Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
Aktív témák
-
Fusion01
tag
válasz Xirtam #20298 üzenetére
Jajaja.Még amikor megjelent aznap boxról.
Nagyon zsír.Észre vettem h ha a mini dashboardba vagyok és átmeek a Games-re(kiírja h Achivementes és asszem games library) ott elkezd akadozni.Elég idegesítő de mind1.Ez legyen a legkisseb hibája.
tiv:Ha nem sikerül akkor próbáld meg másnál vagy laptopon(ha van vagy másik szg-nél)LG G2
-
Fusion01
tag
válasz tiv83us #20290 üzenetére
Hi.Lehet megváltozott az IP-dPróbáld meg egy másik böngészővel.Vagy.
Menj a Get Your Gamecard-ra és jobb oldalt közép tájon lesz h Already Member? Sing in here.(tudom ugyanoda vezet de hátha müxik)Lehet hülyeséget írtam de legalább leírom hátha jó lesz.
más: Kipróbáltam h xbox.com-ról elindítom a letöltés boxra és nagyon fainul megcsinálták.
Annyi volt h átkellett állítanom az internationalt Hungaryról United Kingdomra.
Szerintem nézzétek meg, próbáljátok ki nagyon zsíííííír
bye[ Szerkesztve ]
LG G2
-
Vangelis
félisten
halo 3 hogy játszható?
Gond a pados iránytás.. stb.Most sózták rám ujonnan.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Mr.Grincs
veterán
Én azt javasolnám, hogy hddset vegyél. Márcsak azért is mert kíméled az olvasó élettartamát meg gyorsabb a játékbetöltés.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
X@b3e
addikt
Sziasztok, kedves XBOX-topiclakók!
A sógoromnak családilag megegyeztünk, hogy veszünk egy 360-at. Közben megtetszett nekem is, így már reménykedem, hogy engem is meglep majd vele a kis G-sus
Az érdekelne, hogy érdemes HDD-s verziót venni? Most, hogy így olvasom, a felmásolt gammákhoz is kell ugye a lemez.. Valahol olyasmit is láttam, hogy néhány játék viszont nem indul el, csak HDD-vel. Ez tényleg így van?
Azt néztem még, hogy backupnak Verba lemezt ajánlanak leginkább, Fortisról nem esett szó, pedig nekem azzal nem volt rossz tapasztalatom. Ilyen célra megfelelő, vagy inkább ne kockáztassak, és maradjon a Verbatim?... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
tiv83us
veterán
Nem vagyok egy nagy browser mester, szoval itt kernek tippeket.
xbox.com-on eddig mindig fel tudtam sign-olni es ott csekkolni az uzeneteimet, nezni ki van fent Live-on a haverok kozul...stb.
Egy par napja elkezdte csinalni, hogy ha rakkatintok a balfelsoben a sign-in -re, akkor atiranyit arra az oldalra, ahol Account-ot tudok letrehozni.
De ez mar nekem of korsz van.
Mar uritettem a cache-t, a cookie-t, minden losz*rt kitisztitottam es folyamatosan iranyit at a hulye Account Creation oldalra.Csekkolni akarom, hogy hol tart a boxom javitasa es ez igy qrvara frusztralo, hogy ossze-vissza iranyitgat. Ha valaki tud valami okossagot, hogy miert ilyen .... akkor szivesen varom a segitseget
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
engé
tag
Na valaki tud 20GB-os HDD-t, az ne féljen szólni ;)
-
-
bach22
tag
hali all, ha flashelt a gépem, és eredeti játékkal jáccok, akkor is kibannolnak?
-
desolator
senior tag
Furcsa dologra lettem figyelmes mialatt a Red Alert 3-al játszottam. Néha olyan mintha hibázna a GPU. Néha bevillant egy-egy pixel hiba, mint amikor mondjuk régebben túlságosan túlhajtottam a pc-mben a videokártyát. De úgy vettem észre hogy csak az RA3-nál jelentkezett, más játéknál nem. Most lehet, hogy kezd haldokolni a Videokártyám az x-ben? Vagy ez csak a játék bugja lehet? Amúgy már falcon lapos gép.
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
HagaNRG
őstag
Az Auchanban 13k a Fifa 09 és az új NFS is. Valahol ez is előrelépés. (tavaly ilyenkor 18-at is kértek egy új gémért).
-
zsocy
őstag
válasz BullZeye #20274 üzenetére
Elvileg mehet simán pendrive-ról is, de ha kiírod újraírhatóra onnan biztos megy. Nem kell semmi különleges partíció neki.
NewmanHD : Arra figyelj oda hogy nem mindegyik elem+töltő bírja sokáig. Nekem itt ajánlották a Sanyo Eneloopot, és nagyon bevált eddig. Új technológiás cucc, később merül le, vagy mi
-
BullZeye
veterán
az lesz akkor, megvárom hivatalos offline verziót TVt átvinni, hááát esélytelen, tekintve hogy egy qrwa nagy LCD tévéről van szó, megfogni nem igazán tudom, bnőmet meg nem kérhetem meg hogy segítsen meg ahol van a net, odáig 2 szoba ajtón kéne átmenni XD
offline frissítési mód az ugye egy sima 8 gigás kingstone pendrival megoldható, nincsenek extra igényei, hogy NTFS partíciós legyen, vagy hogy speciálisan formázni stb stb?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
törölt tag
Köszi, ebből elem lesz. Úgyis bizonytalan a dolog, ha tölteni akarom, akkor biztos h mennie kell a boxnak és igen, a kábel.... Viszont az elemezéssel az a gond, h ki- be kell pakolászni az elemeket. Tönkre mehet a kontroller azon része.... sztem.... idővel... talán...
Quick charge meg két darab ms akksi meg már marha drága... Elemezés lesz ebből szerintem. 4db+1töltő. Mindjárt körbe nézek MM-be... remélem nem esek hanyatt az áraktól.
-
zsocy
őstag
válasz BullZeye #20269 üzenetére
Kérdez közben, meg rebootol is, szóval tv az kell hozzá biztosan.
Az meg hogy kihúzod közben nem jó, mert megszakad a frissítés tutira.Kapd fel a TV-t és vidd arrébb, vagy várj még egy kis időt, és töltsd le a microsoft oldaláról a frissítést. Eddig még mindegyik kijött offline formában is.
-
zsocy
őstag
válasz #59070464 #20262 üzenetére
Igen, a sima aksi nem tölti magát minden nélkül.
A quick charge kithez ki kell szedni az aksit, azt meg irtad az elején hogy nem akarod.
Ha folyamatos játékot akarsz akkor play&charge kit kell, de elég 1 aksi is, mert ha merül csak rádugod és tölti is.
A töltési időkről sajnos nem tudok semmit.
Viszont én még mindig inkább vennék egy Sanyo Eneloop töltő és aksi szettet, jár hozzá 4 db.
Mivel ezek nagyon lassan vesztik el a töltést, kettő mindig készenlétben lehet, kettő meg a kontrollerben. Nekem ez van, 2 hete minden este játszom pár órát és még nem merült le, pedig még soha nem töltöttem, úgy használom ahogy kivettem a dobozból. Ez a cucc 5K környékén van, a play&charge meg drágábban. Az aksicsere pedig sokkal kissebb kellemetlenség mint a P&C vezetékét kerülgetni.Szerintem.
BullZeye : Ha netre van kötve a box, csak bekapcsolod és rövid időn belül leszedi az új dasht, virusmentesen Dugj bele egy hálókábelt.
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
üdv, hallom kijött az új dashboard, tudnátok adni egy linket, meg egy gyors talpalót hogy lehet telepíteni anélkül hogy teljesen galyra tenném? még nem csináltam ilyet, és nem is az enyém a box, és elég cink lenne ha tönkre menne, nem is szeretném
Link pedig azért kéne, ami 100% full, és vírus, trójai, és egyéb kártevő mentes, nem bízom a googlebe ilyen téren, félek hogy elszáll pár dolog miatta...
Xbox Live-ról is lelehet tölteni azt láttam, vásárlástól számítva 1 hónapig van ingyen live? Vagy meg van adva hogy mikortól meddig? Vagy első használattól, vagy mint a feltöltő kártyás szerüség és amikor aktiválom?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
HagaNRG
őstag
NFS-nek ugye nem lesz demoja? MotoGP 08-nak esetleg?
(NFS-t tegnap láttam pc-n, nem nagyon nyűgözött le. Lehet, hogy megbánom, hogy nem vettem a Midnight LA-t 6 ezerért újan?) -
kisJack
aktív tag
válasz Peat;) #20263 üzenetére
Kösz srácok! Ezek tényleg nagyon jó áron vannak, de nincsenek rossz tapasztalatok használt játékokról? Én egyszer vettem használtat még anno PS2-re a Vice City-t és sajna kb 2 hétig működött rendesen, aztán kezdett olyanokat művelni hogy nem tudta időben betölteni a dolgokat és egyszerűen kifogyott alólam az út, leestem a semmibe, meg hasonlók. Akkor nagyon mérges voltam, hiába kaptam meg féláron ha utána dobhatom ki. Aztán később hallottam vmit, nem tudom hogy igaz-e, hogy ha van egy hibás/karcos eredeti gémed, azt elküldheted a kiadónak és minden további nélkül cserélik. Nem tudtam kipróbálni, mert akkor már nem volt meg, a PS-se.
Peat;): Ha a GTA-val nincsenek ilyen gondok és tényleg szép a lemez, én már veszem is!! De komolyan!
-
Peat;)
veterán
válasz kisJack #20259 üzenetére
Használtan jobban megéri játékot venni, hátránya hogy több helyre is kell mászkálni, de nagyokat lehet spórolni. Halo3-at asszem 7-ért láttam a konzoljatek.extra.hu-n, gta4-em nekem is van eladó (jatekaim.hu-n, 8ért hidetem de ph!-s ha bp-i akkor 7-ért is megkapja ) illetve forza2+pinata bundle csomag is van 3-ért a fentebb említett extra.hu-s helyen.
-
törölt tag
válasz (Kolombusz) #20251 üzenetére
1. Jól veszem ki, h ha megveszem a sima akkumulátort, akkor nem érek vele semmit, mert nincs mivel tölteni?
2. Ehhez meg kell venni quick charge kitet (ami csak töltő)?
3. Viszont ha kell a folyamatos játék akkor 2 akku kell és egy quick charge kit...
4. vagy a play & charge kit és akkor olcsóbban jövök ki, mert gépre kötöm kábellel és már tölti is?!
5. Play and charge kit-el csak úgy tudok tölteni, ha be van kapcsolva a box? Mennyi idő alatt tölt fel így egy szinte már teljesen lemerült akku? -
p_milan
aktív tag
válasz kisJack #20259 üzenetére
Igen, ha nem szeretnél újat akkor spammer által említett oldal, bár én inkább Ezt! preferálom. (Itt épp most hirdetnek Halo3at 5kért, hibátlan GTA4et 7kért, Forzát 4kért. Azaz bőven 20alatt vagy. )
Innen újakat, bár nem igazán találtam megfelelő verziót hirtelen, lehet csak én voltam a láma.
[ Szerkesztve ]
(..(.)..)
-
kisJack
aktív tag
Tud vki egy olcsó és megbízható helyet, ahonnan érdemes játékot rendelni? Három régebbi cím érdekelne, Halo 3, GTA IV, Forza 2. Eddig abban bíztam, hogy beleférnek úgy 20-25k-be, de kételyeim támadtak... A Forza még rendben is lenne, láttam 4-ért is, de a másik kettő még mindíg 15-körül van. Megvenném egy helyen a hármat ha úgy olcsóbb, sőt, igazából gépet is most akarok venni, egy 60GB-os prémiumot, így akár mindent egy helyről.
Tudna vki segíteni? -
taylorp
senior tag
Hogyan tudnám összekötni a BOX-ot a PC-vel?
Úgy, hogy net is legyen mindkettőn.Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
CarajoEsp
senior tag
válasz spammer #20230 üzenetére
Bár sok mindennel egyetértek és tény ami tény, nekem is hiányzik a játékból az, hogy akár extra szinten legyen benne egy olyan rész, ahol szabadon lehet össze-vissza szaladgálni a városba és ugrálni rendőrök nélkül.
Ellenben a 8óra tényleg annyi, ha nem több, főleg Nehéz fokozaton és én úgy érzem, hogy 90%-ban nem is a rendőrök miatt, ugyanis a játék csak 10%-a szól arról, hogy valamilyen formában konfrontálódni kell velük. És még akkor is van más lehetőség, meg a rendőrök mozognak, folyamatosan követnek téged, taktikáznak, de ha ügyi vagy, meg tudod úgy csinálni, hogy egyet se lősz le, de sok gyakorlással, akár úgy is meg lehet csinálni, hogy még csak le se ütöd őket. Igaz, hogy ha ezt el akarod érni, akkor tuti, hogy 3x megőrülsz, mert annyira idegesítő De ki mit szeret. Én nekem nagyon bejött, tuti kiszedem belőle az 1000-et, még akkor is, ha van 1-2 pálya amin szinte lehetetlen elérni a megfelelő időeredményt...
Szóval én azt mondom, hogy bár lehetne több és tartalmasabb ez így se sikerült rosszul.-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Tituszazeb
tag
válasz (Kolombusz) #20253 üzenetére
Hello!
Köszi a választ!
Így már értem a dolgot...
A fizika a játékban tényleg fantasztikus, érezni, hogy a kocsiknak súlya van. Viszont szerintem a verekedés sajnos elég bénán lett megoldva, ott van a Bully, ami szintén Rockstar játék, abban például tökéletesen el lett találva. Na de nem fogok itt nyavalyogni: a játék azért ott van a topon, csak az óriási hájp miatt, még ettől is többet vártam tőle.
Kérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
tiv83us
veterán
Sracok, valaki erositsen meg, hogy en vagyok a vak vagy tenyleg levettek a COD: WaW-t a demok kozul?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Tituszazeb #20252 üzenetére
Nekünk is, mivel marha messzire ellátsz a játékban így.
Nyilván nem bírták volna megfelelő fps-el futtatni a játékot a konzolok, ha nem csak így elnagyolva látod a távoli részeket.Ez még mindig jobb megoldás, mintha ott sem lennének.
-
Tituszazeb
tag
Sziasztok!
A GTA 4-gyel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
Nektek is néhol festményszerű a kép, vagy a hiba az én készülékemben van? (a távoli dolgok remegnek-rezegnek, inkább napsütésben fordul elő...talán valamiféle délibábot akartak vele láttatni...)Ja és ahogy én észrevettem a kocsikat szépen kidolgozták, de például Niko néhány szögből nagyon elnagyoltnak tűnik.
Kicsit csalódott vagyok ezzel a játékkal kapcsolatban, többet vártam tőle.Ja és tudom, nem a legfrissebb játék, de mindössze egy hete van box-om .
Kérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
törölt tag
Lenne egy kérdésem, ami kicsit hülyén hangzik. Milyen kiegészítőt érdemes vagy "kell" venni a boxhoz?
Nem akarok újratölthető elemeket vásárolni és hozzá töltőt vásárolni, ami nem mellesleg kényelmetlen is (kivenni az elemeket a kontrollerből, beletenni a töltőbe, azt a falba és vissza ugyanez). Ezekre gondolok:
akkumulátor
quick charge
play and charge kit
Melyiket kellene vagy lenne érdemes megvenni? Utóbbi kettőről egyértelműen nem tudnám eldönteni mire is való.[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz (Kolombusz) #20243 üzenetére
HDMI-s dvd player már nagyon olcsón kapható, én még áprilisban vettem akkor 15k-ért egy nagyon alap kiakciózott lg-t, de 1080i-re is felskáláz, és nem zavarja a magyar ékezetes karakter sem a feliratos divxnél és usb is van rajta.
Box (vagy csak az enyém)egy vicc dvd lejátszásra, asztaliból csak elindításnál van egy kis hang, divx-nél meg semmi a pendrive miatt.[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
válasz tiv83us #20245 üzenetére
A TV-kkel én is régóta szemezek.
Mostanában tűnt föl, hogy két éve nyáron örültem, hogy 100-ért kaptam egy 82-es CRT-t, most meg annyiért bármilyen márkás alap 82-es LCD is megvan.
Csak most kicsit másabb a helyzet, mint anno, ugyanis itt egy méreten belül nem gyenge áreltérések vannak így nem árt kicsit utánaolvasni, mielőtt tv vétel lenne.
Most csábít nagyon egy Pana 42-es plazma, másfél éves, 350 ezres számla van róla és 120-at kérnek érte.
Ahogy olvasom bizonyos méret alatt még felesleges a fullHD, nem fog kijönni a különbség. Az az igazság, hogy boxon kívül nem nagyon tudnám kihasználni még a nagy tv-t, ráadásul félek, még a DVD-k is csúnyábbak lennének rajta, mint a CRT-n.
Azt hiszem várok még fél, talán egy évet is, lemaradni semmiről nem fogok, most meg komolyabb dolgokra kell a pénz. (nősülés, meg egyebek).Beírom ide is, ha valakinek van zsír állapotú Fifa 08, vagy 2009 akár, Miskolc, Nyíregy környékéről, légyszi írjon egy privet. (esetleg pest is szóba jöhet, ha a rokonokkal megbeszélem, hogy hozzák el nekem).
Köszi!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz tiv83us #20245 üzenetére
Én a gépembe szeretnék BD combót vagy ha jó áron lesz egyszer akkor BD írót de ez is messze van még. Meg fele annyiból kijön mint egy asztali olvasó, vagy ps3
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
tiv83us
veterán
Hat mivel BR lejatszot is szeretnek majd egyszer, ahhoz nem baj ha Full HD a televizio is...de ez meg a jovo zeneje, meg nagyon off.
-
eddie17
addikt
Dvd-t meg HD a gépről nyomom. Teljesen jó így(főleg a hd ).
Nézegettem én is a hdmi-s dvd legjátszókat, sokkal jobb képe van a tv-n mintha scart-al csatlakoztatnád.
Csak a upc adásával nem vagyok megelégedve, de ez nem ide tartozik.)Mr.Grincs: Az jóféle lehet. Nekem van egy kényelmes bőrszékem, nekem az lesz befogva, de még alakul az elrendezés, még agyalok hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
válasz eddie17 #20239 üzenetére
Én 72 centis sd-ről és továbbra is a 14"-os wxga notimon netezek, de ez akkor sem túl nagy.
Igaz, most inkább egy normális, HDMI-s dvd lejátszót akarok magamnak. A box elég hangos. Meg nem is a legideálisabb. 576p-ben küldi ki a dvd-t, a tv kell felskálázza.tiv: én nem fullhd-t akarok, csak sima hd readyt, azok tényleg olcsók már.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz eddie17 #20239 üzenetére
Én ezt a relax fotelt akarom megvenni most 9K lábtartóval együtt Abból jól lehet boxolni, idáig az ágyon fekszem vagy hasolok vagy ülök Székben a tutti
-
tiv83us
veterán
válasz (Kolombusz) #20238 üzenetére
En is nezegettem ma a 42"-eseket, de meg nem ment le annyira az aruk, hogy megerje valtan, egyelore jo ez a 32"-es Sharp, a kanapemrol egesz jol el olvasok mindent a kepernyon.
Karacsonyra valszeg azt besuvasztom a haloba, aztan a Karacsonyi domping utan veszek egy 1080p Sony-t vagy Samsungot.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
eddie17
addikt
Ja igen, ezt ígértem.
(Kolombusz): Áh 51cm-es sd tv-ről váltottam(meg 17"-os monitorról) szóval nekem most brutális.
Meg amúgy is, éppeg két és fél méter a szobám azon hossza amelyikben a tv van. Teljesen elégedett vagyok.Mr.Grincs: köszi
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Nagyon fenem a fogam valami jó játékra. Mikulásra COD WAW-t írtam be a követelésemnek Vagyis a kívánságom az Azt is írtam neki ha egy mód van rá és belefér a zsákjába akkor már egy Collectros edition legyen
-
tiv83us
veterán
válasz Xirtam #20233 üzenetére
Koszi.
Szerintem nem igazan lesz sikered az eladasban, ugyanis szvsz aki Premiumrol migral Elite-re az ugyis megkapja ingyen es az sem biztos, hogy Premium-Premium kozott mukodik.Ps: Mar vagy egy hete felvettelek a Friend's List-emre de nem igazoltal vissza, felsz tolem?
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz tiv83us #20231 üzenetére
Azt nem lehet hogy elmegyek egy boltba felírom egy elite gépnek az adatait és akkor kiküldetek magamnak egy kábelt? Mert azt ők nemtudják hogy nem vettem meg Csak azt hogy jó számot diktáltam be, és mondjuk még internet sincs itthon
Nagy okosság lenne/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
tiv83us
veterán
válasz Mr.Grincs #20228 üzenetére
Nem tudom, en a MS Support oldalarol toltottem le ezt a PDF Form-ot, amit kitoltottem es elvileg 8-10 napon belul kuldik a free migration kit-et.
Fogalmam nincs, hogy ez hogy megy Magyarorszagon
Koszi, remelem meglesz!
ps: Ez nekem is furcsa volt, hogy csak Elite-hez adnak ilyen kabelt, Pl 20GB-s Premiumrol 60-as Premiumra ugy latom nem lehet kerni, mindenkepp Elite-nek kell legyen a masik gep...
-
spammer
veterán
válasz ->Raizen<- #20226 üzenetére
Az a 8 óra is úgy 8 óra, ha a fegyveres túlerők elleni küzdelemmel, vagy pár pixelpontos ugrással szívsz. Ha 142x kell nekifutni egy-egy résznek az nem túl jó, inkább frusztráló, pláne ha ezzel akarják elnyújtani a játékot. (gamer365 cikkből idézve: "trial&error")
Az elejétől a végiget úgy értettem, hogy stílusában, küldetésekben, kinézetben nem sokat változik, nincsenek igazán elkülönülő pályák vagy küldetések.
Ami pedig hiányzott, az az, hogy többet kelljen gondolkodni a továbbjutásról, amolyan Portal szerűen.
Ami viszont nem hiányzott, az a kötelező harc a zsaruk ellen (kihívás van ugyan, csak sokszor idegesítő a túlerő).Szerintem eléggé csőjáték, az útvonal adva van, és bár igaz, nem csak zárt helyek vannak, hanem nyílt területek is, de hiába van ott egy egész város, meg a sok épület, ha egyszer nem lehet más háztetőre felmászni és onnan megint máshova és stb. és úgy ugrálni, haladni, mert meg van adva egy (kis) terület, amin belül mozoghatsz és egy irányba kell menned úgyis.
Persze én teljes mértékben elfogadom más véleményét, jobb is ha több vélemény van, és nekem is tetszett a játék, de ebben hatalmas lehetőségek voltak, amit a fejlesztők nem aknáztak ki igazán. Szerintem.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
tiv83us
veterán
Most ezt jol latom, hogy levettek a demok kozul a Cod: WaW-t?
Tegnap meg rajta volt, most meg nem talalom sehol...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Mr.Grincs
veterán
válasz tiv83us #20227 üzenetére
Az a kábel amit mondtál az elite géphez, azt itthon is lehet ingyen igényelni ha valaki vesz egy elite gépet? A többihez miért nem lehet ilyet szerválni?
Gratula az új boxhoz, 3 led mentes játékot kívánok[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
válasz Xirtam #20219 üzenetére
Tessek
De ettol meg ugyanugy baxogathatnak, () ugyanis a regi boxomrol attettem a 20GB-s vinyot a mentesek meg a tobbi DLC miatt es azzal porog a fekete csoda, a 120-as viccmester ott figyel egyelore a sufniban, amig meg nem erkezik a MS-tol a Migration Kit, amivel at tudom tolni a cuccaimat.
Egyebkent azt hittem randabb lesz a fekete Box, de kezdek rajonni, hogy kurvara tetszik es jobban bele is illik a kornyezetbe, fekete TV, feket hangcucc, fekete allvany...stb.
Szoval awesome[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz spammer #20221 üzenetére
Teljesen nem értek veled egyet nem 5-6 óra a játék hanem legalább 8 és nem is annyira csőben kell menni és nem ugyanaz elejétől a végéig mert állandóan és gyorsan kell gondolkodni hogy győzd le az akadályokat én sokszor behaltam pedig veterán gamernek mondhatom magam a 13 év gamingeléssel a hátam mögött. Hatalmas lehetőségek vannak benne csak hát ugye ne egyből már minden új ötlet gta4 szintű világba legyen építve...
-
ambrus14
tag
nem nagyon sikerül regelni azon az oldalon amit adtatok? hogyan tudok megadni magyaroországot neki, mert azon kívül mindent elfogadott kivéve az országot! Mit adjak meg neki hogy jó legyen?
Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
Mr.Grincs
veterán
Nézegetem a hozzászólásokat és igen a konzol maga szinte ingyen van már, vagyis fele annyiba mint a PS3, de a játékok iszonyatosan el vannak szállva....de nem az érdekeük hogy engedjenek az árból, de még régebben 16900 körül voltak a játékok a multikban mosat azért egy két ezerrel olcsóbbak, az 576 is engedett, de az igazi gamerek feleannyiért be tudja szerezni máshonnan de legalább 5Kt tud spórolni, ami nem kevés összeg.
Nem megvenni nehéz a gépet hanem ellátni játékokkal, fenntartani De cserébe olyan színvonalat kapunk ami szerintem kielégítő az igényeknek, ughye már majdnem minden féle fajta játék van./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
spammer
veterán
válasz tiv83us #20206 üzenetére
Ahogy a gamer365.hu -n található cikkben is írják, egy hatalmas kihagyott ziccer. Jó a játék, szép is, de elejétől a végéig ugyanaz, és hiába a sok épület, kijelölt útvonalon kell haladni, csőjáték.
Pedig volt benne lehetőség, de sajnos ennyi lett, majd talán a 2. rész. És kb. 5-6 óra az egész. Ha el tudod adni vagy cserélni utána, akkor azért szerintem érdemes 1x végigtolni, mert azért valóban új stílus, csak hát na, kár érte..
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Kasza08
őstag
Ma sikerült felbasznia az undercovernek. Feltuningolom 100k értékben a 145k-s bömbimet, erre elkapnak az első körben a rendőrök és elvitték a kocsimat, mert nem tudtam kifizetni a bírságot. Egy X-em se volt eddig rajta. Nem tudom hol lehet kiváltani
Na mind1, azóta kaptam egy 911 GT2-t, jó verda, de akkor is 245k-m így huss, egy versenyt se nyertem a bmw-vel. idegesítő -
Peat;)
veterán
válasz heihachi #20217 üzenetére
Konzolnál úgy tudom hogy fizetni kell a microsoft és a sony felé is a játékok esetében, mivel az ő csodagépükre jelenik meg, e két nemes gyártó meg ezekből szándékozik megtömni a szerény méretű erszényét, ha már a gépet olcsón adják. Konkrét adatokat nemtok, microsoftnál annyit hogy minden egyes dvd után van jogdíj, aminek köszönhetően már plusszos is a box.
Ezzel szemben a pc-nél teljesen általános dolog hogy pl egy videokártya gyártó támogatja a fejlesztést és pc-nél plusz jogdíj sincs ha jól tudom. Persze ha megvesznek egy grafikus motort akkor fizetni kell, de ez konzolnál is megvan a jogdíjak mellett.[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz Peat;) #20215 üzenetére
azé me ez itt balkán
De azért az még mindig izgatna, hogy a PC-s árakat miért tudják jobban a balkánra szabni a mérhetetlen warez ellenére is.
Jah igen, és nem vitatkoztunk, gyakorlatilag mindenki egyetért abban, hogy drága
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Peat;)
veterán
Tök fölös vitatkozni a játék árakon, nem Mo-ra szabták az árakat(ha valaki jön hogy azé me ez itt balkán azt lelövöm, vagy felszólítom hogy húzzon ki a picsbe, nem azért írtam hanem azért mert ez igaz), alacsonyabbon nem adhatják mert akkor innen venné meg mindenki és ez sok más országra is igaz lehetne.
Szerintem a netes terjesztés lehet egy kiút (köv xboxnál gondolom már alap lesz), amivel a költségek és így az árak lefaraghatóak, de nekem pl jobban bejön egy fizikai dolog mint egy kép a live!-on. -
mergal
aktív tag
Ha létezik olyan aki megválna 60 vagy 120GB X360 HDD-jétől jelezzen vevő vagyok rá!
-
Don47
tag
válasz (Kolombusz) #20185 üzenetére
Nem hosszadalmas, csak úgy tűnik. Az encoding nagyon hamar elkezdhető, igazából a végeredményre kell várni. Régi egymagos procival 33 óra volt egy 720p film mkv-ból wmv HD-ba. A TMPGEnc 4.0 Xpress nevű progit használom, néhány segédprogrammal (Haali splitter, coreAVC, AC3filter).
Xbox Live: Oberst Don47
-
adalbert1
veterán
válasz Kasza08 #20205 üzenetére
Hát ha alapból dual layeres kiadvány de sima 4.7-esre van megcsinálva akkor lehetnek durva minőségromlások, főleg ha dvdshrinkkel vagy valami hasonlóval követték el az adott release-t.
A CCE-vel viszont elég szép munkát lehet végezni, de ez itt nagyon off...szerk.: nekem is jobb érzés hogy rengeteg film kint van eredetiben a polcon (ill. most csak a szekrény mélyén, mert polc még nem igen van a lakásban. ).
Ennek ellenére a kedvenc filmjeimet ugyanúgy begyűjtöm HD ripben is, a dvd-nél azért sokkal jobb a minőségük...[ Szerkesztve ]
-
p_milan
aktív tag
válasz heihachi #20208 üzenetére
Hát igen ezzel én is így vagyok. Valahogy szívet melengető látvány látni a sok eredeti DVD-t, játékot a polcon. Bár szerintem nem sok a differencia az írott/eredeti között, de én is az eredetire szavazok. Játékokat meg megkapom 8-10k körül, ha tudok várni egy picit...
...és tudok.
(..(.)..)
-
heihachi
addikt
válasz Kasza08 #20205 üzenetére
Nekem jó sok eredeti DVD áll a polcomon, én látok különbséget a másolt és az eredeti között. Persze nem képminőségben. Egy írott DVD-m sincs, sőt azt sem engedem, hogy a barátnőm a polcon az eredeti DVD-k közé tegye a saját írott DVD-it Szerencsére, 999-2000 kategóriában sok filmet megkap Ő is, úgyhogy fogynak az írott DVD-i.
Más kérdés, hogy 999-3000 Ft-os DVD-ket gyűjteni lényegesen egyszerűbb, mint 11k-15k-s Xbox 360 játékokat.
felkeltem a sarkanyt
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
tiv83us
veterán
Valaki jatszik/jatszott a Mirror's Edge-el?
Az OXM-ben 9.5-os pontot kapott, a demot is letoltottem, az az 5 perc amit sikerult vele eltoltenem mielott behalt a boxom, nagyon szorakoztatonak tunt
Mert lassan felkeltem a sarkanyt es indulnank karacsonyi nagybevasarolni es akkor meglepnem magam egy Mirror's Edge-el az Elite boxom melleAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
Kasza08
őstag
válasz HagaNRG #20202 üzenetére
na jó, de dvd filmet csak megnézed passz...sokkal egyszerűbb letölteni mint elmenni érte és semmi különbség nincs másolt és eredeti közt.
de aki buta (tudok példát mondani) és másolttal játszik nem mer livera menni mert bannolják. 8k-ért szerintem átlehetne téríteni az embereket az eredetire (jó példa vagyok rá én, most átneveltem magam, pedig nincs árcsökkenés). -
HagaNRG
őstag
Fifa 07 eladó, 3 ezer.
-
Djuree
félisten
válasz HagaNRG #20202 üzenetére
húhúú én anno nagyon durva pénzeket kerestem vhs másolással. volt 2 videóm (ez anno nagyon nagy érték volt) és azzal toltam otthon nagyüzemben
volt videotéka amiben csak másolt! filmek voltak. borító semmi, csak tollal ráírva a filmcím a kazetta oldalára mekkora feeling volt, mentünk télen a hóba a 2 sarokkal arrébb lévő tékába, hoztuk ki zsákszámra a filmeket és másoltuk át őket, nemriktán 10 példányba azért a fejcserékkel keresett rajtam a tv szerelő elég sokat
mostmár tékába sem járunk, neten miden fent van...
mit szerettek ti a teniszben? ilyen unalmas sport nincs mégegy
mod: ma vettem eredeti pc gémet 4000ft-ért, wolrd in conflictot. multiban isten király gém. ahogy robban az atom az hihetetlen durva, mindenkinek látnia kell...igaz csak azért vettem meg mert másolttal nem lehet multizni, de a singlit másolttal toltam végig[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
HagaNRG
őstag
válasz adalbert1 #20199 üzenetére
Bizony nem
Pár éve volt olyan DVD film, ami 9ezer Ft-ba került-pl. Alien részek. Természetesen külön-külön 9ezer/film, nem a gyűjtemény.
Namost manapság a 2ezer Ft átlagos egy DVD filmért, de sokan még annyit sem adnak érte.Megkockáztatom, hogy ha 500 lenne egy film, annyit sem adnának érte, mert minek a borító, meg a tok, otthon 50Ft-s hengeresre kiírva mappában kevesebb helyet foglal.
(a '80-as években is a legtöbb ismerősnek másolt, ricegős, narrátoros piacos VHS kazettából állt az egész gyűjteménye, a szülők meg csak a boltit nézték valamibe. Most ugyanígy a legtöbb ismerős még egy mozis kamerás felvételt sem tud megkülönböztetni egy rendes DVD-től. Esetleg megjegyzi, hogy furcsa a hang, de max. ennyi).
A legtöbb embernek semmi sem számít, csak, hogy ingyen legyen-játékok detto. Csak sajnos jóval drágább mulatság ma a játék, mint a film. (Tartalmasabb is sokszor).Üzenem a TOp SPin 3 érdeklődőnek, hogy tegnap belemerültem a karrier módba. Vagy fél órát próbálgattam a kerakterépítést, hogy valami magamfajta ember kijöjjön, de a legtöbb forma fogyatékos kinézetű sajnos.
Ezen túl kezdődnek a versenyek apró városi pályákon hazai közönség előtt- szabályokhoz nem értek egyáltalán, de sima 1 pontos versenyben, váltott szervával.
Pár meccsel később kieséses döntős játék, ezen kívül van egy plázaszerűség is, ahol a nyert pontokért a Nike, Adidas, RBK, stb. legmenőbb cuccaiba öltöztethetjük emberünket.
Szóval jó buli ez a tenisz, egyelőre első számú kedvenc! -
adalbert1
veterán
válasz heihachi #20200 üzenetére
Mi csak egymás ellen toltunk pár roundot, annyira bőven jó volt. + Megnéztem Joker pisztolyos kivégzését, az is tetszett...
Persze szívesebben látnék egy olyan mortal játékot ami sokkal véresebb és sokkal brutálisabb kivégzések vannak benne. A karakterek meg mondjuk az 1+2+3+ultimate (vagy az ultimateben már amúgy is benne volt mind?) szereplői lennének, összes mozgással és kivégzéssel.Én pl. sose ülnék le versenyszerűen verekedős játékot játszani (lehet bennem van a hiba ), ilyen könnyed szórakozásra meg megfelelt a game...
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest