Hirdetés
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Ukraan #18898 üzenetére
Hát, most nincs itt a monitorom, de valahol a settingsben (picture) mintha lett volna olyasmi opció, hogy wide, auto vagy ilyesmi. Aztán lehet, hogy nem arra vonatkozott, meg az is lehet, hogy monitortípusonként változó, hogy állítható e. De ha nekem 1280x720-ban széthúzta a képet fullra, akkor 1680x1050-ben kellene hogy csík nélkül menjen. Majd kiderül, de megvárom a hivatalos update-et (meg a monitoromat
)
-
spammer
veterán
Samu 2233bw monitoromnál (1680x1050) a dashboardban 1280x720 volt beállítva, és a teljes képen ment, valszeg nyújtotta, de torzítást nem vettem észre. Most a monitor garban, update még nincs fent, kiváncsi leszek utána milyen lesz, de állítólag két fekete csíknak kell lenni, ha 1680x1050 van beállítva. Viszont elvileg a monitornak be lehet állítani, hogy húzza teljes képernyőre van 2 fekete csíkkal tartsa meg az eredeti arányt.
Dashboard pedig új lesz, ha megtörtént az update, nem lehet a réginél maradni. Csak arról van szó, hogy a régi "blade" is megmarad mini formában, asszem a guide gomb lenyomására jön elő. Bár nekem nincs update-elve még, de utoljára én erről olvastam.
-
Ukraan
aktív tag
Ezt a Widescreen beállítást a Screen Format-nál lehetne megváltoztatni, de ez nekem is ugyanúgy szürke(nem lehet módosítani), mint a belinkelt képen.
Kasza08: sajnos a monitor képét manuálisan nem lehet(v. nem tudom hogyan kell) széthúzni. Csak egy AUTO gomb van rajta, azzal állítja be magát. A moncsi: Samu 2043 NW.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Végre sikerült megcsinálni, hogy a box is ismerje a netet!
Tudtok nekem mondani egy kanadai irányítószámot?
-
mergal
aktív tag
Jó reggelt!
Van egy eladó Brothers in arms HH-m kifogástalan állapotban! Akit érdekel privizzen!
Ára: 8k posta van, vagy Dunaújváros- -
Ukraan
aktív tag
Minden beállítást átnéztem mind a Box-on, mind a moncsin, elvileg normális méretben kellene a képet mutatnia, de mégsem így van
... Lehet egyszerűen a "beta"-sság (ezt jól megmondtam
) átka az egész?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Következő a helyzet: Rádugom a routerre a boxot, elmegy mindenhonnan a net. Csak a boxot tudom rá, megy a Live!
Most bratyóm csinálta meg, hogy menjen a 2 gépen a net, de a boxot már kikapcsoltam, így nem tudom megy-e!
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #18885 üzenetére
nem.
az 1680x1050-nek és az 1440x900-nak ugyanakkora a képaránya. valami más lehet ott a gond... -
Ukraan
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #18885 üzenetére
Az a gáz, hogy már alapból a Dashboard is ezen a "szűkebb" képernyőn jön be, alul-felül csíkkal, emiatt nem értem, mi lehet a gond.
-
Ukraan
aktív tag
Szevasztok!
Én sem bírtam ki, felraktam ezt a beta update-et! A Dashboard tényleg rendezetlenebbnek tűnik(lehet, hogy csak szokatlan...), viszont most már tényleg támogatja a normális monitoros felbontásokat is. Nekem egy 20"-os Samu-m van, 1680x1050-ben használom. A játékok, amiket próbáltam(CoD 4, Flatout UC) tényleg szebbek így, szerintem szemmel látható a részletességben a különbség(előtte 1440x900-al használtam a moncsit). Viszont egy problémám is felmerült: akármit csinálok a monitorral, nem rakja teljes képernyőre a képet, alul-felül marad egy fekete csík
. Nincs vmi ötletetek a megoldásra?
-
Djuree
félisten
-
Peat;)
veterán
-
Djuree
félisten
minek ez az új dash? minek kell a jól megszokott, jól működő dolgokat elbaszni? mindenhol ez megy de minek? sok hülye idióta, biztos nem tudnak mit csinálni, ami jó is valamire...
-
Peat;)
veterán
válasz
(Kolombusz) #18876 üzenetére
A képek alapján nekem is az jön le hogy a funkcionalitás ment a kukába, de gyakorlatban remélem átláthatóbb lesz. Rohadtul nem lesz kedvem (kényszer)perceket mászkálni a menüben. De ha nagyon gáz akkor lehet maradni a régi változatnál, egy hírben olvastam(a plusz funkciók meg elérhetőek lesznek), remélem igaz.
-
dunc
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #18876 üzenetére
Á majd mozgás közbe nézd meg,a ps3-é nál nem lehet gagyibb és rendezetlenebb.
-
taylorp
senior tag
Ha kijön a hivatalos Dashboard el kell gondolkodnom egy nagyobb vinyón.
Mennyibe kerül kb egy 60-as, vagy egy annál nagyobb vinyó? -
DieHard
senior tag
üdv. lenne egy kis problémám. feltettem az uj dashboardot, ugyebár támogatja az 1680*1050 es felbontást, nekem mégis hangyás a kép :S . samu 22es monitorom van amit tudja ezt a felbontást. van ötlet?
-
AtG
aktív tag
Az új dashboard szerintem penge. Nagy élmény a Fable II-t tolni vincsiről (mennyivel halkabb, te jó ég!) . Ja, és a GTA 4-ben sem vettem észre popup hibát.
Egy nagy baj van, hogy 2 játék megy fel max. a 20GB-os vinyóra. Így marad vagy 200MB szabad, ha minden felesleges dolgot legyalulok. -
AMD_ok
őstag
Valaki szánjon már meg végre, és homályosítson fel arról, hogy kell-e a LIVE frissítések leszedéséhez, vagy csak rádugom a gépet a netre, és szedi is magának???
-
kisJack
aktív tag
válasz
Djuree #18859 üzenetére
háát.. az enyém asszem 1mbit-es, letöltésnél általában olyan 130 kbyte/sec-kel vánszorog, de ha épp olyanja van, megüti a 180, 190-et is. gondolom attól (is) függ, mennyire van leterhelve a hálózat. ugyan az a kábelszolgáltatóm is, szívesen lecserélném vmi értelmesebbre. de akkor talán elég lesz.
-
kisJack
aktív tag
milyen sebességű net kell, hogy normálisan lehessen live-ozni?
-
Zyelor
aktív tag
válasz
Djuree #18848 üzenetére
Akkor is ha lehúzom a netről a boxot?
Hmm hát nem tudom, gondolom ha felteszem és nagyon nem megy a cucc vissza lehet rakni a régit. Vagy ha kihúzza a teljesig, akkor majd azt.
Addig meg úgyse kötöm netre a boxot, lévén nincs live-om
Szóval szerintetek egy próbát megér, ugye?
-
dunc
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #18849 üzenetére
Szerintem rendben van.
-
tiv83us
veterán
válasz
Skynet258 #18836 üzenetére
En is szkeptikus voltam a Fallout 3-al kapcsolatban a kepek alapjan, de el kell mondjam gyonyoru a grafikaja, a vilag "eletre" kel korulotted, hatalmas terep, nagyszeru tortenet, izgalmas jatekmenet, iszonyu jo zene, megszamlalhatatlan lehetoseg, hogy hogyan, milyen iranyba fejleszd a karakteredet. Mondok egy peldat; bandukolok kint a wasteland-en, betevedek egy hazikoba, emberkek alszanak, en szepen atkutatom a hazat, talalok jelentektelen dolgokat, mint soroskupak, teddymacko, egy kocsog mez...stb.
Gondoltam elteszem. (...)Par ora mulva egy masik hazban egy kuldetes kozben szinten kuthaszok, kihuzok egy fiokot, elem tarul egy tervrajz. Nezem-nezem, latom egy fegyver osszerakasanak tervrajza.
A vege az lett, hogy teddymacibol, mezbol, soroskupakbol, gumicsizmaszarbol olyan fegyvert krealtam, hogy ihaj(Illusztracio). Es megszamlalhatatlan unique fegyvert ossze tudsz rakni, csak egy kis kepzelo ero kell hozza
Itt egy video, erdemes vegignezni, de ha csak a teddymaci fegyver erdekel, akkor a 8. percig ugorj.
De ez csak egy kiragadott reszlet, irhatnek meg rola oldalakat, de inkabb most megyek jatszani
Egyszeruen hihetetlen hangulat, szabadsag, izgalom, abbahagyhatatlan 10/10.
Aki nem szereti a mufajt, meg annak is must buy. -
Rosep
senior tag
Na a Forza 2 már megvan.
Eredeti, bontatlan, magyar nyelvű... 3-ért vettem. Jó vásár volt nem?
Remélem a box holnap meglesz. -
Skynet258
veterán
válasz
tiv83us #18834 üzenetére
Tényleg, lécci nyilatkozz már egy kicsit a Falloutról, videók és képek alapján elég gyenge, de csak nem véletlenül kapott magas pontszámokat
A Fable 2-őt lassan végigviszem, és már gondolkozom a következő darabon, hogy mit vegyek. Játékban van a Saints Row 2 is nálam, azt is elég tartalmasra mondják. -
dunc
nagyúr
2 game között vacilálok Fallout 3-Fable 2 nem tudok dönteni de egy picit jobban vonz a fallout 3 ,talán kicsit komolyabb......
-
dunc
nagyúr
Én nem rakom fel,majd csak akkor ha hívatalosan megjelenik az update........A live a lelke mindenek...
-
Itt a beta SystemUpdate aki akarja felteheti, de a LIVE-ot felejcsétek el!
$SystemUpdate mappát ragd pendrive-ra, vagy cd-re írd ki a frissítést. -
Kasza08
őstag
Az én monitoromon van egy Source gomb, amit ha megnyomok, akkor átvált egyikről a másikra. így nem kell ki-be huzogatni
Mellesleg én is eladtam ma boxocskámat
Hétfőn pedig már jön a mókátlan. kíváncsi vagyok mennyire lesz hangos ezután a 2000RPM-es szélmalom után
7k-ért adnak mellé egy CoD4-et, jó vásár lesz
Valaki lenne olyan kedves és önfeláldozó, hogy egy napra mellőzni tudná a memkariját?
Le kéne szedni a mentéseket a régivinyómról(jó, hogy ismerősnek adtam el). Ha megjönne, aznap már tudnám is vissza küldeni. -
dunc
nagyúr
A napokba vettem egy pc-t és egy monitora akarom kötni a x360 is . Ezért rendeltem egy video elosztó switchet remélem bevállik.....[link]
-
dunc
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #18815 üzenetére
Mindegy én akkor is megsértödtem.
sőt még sítram is de az esőtől nem látszanak a könycseppjeim.
-
taylorp
senior tag
Hogy tudom felmásolni HDD-re?
Én azt hittem, hogy csak sima BOX-on lehetett vinyóról játszani? -
dunc
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #18801 üzenetére
Te engem is töröltél (töröltük egymást) nem voltam neked elég hard-core.
-
rolko
őstag
válasz
(Kolombusz) #18804 üzenetére
Szerintem egyszerű nagyon
Bár remélem javítanak még rajta, mert vártam hogy a zenei rész jobban átlesz alakítva, de változataln maradt
A Far Cry 2-őt felmásoltam a vinyóra és így gyorsabb lett a töltés a textúrák is már bent vannak, nem akkor dobja be eléd mikor oda érsz...mod: ja mivel kivan szedve a hsz-em így nincs kép se.....
-
borix
addikt
Itt 1 videó ha winyóról és ha a meghajtóból indítják a GTA4.
[link]
Szerintem túl van itt reagálva a warez dolog ha valaki kiejti akkor máris mint a sakál nekiesnek.De ha engednék akkor meg jönnének a sokszor ismételt hülye kérdések tucatszám. -
Mr.Grincs
veterán
Nézegettem az alkatrész árakat, mi mibe fájhat...(remélem nem fog semmi sem behalni) és lassan alkatrésznek jobban megéri arcade boxot venni mint elvinni szervízbe a gépet
Alaplap+ház+drive csere már majdnem ott van hogy egy új boxot vehetek. Akkor inkább újat veszek 3 év garral. Csak annyi a különbség hogy nem fényes a dvd tálca
de az nem annyira nagy trauma. A vas a lényeg.
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #18801 üzenetére
ezért cod5-ben végetek lesz
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest