Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz Kasza08 #17994 üzenetére
az jó lenne, hiszen úgy írta, hogy 10 GB körül!
de inkább azt írd be, hogy próbálkozol,
csak egyelőre nem sikerült 10 GB-ra partícionálni a 120-ast,
szóval még sajnos nem eladó az EliteRosep:
nem is kérnek sokat a veterán gépért[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
AMD_ok
őstag
Hi!
Megvettem a boxot, tegnap este, immár azon tolom a DIRT-t! Köszönöm mindenkinek a kérdéseimre adott a válaszokat!
-
Rosep
senior tag
Ma láttam a helyi Tescoban: Xbox 360 Core 79.990 Ft
-
GRaul
őstag
Vannak meg elvetemult emberek, akik nincsenek tisztaba h mi mennyit er
[link]
Legyen Core Pack.... De vinyot is adjon melle az ember
Vegulis azt nem irta h mukodo kepes legyen e az XBox[ Szerkesztve ]
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
Mr.Grincs
veterán
válasz eddie17 #17985 üzenetére
25.e a játékshow rendezvény.
Játékshow lesz Budapesten2008. október 7. 15:43, Kedd - Forrás: SG.huIdén is megrendezésre kerül a Budapest Game Show, ahol bemutatkoznak az őszi-téli szezon legújabb videójátékai. Előadások, nyereményjátékok, versenyek és premier előtti játék tesztelés reggeltől estig október 25-én.
Idén második alkalommal rendezik meg a Budapest Game Show-t. 2008. október 25-én, szombaton a Millenáris Tetátrum (Millenáris Park) reggel 9-től tucatnyi virtuális világnak ad otthont egészen 20:00-ig. Az egész napos rendezvényen ingyenesen vehet részt minden videójáték-őrült. A Budapest Game Show-n bemutatkoznak a 2008-as őszi-téli szezon legújabb és legfontosabb játékai. A nyereményjátékokon és versenyeken mindenki kipróbálhatja magát. A színpadon a hazai játékújságírás ismert alakjai mutatják be a rég várt játékokat, a kiállított Xbox 360 konzolokon és számítógépeken pedig mindenki kipróbálhatja kedvenc játékát.
A Budapest Game Show 2008 játékai:
Microsoft, Xbox 360: Fable2, Gears of war 2, Lips, Banjo-Kazooi Nuts & Bolts, You are in the movies
Electronic Arts: Dead Space, Mirrors Edge, Need For Speed Undercover, Fifa09, Warhammer Age Of Reckoning, C&C Red Alert
CD projekt: Moto GP08, Tomb Raider Underworld, Stalker Clear Sky, Pure
An-Tec Kft: Call of Duty: World at War, Guitar Hero: World Tour, James Bond: Quantum of Solace, Star Wars: Force Unleashed, Far Cry2.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Kasza08
őstag
Bro0k93, ezen vagyok általában, Casabonita88 (nem röhög, már csak ez jutott eszembe) ezen játszok online.
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Ha meglévő winyomat cserélném nagyobbra hogyan lehet a profilomat megmenteni? Meg a hozzátartozó mentések meg add-on ok?
-
-
Djuree
félisten
válasz (Kolombusz) #17976 üzenetére
azért más kicsit mint a cod4. inkább a cod3-ra hasonlít...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Djuree #17975 üzenetére
Jó a társaság. Sokan ismerjük egymást már személyesen.
Meg hosszú az út az aranykeresztig. Ezért lesz jó a cod5, mert lényegében egy cod4 mod lesz a multija, új pályákkal, meg fegyverekkel. Mondjuk ennek ellenére teljes áron kinálják majd, pedig kiegészitőként jobb lenne. -
Djuree
félisten
válasz (Kolombusz) #17972 üzenetére
hogy nem unjátok még? én már halálra untam az sd-t meg az egész cod4-et
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
eddie17
addikt
gsfranz, és még a Forza is megvan
(Dunc egyszer már felvettelek, de letöröltél, talán most már nem )
-
Xirtam
veterán
Egy kis OFF!
Aki látta már annak nem szól, de aki szereti a MARVEL képregényeket annak figyelmébe ajánlom az " Incredible Hulk " ott ugyanis nagyon brutálisan néz ki 1080i-ben egyetlen egy olyan filmkockát nem láttam,a hol látszott volna , hogy animálva van szintúgy mint az Iron Man-nél sem!És az egészben a legjobb, hogy van összefüggés, a végén feltűnik Tony Stark és minden fegyveren Tony cégének a neve van!
-
Mr.Grincs
veterán
Majd ha fentleszek Live on akkor így vagyok fent.
Mr.Grincs= Jampecz
Alig várom már hogy visszakapjam a konzolom/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
(Kolombusz)
veterán
(Kolombusz) = Kolombusz , de úgyis tele a barátlistám, szóval ne is próbálkozzatok.
-
Jozzz
tag
Köszönöm szépen a segítséget
-
Xirtam
veterán
Tessék! Segítség!
De legközelebb, ha írsz egy topickba olvasd el az első hsz-t ott van egy FAQ nevezetű link ott megtaláltad volna a kérdésedre a választ! -
Jozzz
tag
Segítsetek!
Most vettem Xbox 360-at de nem tudok live-ra felcsatlakozni! Pc-n megcsináltam a live regemet, de mikor az xboxon megpróbálok felcsatlakozni hibát ír ki...
Routerrel van összedugva, mikor csatlakoztattam fel dobta, hogy akarom e frissíteni mert van frissítés. De mikor a Live-ra csatlakozék a következő hibát adja:Locale Not Supported
Xbox Live is not currently available in the locale associated whit this Xbox.com account.
Segítsetek mit kell tennem, hogy felcsatlakozhassak a Live-ra!
Előre is köszönöm!
-
dunc
nagyúr
Na aki nyomja a Livet az ide és most írja be a Gametagját.
dunc=PhDuncHUNMajd összesittem.
A Forza 2 olcsó, nagyon jó játék,akinek nincs meg szerezze be,és akkor tudunk hatlmas netes csapatást rendezni.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Egyáltalánnem nehéz kiszedni az elemeket csak ügyesnek kell lenni, de én már leírtam, hogy én hogyan szoktam.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
bwoay
nagyúr
válasz (Kolombusz) #17951 üzenetére
Pedig én az akksikat (Ansmann, Sanyo) is úgy szedem ki,
ahogy HagaNRG mondja.[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Army-of-Two nagyon állat !!! Thx az esti game-t eddie17
[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
válasz (Kolombusz) #17946 üzenetére
Minden elem szorul a joyban. De azt ne mondjátok már, hogy ha a tenyeretekhez ütitek, akkor nem ugrik ki annyira, hogy a végét már meg lehet fogni és kihúzni. Nem olyan nagy dolog ez.
-
eddie17
addikt
Hát srácok, sokan lehúzták az Army of Two, de online coop-ba, iszonyat jó Csak kár, hogy demo.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz kzoltann #17941 üzenetére
Tudom nekem is szorul kivételnél az akksi...Úgy próbáld meg, hogy nyomd meg alul a gombot ami a kioldó, azzal fel tudo nyomni valamennyire az elemekt--ilyenkor beleakad az elem teteje a perem rész a fehér műanyagba. Ha van fogód akkor azzal egyessével ki tudod szedni, ha nincs akkor ki kell ügyeskedni hogy legalább az egyik elem feljöjjön leaglább egy kicsit a műanyag fölé és akkor kézzel üggyel bajjal ki lehet belőle szedni. vagy azt is megpróbálhatod hogy kézzel kimozgatod felfele.Nekem fogó nélkül megy, de ugyanúgy művészet az UNIROSS elemeket kiszedni belőle beletenni is nehézkes volt mert kicsit szorult, de kivételnél szoptam én is vele mire rájöttem mit kell csinálni. Sok sikert remélem segítettem. Esetleg ha kiszedted szedd le a műanyag csomagolást az elemekről úgy simán menni fog legközelebb.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Jó igaz hogy tényleg 10K és házilag kókányolom bele, gari ugrik. Én is megcsinálnám, meg majd fogom is ha lesz időm rá vele vetyengeni- De azt a 32K-t arra értettem hogy jobb az ára, a 10Ft híjján 50K ért árult vinyóhoz képest. Azoknak szól ez a konsturkció akiknek nincsen vinyó a gépükhöz és tényleg 50Kért baromi sok azt megvenni és valóban jobban járok ha már konzollal együtt veszem meg akár az elitet akár a 60gigás prémiumot mert az sem sokkal drágább.
[ Szerkesztve ]
-
kzoltann
aktív tag
Hali, hogy kell az elemet kiszedni a tartobo?
Kicsit gebaszos a duracell akksik nem nagyon akarnak kijonni.
Kicsit idegesito modon a kontroller 3percenkent kapcsolatot veszit :S
Esetleg ez mas gond? :S[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
ja, hát a PS3-amban 60-as van, az nekem bőven elég.
de a régi Premium gépemben is elég volt a 20-as sokáig,
aztán vettem egy Elite-et.
viszont az száz, hogy külön soha nem vennék ekkora winyót,
akkor már inkább eladnám az egész gépet,
és vennék egy Elite-et a 120-as HDD miatt,
szerintem még úgy is olcsóbban jön ki az ember,
vagy kb ugyanannyiból, HA 30 rugóval számolunk.
Nade ha 50-nel, akkor meg muhhahahah,
hát az egy teljes konzol áránál is több.
ennél még az is jobb, ha bele mókolom a tokba a winyót,
és bukom a HDD gariját.[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz tiv83us #17933 üzenetére
"third-person shooter " u de preciz Nem kell hozzá Magyarositás hent ezerrel,de vannak bent faxa újjitások,pl zéro gravitácioba menni mágneses cipöbe ,több tíz métereket ugrálni fémfelületröl-fémfelületre....meteroresöbe lavirozni stb,szerintem ász lesz nagyon,nekem már az első kis hírmorzsákba is szipmi volt.
-
Mr.Grincs
veterán
Az új játékokhoz tényleg kapok 48 óra ingyen liveot?
-
tiv83us
veterán
-
Rosep
senior tag
Van valaki itt, aki valamilyen 1024x768-as plazmán használja az Xbox360-asát? Lenne pár kérdésem hozzá.
-
dunc
nagyúr
Hu remélem Magyar nyelven jelenik majd meg !!!!
-
Mr.Grincs
veterán
Meglestem ezt a Jatekaim.hu-t, reggeltem is. Még nem jöttem rá hogy kell feltenni hirdetést. Amúgy jó oldal.
Találtam vinyót nagyon szupi áron Xbox 360 HDD 120 GB
32000.- Ft. az überkonzolnál mégsem 49K mint az EW-ben[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Á gyerekek ez ütős lesz bevállalom...
-
-
HagaNRG
őstag
Kinek adtad el az Assassinst? Megvettem volna-bár talán még így is kijövök 5 alatt vele, barátom, két hetem maradt hátra, de még mindig kivárok, hátha lesz valami olcsóbb. Azért az rosszul esik,h. a Colin DIRT, a GRID augusztus óta egyáltalán nem ment még le, az Assassin's is alig. Mindegy, de már rájöttem, hogy játékbankot robbantani nem fogok. (mindenesetre van olyan bolt, ahol állítólagos sale of the week akcióban már 3. hete 6 ezer forint a Too Human.)
-
heihachi
addikt
válasz Mr.Grincs #17917 üzenetére
El tudod annyiért adni, amennyiért vetted, csak használtan kell megvenni. A játék attól ugyanaz, a sorsa így is úgyis eladás, nem érdemes újat venni (egy két extra király, játéktól, amit örökre megtartasz, pl Forza2 ).
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
GRaul
őstag
válasz eddie17 #17916 üzenetére
Hat ez az...Muszaj megvarni majd h leessen az aruk
Mr.Grincs: Assassin Creedet most adtam el 5500ftert Es 3000ert vettem
Amugy Jatekaim.hu -n talatok eleg sok jatekot.Ha kell vkinek szoljon es lehet csereberelni illetve vasarolni[ Szerkesztve ]
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Djuree #17918 üzenetére
Akkor ezek szerint egy kicsivel elnapoljuk azt amiről beszéltünk priviben
A játékaidat is eladod vagy azt azért nem?[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Az jó ha már ilyen sok játékod van, annyiért nem tudod eladni az összeset amennyiért vetted de darabonként eladsz kettőt és kijön belől egy zsír új kb. Ez nem vígasztal senkit hogy ennyit lehet bukni rajta de ez vele jár sajna XBOX 360 játék kölcsönzőt kéne nyitni
Én el akarom adni most az egyik játékomat, aztán abból vagy GOW ot venném meg vagy a GTA4 et.[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
Eladóak Pesten a kövi gémek, mindegyik karcmentes, tökéletes állapotban van és tartalmazzák a kis könyveket:
GTA 4 - 8K
Shadowrun - 3K
GOW - 6KEgyütt az egész: ! ! 15K ! ! NAGYONJÓÁRASÍTVA PACK
Találkozni az Örsön, Keletinél, Hősök tere, Westend. Telefonon, e-mailben, PÜben is megkereshetsz.profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Mr.Grincs
veterán
Én nem flashelem majd a boxomat. Magammal tolok ki, ha bekrepál. Inkább kevesebbet játszok, ha pénz szűkében leszek, de eredeti gémekkel inkább. Meg azt el tudom cserélni a másoltat meg nem annyira De szerintem csak anyagi okok miatt akarja eladni, mindenkinek lehetnek anyagi gondjai. Sajnos, most a V.V. idején
Haverom most adta el a PSP jét annyiért mint amennyiért én vettem a boxomat[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz AMD_ok #17895 üzenetére
Okés, akkor írok majd róla pár infót. Nézz róla videót. nekem azért nem kell mert más játékot akarok venni.
Djuree: Tényleg eladó a géped vagy csak viccelsz? (szerintem ez csak a napi poén morzsa)
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz (Kolombusz) #17908 üzenetére
"((Aki ismer annak mondom hogy nem örökre maradok gép nélkül, csak nagyon kell a pénz most))" ezééé
-
Djuree
félisten
eladó a gépem ha érdekel valakit
x360LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
bwoay
nagyúr
válasz Flashback #17893 üzenetére
állítólag a Dell gépeknél még akkor is megmarad a gari,
ha darabokra szeded a notebookot,
a support oldalon volt is hozzá manual egy időben.az Apple meg a Sony viszont pont a "rugalmasságukról" híresek,
annyira nem is vagyok meglepve.
Még jó, hogy a PS3-ban házilag is cserélhető a HDD.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
GRaul
őstag
válasz (Kolombusz) #17900 üzenetére
Pfff.Nem szeretek szemelyeskedni.De ha problemad van az eletbe akkor ne itt eld ki Magad.Ez egy Forum.Azert irnak ide h hatha tud e vki valaszolni.Nem kell Bunkozni az emberrel.Ha nem tudsz erdembe valaszolni tartsd meg Magadnak a valaszod.
Kosszz....[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest