszi a Sanyot, nem tudom melyik marad fenn. Sztem az Eneloop, annak nagyobb a neve.És nem elem, hanem aksi. Ezzel tudnak a halálba kergetni, mikor tölthető elemnek, meg ennek ezerféle változatának hívják az akkumulátorokat.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz Kasza08 #22134 üzenetére
Kasza08, ha jó elemet akarsz akkor Sanyo Eneloop-ot veszel. 2000 MAh órás, és mivel ez újtechnológiás elem állati sokáig bírja. Én kivettem a dobozból, nem töltöttem hanem egyből ment a kontrollerbe, és 1.5 hónapot működött napi kb. 3 óra játékkal. Utána 6 óra alatt feltöltődött, most megint megy 2 hete. Az egész szett (4 elem, töltő), 4500 Ft volt az Edigital-nál.
Nem reklám, hanem tapasztalat
[ Szerkesztve ]
-
Badb0y
addikt
válasz JamesHolden #22136 üzenetére
Itt próbáltam.
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Kasza08 #22134 üzenetére
Nem vagy Te hülye, de az metál hydride továbbra is és aki írta a cikket, az sem volt vele tisztában.
A Nikkel-metálhibridnek semmi értelme nincs...
Kicsit el kéne mélyülni a kémiában, meg az aksik lelkivilágában.
Ha tudsz normálisabb szinten angolul, akkor elég sokat megérthetsz a NiMH akksikról itt.[ Szerkesztve ]
-
Badb0y
addikt
NTSC és PAL játékokat is visz a box ?
Gamerranks.com-on nem lehet játéktípus szerint keresni? Adventures gameket akarnám csak megnézni, de ne igen sikerül
[ Szerkesztve ]
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
p_milan
aktív tag
válasz Kasza08 #22129 üzenetére
Egy kis tanmese az elemekről. A 2500mAh-s aksi meg gondolom kb 25%kal fogja tovább bírni, mint a 2000es. (Ja és jó kis piaci töltőkkel "túl" lehet tölteni az elemet. Mármint nem túltölti, csak megrohasztja seperc alatt.)
[ Szerkesztve ]
(..(.)..)
-
Kasza08
őstag
válasz (Kolombusz) #22127 üzenetére
ugyanaz
naja, de a töltös verzsön 10k volt....és a használati idő hogy változik mAh mértékében? egy olyan 2000mAh-s energizivel mennyit lehet játszani? és egy 2500-assal?
És mi történik akkor, ha mondjuk ott hagyom tölteni, míg elmegyek suliba? gondolom megpurcan, de a sav nem folyik ki, vagy hasonlók ugye? -
Kasza08
őstag
Múltkor majdnem vettünk accu-t, de az volt ráírva, hogy NiMH (nikkel metál hybrid) és hogy olyan töltő is kell, vagy valami ilyesmi.
Nem vagyok otthon a témában, ezért kérdezném, hogy hány mAh-sat érdemes venni, illetve mennyi a minimum, és az árakat, hogy mi mennyiért reális, és hogy a töltő az mind1-e, vagy ezekhez az újakhoz jó-e a régi (kb. 5 éves) is?Én Energizit láttam 2000mAh-sat 4db 2600-ért. Az jó?
Túl lehet tölteni? Ha igen, akkor ez milyen következményekkel jár? -
Kasza08
őstag
-
Buko01
tag
mint mondtam bocsánat a warezért..
hol tudom megnézni hogy mikori dashboard van a gépen? (használtan vettem) -
Mr.Grincs
veterán
Egy univerzális cpu hűtűt nem lehetne valahogy felszerelni a boxra?
-
Djuree
félisten
elvileg mostanában a 2k széria jobb.
az nba grafja sztem jobb de van benne nagyon sok játékmenetbeli marhaság.
én inkább a 2k-t ajánlanám. (de fura hogy ezt én mondtam, nagy nba live rajongó )LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sihu
tag
szeretnék egy jó kosaras játékot, a kérdés: nba live 09 vagy nba 2k9???
szerintetek melyik jobb??? melyik szebb?? melyik realisztikusabb??[ Szerkesztve ]
-
OddMan
őstag
válasz Djuree #22097 üzenetére
Én azt csináltam, hogy pc-vel létrehoztam egy profile-t a www.xbox.com oldalon, aztán importáltam a box-ra a profile-t és most azt írja a dashboard az avatar résznél, hogy silver. Most akkor buktam az egy hónap ingyen gold-ot vagy később még aktiválhatom?
-
Ricsard
csendes tag
válasz (Kolombusz) #22098 üzenetére
Bárcsak hozná már a Jézuska, hogy megköszönhessem Neked.
Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest